Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2014 05:22 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 374 Коментари: 2 Гласове:
0



 ВЪПРОС:

  Какви са фундаменталните обективни истини в светлината на ОТБСВ?

КРЯТЪК ОТГОВОР:

Фундаменталните обективни истини, продукт на базовата същност на Вечността-Бог са прости и очевидни. Но! Когато хората са в заблуда те са слепи и глухи за тях и срещу тях застават НЕУНОЩИЖАЕМОТО ДА УНИЩОЖАВАТ, като  „непогрешими-знаещи”, притежаващи власт  над хората/духовна и светска./

   От както земята и другите планети съществуват  и докато ще съществуват , заедно със слънцето  в пространството, безспир плуват, по силата на същността на Вечността –Бог и обективните закони, които произтичат от нея.

  От епохата на Птоломей до епохата на Коперник и Галилей хората тази истина не виждат. В заблуда, слепи и глухи за истината срещу нея застават и Коперник и Галирей, като еретици от битието в небитието си заминават.

  От епохата на древна Елада до епохата на Бекерел и сем.Кюри, атомистите, в заблуда са слепи и глухи за деленето на атома.

  От векове в науката и след моите опити от 1960г. и 1984г.  хората ,в заблуда,че гравтационното поле е консервативно, не виждат, че НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО, и въпреки моята упоритост в продължение на повече от 50 години ,хората, като учени и лаци ,си остават в плен на заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ.”

 

ВЪПРОС:

  Кога хората /учени и лаици/ ще проумеят и видят, че гряветационното поле НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО и ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ  не са ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ И СА ВЪЗМОЖНИ?

КРАТЪК ОТГВОР:

  Когато заработят директни гравитационни двигатели, каквито ,на базата на това, което съм написал до снега и студенти и ученици ,при внимателен прочит могата да реализират и учени и лаици излязат от блатотото на заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ” и видят истината”НЕ КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ, както , излязаха от заблудата”НЕДЕЛИМ АТОМ”, когато заработиха атомните реактори. 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. svirkov - Какви са качествата на Двигателя? Къде ще се приложи?
01.08.2014 18:58
Как НЕ-консервативното Гравитационно поле създава този Двигател? Съществуването на Неконсервативно Гравитационно поле не означава априори, че е възможно да се изработи модел на такъв Двигател! Дори и теоретично! Това поле по някъкъв начин трябва да се използва и да се избере товар, върху който да действа (да работи върху нещо). Къде ще се приложи този двигател? На земата или в космоса? И върху какво ще работи? Какво ще се движи? Ще има ли механични части по него? Защо не е Перпето Мобиле този двигател? Защото физиката отхвърля Перпето Мобиле ли?
цитирай
2. gmihov - Кратък отговор на svirkov
03.08.2014 01:12
Кратък отговор на svirkov

На бязята твърдението, че сумарната гравитационна енергия, при движение по затворен път в гравитационното поле е равна на нула науката приема, че гравтационното поле е консервативно и от него не може директно с двигател да се черпе енергия, както това става , при водните и въздушните енергийни потоци.
Когато по затворен път в гравитационното поле се движи тяло, което не променя обема и масата си ,теглото му ,при падане и при издигане , при това движение е еднакво и сумарната граавтационна енергя е равна на нула, при пълен оборот.
НО! Когато ,по затворен път , на базконечна верига се движи тяло, система с провенлив обем и маса , тогава тегрото , при падане и издигане не е еднакво и сумарната гравитационна енергия не е равна на нула, при пълен оборот. На тази база гравитационното поле не е консервативно и от него може директно да се черпи полезна енеригя с двигател, както това става с съответни двигатели, при водните и въздушни потоци.Директните гравтационни двигатели не са и не могат да бъдат вечен двигател, по простата причина, че не са в нарушение с закона за съхранение на енергята и имат естествен източник на енергия. Теоретичните изчисления на базата на закона за съхранение на енергоята показват това и опитите и измерванията го потвръжданат. Кгато към ДГД-ли се прикачи генератор на ток,както това става ,при водните, въздушните и парните двигтели се получава съответния генератор на електрическа енергия., получават се съответните електрически зентрали. С прикачване на генератори на електрическа енергия към ДГДІли ,на сцената на енергетиката ще излязат и ДГЕЦ-ли , с безопасни и възможни мощности много по големи от мощностите, при АЕЦ-ли, при това с възможности, при съответна подръжка с неограничен във времето период за експлоатация.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315618
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930