Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 10:40 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.07.2014 09:07


 ВЪПРОС:

  Какво показва кратък анализ на общия закон за импулсната сила  I =m/v1+-v2/ от който не прави изключение и гравтационната импулсна сила?

Кратък отговор:

Показва:

1.    че всяка импулсна сила е произведение от две величини: масата на движещото се тяло и относителната му скорост спрямо дадена отправна система.

2.    че големната на импулса зависи, както от големината на масата на движжещото се тяло, така и от неговата относителна скораст.

3.    че всяка промяна, както при масата на тялото, така и при относителната му скорост се отразява на големината на импулсната сила.

4.    че при маса и относителна скорост равни на нула няма и не може да има импулсна сила.

5.    че в хода на всяко ускоротелно движение стойността на относителната скорост намалява и клони към нула, включително и при гравитацята.

6.    че масата и относителната скорост, при импулсната сила, като произведение са неделими, но са и независими едно от друго. Нито масата зависи от относителната скорост, нито относителната скораст от масата.Общо и по отделно от двете зависи произведението им, като импулсна сила.

7.    че всяка импулсна сила има определен максимум, които ,в хода на времето, при ускорително движение намалява и има граница нулата, която не може да премине, без  противодействието да стане действие, а действието противодействие.

8.    че всяка импулсна сила е външна сила за структурите по отношение на които действува. На тази база без импулсна сила, като действие по голяма от противодействието няма и не може да го има ПЪРВИЯТ ПРИНЦИП  НА НЮТОН.

9.    че всяка импулсна сила, която обуславя ускорително движение увеличава инерциалната скорост на телата спрямо отправните системи в пространството  и когато тя стне нула ,инерциалната скорост добива своята максимална стойност.

10.                      че всяка импулсна сила може да доведе до нула инерциалната скорост само по отношение на една отправнасистема.

11.                      че при еднаквата същност/реалност/, при движението, енергията и импулсната сила – ПРОИЗВЕДЕНИЕ ОТ МАСА И ОТНОСИТЕЛНА СКОРОСТ, относителността на движението опредя относителността/различините стойности спрямо различните отправин системи/  на енергята и импулсната сила.

12.                      че при еднаква скорос на фотона и гравитона, носители на съответните енергии/ светлинна и гравитационна/  гравитонът не може да настигне и да придаде импулсна сила на фотона, ,но когато пътищата им се пресичат МОЖЕ. Това Айнщайн го предсказа и реалността го доказа. МОЖЕ и когато, при определени условия, на базата на относителността на дивжението скоростта на гравитацията е по голяма от скоростта на светлината, което имаме при движение на фотоните във флуидна среда  гравтоните могат да намалят или увеличатскоростта на фотоните.

13.                      че при праводействуващите корпускуларни енергийни потоци, какъвто е въздушният, светлиният енергиен поток  маскимума на импулсната сила може а бъде по голям от И =мс. При рактивно действуващите корпускулярни енергйни потоци, каквото е гравтационното излъчване от телата максималната импулсната сила не може да бъде по голяма от И =мс

14.                      че огромните скорости, при квантовите енергийни потоци/светлини, магнитни, гравитацонни и пр./ ни осигуряват, при минимални маси оромни импулсни сили, които обуславят и гарантират и орбиталните движения на небесните тла.

Забележки:

   Когато това се разбере, което вероятно Тесла е постигнал с автомобила, който е демострелал , на базата на добив на енергия от мощният всеобщ енергиен фонд, който изпълва пространството, но останал неразбран  , тогава ДГД-ли , които са относително с големи маси, които аз предлагам за реализация на директна гравитационна енергетика  ще блъдат заменени  с нещо , акто маса много по малко от слънчевите солари с които се използува енергияата на светлината да се извлече от нея полезна енеригя.(

   Като общи и конкретни резултати от анализа на общия закон за импулсната сила могат да се посочат още много реалности, но това, когато учени и лаици разберат истините ,каито до тук упоменах, като резултатат от относителността на движението ще могат да наплавят, на базата своите по големи по обем знания по физика и математека по добре от мен.

  Добре ще е, читателите на „ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ  НА ВЕЧНОСТТА” , не само да четат и мълчат,но и да помогнат  ИСТИНИТЕ  да стигнат до съзнанието на повече хора, за да могат да се изяснят и оползотворят за добро на всичики хора, като:

1.    Гласуват за илли против.

2.    Подкремят истините, които са разбрали и и това, което считат за разулно /моето предложение да се проверят моите резултати, ако ги считат за разумни/.

3.    Да пишат коментари по това, което са разбрали.

4.    Да задават въпроси, по това което не са разбрали., ако имат желание да го разберат.

5.    Да споделят със свои познати прочетеното,сред които може да има и такива, за които написаното от мен да представлява за тях интерес. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299918
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031