Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2014 05:10 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

Какво осигурява всеобщата обвързаност на структурите на Вечността, обоснована от движението, като неделима част  от всеобщата същност на Вечността?

Кратък отговор:

1.    Вечно движение на всяка структура на Вечността ,от квантите, до галактиките спрямо пространството.

2.    Придвижване на всяка структура на Вечността в неопределен брой посоки, обосновано от неопределения брой енергийни потоци /корпускуларни и вълнови/, които изпълват пространството.и упражняват силово въздействие върху структурите на Вечността от квантите до галактиките.

3.    Неопределен брой сблъсъци между структурите на Вечността, които обуславят вечният процес на изграждане и разгрждане на структурите на Вечността.

4.    Липсата на праволинейно движение на структурите на Вечността в пространството.

5.    Участие на всяка структура на Вечността, от квантите до галактиките в неопределен брой вълнови движения.

6.    Непрекъсната промяна на посоката на всяко силово въздействие между структурите на Вечността, спрямо пространството.

7.    Непрекъсната промяна на разстоянията между структурите, в пространството.

8.    Непрекъсната промяна в големината на силовите въздействия между структурите на Вечността

9.    Вечния процес на разпад и синтез на преходни структури на Вечността от квантите до галактиките и пр.

10.                      Всеобща гравитационна силова обвързаност на структурите на Вечността ,в телата и и между телата , от квантите до  галактиките и пр.

11.                      Зависимост на големината на силовите въздействия от отделните енергийни потоци /полета/ от плътността им в дадена  точка на пространството.

12.                      Липса на силово въздействие, при липса на сблъсък между структури на Вечността.

13.                      Наличие на господство на съхранението на същността на Вечността , при всичко обосновано от движението, като неделима част от същността на Вечността. Всяко движение е част от всеобщото движение. Може да се обменя, между структурите на Вечността, но не може да се създава и унищожава.На тази база директните гравитационни двигатели не са и не могат да бъдат вечен двигател. Не могат да работят ,без обмен на гравитационна енергия, между съответното гравитационно поле и съответният ДГД-л, , както вятърните и водните двигатели не могат да работят без обмен на движение между потока и двигателя.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309759
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930