Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2014 07:30 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 370 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 28.09.2014 06:30


 ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

 

21.     Гравитацията ,със своето външно силово въздействие върху структурите на Вечността ги скъсява и удължава. 

-Удължаването може да се види , при всяка падаща струя на вода и друга течност, при по голям пад и разкъсване на струята от гравитационното и удължение.

- Скъсяването може да се види, при съответен прецизен опит.

22. Единствената връзка, която свързва по простите структури на Вечността в по сложни такива е движението и нищо друго.

23. Големината на гравитационното ускорение на повърхността на телата е правопропорционална на плътността им. Гравитационното ускорение на повърхността на елементарните частици в състава на атомното ядро е несравнимо по голяма от големината на гравитационното ускорени на повърхността на небесните тела.Това се държи на голямата плътност на елементарните частици и се потвръждава от  закона на Нютон за гравтационната сила на "привличане"между две тела.

24. Отклонението на посоката на движение на небесните тела от гравитацията е правопропорционално на големината на гравитационното ускорение, което го обуславя.

25. Колкото инерциалната компонента на движение , при  структурите е по голяма, толкава по голямо гравитационно ускорение е необходимо да се отклони посоката на движение  под по голям ъгъл.

26. С водните колела гравитацята, включително и при ВЕЦ-ли осигурява индиректен добив на енергия от гравитационното поле на земята.

27. С директните гравитационни двигатели гравитацията осигурява директен добив на енергия от гравитационните полета на земята и други небесни тела.

28. При водните колела гравитацията осигурява работата им на базата на директно гравтационно силово въздействие върху водата ,което осигурява водните потоци и силово въздействие върху водните колела, на базата на   закона”Големината на силата,при праводействуващите енергийни потоци зависи от напречното сечене на телата и неговата форма”

29.При директните гравитационни двигатели гравитацията осигурява работата им на базата на закона F=mg.

30. Директният добив на енергия от гравтацонното поле се реализирас техника с характеристика на изобретение:

- А. На базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса обуславящи и гарантиращи работещи директни гравитационни двигатели и дириктни гравтационни енергийни магистрали с неизчерпаеми, огромни енергийни мощности

- С промяна само на обем.

- С промяна само на маса.

- С промяна на обем и маса.

- Без лостови системи.

- С лостови системи.

- За двигатели за работа във водна среда.

- За двигатели за работа на суша.

- за работа на суша и вода.

- за работа във въздушна среда.

- по тежки от флуида.

-по леки от флуида 

- За базиране на водни повърхнини.

- за базиране на дъното на водни басейни.

- С контейнери.

- без контейнери.

- С открити лостови системи.

- С закрити лостови системи.

- С камери за олекотяване.

- Без камери за олекотяване.

- С камери за поемане и изпразване на вода.

- Други.

Б. На базата на безконечни ленти:

- С ротори.

- Без ротори.

- С преход между две различни флуид ни среди.

 -В една флуид на среда.

- С общ ротор и много падове.

- С общ пад и много ротори.
- други.

В. На базата на гравитационен преход на електрически проводници през магнитно поле.

31. Енергията , на всеки енергиен поток/поле/ , на базата на съхранението на движението, като неделима част от същността на Вечноста е неизчерпаема, докато  те същестуствуват.

32. Във Всемира няма и не може да има движение, енергия и сила,без произведение от маса и път.

 З а б е л е ж к и

1. Всички тези твърдение, като обективни истини, могат  от учени, обикновени специалисти ,студенти и ученици да се проверят теоретично и експериментално.

2. Ако в България, при учените и управниците има реални патриоти, които не само декларират ,че са такива, а са готови и да направят нещо полезно за страната, МОЖЕ да с изгради научна комисия, която да проври тези твърдения и да отдели ,тези от тях, които представляват нови открития и изобретения и ги оповести, като Български такива.Вероятността , това да се случи, на базата българи –учени и управници – реални патриоти е по малка от вероятността да  се получи шестица, при тото, ,но и това се случва. Защо , наред с уличния и арогантен патриотизъм, който наблюдаваме, и патриотизъм, продукт на разумността и полезността за народ и родина МОЖЕ да не се получи.

 

Следва продължение с обща и по конкретна информация за гравитацията и това, което тя ни осигурява, за да ни има нас човеците и земята, на която се раждаме, живеем, умираме и като властници и мечтатели искаме невъзможното от конечности, да станем вечности, без достатъчно добре да осъзнаваме вечното у нас, като част от Вечността и нашата преходност, като еднодневки, с алчност голяма, която насита няма и като атеисти Вечността да не признаваме и нея на себе си да подчиняваме.  

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - За истината
28.09.2014 09:55
Истината! С очи я гледаме, С уши я чуваме, но с мозък я виждаме. Без участието на мозъка не я виждаме и в заблуда изпадаме.Заблудата величаем, истината ругаем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300523
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031