Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 08:10 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.08.2014 07:18


 Въпрос:

  Какво осигуряват трите камери, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса ,които ни гарантират реализация, на 100%, на директна гравитационна енергетика с неограничени и безопасни възможности за добив на енергия от гравитационното излъчване от земята, формиращо гравитационното й енергийно поле, като естествен и неизчерпаем във времето източник на енергия, в несравнимо много по големи количества  от колкото днес човечеството добива със всички енергийни мощности на базата на въглищата, петрола, природния газ атомното гориво и други естествени източници на енергия?

Кратък отговор.

1.    Камерата за вода ни осигурява максимално тегло, при потъване във водите на водните басейни и минимално тегло, при издигнето , на безконечните вериги на директните хидростатични гаравитационни дивигатели, каквото подобно нещо се осигурява при подводниците.

2.    Камерата за действуващи гравитационни сили осигурява:

А. Свободно нахлуване на води в камерата за вода, при падане,при движение на безконечните вериги на директните гравитационни двигатели.

Б. Акумулиране на гравитационна енергия в камарата за акумулиране на такава енергия, при падане и използуване на същата,при издигане и при преобръщане на системите, гравитационното движение на безконечните вериги, при дгд-ли 

В. Камерата за акумулиране на гравитационна енергия осигурява допълнителна сила, обуславя по големи мощности ,при ДГД-ли.

Г. Изтласкване и връщане обратно във водния басейн на водите от камерата за вода.

 

Въпрос:

  Кои са големите предимства на бъдещата директна гравитационна енергетика, към която, на базата на заблудата”Консервативно гравитационно поле” и Решението на Френската академия на науките от 1775 г., учени и лаици  все още , априорно, без проверка на реалностите, които я обуславят , като оракули се отнася към нея и я квалифицират, като нещо невъзможно, без да включат обективните знания, които имат и на базата на тях да видят ИСТИНАТА.?

Кратък отговор:

1.    Неизчерпаем, безплатен и безопасен естествен източник на енергия, във всяка точка от земята и на другите небесни тела, до които ще достигне човек.

2.    Проста и сигурна техника с възможности за използуване за добив на енергия неограничено време, стотици и хиляди години, за експлоатация, при  съответно поддържане в изправност.с подмяна на износените и части.

3.    Липса на опасност за хората и природната среда, при добива на енергия.

 

Въпрос:

  Какво има и какво няма днес човечеството за реализацията на директната гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

Имат:

1.    От времето на Архимед до сега натрупани предостатъчно обективни научни познания , които гарантират реализацията на тази енергетика

2.    Предостатъчно учени, обикновени специалисти и лаици с обективни знания в паметта си, които гарантират реализацията на тази енергетика.

3.    Капитали  за реализацията в достатъчен излишък.

Нямат:

1.    Нямат разрешението от Вечността-Бог да се досетят и видят, как знанията, които имат им гарантират реализацията на тази енергетика

2.    Нямат,все още, разрешение да излязат и от блатото „Консервативно гравитацонно поле”в което мръкът не им позволява да видят истините, които гарантират тази енергетика и да навлязат в чисти езерни води, където светлината достига до големи дълбочини и разкрива реалностите такива, каквито те са.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314374
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930