Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2014 11:54 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 480 Коментари: 1 Гласове:
0



  

Въпрос:

  Може ли за един човек, извън заблуда конкретна информация да струва милиони и милиарди, а за други в заблуда, учен и лак тази информация да е глупост и лудост?

Кратък отговор:

  Може! На това ни учат историите с най значимите открития и изобретения в обективното човешко познание, на базата на които е изграден и се изгражда човешкият научно-технически прогрес, който осигурява по висок жизнен стандарт на човека и възможност на земята да живеят по големи човешки общности, както и да пребиват в космоса..

 

Въпрос:

  Какво ни осигурява принципната схема за директен гравитационен хидростатичен верижен двигател , на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, публикувана в том1”Гравитацията –чудо и реалност”, издание 1997г.?

Кратък общ отговор:

 Неограничено ,във времето, безопасно и икономически изгодни производство на енергия , на базата на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като неизчерпаеми във времето източници на енергия, докато съществуват.

Кратък конкретен отговор:

 На безконечната верига, на схемата за двдигател са 20бр. системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса. Четири от тях са в положение на падане с максимално тегло, всяка една от тях от 10000н. Четири са от другата страна в положение на издигане с минимално тегло нула. Две горе и долу с тегло –сила перпендикулярна на пътя с равно на нула силово въздействие по направлението на движението на безконечната верига.

  Тези конкретни данни осигуряват, на този вариант „МММБм”:

1.    Неизчерпаема във времето работна гравитационна сила,както вятъра на вятърните двигатели, от F = 4.10000n= 40000n.

2.    Мощност, при скорост на безконечната верига V = 10м/с

W =400000вт. = 400Квт.

Забележка:

   Тези, които, на базата на знанията, получени в училище и  унивурсиетет проверят, конкретно и достоверно цитираните стойности за добив на енергия директно от гравитационното поле ще стигнат и вдят ИСТИНАТА, Тези , в блатото на заблудата”Консервативно гравитационни поле”които няма да ги  проверят ще продължат от това блато да ги квалифицират, като глупост и лудост още 50 и повече години.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
30.08.2014 20:09
Не знам поради каква причина / назад в блога съм се опитвал да предположа / в нашите съзнания има енергийна бариера, пречеща ни да осъзнаем някои истини и част от тези истини са истините за неконсервативността на гравитационните енергийни полета. Защо е това табу върху точно този тип истина ? Защото тя води до истината за Движението = Силата на Дон Хуан = Силата на силите = Светия Дух в Книгата на книгите = Праната на йогите = Схематично изобразяваното чрез стрелка във всички варианти на Тризъбеца, включая и вариантът на тризъбец наречен знака на Дуло а и включая българската канонична суровачка в горния и край - средния най - дълъг елемент и т.н. Има сили отвъд човешки, които не желаят истината за Движението с главна буква - Вечното да излязат наяве. Как да излязат като автоматично ще започнат да се срутват преградите във абсолютно всички области на науката и най - важното истините на тъй наричаните Духовни Учители за това да внимаваме какво вършим и какво мислим, защото мислите също са действия ще започнат да влизат в човешкия хоризонт. Генома на човека е свързан с неговото съзнание, а този геном е прояден от вирусите като вълнена дреха от молци. Всичко в нас е изкривено, а заедно с нас е изкривен и нашия свят и светлината в тъмното не виждаме защото хищника все ни нашепва в другата посока да гледаме, а не към светлината, макар че тя е навсякъде. Реактивната светлина на безкрая изпълва всичко и само в нея имаме зони на светлици и тъмници, но никога само светлина и никога само тъмнина ... Просто основния съхранителен закон не позволява да съберем на едно място само пространство или само материя или само движение или само двете от трите. Винаги и при всички възможни условия на едно място имаме и трите страни на Вечността Материята/Движението/Пространството. Който тези истини очевадни не разбира нищо не е разбрал от писанията на Учителя Георги Колев Михов. И да не го признавате за такъв просто разберете неговата светлина и всичко ще разберете. Другото е вятър и мъгла.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316373
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930