Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 11:47 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 518 Коментари: 1 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какво изучава физиката, като наука?

Кратък отговор:

  Изучава всеобщата базова същност на Вечността и всичко, което произтича от нея, като конкретна реалност и вечен и ненарушим природен закон. На тази база физиката се явява , като фундамент на всичики останали науки, включително и на религиите, като обективен коректор на твърденията в тях, като истини и заблуди.

 

Въпрос:

  Има ли във физиката, като наука заблуди?

Кратък отговор:

  Имало е , има и ще има, при огръничените човешки възможности , реалностите, които произтичат от същността на Вечността да се отразят в съзнанието на човека винаги такива каквито реално са те. На тази база развитието на физиката, като наука се обуславя от ръста на обективните истини, при които реалностите, произтичащи от същността на Вечността , се отразяват в човешкото съзнание, такива,каквито са те и намелението на заблюдите, при които реалностите се отразяват в човешкото съзнание такива, каквито те на са.

 

Въпрос:

   Как се отразяват истините и заблудите във физиката, като наука, на другите науки за които тя се явява , като фундамент в който се намират корените на всяка обективност, обект на другите науки?

Кратък отговор:

  Обективните истини се отразяват положително.

  Заблудите отрицателно, като бариера на пътя на истините.

 

Въпрос:

  В развитието на всичики науки стои вечния въпрос за истината и заблудата. Защо този въпрос с най- голяма сила и значимост стой в развитието на физиката, като наука?

Кратък отговор:

  Защото всичики обекти, които изучават другите науки, произтичат от всеобщия обек, който изучава физиката-всеобщата базова същкност на Вечността и всичико, което произтича от нея, като същност, форма, структура и вечен и ненарушим природен закон.

 

Въпрос:

  Какво са словата и числата и науките каито ги изучават?

Кратък отговор:

  Езици с които се описват  и отразяват в съзнанието на хората истините, такива, каквито са те и заблудите, каквито те не са. Без тези два базови езика за общуване между хората, няма и не може да има не само наука, но и вяра/убеждение/ и религии/като форма на духовна власт.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. minevv - hnmmm
26.08.2014 14:34
имам забележки :
например:" Заблудите отрицателно"- не е така!. Те също са път напред.
Оборвайки ги , науката върви също напред... Няма грешни парадигми, а само грешни факти.
;-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300785
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031