Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 00:15 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2084 Коментари: 11 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:
  Какво ни осигурява реалността ,че сили, които са перпендикулярни на пътя имат нулево силово въздействие по направлението на пътя, на базата на архичедовата подмна сила във флуидите?
Кратък отговор:
 Осигуряват ни варианти на директни гравитационни безконечно лентови хидростатични дивгатели с неограничени мощности, на базата на гравтационното поле ,като естествен и неизчерпаем източник на енергя..

Въпрос:
  Каво ни гарантират тежките елементи и минерали, на базата на архимедовата подемна сила?
Кратък отговор::
  Гарантрат ни ворианти на директни гравтационни хидростатични  двигатели., които всеки, който има определен обем от познания от гимнацята и техникумите може да реализира, при 100% положителен резутат..

Въпрос:
 На какви всеобщи бази реалностиет се разделят на статика и  на динамка?
Кратък отговор/:
 Всеобщата база , на която реалностите се отнасят към статиката е: Нличие на противодействие равно на действието.
Всобща база за динамика е: Действие по голямо от противодействието.

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Без да виждаме!
23.10.2014 08:36
Без да виждаме реалностите, в царството на заблудите пътуваме.Динамика от статика не различаваме.
цитирай
2. doctora - доктора
23.10.2014 11:34
Между другото тези неща които ви описва Учителя са точно пътя към аксиоматезирането на физиката. Аксиоматизирането на физиката означава тази наука да стане истински точна и ясна и много по - лесно разбираема. Реално Нютон като е открил инертността на материята е открил истински самата материя защото тя е сила / всъщност тя е антисила, но в истинския смисъл на думата си е сила проявяваща се при проявлението на друга истинска сила - действието / с абсолютен характер ... откъдето и да действуваме на структурните форми на материята те отговарят с противодействие тоест тази истинска антисила е многомерна по същност. Инертността не е просто свойство на материята, а е самата материя и света става много по - прост за разбиране ... всичко е направено от действие тоест движени е и противодействие в различни количества и тези количества на фона на пространството определят разликите в качествата на структурните форми на материята. Света = Вечността = Господа бога е като носеща програма направена от три неща и те са материята с математически израз и дума за нея - 1, пространството с математически израз и дума за него - 0 и силата на подреждането на Нагуала Хулиан и Нагуала Кастанеда или тяхната Активна страна на Вечността или нейното истинско име действие = движение. При такава представа, която е най - близко до реалността може да се говори за истинска и аксиоматична физика .. И разбира се като се тръгне от тази постановка физическите закони описани с цифри и думи ще станат по-понятни и по-разбираеми и ще можем да видим кои от тях са по - истински и по - съвършенно описани и кои от тях изискват доусъвършенствуване. Винаги давам за пример формулите за енергията, чиито описания като математически израз не са равнозначни и равносъвършенни: Най - добре " изказани " като числов израз е формулата за кинетичната енергия /само и трябват относителните и ъглови коефициенти/, а формулата за потенциалната и електромагнитната енергия са си реален полуфабрикат, който е по - далеч от истината.
цитирай
3. doctora - доктора
23.10.2014 17:38
Ето една истина от проста по-проста върху която никой не се е замилял, а и това има значение. Замислих се за/върху нея като карах колата по улиците и удрях някоя дупка. Въпроса за замисляне беше защо при дъжд пътищата / асфалтовите покрития техни / се рушат с многократно по - висока скорост отколкото в сухо време. Дълго съм си мислил, че за това е причина агресивността на водата, която бавно разтваря всичко, а сега като се замисля истината истинска е многократно по - проста: ... Когато водата влезне в пукнатина и особено когато влезе под дадено парче асфалт автоматично се включва индиректната гравитационна сила, която сила се стреми лежащото над нея парче асфалт да го изтика обратно на посоката на директната гравитационна сила със сила равна на обема изместена вода от даденото парче настилка. Силата с която става това изтикване/изплуване изобщо не е малка и буквално смила асфалтовите покрития и затова братята германци се стремят слепянето на отделните пластове асфалт да е максимално плътно. Вижте колко проста физическа истина, на която съм сигурен, че никой от вас не е обръщал внимание ... дори и физиците / стига да не се гнусят да прочетат за ОТБСВ / от вас. Проста ама проста, ама са част от истините на/за Вечността, важни за да може човек да направи ДГД. Толкова прости и незабелижими, че повече от 1000 години не е направен и все още не може да бъде направен и без истините на Доктор Михов не ще бъде направен и чудото за чудене е че му пожелават да си почине, но какво да се прави ... такъв е живота. Между другото не е маловажно даже е на първо място фактът, че колелата удрят така или иначе асфалта ... има вибрации на пътя, но тези фактори ги има и в сухо време, а като стане мокрота пак се повтарям буквално на местата на напукан и надупчен асфалт същия буквално бива смилан ... Единственият фактор, който не се забелязва, а ще ни искара очите е че не просто асфалта се отлепя при дъжд , а се включва архимедовата сила която помага за асфалтовата мелница. Със здраве.
цитирай
4. dartanjan - Не можеш от нищо да създаваш сила или ...
23.10.2014 18:36
Не можеш от нищо да създаваш сила или да вършиш работа. За да вършиш работа е необходим източник нас енергия който дава достатъчно мощност за да се преодолее съпротивителната реакция на системата привеждане в действие.
цитирай
5. gmihov - Без !
23.10.2014 23:30
Без движение няма енергия, включително и гравитационна. Без енергия няма сила,включително и гравитационна. Без сила, включително и гравитационна няма и не може да има двигател.
Без движение-няма и не може да има естествен източник на енергия.
Тези реалности добре се знаят, но чудо за чудене е когато въпроса се отнася до гравитационното поле, като естествен източник на енергия.много хора/учени и лаици/ не виждат гравитационното поле,като естествен източник на енергия, обявяват ме глупак , който без естествен източник на енергия се мъча да реализирам двигател. от нищо да създавам сила. Чудо за чудене е,че по по добре и от мен знаят, че има гравитационна сили, а остават слепи и глухи за естествения източник на енергия ,при който тя е налице. Както и да обяснявам, каквито и примери да давам , те виждат вятъра, като естествен източник на енергия и който директно се черпи енергия с витловите двигатели, но не виждат гравитационния вятър, като естествен източник на енергия от който с директните гравитационни двигатели, директно от него може да се черпи енергия и считат, без да се замислят, че това е нарушение на закона заасъхранение на енергията, че енергия от нищо.
цитирай
6. doctora - доктора
24.10.2014 21:45
Наистина е чудо за чудене, че човешкото съзнание много добре осъзнава и използва правия енергиен поток, а за реактивния който ще му/ни изкара очите и хал хабер си няма и не иска да има. Не разбират хората, че както приспособяват машините си да ползват правия енергиен поток бил той вятър, падаща или течаща вода, пара, пиезо натиск и асънамъ така и могат да приспособят машините си да ползват отворения енергиен източник наричан гравитацията ... Просто трябва да се приспособим към неговите особености за да ги оползотворим ... Хиляди години никой не е успял това да направи, но времето настъпва. Вместо да се радва народа, че един българин го е направил това велико нещо обижда или спори / между другото е задължително да спори за да разбере /, а .... просто не разбира аргументите. Виждал съм много спорове на Доктор Михов / тая титла доктор много хора искат да си я прикачат от учените среди, а ние лекарите си я имаме по задължение, но ... това не е интересно в моментът / с хора от академичните среди ... личи им на желаещите анонимност по стил на изказ, правопис и стил на писане / много по - добри от моя и на Доктор Михов / и тогава става най - интересно защото по - умните от тях схващат на върха на съзнанието си, че нещо не е както трябва ... има истина в тези думи и изречения, но нещо в тях им пречи да разберат пълната истина и се огелпват в думите вместо да работят с реалности. Както и да е ... по - важното е, че правия енергиен поток е пропорционален на площа на структурната форма на материята върху която въздействува, а реактивния е пропорционален на материалното съдържимо на структурата. Проста истина не спазвана от хората желаещи да се покрият със слава и да направят невъзможното - вечен двигател. При вечно движение вечна структура няма, но макар и невечно имаме достатъчно дълго живеещо гравитационно движение , че да го ползваме за да си оправим бакиите енергийни и транспортните. И все пак идват интересни времена. Със здраве и успех в разбирането.
цитирай
7. gmihov - doctora
24.10.2014 23:24
Още манго вода ще трябва да изтече докато ОТБСВ и ДГЕ-ка се разберат.
и след мен ти ще трябва още дълго да обясняваш, конкретни реалности за да могат учени и лаици да ги видят, проумеят, разберат и оползотворят.
Ще трябва на довършиш и двигателя, който, получените до сага резултати показват, че е готов на 90%.
Ако сега не можеш, преди да стигнеш и до мокрия опит, като краен етап на завършването на двигателя, на пролет да направиш сух опит, при който двигателят ще заработи и работи за кратко време. Това е необходимо ти и момчетата, които ти помага да го видите. Ако при сухия опит използувате достатъчно дълга лента с значително по голяма работна сила от наличното триене ще видите:
1. Ускорително движение.
2. Преход на ускорителното движение в равномерно, което , при сухия опит ще премине в закъснително и ще спре,а при мокрия опит, при който имаме и центробежна индиректна гравитационна сила , по голяма от работната сила равномерното движение става неизчерпаемо във времето.
След мокрият опит ще трябва да се покажи двигателя, за да могат учени и лаици да излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и го видят и приемат, като естествен задочник на енергия, както приемат вятъра за такъв източник на енергия.
Когато учени и лаици видят, как ще работи двигателя, тогава някой от тях ще проумеят, че моето твърдение ,че за в бъдеще не само учени, студенти, ученици но и полуграмотни хора ще могат да правят работещи директни гравитационни двигатели, както днес всеки може с подръчен материал да си направи ветродвигател/ витло/ и да го постави във вятъра да работи, не е празнодумство.
цитирай
8. doctora - доктора
26.10.2014 18:56
Това ми е напълно ясно Учителю. Само трябва да довърша установката, а реално остана лентата, за чието направяне е необходимо мой личен труд и време и доста много, а тази година направо съдбата ме засипа с работа и вече 1 година не съм мръднал от онова положение в което оставихме установката. " Кулата " си стои покрита и не мърда. Даже нямам време да отидем до Ямбол да се разберем с Химика до колко дълги участъци от лентата могат да се правят. Последния път той ни каза, че може да прави участъци от един метър, а това е неприемливо защото това означава вероятно 20 - 30 трудодни от моя страна, които не мога на този етап да отделя ... имаме лепене на корем - сто сегмента сто лепенета и сто слаби места, стоманено въже за носач, оловни вложки с определена геометрия на допирните повърхности, големина и тежест, така че при огъване на лентата тя да се огъва до определен диаметър и обиколка така че да не затяга около ротора и съответно да достигнем изискуемата плътност като цяло на лентата ... всичко това описано на над сто метра лента означава около тридесет трудодни, а това е много лично време отнето от семейството и работата ми и съответно патова ситуация. Трябва да отидем с Техника и сина му до Ямбол за да видим с какво ние като техническо съоръжение - дюза, дюзи и помощни части можем да помогнем и направим за да докараме дължината на излизащите горе долу прави участъци на лентата до 10 - 15 метра ... Трябва и до теб да дойда за да се видим, а времето тече като пълноводна река и все нещо се намира да застане на пътя. Основата която е поставил Джон Атанасов и " приятелите " дето са го окрали на компютърните технологии / всъщност основите са даже още по - назад във времето, но това е друга тема / като съпротива на средата е нищо в сравнение на това което тя ни " дава " като отпор на поставянето на основите на ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА. На моите колеги като им кажа, че мога да направя лекарство против рака, защото знам къде да търся ме гледат като извънземен, а им
цитирай
9. doctora - доктора
26.10.2014 19:24
описвам алгоритъма с катализаторите и къде трябва да се търси и защо и какво ми трябва като апаратура и хора. И ... въпреки това не ме разбират. Катализаторите са микрогравитационни ротационни ускорители ползващи действието и противодействието предизвикани от гравитационния енергиен поток на микро ниво при прехода му през флуидна среда ... Това е извън възможностите на съвременната химия и физикохимия да го обхване и разбере като реалност на това ниво на което се намира. Катализаторите са пряко свързани с възникването, реализацията и самоподдържането на рака като сложен биологичен процес. Само 20 - 30 милиона да дадат братята германци от няколкото милиарда дето дават за техните онкоинститути за изследване и за няколко години може да се създаде истинско и теоретичнообосновано лекарство. Само ми трябва техен, а не руски институт с техните апаратурни възможности и обучен персонал който да изпълнява това което им се каже без излишни спорове. Но не им е пикано на хората на този етап да имат истински лекарства базирани на истинско разбиране на природата на Вечността и нейните структурни форми. Между другото без климатолозите да разберат триединната същност на природата и продукът и гравитацията те не ще разберат явленията наречени смерчове където имаме реализацията от страна на природата на частична неконсервативност на гравитационното енергийно поле/поток при помоща на студените и топли фронтове на определено ниво над земята. Ще го описват като динамика и явление, но не ще разберат сърцето му, а не разберат ли смерчовете в земната атмосфера не ще разберат явленията на реализация и самоподдържане на смерчовете в короната на Слънцето ... повърхностен израз на които са тъмните петна по повърхността му. Доста хляб ще трябва да изядат братята учени. Без Двигателя на двигателите нищо не ще разберат от Теорията ... Учението което е довело до неговото създаване и което ще промени научната парадигма тотално и ще доведе до промяна на цивилизацията също. Ще видим. Със здраве.
цитирай
10. gmihov - на вниманието на доктора.
27.10.2014 00:07
Преди да отидеш в Ямбол ще трябва да се срещнем. Това, което ще могат да направят в Ямбол носи сериозен рис да се похарчат много пари и да не се стигне до желания резултат. Трябва сериозно да обмислим по просто, по евтино и по сигурно решение.а крайната фаза на двигателя.
И при мен нещата ,последните шест месеца, се усложниха доста и с напредване на възрастта и здравето ми стават все по трудно решими..
Простите доказателства са по сигурни и достоверни от сложните такива.и обикновено с по голямо фундаментално знаме. Преди доста години имах възможността на видя саморъчно направената апаратура на Коперник на тавана на манастира на Балтийско море с която е достигнал до фундаменталните истини за слънчевата система.
Искам , като се срещнем с теб да обсъдим някои прости експерименти с фундаментални резултати, които ти би могъл за в бъдеще и без мен да реализираш и сам, при домашни условия.
Освен това искам да обсъдим и въпроса за публикуване на определена по обем и значимост информация и на хартиен носител.
цитирай
11. doctora - доктора
27.10.2014 15:55
Със сигурност първо ще се видим Учителю и тогава ще ходим в Ямбол. С Техника щяхме да ходим там не да поръчваме лентата, а да видим какво можем ние технически като комплектовка и съоръжения да помогнем за да могат да " вадят " по - дълги парчета лента ... примерно поне 5 - 8 - 10 метра. Това е много важно за да си спестим излишни ядове под формата на дни изгубено време. Така че не се притеснявай. Първо ще се видим и тогава пътя към Ямбол. Не направим ли работеща установка каквито и опити да им покажем от рода на вертикален и хоризонтален преход на лента през флуид спрямо пътя на гравитационната сила, те не ще ги разберат защото за тях тя е консервативно изкривено време пространство и нищо друго. Глупавия пинцип на това не може да бъде защото не може да бъде важи в пълна сила в нашата цивилизация. Със здраве за сега.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309076
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930