Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2014 08:40 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 830 Коментари: 2 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какви енергийни магистрали ни осигурява реалността „Възстановяване на гравитационни потенциали в гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия, със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, равни на изразходваните и по големи  от изразходваните гравитационни потенциали?

Кратък отговор:

1.     С възстановаването на равни на изразходваните гравитационни потенциали  ни осигурява директна гравитационна енергийна магистрала с еднакви падове ,чиято сума ,като общ пад е неограничена и може да бъде равна на пад от десетки, стотици, хиляди  километри височина с огромна работна сила – мощ, осигуряваща неограничен в времето добив на енергия директно от гравитационното поле, /от гравитационния вятър/, както от вятъра извличаме с вятърните витлови генератори  електрическа енергия.

2.     С възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните може да имаме директна гравитационна магистрала с неограничено нарастване на падовете, която също може да има обща мощност равна и по голяма от мощността на десетки съвременни АЕЦ-ли, както в тръбопроводите за  петрол и газ  може да има гориво за повече от десетки газови електроцентрали/ГЕЦ-ли/.

 

Въпрос:

  Кога хората /учени и лаици/ ще отворят очите си и отпушат ушите си за директната гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

  Общочовешкото обективно познание е низ от истини и заблуди.С истините опознаваме светът ,такъв, какъвто е той. С заблудите изпадаме в слепота и глухота, по отношение на истините с които заблудите приемаме за истини и упорито ,на базата на същността ,на нашата природа защитаваме, докато не отпушим ушите си и отворим очи си за истината.

 На тази база пътя към истината е осеян с камъни тръни, канари, пропасти, които път на истината не дават и съзнанието на хората владеят, със слепота и глухота да застават срещу истините. Такъв е бил пътя на истината да се види, че земята е сфера и се движи непрекъснато в пространството. Такъв е бил и беше пътя на истината, че атома е делим и на други обективни истини с фундаментално значение за познанието и  нуждите на хората, да ги има за по дълго време на земята и в космоса, при  по добри условия за труд и бит.. Такъв е и пътя на истината, до която достигнах в 1960 г „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и истината, че директните гравитационни двигатели, при наличие на такъв мощен и неизчерпаем естествен източник на енергия, каквато е гравитацията, не са вечен двигател и не могат да бъдат такъв, при наличието на съхранение на всеобщата базова същност на Вечността, от което произтича всичко и  закона за съхранение на енергията, който не разрешава такъв двигател, който да не ползува източник на енергия, а сам да създава енергия/движение/ 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - От прочит!
23.10.2014 08:23
От прочит без поука ,с мълчание и бездействие няма сполука.
С консуматори, без производители няма път за рая. Има път за ада.
С крадци на свобода рай не се изгражда, ад се създава.
цитирай
2. gmihov - Всеки!
30.10.2014 07:08
Всеки човек си мисли и вярва, че живота, който живее от него зависи,но не знае и н иска да знае, че и мислите и мечтите и дейността му са плод на същността на Вечността.Без нея и извън нея живот няма.Тя е реалният творец на всичко, а човека е нейно творение . Вечността от зачеването, раждането , живота и до смъртта ,със същността си осигурява какво всеки човек може да помисли, да направи и какво да о сполети. Вечността с пространството място му осигурява, в което да го има. Материя му осигурява структурата му да го изгражда и разгражда. Дава му и движение и сам той да може да мисли,мечтай, действува твори и руши,без да може същност и закон на Вечността да наруши.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314485
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930