Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2014 09:26 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 527 Коментари: 1 Гласове:
0



 Въпрос:

  От кога човекът използува гравтацонната енергя  несъзнателно ежедневно, без прекъсване?

Кратък отговор:

  От както се е появил на земята.

 

Въпрос:

  От кога човекът започнал да използува съзнателно гравтационната енерегя?

Кратък отговор:

  Когато разбрал , че водите на реките могат да го отнесът  по надору по своето течение и се е ксачил на първия сал, без още да разбира, че реката и неговото пътуване със сала е невъзможно, ако я няма гравитацията, която , като естествен и незчерпем източник на енергия му осигурява това.

 

Въпрос:

  Кога човекът разбрал и все още недоразбрал, че гравитацята му осигурява не само движение от горе надолу, но и движение от долу нагоре?

Кратък отговор:

  Когато се е качил на болон и издигнал над  земята. Когато е изобретил подвоницата и от дълбочините на водите до които го изпраща гравитацята, самата тя го издига и до пъвърхността на водите на океана.

 

Въпрос:

  Кой е източникът на енвергия, който издига балоните и подводниците и които ги сваля  подълбоко в недрата на гравитационното поле?

Кратък отговор:

   Източникът на енергия е гравитационното излъчване от земята, което формира нейното гравитационно енергийно поле. Топлият въздух и леките газове при балоните и горивото при двигателите на подводниците не са източникът на енергия ,който ги издига и сваля по ниско. Те са само средство и условия.  Източникът  на енеригя  за излитането и кацането на балоните и потапянето и изплуването на подводнициет  е самата гравитация  и ако нея я нямаше нито балоните щяха да могат с топъл въздех и леки газове да излитат и кацат, нито подводниците да се потапят и изплуват .  Които това не разбира е в положението на първият човек, качил се на сал да пътува, който не е знаел, че без гравитацията това е невъзможно.

 

Въпрос:

  От  къде започват квантовите енергийни потоци, в това число и гравитационните, като такива и къде завършват, които изпълват цялото пространство и представляват всеобщ енергиен фонд с неизчерпаема енергя във всяка точка от пространството?

Кратък отговор:

  Започват от безбройния брой преходни структури на същността на Вечността и завършват в безкрайността, с размери между две недостижими граници :нулата и безкрайността/ кванти, атомви, небесни тела/.

 

Въпрос:

  Кога започва съзнателното индиректно използуване на гравитационната енергия за добив на енергия?

Кратък отговор:

 С изобретяването на водните колела, които и до днес се използуват в ВЕЦ-ли без кито съвременното икономическо и културно ниво на човешкото общество е немислимо.

 

Въпрос:

  Кога директната гравитационна енергетика ще излезе на сцената на енергетиката със своите безопасни и превъзхождащи ,неизчерпаеми възможности ?

Кратък отговор:

  Когато учени и инвеститори, властници и лаици видят с очите си и проумеят с мозъчното си зрение директните гравитационни дивгатели, до които достигнах, сам в1960г. и със съавтори от 1960г. до сега 2014г.

 

Въпрос:

  Защо в моите теории приемам наличието на гравитони, като носители на гравитационната енеригя?

Кратък отговор:

1.    Енергя, без обем, като част от пространството, маса, като част от материята, и път, като част от движението във Всемира няма и не може  да има. Ако някой мисли, че без тези три неща може и има енеригя и сила  нека да я посочи и докаже за да мога аз, ако съм в "заблуда и лудост", в каквото мнозина „непогрешими” ме обвинават, да мога да се освободя от моите „заблуди и лудости” и да престана да защитавам, това, което в теориите си и директната гравитационна енергетика защитавам, като обективна истина.

2.    Без сблъсък между структури на същността на Вечността няма и не може да има проявление на сила и обмен на енергя.

3.    Без сблъсък на структури с обем, маса и път няма и не може да има ускорително и закъснитлно движение.

4.    Без сблъсък между структури на Вечността няма и не може да има отнемане и отдаване на импулсна сила,в съответствие с закона за съхранение на импулса.

5.    Всяко ускортелно движение е конкретен израз на отдаване на енеригя и сила, включително и при гравтацята.

6.    Всяко закъснително движение е конкретен израз на отнемане на сила и енергия.

7.    Всеко прпоизведение от маса и скорост/път, приет за единица марка/ ,е конкретен израз на сила и енергия, в.т.ч. при гравитацята. Без такова произведение няма и не може да има енергия и сила.

 

Въпрос:

  Кое изключва покоя на небесните тела и всяка друга структура на същността на Вечността от кванта до звездите спрямо пространството?

Кратък отговор:

  Съхранението на същността на Вечността и по конкретно съхранението на движението, като част от нея.

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
24.08.2014 23:53
Аксиоматичните истини са интересно нещо ... повече от интересно. Или считаш че те са истина или че не са и винаги има едно но. Ното е фактът, че едни от нещата са истина, а други са си жива лъжа и заблуда. Аксиомите и тяхното разбиране са вододела между петата и шестата раса, между кали юга и майтрея, между царството на дявола и божието царство и помнете думите на израилтянина - аз не съм дошъл на тази земя да донеса мир, а меч. И това е енергийна истина защото е пряко свързана със съхранителният закон на движението и предопределения от това вечен сблъсък на структурните форми на материята. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314231
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930