Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 11:47 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 358 Коментари: 1 Гласове:
0



 Въпрос:

  В какво се състои БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ И ИЗОБРЕТЕНИЕ от 1960г.,което ще промени света на човека на земята и в космоса на други небесни тела, повече от колкото атомната енергетика, което учени и лаици и всякакви други умници, в тотална заблуда, в продължение на 54 години не могат да проумеят,и като оракули отричат, без реалностите, които ги обуславят и гарантират да проверяват,знания, авторитет и „непогрешимост” в обективното познание да защитават  и мен,автора за луд и кретен да обявяват, както Р.Майер- първооткривателя на закона за съхранение на енергята за луд са обявили, който, като мен също е бил един обикнтовн лекар, извън научните институции и научните общности?

Кратък отговор:

 Откритието е :”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”

 Изобретението е:ДИРЕКТЕН ДОСТЪП ДО ЕНЕРГИЯТА НА ГРАВИТАЦИОННИТЕ  ПОЛЕТА, като естествени , неизчерпаеми и безопасни източници на енергия  с неограничени възможности за добив на енергия, на земята и на други небесни тела./луната, марс и други.

 

Въпрос:

  Какво осигурява и гарантира това откритие и изобретение?

Кратък отговор:

1.    Нов обективно обоснован мирогтред за Всемира и всичико, кото в него се налира , като вечна и преходна реалност.

2.    Директен, неограничен, безопасен добив на енергиоя от гравтационните полта на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия, както директно днес черпим енергия с двигатели от водните и въздушни енергийни потоци.

 

Въпрос:

  Кой природен, вечен и. и ненарушим  закон ни гарантира , на базата на водните и въздушни енергийни потоци директен добив от тях, непрекъснато, докато съществуват и кой природен закони ни  гарантира директен добив от гравитационното поле, непрекъснато , докато то съществува?

Кратък отговор:

  Директния добив на енергия от водните и въздушни енергийни потоци, които са праводействуващи  ни гарантира законът”ЗАВИСИМОСТ НА СИЛАТА В ТЕЗИ ПОТОЦИ ОТ НАПРЕЧНОТО СЕЧЕНИЕ НА ТЕЛАТА И НЕГОВАТА ФОРМА”

 Директния обив на енергия от гравтационите потоци/полета, които са реактивнодействуващи енеригийни потоци ни гарантира законът на Нютон, за гравтационната сила, при кйто имаме зависимост на големината на всяка гравитационна сила от гоолемината на масата на телата върху , които действува, като външна сила.

 

Въпрос:

  Кои са реалните резултати, при движение по затворен път в гравитационното поле, които, изчислих и експериментално проверих , които ме доведха до цитираното откритие и изобретение!

Кратък отговор:

1.    Различни обеми, при падане и издигане.

2.    Различини маси , при падане и издигане.

3.    Различни тегла, при падане и издигавне

4.    Различини гравтационни потенциали , при падане и издигане,обосновани от закона за съхранение на енергята.

5.    Неизчерпаема работна гравитационна сила, като разлика от различните тегла, при падане и издигане.

6.    Сумарна гравитационна енергия, при падане и издигане по голяма от нула.

7.    Неизчерпаема сумарна гравитационна енергия  по затворен път по голяма от нула.

 

Въпрос:

  Кой не желае и не може и кой може , ако желае  теоретично и експериментално да провери цитираните резултати  и да не излиза с твърдения ,по отношение на тях, като оракул, без да ги е проверил ?

Кратък отговор:

  Не желае и не може да ги провери този, който ицяло е блатото на заблудите:”Консервативно гравитационно поле” и „Директните гравтационни двигатели са вечен двигател”, какъвто те не са о на могат да бъдат.

  Може, при желание да ги провери всеки ,който притежава необходимите за тази цел знания от училище, чиео съзнание може да излезе извън блатото на цитиланите заблуди, истината- реалностите, такива, каквито те са.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
20.08.2014 23:27
Когато хората са в заблуда,"вода газят, жадни ходят". Гледат, но не виждат. Слушат, но не чуват. Заблудата величаят, истината ругаят.Приели заблудата за истина, за истината не искат да знаят.
Така е било в миналото с заблудата"Неподвижна земя" и истината "Движеща се земя"
Така е днес с заблудата"Консервативно гравитационна поле" и истината"Не консервативно гравитационно поле"
Когато истината победи, в съзнанието на хората заблудата, истината остава, а заблудата отива в забвение. Така е било и така ще бъде, докато човекът със своите ограничени възможности да вижда истината съществува.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315315
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930