Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 01:30 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 188 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.08.2014 07:30


  

Въпрос:

  На каво залагам.

Кратък отговор:

  На реалностите и природните закони в кито е обективната истина .

 

Въпрос:

  Какво на базата на реалностите и вечните и ненарушими природни закони предлатам?

Кратък отговор:

  Предлагам директен добив на енергия от гравтационното поле на земята и други небесни тела. с директни гравитационни двигатели

 

Въпрос:

  Колко енергия ,директно от гравтационното поле на земята може да се получи ?

Кратък отговор:

  Милиони и милиарди пъти повече отколкото от въглещята, петрола, природния газ атомното гориво вземяти заедно, които са изчерпаеми източници на енергя, а гравитационното поле на земята е неизчерпаем източвик на енергя.

 

Въпрос:

  Какви евертийни мощности могат да де реализират с директни гравтационни дивгатели , при безплатен достъп до енергията на гравитационното поле на земята и други небесни тела?

Кратък отговор:

  От няколко вата до хиляди Гвт.

 

Въпрос:

  Кога тези огромни възможности на директната гравитационна енергетика от учени, инвеститори, държавници, лаици и пр. ще се проумеят и оползотворят?

Кратък отговор:

  Когато цитираните катекории хора излязат от заблудата,че гравтационното поле е консервативно и видят и проумеят, че ДГД-ли не са вечен двигател и са възможни, както , когато излязоха от заблудата, че атома е неделим  и проумяха, че е делим  стигнаха до атомната енергетка  с възможности обосновани и гарантирани от законът Е =мс^2, на Айнщайн, тогава ще стигнат до ДГЕ-ка и нейните възможности , обосновани и гапантирани от  законът  Е = оо/безкрайност/. на Г.Михов, който в продължение на повече от половин век моите съвременици  все още не са проумели и разбрали, като възможна реалност и вероятно , инертността на човешкото мислене и формалъзммът и бюрократизмът още 50-100 години няма да приемат и признят, както  в миналото  съврениците на Коперник и Галилей не са проумявали и и приемали истините ,до които те са достигнали.

 

Въпрос:

  Какво е необходимо да се реализира дирекната гравтационна енерегетика и със  своята безопасност и неограничени възможности за добив на енерегя да стане водеща енергетика в глобалната енергетика?

Кратък отговор:

1.    Знания, които са налице у тхнечуските спецалисти и отразени в това, което до сега съм публикувал.

2.    Пари, за кадри и база, каквито ги има в излишек в държавите и частни собственици.

3.    Разум, у имащите власт и пари, който да се заеме сериозно за реализаця на тази енергетика, както днес сериозно  човекият разум е заангажиран с космическите изследвания, които с реализацията на ДГЕ-ка ще получат нови неограничени възможности.за навлизането в космоса и заселвате му с човешки общности от земята.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317316
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930