Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2014 02:08 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 672 Коментари: 5 Гласове:
0



 ВЪПРОС:

  На базата на какви реалности стигнах до корекцията на принцзипа на Нютан”Всяко действие има равно на себе си противодействие”?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  На базата на реалността, кято обеславя пърният принцип на Нютон”Нито едно тяло не може да промени своето положение на покой  и иниерциално движение, без външно силово въздействие върху него.

 ”Реалност е ,че тази промяна не може да стане без действие по голямо от инертността на структуриете на матеиртята.

  При действие равно на противодействие имаме само статика/”покой”, какъвто спрямо пространството няма и не може да има,при съхранение на движението и при чисто инерциално движение, каквото също не може да имаме спрямо пространството, при наличието на гравитацията и други квантови излъчвания, които упражняват външно силово въздействие върху телата/ светлина, магнетизъм ,излъчване, при разпад на атомите и пр./

Корекцията е на принципа е:

  Всяко действие има противодействие, което може да бъде:

1. Противодействие равно на действието/обуславящо статика/,

2. Пронводействие по малко от действието/обуславящо денамика и живот/.

3. Противодействие по голямо от действието /обуславящо отражение на действието/

  Без действие по голямо от противодействието няма:

1 Изграждане и разграждане на живи и „мъртви” структури.

2. Живот  и смърт.

3. Движения на структури в пространството/живи и мъртви/

4. Живот на земята и на други небесни тела.

5. Възможност  човек и превозно средство да се движи ускорително.

7. Да произвеждаме и използуваме храна за да съществуваме.

8  Да мислим и чувстваме.

9. Да действуваме , творим, изобретяваме. Реализираме дейност и пр.

 10. И пр.

 

ВЪПРОС:

  Какво имаме, при действие равно на противодействието?

КАТЪК ОТГОВОР:

  Имаме „ПОКОЙ” или ИНЕРЦИАЛНО ДВИЖЕНИЕ

 

ВЪПРОС:

  Какво имаме при действие по голямо от противодействието?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Имаме:

1.    Ускорително движение.

2.    Промяна на големината на инерциалното движение, което се получава, при изравняване на действието и противодействието или  настъпването на равенство между действието и противодействието.

3.    Обмен на енергия във съответствие с закона за съхранение на енергята.

4.    В хода на времето намаляваща големината на действието,

5.    Разграждане и изграждане на структури на ВЕЧНОСТТА-/живи и „мъртви”

 

ВЪПРОС:

  Кое осигурява ускорителното движение, при ДГД-ли да преминава в инерциално движение?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Изравняването н апротиводействието от триенето и товара, който включваме къл тези дивгатеил.

 

ВЪПРОС:

 Защо движението, енергията и импулсната сила , като същност са една и саща същност?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Защото и трите  са произведение от маса, като количество матеиря и скорост, като път приет за еденица мярказа път и време. На тази база те са и недерими. Има ли движение има и енергия и сила.

 

ВЪПРОС :

  На базата на какво в енергийните потоци/полета/, включително и при гравитационнити имаме максимални  и нулеви ивпулсни сили?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  На базата на общия закон за импулсната сила  F= m/v1-v2/

Когано v2 =0 , Имаме максимална импулсна сила.

Когато  v2 =v1, Имаменулева импулсна сила ,

 

ВЪПРОС:

  Какво ни осигурява общият закон за импулсната гравитационна сила  F=/c-v/, при директните гравитационни двигатели?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Осигурява не енергийни мощности за производство на енергия от гравтационното поле многа по големи от тия, при отомните електроцентрали.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
18.07.2014 14:02
Как може да бъде създадено и какво трябва да се знае съответно за това да бъде създадено теоретично обосновано истинско лекарство против рака. На първо място съвременната физика не знае, а трябва да знае, че всичко около нас самите, а и ние самите сме направени от три вечности и безкрайности и това са материята/движението/постранството ... Ние сме кодирани по един изкключително сложен начин от материята/движението/пространството. Това за съжаление от съвременната физика, а и от съвременната наука не се знае. Ако те узнаят тази основна и обективна истина ще бъдат преработени повечето от формулите във физиката, химията и техниката, но най-вече ще се види по-истински и пълноценно, че на този бял свят няма безплатен обяд. В моментът закона за съхранение на енергията чиято перифраза е предното изречение не се разбира истински от съвременната наука и в частност от нейния фундамент физиката. Ако липсата на безплатен обяд се види истински ще лъсне един от голите задници в съвременната наука и този гол задник се крие зад схващането на съвременната химия, органична химия и биохимия за една група от вещества наречени катализатори. В моментът съвременната химия не е истински наясно за същността на катализаторите, било положителни, които ускоряват нисковероятностни химически процеси, било отрицателните, които правят високовероятностните във ниско вероятностни химически реакции. Под горното изречение се подписвам. Ако те физиците и химиците познаваха и осъзнаваха закона за съхранение на енергията истински и в дълбочина щяха да знаят, че няма как катализаторите да не черпят от някъде огромни количества енергия съответно някъде да отдават за да могат в реалността да ускоряват или забавят химическите процеси. Виждате, че нещата ви ги развивам като алгоритъм, който трябва да се извърви за да имаме истинско и планирано и теоретически обосновано лекарство против рака. Друг е въпроса, че тези истини прости не са никак прости за разбиране. В нашите съзнания има хитроумно направена зловещ
цитирай
2. doctora - доктора
18.07.2014 14:17
а енергийна бариера, която съзнателно ни пречи тези истини да бъдат разбрани и осъзнани. Както и да е ... продължаваме по алгоритъма. Ако се познава истинската същност на катализаторите ще се види един повече от прост енергиен факт, че живите / тъй наречени / системи си крадат огромни количества енергия от външната среда за да са толкова енергийно ефективни и от там приказката за ефективността на коня, че видите ли той бил по-ефективна машина и с една торба зоб извършвал много повече работа от една машина със същото количество енергия. Истината не е в заключената органична енергия, а във факта, че в хода на еволюцията живите системи са си изработили приспособително механизми да засмукват колосални количества енергия от гравитационните енергийни потоци правейки ги неконсервативни чрез катализаторите на микро ниво. Хората от тук щяха да видят и друга проста истина, че ракът е програма в програмата и тази програма не просто отключва ембрионални фактори и белтъци / ензимите между другото също са белтъци /, а неговата пъргавост е точно заради отключването на максимално пъргави ензими от ранното ембрионално развитие. Просто ракът не е тъмна зона, а си е светлина на фона на по-слаба светлина. По-важното е че ракът бидейки по-енергичен от макроорганизма започва на принципа на скачените съдове да засмукава всякакви материални ресурси от него и в крайна сметка го убива. Правилно лекари, биолози и всякакви други изследователи са забелязали, че тук в бързият растеж е слабото място на рака, но така и не са разбрали, кое е истинското слабо негово място, а именно неговият енергиен апарат и това са неговите ензими, особенно помагащите при белтъчната синтеза. Правилният извод е, че ако искаме да направим истинко планирано и теоретично обосновано и най-елементарно лекарство против рака трябва да се научим чрез химически субстанции, които вероятно ще са тъканни отрови да блокираме неговите по-пъргави ензими. Има светлина в мрака. Всеки един пациент, който е претърпял спонтанно оздравя
цитирай
3. doctora - доктора
18.07.2014 14:24
ване от раковия бич божий по един или друг начин / чрез билки, чрез химия, чрез вяра, чрез сода, чрез гъби и асънамъ / е направил така условията си в организма, че да бъдат блокирани ензимите на рака. Когато те бъдат блокирани той ракът се превръща в парче месо, което може да се всмуче от макроорганизма или да бъде изрязан от него. Това е обективната истина, но от тази теоретична истина до практическото създаване на истински антималигноцид стои гиганска работа и то работа в правилната, а не в случайната посока. Само с интуиция не става. Ако аз имах западен образец институт под ръка и моя команда за 5-10 години бих направил " чудото " и бих отървал човечетвото от бича божий наречен рак, но аз съм един прост доктор в провинциална България. Нямате късмет ... Всичко на този бял свят е въпрос на късмет и основното тъй наречено абстрактно ядро - активната страна на бескрайността и нейното решение дадено нещо да стане или да не стане. Ако Вечността реши все нещо до края на живота ми ще ми щукне и ще го направя лекарството, но ако не реши ще си остане само теоретичният алгоритъм. Амин.
цитирай
4. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
20.07.2014 07:22
ВЪПРОС:
От какво с обуславя тоталната зависимост на всяка реалност от същността на Вечността ?
КРАТЪК ОТГОВОР:
От реалността, че всичико произхожда от нея, в нея и тя е във всяка реалност, като част от нея..
За да се реализира тотална профилактика по отношение на рака и той да се ликвидира, като заболяване трябва да се знае условията, при които той може и не може да се появи. Да се намерят технологии, кои които той не може да се появи, както и условия, при наличието му, безопасно за живота да бъде унижожен.Това е възможно в светлината на ОТБСВ. Опитът и реалността ни го показват. но са нжни още много общи и конкретни знания за да може да се постигне, което без туд и амбиция не може да се постигне.
























цитирай
5. doctora - доктора
21.07.2014 16:04
Точно това искам да кажа,
че знам как да се стигне до лекарството Учителю, но самия алгоритъм трябва да се извърви напълно. Техните западни институти имат ядрено магнитни резонанси за гледане на органични молекули, високо точни електронни микроскопи, а не нашите токмаци. Най - вероятно ензимите в клетките не са просто ротационни ускорители във флуидна среда, а са ротационни ускорители зависещи и от структурите на клетъчните мембрани в рибозомите и голджиевите структури. И тези ротационни ускорители имат нужда от опора тоест специализирани клетъчни стени за да действат, но и за това ми е думата, че трябва работа за да се направи лекарството и то от човек с идея и знаещ какво прави, а не от случаен патрон. А друг е въпросът, че хищника или това е вируса или по-точно неговата надгеномна програма е нацъфкал генетичната ни информация и то съвсем систематично и нищо в нас не работи както трябва. Нашите ензими са разкривени и неконсервативността на гравитационното поле на клетъчно ниво не се развива съвсем както трябва, а това озачава по-малка конверсия на енергия в клетките и съответно човек без енергия. Тези системно грешки предразполагат и за възникването на всяко едно от заболяванията, включително и ракът като такова. Набелязват се пакети от гени които са сгрешени или това е битуващото схващане в медицината за слабите места, а и по този начин се оформат и отделните специалности. Те не откриват колелото, а просто го следват. Реално това което го пише в библията за първия безгрешен човек е точно отсянка на истините на Атлантида и нейната наука разглеждайки го дълбоко ретроспективно, но тази истина е истина от бъдещето, когато науката ще помогне на човека да си коригира и изправи генома. Безгрешния човек не е човека в лотус и нирвана, а е човека без сгрешени участъци в генетичния си материал и от там човек ползващ не 10 % от мозъка и съзнанието си както има един филм " Люси ", а пълните 100 %. Ние наистина сме магически същества съдадени да възприемем директно вечността
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309641
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930