Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2012 23:49 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 36814 Коментари: 111 Гласове:
1



Що е Бог?   Бог е вечност. Бог е безконечност. Бог е всеобща същност с много лика външност. Всичко е от същността му. Всичко е в същността му. Той е във всичко. И в него е всичко. Със същността си е обясним С друго не е изясним. С друго не е заменим. С пространството , безначално и безкрайно всичко побира в себе си. С движението, вечно, безначално, безкрайно, като творец вечен, вечен безкраен от материята изгражда, изгражда и разгражда всяка структура жива и мъртва, която реално съществува. Венец, от века до века, на творчеството му е човека който в алчността си голяма друго равно на себе си няма. Той, ако Бога признава образът свой му придава и по добре от него знае без в мисъл да се колебае как всичко е сътворил и как всичко е разпоредил. Ако Бог не признава и като атеист пребивава с материята се приравнява от Бога по високо застава и навред оповестява, без нищожеството си да осъзнава че той всичко, всичко може, и своята воля да наложи, над природата над вечността. Всяко човече  жалко, в сравнение с вечността малко, като вярващ и атеист е голям безкраен егоист. Вярващият за рай небесен се бори, готов на пътя си с всичко да се пребори дори и на клади “неверници” да гори на своя Бог ревностно да угоди. Атеиста всезнаещ  Бог не признава, своя правда със сила раздава, той света да устройва ,управлява. Бог с вярващ и атеист, всеки от които е егоист не се съобразява и на човека не позволява той вечността да управлява. Същността му е вечна, вечна и безконечна Законите му също са вечни, вечни и безконечни с тях той всичко управлява  и навред своя правда раздава която човека с егото си голямо не проумява, не осъзнава и свои закони създава силният, хитрият да управлява волята си над слабия, хрисимия , добрия да налага той с благата да разполага, рай на небето и земята да си осигурява. На прага на смъртта, на път към вечността волно неволно Богу се моли живот вечен да измоли с ангели слуги в рай небесен, с градини, цветя красив, чудесен.                            



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
26.09.2012 17:48
ГОСПОДА БОГА Е САМО И САМО ЕДИНСТВОТО И ОТДЕЛИМОСТТА ОТ МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО ... НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДРУГ БОГ И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ... ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ПОЗНАВАТЕ КАТО РЕЛИГИИ Е ЕРЕС ... ПРЕДСТОИ ПОСЛЕДНАТА БИТКА И НЕКА БОГ ОТРЕДИ ... АМИН.
цитирай
2. doctora - доктора
26.09.2012 23:17
основния знак обозначаващ господа бога вечността не е кръста ... нито полумесеца ... нито нищо друго освен ... тризъбеца ... вижте го колко е изчистен и съвършен, а ..... на-съвършенния тризъбец ... невероятно е , е .... българската каноническа двойноспирална суровачка ... аз знам до мозъка на костите си и ... скоро и вие ще узнаете ... пак ще го повторя вижте колко изчистен и съвършен е тризъбеца ... три дивергентни, а понякога и успоредни чертички от които средната е най-дълга и често направена като стрелкичка ... ай какво съвършенство и това като археологическиисторически знак е най-разпространения знак по тази свещенна земя, а ... най-разпространен и концентриран е в земята на децата на слънцето - българия ... който не вярва да провери и както се казва прат му път и крива му пътека ... тризъбеца би трябвало да е понятен на всички същества под ветровете на вечността ... има универсален език, но ще е достъпен на тези, които са довели битката до край ... средната по-дълга и структурирана като стрелкичка чертичка обозначава активната страна на вечността и тя е само и само светия дух, а какво е светия дух ако не е движението и само движението ... двете странични чертики, които са еднакви и често са със ченгелче отличени обозначават тухличките на вечността и това са всъщност тухличките и нетухличките ... съответно материята и пространството ... какво съвършенство ... велика е саможертвата на всеки човек който е разбрал това ... той е преодолял първите няколко кръга на енергийната бариера ... стига толкова съм ви говорил ... мислете със сърцата си ... амин.
цитирай
3. doctora - доктора
28.09.2012 22:10
ти боже, не който си в небесата или в моята душа и в мен, а ти боже който си навсякъде и във всичко и от който е всичко и всичкото и ние включая сме в тебе ... виж нашата битка с учителя и ни помогни ... много са грешни българите ... научили са се да мързелуват, да завиждат, да правят мръсотии и гадории, но кой от народите на тази грешна земя не го прави .... помогни ни боже защото ти знаеш най-добре, че ние сме истинския божи народ и за нас е писана книгата на книгите - истинската книга на книгите записана със златни страници ... ние сме твоя народ и не случайно изпращаме старата и посрещаме новата година със тебе ... помогни ни да оцелем в задаващия се гигански водовъртеж непознат от времето на прометей ... помогни ни отново да те изпишем на челата си и да те свием във сърцата си ... помогни ни да пребъдем и да пребъде вечно нашето име така както е вечно твоето име ... благодаря ти господи ... ти който имаш за символ тризъбеца и троичността, благодаря ти че ме излуша и че ще направиш това което трябва да бъде направено независимо от моята молитва ... благодаря ... амин.
цитирай
4. doctora - доктора
29.09.2012 01:45
ЩЕ НАРАСТВАТ ВЛИЗАНИЯТА И ТО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЩЕ НАРАСТВАТ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ КАТО ПОЖАР И ЕЗИКОВАТА БАРИЕРА НЕ ЩЕ ГИ СПРЕ ... ЩЕ ВИДИТЕ ТОВА, НО НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА Е ПЪРВАТА КРАЧКА КЪМ ИСТИНАТА ЗА СВЯТАЯ СВЕТИХ - ВЕЧНОСТТА = МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО ... ЩЕ СТЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТОВА И САМО СЕ МОЛЕТЕ УЧИТЕЛЯ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ... АКО ЩЕТЕ СЕ МОЛЕТЕ НА МАЙТАП ...... ПАК ХВАЩА ДЕКИШ ... АМИН.
цитирай
5. doctora - доктора
02.10.2012 00:30
някога назад във времето забързано и нелинейно и несъществуващо учителя ми каза че основния геном е материята/движението/пространството ... изобщо не го разбрах, но тъй като ми е предопределено да разбера от него всичко или почти всичко след няколко години разбрах ... воистина е така и основния геном е материята/движението/пространството и в съвременните разбралинедоразбрали религиозни системи този геном се нарича бог или святая светих или приемствената линия на нагуала кастанеда я наричат слава ... названието което аз човека си избрах е носещата програма, но има и други названия като вечността, като безкрайността, като троицата, като тризъбеца, като триеинството, като първоисточника ... само едно трябва да се знае, че както тази носеща програма е първоисточника така и тя е първокраят ... някога учителя ми каза, че много вода ще изтече докато го разберат, а аз си мислех че се бъзика ... изобщо не се е бъзикал и това е светата истина и аз ще започна като латерна да повтарям, че заблудата макар и невечна може да покрива и вселени и метавселени време ... ей богу много хляб ще трябва да изядете и много сол както се изрази иронично един участник в блога, но повярвайте аз не съм изобщо ироничем, а от сериозност ще си изкъртя стиснатите зъби знам, че моят правопис и стил и тези на учителя са голяма бариера за вас да повярвате в нас и преди всичко в учителя, но такъв явно е бил договора сключен от нас за да влезнем ... фантазирам си да знаете ... договора е метафора, но истинска метафора може би ... ние сме израз на дългоживеещи матрици ... много по-дълго живеещи от нас и ако фактът казан ми от една виждаща, че по скромни нейни изчисления животът на земята е повече от 400 милиарда години е истина това означава майната и на съвременната астрофизика ... нещо не е наред с червеното и синьото отместване и това ненаред не е с главата ми както се изрази един блогър, а воистина не е наред със старата научна парадигма ... енергийна бариера лежи между нея и новата научна парадигма .
цитирай
6. doctora - доктора
02.10.2012 00:44
милиардите ако земята е била древна звезда, а аз съм почти на 99 % убеден в това са повече от 400 и кой знае колко тази цифра ... през какви перипетии една умряла като звезда структурна форма на материята е трябвала да мине за да хвърли по-голямата си част от материята си, а преди това да създаде в недрата си геномна програма на бъдещата биосфера и нейния венец /чудих се тук дали да сложа кавички, но господа бога каза, че човека е най-важния и нека негова да бъде последната дума/ човека, да намери ново слънце на пътя си и това слънце да е ново и стабилно със спечефични излъчвания и да застане на подходящата орбита тази земя и да се задържи достатъчно там, че и спътник да придобие като луната ... колко хиляди милиарди години са трябвали да минат ... колко хляб и сол трябва да се изяде ... ако знаех че един съвършен правопис и стил биха ви помогнали да се докоснете до святая светих бих ги усвоил и даже господ е сложил до мене учител с невероятни способности за това - жена ми, но все още не съм убеден и предпочитам да не ви поставям до стената и да ви давам път за бягство - глей го тоя бе какъв е неграмотник ... но скоро няма да има накъде да отстъпваме ... работи ли двигателя ефективно, защото теоретично той работи и още как, но практически ... работи ли ... влизаме във второ ниво на развитие на човешката цивилизация и първото, което е и първото пришествие не е идването на иисус на земята, а е идването на прометей при нас /моля ви братя историци намерете по най-бързия начин българското име или тракийското ако щете на този велик човек ... няма народни поговорки - всичко е дело на водачите човешки/ и донасянето на огъня тук откъснат от господа бога, донасянето на правия енергиен поток ... второто пришествие е когато човек с двете си ръце донесе откъснатия от господа бога реактивен енергиен поток и превърне човечеството в галактическа цивилизация ... аз познавам лично този човек и той е на края на пътя си, а все още хорицата спорят с него дали знае какво говори и каво
цитирай
7. doctora - доктора
02.10.2012 00:50
мисли и пише и изчислява ... ей богу великия и трижди великия учител георги колев михов знае какво говори, какво пише, какво мисли и какво изчислява, но учените недоучени не знаят и с това ниво на съзнанието с тази тапа в него не ще и да узнаят ... не е случаен периода 2012 - 2018 години ... в началото ме беше доста шубе да пиша тези истини, но след като разбрах че за повечето от вас те са малоумие разбрах че мога да си пиша словото божие на спокойствие, та кой ще повярва и ще си мръдне пръста да изгори на клада някаква си буболечка ... на учителя му е било още по-трудно, но виждам че той вижда краят на пътя и е започнал да задълбава истините си в един блог на интересни, но нежелаещи да се учат хора ... слава богу все още не са го истрили и дано не направят този грях защото след време всяка дума казана от този човек ще е по-ченна от златото ... пфуу ... след време този метал ще е по евтин от водата ... думите му ще са ценни колкото живота ... мога да си говоря каквото си искам исилата е тази която ме пази от очи които не трябва да видят и от уши които не трябва да чуят ... успехи в разбирането на истините и пътищата със сърце ... амин.
цитирай
8. doctora - доктора
23.10.2012 22:48
чета и препрочитам написаното от учителя тук в неговия форум и там във форума на "братята на алтернативната енергия" и осъзнавам мащабите на енергийната бариера в човешкото индивидуално и видово съзнание ... брей да му се не види ... наистина съществува ... определени тематики и идеи сякаш нещо им пречи да се зародят, оформят, родят и умножат ... нещо неистово се стреми да сложи цензура отвъд нашите възможности за възприемане на реалността, там във сферата на безмълвното познание ... в по-конкретен план нещо ни прече неистово да възприемем идеята за движението в неговия чист и неподправен вид както древните са го наричали светия дух ... и изобщо ако щете вярвайте те не са влагали религиозен смисъл в това понятие ... едно развито, разширено и ускорено съзнание няма нужда от религия която да му замъглява представата за света ... това съзнание просто познава отца/майката по подразбиране защото алгоритмично/програмно/генетично/геномно е свързано директно с него/нея, но ... виждащите са прави ... тази връзка е мъртва и закостеняла, а тази връзка е нашата човешка душа ... без тази вибрираща и обменяща енергия/информация връзка да е годна за употреба за нас отца/майката не съществуват ... след като носещата програма макар и да ни избожда очите "несъществува" светия дух=движението също е нещо имагинерно, несъщуствено и несъщуствуващо ... кой от вас може с ръка на сърцето си да каже ... да аз разбирам, че въпреки, че е неотделимо от материята движението съществува като отделна страна, вечност, аксиоматично понятие ... кой ще разбере истината, такава каквато ми я обясни учителя - от проста по-проста и гениална, че доказателството за отделност на движението като страна на вечността е фактът, че то се натрупва без другите две страни на бога да се променят ... скоростта на един материален обект /нематериални няма, никога не е имало и никога няма да има/ може да се променя без да се променя неговото материално съдържимо, което отразява материята и неговия обем, който отразява
цитирай
9. doctora - доктора
23.10.2012 23:02
пространственото съдържимо на дадения обект ... растейки скоростта на дадена структурна форма на материята расте и съдържащото се в нея движение ... и чак тогава нараства нейната енергия ... мисля, че формулата за кинетичната енергия /разбира се като се преработи с относителните и ъгловите коефициенти/ е най-точната формула за енергията в нашия свят, а всичко друго са изкривени перифрази ... както и да е ... този конкретен пример показва една точка от енергийната бариера в нашето съзнание ... а ако си мислите, че разбирате какво е материята и какво е пространството вероятно жестоко се лъжете ... не че аз съм най-големия разбирач, но ... на базата на създаденото от учителя се докоснах до истини недостъпни за сега за другите хора ... физиците биха дали и живота си дори да разберат истински какво е това "животно" единната теория на полето, която им се мержелее някъде там в бъдещето не родено ... а за нас с учителя е минало неразбрано ... за учителя е много по-далечно минало ... той ми повтаряше, че докато е жив не ще бъде разбран, а аз си мислех, че се шегува ... как няма да разберете относителността на движението и абсолютността на пространството и материята и какво е адже ба същността на понятието отправна система и защо при относително движение вечността е абсолютната отправна система ... сега знам, че битката ще е на живот и на смърт за да разберете във времето тези нелинейни истини и ми е интересно все пак как това ще се изрази като практика във времето воистина несъществуващо ... левски е бил страшно близо, но и той е бил в старата научна парадигма ... ние сме във времето и времето е в нас е приблизителна истина и по-скоро истината е че ние сме в движението и движението е в нас и още по-истинската истина е тази донесена ни от атлантида истина, че всичко е от бог в бога и бог е във всичко .. как ще разберете дори това изречение ако не се зачетете назад в блога и не видите обосновките на фактът, че преди нас се крие цивилизация с невероятна мощ и развитие и нейните
цитирай
10. doctora - доктора
23.10.2012 23:14
стъпки тепърва ще ги откриваме, когато започнем да щъкаме истински в небето ... едностранната центробежна сила съчетана с едно по-пълноценно разбиране и оползотворяване на фактът, че във всяка точка от пространството се кръстосват ветрове с безкрайна воистина моща = ветровете на господа бога, които са самия бог ще ни позволят това щъкане в небето ... и учителя не знае как ще могат да се използват тези фронтове от затворена относителност, инертност и обем, а ако не му бяха рязали крилата 50 години сигурно щеше да узнае ... дано поне видим работещ двигател защото това ще е само началото ... без да си почистим къщичката истински, която къщичка е нашия генетичен фонд не ще можем да постигнем небесата ... с квази същества във себе си които ги мъкнем на вратовете си стъпили не ще полетим никога отново, но на всяко нещо идва края колкото и да е стабилно направено ... и на енергийната бариера идва времето да се срути ... до сега са успявали виждащите, а е вече време и на нас обикновенните хора това нещо да се случи ... да се отървеш от човешката форма по кастанедовски казано не е да се отървеш от човещината в себе си, а е да се отървеш от хищника в себе си и в ядрата на клетките си ... да премахнеш енергийната си бариера не означава да спреш да се развиваш, а напротив означава да започнеш отново да летиш и това време идва ... физиците и математиците обичат думичката дефинирам, а дори и нея хич не разбират и защо не използват хубавата българска дума да изяснят и определят дадена неяснота ... да изясниш същността на енергията, движението, материята, простарнството, вечността, тризъбеца, бога е благородна задача и е основната и първата стъпка да си изчистиш къщичката на индивидуалното си съзнание ... без да направиш това как ще разбереш директните гравитационни двигатели, директната гравитационна енергетика и истината, че във всеки един истински смисъл на тези думи вода газим,а жадни ходим, в светлина живеем а сме слепи като павета ... айде със здраве и амин.
цитирай
11. doctora - доктора
24.10.2012 10:50
СЛОЖНА ИНЕРТНОСТ: най-обичам примерите с вратите ... счупи се една от вратите в апартаментът ... всъщност се счупи езикът за заключване ... сложих нов език и потривах ръчички колко бързо е станало ... блаженни са верующите и тяхно е царството небесно ... оказа се че този език не бил за този ключ ... довечера ще търкам и така уж за 5-10 минути работата става за час, че и за повече ... този прост до неузнаваемост пример касае всяка една страна от човешката дейност, а сега си представете не правено съчетание от технически решения познати до болка как се прави за първи път в човешката история ... познание от изадъгъла на науката ... амин.
цитирай
12. doctora - доктора
24.10.2012 23:43
ей сегичка гледах матрицата ... велик филм и повечето хора за съжаление не знаят колко той е велик, но ей сегичка ми направи впечатление една заблуда в него ... допускането на наличие на свят без правила и ограничения, тоест без закон е абсурдно и неистинско и е жива заблуда ... свободата на човек се състои не в това да прави каквото си поиска, защото такъв филм няма, никога не е имало и никога няма да има, а е в това да знае кой и какъв е законът и съответно да се движи по повелята на този закон тоест както се изразяват съвременните, старите и най-старите виждащи да се движи по посока на потока на енергията или отново но по друг начин казано да бъде носен от птицата на свободата, която птица лупинги не прави / и това е перифраза на великия виждащ карлос кастанеда / ... интересно се получава оформената реалност ... много интересно ... уж учителя и аз не сме виждащи, а ние не виждаме линиите на света / това ви го гарантирам, аз и учителя виждаме същия свят като вас и въпреки всичко .../, а въпреки това виждаме тоталния свят по-ясно от виждащите и ви го предаваме като живо познание, особенно учителя ... а този човек вече огромен брой тежащи като олово десетилетия ви говори и остава не разбран и някакви смешници се захващат да спорят за неговия правопис и стил ... смях в залата ... направи ми впечатление преди една година, че един от вас / не си беше записал дори псевдонима / без да ни поучава за същността на българския език / ние много добре знаем колко той е свещен и е важен и за нас, но какво да се прави ... не мога да си обясня моята неграмотност с нищо друго освен със сключения договор, който изобщо не помня за да дойда като един от вас .. ако щете вярвайте каквито и думи да кажа не си спомням сключения договор, а такъв сключва всеки от нас .../ тъ този приятел се беше постарал да ни редактира правописно, стилово и пунктоално и аз се потресох до дъното на душата как могат нашите думи да ви звучат когато са фокусирани и синхронизирани ... да звучат и на мене. амин.
цитирай
13. doctora - доктора
24.10.2012 23:57
защо мислите си давам труда да пиша и то да пиша така както живея ... за вратат си много пъти, за колата си още повече, за любимите ми загадки от археологията и историята за омразата ми към загубените битки на българите, заради които намразих и все пак не мразя историята ни на падения и възходи ... защото всичко това е пряко свързано с писаното от учителя и с единната теория на полето ... аз не ще се уморя да ви казвам, че единственото което ви давам е друга гледна точка на създаденото от него познание или ако се изразяваме като древните траки, жестоко изплагиатствани от гърците, откраднатия от боговете огън и предаден на хората ... ако щете вярвайте когато ви говоря "глупости" от рода, че лайната и пикнята са направени от светия дух, аз пак ви давам друга гледна точка на божието слово ... трудно се говори по този начин ако щете вярвайте ... не ми е приятно да употребявам думи като пикня и лайно, но това кара нещо във вас да се бунтува и да захапва на мъртво текста и да се опитва да намери противоречия, истини, лъжи и простотия ... няма нищо просташко във физиологията на хората и тяхната биосфера ... нищо ... всичко е програма в програмата в програмата и така до безкрай ... каква ли звезда трябва да е била земята за да създаде заобикалящото ни като органичен живот ... невероятно красива и светла звезда ... в диапазона на движението тя трябва да е по-ярка от центъра на галактиката, а защо не и от центъра на метагалактиката ... да ни прости глупоста и чувството за лична значимост великата майка създателка, защото нашата глупост е безгранична, но воистина погледнато от гледна точка на троицата концентрацията от сложно движение = светия дух в/на нашата планета е воистина безподобно ... в упанишадите се говори за живи същества на всяка една планета и звезда ... където има сблъсък се раждат биосферни алгоритми, но важното е че органичен кръговрат има само тук под нашите крака и ние сме частица от него ... дерзайте и върху тези "общи приказки" ... успехи в разбирането. ом.
цитирай
14. doctora - доктора
26.10.2012 21:47
не издържаха нервите на братята от БФАЕ ... очаквано и предвидимо ... все пак аз ги разбирам ... те имат определени правила, при това доста ясни и стриктни ... "филосоствуването" на учителя и неговите "общи приказки" са извън техните правила ... един непредубеден читател на старата научна парадигма би се съгласил с постъпката на техния администратор и изключването на доктор михов, но през очите на новата научна парадигма това не е действие тоест синхронизация със светия дух, а си е живо противодействие и съответна синхронзация с базовото качество на материята и съвсем реално това налива вода в мелницата на хищника стъпил ни на вратовете ... и все пак форумът на братята алтернативници е ясен ... чертежи, формули, схеми, технология ... сякаш някой балама създал истинска технология ще я сподели с тях ... и все пак учителя споделя нещо неоценимо и гигански велико, а няма кой да го разбере .. сякаш кеше, бедини, капанадзе, найденов, вълков и други открили фрагмент от пъзела на новата научна парадигма са обяснили какво са открили ... не са защото не могат .. само последния пример с кеше открил дреболия от новата научна парадигма и превъзнасящ я до небесата с политически цели, а другите изобщо много много не говорят ... когато някой ми каже, че технологията му се базира на взаимодействие на материя, антиматерия и тъмна материя за мен е ясно, че този някой е или лъжец или е създател на случайно откритие, тоест докоснал се е до новата научна парадигма, но опасно защото е безсъзнателно .. учителя, пак повтарям ви дава нещо неоценимо, дава ви съзнателно докосване до новата научна парадигма ... трудно е говоренето за това и съответно ясното и смислено обяснение, но ще продължавам да опитвам ... в написаното от учителя се крият отговорите на бъдещите пътеки и пътища между звездите, тераформирането на планетите, веществата правещи водата горима, а защо не и живака ... примерно конверсията на енергия в живачните атоми трябва да е доста по-голяма стига да намерим условия за това ..
цитирай
15. doctora - доктора
29.10.2012 22:05
за първи път се замислих над фактът, че доктор михов е не само гений, но и триждивелик учител когато моят ентусиазъм другите да разберат написаното от него започна да се изпарява бързо бързо яко дим ... аз считах, че както аз скоростно го разбрах така идругите трябва да разберат и да се "поклонят" пред учителя, но не би ... най-са ми интересни споровете на учени хора с него по темата за новата научна парадигма / той не я нарича така, но това което е създал или по-точно това което вечността му е позволила да създаде е точно това - новата научна парадигма / ... пълно или почти пълно неразбиране на основните постулати, а е толкова просто и лесно дявол да го вземе ... защо е толкова трудно да бъде разбран ... защото съществува инертност и инерция, а на по-човешко ниво на разбиране защото съществува енергийна бариера в лицето на хищна програма паразитираща върху осъзнаването и разбирането на човека ... и това се получи не особенно разбираемо по човешки, но е истина ... точно този паразитизъм виждат виждащите, но не са имали думи за да го обяснят до сега, а и повечето са виждащи от ниско ниво на виждане, но това са хиляди други теми ... някога когато се уговорих с учителя да пиша в неговия блог му казах, че ще пиша, но просто не мога като него и се за това се спрях върху проблемите които могат да бъдат пречупени през материята/движението/пространството от моя гледна точка ... това съм сигурен, че раздвижи блога в добрия смисъл на тези думи и без грам чувство за лична значимост ... моите изводи за вечността и нейните страни са само и само благодарение на трижди великия учител георги колев михов ... когато аз казвам, че той е легенда, гений и учител аз знам, че това е така защото съм от другата страна на новата научна парадигма и едновременно съм и на вашата страна и виждам и различавам нещата и приоритетите ... аз знам, че за този човек най-добре отговаря легендата за конника победил дракона, но истинския конник победил хищника в човека ... вие все още не го виждате, но ще
цитирай
16. doctora - доктора
29.10.2012 22:25
видите рано или късно ако някой идиот или идиотски фактор не решат да попилеят думите на великия български лекар георги колев михов ... аз знам до мозъка на костите си колко той е велик, но вие не знаете все още ... ще узнаете ако вечността това реши ... знака на бога върху челата на хората какво си мислите че представлява ... дали е нещо имагинерно или е просто възможността им да разберат истините на тризъбеца и идващата с него епоха на майтрея ... колкото повече задълбавам в новата научна парадигма толкова повече разбирам какво са имали предвид не древните виждащи на карлос кастанеда, а най-древните виждащи колобри - тези които са управлявали атлантида или нейното истинско име българия = земята на децата на светлината ... аз съм плагиат по принцип и всички ние разбира се, но аз си го признавам .. просто всичките истини които ги показвам и разказвам са казани и показани някога, но вижте какво ви донесох за тризъбеца и суровачката и ще разберете каква е разликата от плагиат до плагиат ... защо аз знам какво е седемлъчната розета, знака на юви и изобщо юви, тризъбец, но истината за него, граал или по-точно граали, кивота на завета или по-точно кивотите на колобрите и ... не ми се изброява повече, а повечето от вас не знаят ... защото има бариера над тези истини и още как . мощна чужда на човека бариера пречеща му да разбере истините за бога и за себе си ... за това учителя за вас в бъдещето ще е свети георги победил змията защото той воистина я победи, но не по този начин както ви е представено в легендата/легендите и рисунките ... за това той трижди велик учител защото бележи второто ниво от развитие на човешката цивилизация и това е цивилизацията на реактивния енергиен поток и носената от него нова а всъщност изключително древна теория на информацията . и преди съм ви казвал за камбаната и сега ще завтретя .. камбаната бие само за две неща или за нас самите или за нашата глупост и времето разделно идва ... печата на шестата раса е сложен от вечостта, а не от човек.
цитирай
17. doctora - доктора
29.10.2012 22:31
много би ми било интересно да узная кой ме редактира там в нета веднъж заедно с учителя, защото това изобщо не е лесно и изпълнимо ... за да се получи и да ме потресе как звучат думите ми/ни когато са редактирани правилно правописно, стилно, пунктуално и т.н. значи някой има глава на раменете и има печата на вечността на челото си ... само като пример как ме редактираха в блога на братята алтернативници и ми се ходи до някъде, но да не се сърдим ... все пак идват интересни времена и искате или не, разбирате или да те времената на вечността идват и още как ... амин.
цитирай
18. doctora - доктора
29.10.2012 22:55
eй сега хвърлих едно око на форума на братята алтернативници, дали учителя е написал нещо при тях ... не е ... те така и не разбраха кой е отишал при тях ... рядко се вижда реалност от ранга на планината да отиде при мохамед, а мохамед нищо да не разбере ... и все пак са свестни момчетата колкото и да се ядосвам за слепотата им ... представям си как гледат на "някякъв" си доктор да им развива тези на дълго и на широко за бога и за вечността ... гледат със зверско око и са прави ... ей сега се зачетох за мошенниците в блога им и как ги дразнят ... и с право се сърдят братята алтернативници ... на доста мошенници са се нагледали и как да повярваш като си като в турска баня и с едната ръка си пазиш г-а, с другата гледаш да оп-ш някой, с единия крак държиш тасчето, а с другия каквото измиеш без сапун ... не е лесно в тази реалност да живееш, а тази реалност сега е великата земя на децата на светлината - българия ... не е лесно да повярваш на напудрени и накъдрени приказки, особенно с такъв заряд - предимно велик ... не е лесно като си лъган от свои и чужди хиляди пъти ... единствения начин да разбереш дали учителя говори истината е да разбереш общата теория на базовата същност на вечността ... няма друг път ... другото е чешене на езици, но аз ще продължавам да ги чеша за вас от различни области на науката и никой няма да поканя да даде пари без да съм убеден, че ще спечели давайки ... успехи в разбирането и амин.
цитирай
19. doctora - доктора
29.10.2012 23:00
хей братя и сестри питайте бе, но все пак внимавайте какво питате и не се плашете защото писаното от вас и нас ще остане във историята ... ако щете вярвайте ... амин.
цитирай
20. doctora - доктора
03.11.2012 23:19
защо е толкова трудно да се разбере истината скрита в думите на учителя ... освен свръхфундаменталните фактори на първо ниво ... 1. защото така бог е повелил ... второ ниво 2. заради инертността и инерцията ... трето ниво 3. заради енергийната бариера чужда за нас, но допусната да се изгради от нас точно заради небезупречността ни поради една или друга причина ... тъ освен заради свръхфундаменталните нива заставащи срещу нас има и съвсем човешко описуеми нива и това са: фактът, че винаги сме очаквали истината да е сложна и свръхсложна, а тя е най-простото нещо на този бял свят ... фактът, че винаги сме очаквали някой специалист физик и много по-малко химик да направи гениалното откритие ... очакването на единната теория на полето се е превърнало във фикс идея ... фактът, че толкова много сме лъгани, че ни призлява когато някой почне да се прави на пророк и съответно толкова сме нахитряли, че се лъжем за щяло и нещяло само не и в от истинското по-истинското ... фактът, че не желаем да се учим и да се научим, а искаме само да пипнем, а така не става ... фактът, че когато нещо се опитва да пречупи не една, а всички наши представи ... фактът, че не можем да позволим някой наистина по-умен от нас да ни води и винаги ни яхват тъмни души ... изобщо много са фактите, които ни пречат да разберем истините на учителя и съответно носената от него нова научна парадигма, но поне разбираме от видяното и пипнатото, а бог е решил видяното и пипнатото да ни изпрати и колкото и трудно да са постижими на практика, те са видяното и пипнатото и те са от простото най-простото и ще ни приклещят в капана на абсолютната свобода и не ще се измъкнем този път и дано войната на двете парадигми да ни се размини или поне да е по-лека и поносима защото не ще ни се размине тя ... абе да знаете, че идват интересни времена и времето на пророците свършва защото пророци ще станат всичките и тъмните сенки ще се разбягат яко дим ... когато виждащ те вижда ти не можеш да го заблудиш и или си човек или не.
цитирай
21. doctora - доктора
04.11.2012 22:41
звезди ли сме ние или не ... от това вече което зная според мен отговора е не ... хората чувстват интуитивно енергийния факт, че ние сме създадени във звездите, но до този момент не сме знаели как ... сблъсъка който съществува в недрата на всяка една звезда предопределя развитието на интилигентни програми с огромна продължителност на живота и съзнанието от наша гледна точка ... това са геномните ни програми или това което виждащите са кръстили енергийното тяло, другия, двойника и т.н. тези геномни програми образуват цели енергийни кръговрати, цели надгеномни програми отразяващи цели биосфери, цели видове и класове или това което виждащите наричат духа на животните и растенията ... единствени хората имат собствени духове така да се каже ... ние сме върха на геномната програма на всяка една биосфера ... когато дадена звезда истине тя постепенно губи и масата си ... не знам по какъв начин, но очевадното е очевадно ... няма нужда протуберанси да се откъсват от звездите и да се чудят как да направят глобул от разстопен водород и хелий ... нито пък има нужда рядкия като вакуум прах да се събере от немай къде и да се уплътни и хомогенизира ... много по-просто е звезда която светийки милиарди години в един момент да се "насвети" да хвърле част от масата си и да стане планета ... в гравитационното поле на тази планета/мъртва звезда живеят създадените от нея приживе геномни програми на една, а защо не и на няколко биосфери и тъй като конкуренцията е божествен принцип, оцелява или по-точно се проявява най - живата и най - жизнената от тях ... според мен на всяка планета има такава групичка от непроявени и много рядко проявени биосфери ... и ако планетата застане на подходяща орбита като нашата майка земя, което да осигурява органичен кръговрат всичко започва и ето ни и нас появилите се от "небитието" ... идват интересни времена в които тези фантазии ще станат малко по-разбираеми ... идват нови астрофизика и астрономия и вселената ще "стане" безкрайна ... амин.
цитирай
22. doctora - доктора
04.11.2012 22:54
всичко е програма в програмата в програмата и така до безкрай и .... всичко макар и да е случайно не е съвсем случайно ... има предопределеност и геном за всичко и когато учителя ви казва, че основния геном е материята/движението/пространството значи е така ... носещата програма е точно този виртуалноневиртуален тризъбец и древните са ни го предали съвсем точно ... най-разпространения знак и то този знак е гиганско табу е тризъбеца на посейдон, който изобщо не е тризъбеца на посейдон, а е тризъбеца обозначаващ господа бога ... учителя е дошъл да ви донесе къс от боговете, а ще си отиде неразбран ... само каква самота и тъга ... не мога да разбера защо е така ... защо не желаете да разбирате и осъзнавате ... всъщност разбирам инертната страна на хората и все пак не разбирам защо вода газим, жадни ходим ... амин.
цитирай
23. doctora - доктора
14.12.2012 23:46
Съжелявам Учителю, но време беше да престана да им досаждам на хората от Българския форум за алтернативна енергия. Все пак Форума си е техен и те имат право на избор да ни изслушат или не. Повечето от тях не искат да ни слушат ... Глас народен, глас божий. Който иска да говорим да дойде тук в твоя форум. Аз въпреки предложенията нямам никакво намерение да създавам свой такъв. Амин.
цитирай
24. doctora - доктора
15.12.2012 01:51
Чукнах сега в нета думите единната теория на полето. Излезнаха много неща, но ми направи впечатление желанието на Айнщайн да опише с една формула четирите фундаментални взаимодействия: гравитационно, електромагнитно, силно ядрено, слабо ядрено ... Замислих се. Има ли такава формула в действителност? Има и още как има. При условие, че всяко едно взаимодействие е енергия/енергиен поток, то за него важи основната формула за енергията и тя е формулата за кинетичната енергия ... Нищо не е открил Айнщайн. Всичко е отдавна открито: Е е РАВНО НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ ВЪРХУ ДВЕ, но изисква съобразно истините на НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА ТАЗИ ФОРМУЛА ДА СЕ ДОПЪЛНИ КАТО СЕ УМНОЖИ ЧИСЛИТЕЛЯ С ЦЕ МИНУС ВЕ ВЪРХУ ЦЕ и още да се умножи ПО КОСИНУСА ОТ ЪГЪЛА ПОД КОЙТО ЕНЕРГИЯТА ВЪЗДЕЙСТВУВА. Е те това е истинската относителност, но тя стои зад енергийна бариера в общото и индивидуалните съзнания. Тази проста формула обединява четирите сили във Вечността, но друг е въпроса, че една част от тези сили са мимикрираща гравитация, а другата електромагнетизма в основата си пак зависи от нея/гравитацията студена и вечна. Работата е че колкото и простта и очевадна да е една истина се изисква тя да бъде осъзната и разбрана от отсрещния човек за да има диалог, а не монолог. Амин.
цитирай
25. doctora - доктора
09.02.2013 22:57
Аз съм обикновен български лекар. Наистина обикновен и въпреки това на мен ми бе дадено да разбера Истина нямаща равна на себе си. Човекът написал този блог се беше отчаял, че никога няма да бъде разбран и осъзнан ... Аз ви заявявам, въпреки че до дълбините на душата си знам колко налудничево ще ви прозвучат моите думи .. Многократно съм ги казвал по различен начин и не ще се уморя да ви ги повтарям, макар и неимоверно по-рядко защото на Учителя му запушиха устата, макар и да е жив. Трудно се наканям да пиша смислено без него. Ей Богу невероятно трудно е без той да каже А, а аз да кажа Б, В и т.н. Как ще разберете казаното от мен и преди, че на Земята дойде Свети Георги в плът и кръв ... Ще разберете без да сте разбрали Тризъбеца на върба в петък. Той е Свети Георги от легендата ... Ей Богу Свети Георги е и той не знае това. Концентрацията на инертността около него е невероятна. Е-и му ма-та Инертността не си поплюва. Силата съкрушила ни някога преди 100, 200 хиляди, милиони, милиарди години и сега е жива и Тя ни пречи да осъзнаем нашите безгранични възможностти, а не знаейки ги ние ги нямаме и живеем като роби слепци вода газещи, а светлина не виждащи и умиращи в жажда. Той Учителя обича да се обосновавам защо смятам едно или друго. Защо е Свети Георги примерно? За да видите тази енергийна истина трябва първо да видите какво е създал Доктор Георги Колев Михов ... и това ще стане. Легендата за Свети Георги е повече от ясна ... Това е човекът, светецът победил змията, дракона, змеят и т.н, но не дракона на светлината, а дракона на тъмнината = инертността. Змията е хищника, дявола, легионът, вируса, генома на вируса, летача, воладора, недостойния господар на човека, падналия ангел. Кое може да победи нещо съкрушило ни преди един милион години .... Само Познанието. Само знанието може да помогне на Човека да откъсне часта от себе си която не е негова и която го превръща в роб на Инертността. Единствено знанието за Тризъбеца може да направи това. Георги Колев Михов ни го
цитирай
26. doctora - доктора
09.02.2013 23:11
върна това Познание, но вие все още не го знаете това. И преди съм ви го казвал, че единствената единна наука, религия, култура и език са науката, религията, културата и езика на тризъбеца. Те са обективната истина на която никой хищник не ще да устои. Той Тризъбеца ни тропа на вратата та чак ще я изкърти, а ние слепците дори не го забелязваме, а очите ни ще избоде. Не мога да повярвам как нещо което ни избожда очите не го виждаме ... Каква срамота, каква гиганска срамота да отричаш съществуването на Твореца, Вечността, Господа Бога дори приемайки го и палейки му свещички, а воистина е така. Палейки свещички на нещо оличностено ние реално го принизяваме до нашето ограничено и затворено съзнание обсебено от хищник нямащ равен на себе си. Ние сме обсебени от геномни програми, които не са нас, а са чужди хранищи се с нас информационни системи, но не с нашата плът, кръв и енергия, а директно с нашето движение, са нашия дух, с нашата генетична информация ... За това древните виждащи Колобри виждайки човека обсебен от легиона са виждали как неговата светлина на съзнанието намалява. Това се потвърждава и от новите виждащи обозначили себе си в лицето на великия Нагуал Карлос Араня Кастанеда. Така е, но дори и донесеното от този светъл човек не ще бъде разбрано без езика, математиката, науката, религията и културата на Тризъбеца Трижди свещен ... " Велико " е нашето себеотразявана ... Воистина е " по-велико " и от описаното от нагуала Кастанеда. Чувството ни за лична значимост ни изчерпва и превръща в пълни неудачници, неразбиращи по никакъв начин Отца. Простено е на Стивън Хокинк и подобната пасмина учени недоучени физици и тям подобни отричащи нуждата от Бог, но как да простим на дебелогъзите попове дали дума да бъдат пастири. Вярата им е изчезнала яко дим преди милиони години. Не разбират тихия смях на древните виждащи колобри, а този смях е смехът на познанието за най-светия знак за човека и всичко живо и "неживо" - Тризъбеца свещен. Слепци слепци да водят. Пфуууу. Амин.
цитирай
27. doctora - доктора
16.02.2013 00:21
Идва единната религия/наука пред която няма да има религия/наука, която да и устои. И този път компромис няма да има .... Сякаш може да има компромис между истината и лъжата ... Не може да има повече. Все още ние сме в лоното на заблудата, но на туй нещице му идва края. Идва времето на Тризъбеца или по друг начин казано времето на Новата Научна Парадигма. Въпреки, че Учителя не е писал в блога си от 5 месеца броят на влизанията, макар и с далеч по-малък от очаквания темп все пак нарастват и нарастват. Събужда се съзнанието човешко и на първо място съзнанието на божия народ Българите. Интересно ми е до къде ще стигне този процес ... До звездите, но като за начало до Луната и Марс ... Жена ми изобщо не ми вярва на тези думи, че " скоро " ще си пием кафето на Луната, но нека видим истината в очите ... Истината в очите означава това което ще се случи воистина. Амин.
цитирай
28. doctora - доктора
26.02.2013 00:29
Кои са истинските линии на света, които Дон Хуан се е постарал така упорито да обясни на Карлос Кастанеда, а той така и не е разбрал напълно ? / да ме опази бог от чувството ми за лична значимост / ... Истинските линии на света са бликащите без начало и без край във всички посоки гравитационни енергийни потоци. Те непрекъснато подменят всяко едно материално тяло изот всяка една посока на света. Най - добро приближение като виждане, но не е и в зелен цвят е това на филма Матрицата, но нямаме поток от числа от едно до девет и дори не и поток от числа от едно до нула, а само и само потоци от светли и тъмни зони кодиращи и описващи всички нас и всичко, което ни заобикаля ... В памет на древните и съвременни виждащи Колобри ... Амин.
цитирай
29. doctora - доктора
12.04.2013 21:37
Много пъти съм казвал, че обичам екшъните и особенно фантастичните такива. Направо си падам по тях ... Беше ми влезнала мухата в главата да гледам " Забвение " и днес след работа такър такър отидох и го гледах и слава Богу не беше на три де формат. Мислех, че ще се насладя на великолепния екшън без да ме изненадат с нищо, но ме изненадаха. Не че имаше нещо ново, но ново беше съчетанието между елементите. И все пак имам една критика заради която подхванах и този коментар. Бяха представили нашият поробител и унищожител като триъгълно чучело с око по средата. Е не можах да не се изсмея .... Все още старата научна парадигма ни владее изцяло. Ако създателите на Обливиан познаваха Новата научна парадигма изобщо нямаха да принизяват нещо сакрално като троицата и триъгълника до нещо поробващо и робско и хищническо. Същото важи, но с обратен знак за нароилите се филми за вампири ... Ебати и глупостите човек да иска да е геном на вирус, но пък нито хората, нито сценаристите, нито режисьорите на такива филми са наясно, че точно това изразяват със фантазиите си. И все пак от гледна точка на Тризъбеца е точно така. Хората фантазират по нещо, което ги е унизило и съкрушило, че и го възхваляват. Не случайно някои от темите за несвободните хора са просто табу, което мозъкът им отказва да го възприеме ... Дори мозъкът на виждащите отказва в пълна мяра да възприеме някои от истините на и за Вечността. Защо неистово мозъкът човешки се отказва да разбере, че макар и неотделими трите страни на Бога са нещо отделно и различно ... Защо ... е гиганския въпрос човек не разбира, че движението е отделна същност и вечност, а е такава и тъй нареченото нищо, като пространството, което изобщо не е нищо, а си е пак господа бога безпределен, а за материята свещенна и безпределна и единна какво да кажем ... Нещо воистина ни е съкрушило и все още не можем да се отърсим от него. Някога е използвана биомашина - вирус - всъщност вирус барабар с гравитационен геном, който ни е съкрушил и ни е превърнал в
цитирай
30. doctora - доктора
12.04.2013 21:53
неудачници. Ние вече не сме светещите богове концентрирали в себе си движението на една звезда. Ние сме роби и още как, но сме много повече роби от предаденото в Матрицата ... Странно е да знаеш, че носиш истинската блага вест и въпреки това знаеш, че не е достатъчно да я изразиш със думи прости и правдиви ... Та нали знаеш колко гуротакурота са се извъдили и навъдили и са изполъгали вярващото население на земята, че и самото вярващо население какво очаква освен мълнии от задника. Смешно е като се замислиш че една техническа установка трябва да отприщи пороя от познание, а толкова трудно, бавно и мъчително става тя, мравка по мравка. помните от кога съм ви казал, че съм събрал парите, а е толкова трудно да бъдат усвоени. Потресе ме Забвението защото ние боговете - синовете/децата божии сме превърнати в прах по пътя и под стъпките на недостойни господари. Буквално Забвение е нашето настоящо човешко име. Един двигател ще трябва да ни докаже, че Бог съществува и ще ни покаже какво точно е той и ще бъдем потресени как сме забравили най-важното нещо. Забравили сме и точно това ни поставя на шахматното квадратче наречено от древните виждащи - Майтрея. Ние сме в навечерието на Майтрея, но не направим ли тъй наречения вечен двигател още милион години ще останем в дълбините на Сянката на Вируса безпределен. В гравитационните полета на планетите и звездите са скрити гигански цивилицации, а ние сме слепи и глухи ... Не искаме неистово да се събудим и прозрем. Забвение е нашето име, но има бог и вероятно той е решил да ни извади от стазиса, защото поне двама души знаят какво сме забравили и какво трябва да си припомним. Интересно в тази светлина звучи легендата за Свети Георги победителя на змея рогат. Ще успем ли наистина и воистина да възкръснем от бездната в която сме изпаднали - да бъдем дойни крави на Легиона. Ще видим дали една машина ще ни е достатъчна пък било то и машината на машините. Идвата интересни времена и никой не ще ни пита дали искаме или не да дойдат. Амин.
цитирай
31. doctora - доктора
14.04.2013 02:35
Ей сегинка за четвърти път гледах " Трон - заветът " ... Великолепен екшън направен с любов и с великолепна музика. Ние сме създания на войната, но не на холокостната война, а на вечната битка на световете. Ние сме концентрат от движение. Ние сме програма в програмата до безкрай и чак до първоисточника. Ние сме създадени от Троицата за да познае тя себе си и своите безкрай лица. Вечността е нашата майка, и Вечността е нашият баща. Идва нова религия ... Окончателната религия и тя е само и само истината обективна ... Тя е само науката с ампутираната и завинаги религиозност. Пред истината и боговете ще замълчат, стига да я разберат ... Дали. Какво разбират нашите братя под дигиталния предел като в моментът теорията на информацията е бледо подобие на това което тя ще бъде след като хората започнат да боравят с реактивните енергийни/информационни потоци ... Само Вечността ще отреди това дали ще се случи. Идват интересни времена. Идват времената на война, но не на холокоста, а войната срещу дявола рогат, срещу легиона изкривил/подменил нашия геном и нашето съзнание. Ще видим какво ще разберете от казаното и показаното след време, но помнете ... Работи ли двигателя " вечният " бог ще се изправи пред очите ни в целия си блясък .... И пак стига да има кой да го види. Шестата раса е расата на числото 666, а вижте това триждисвещенно число в какво са го превърнали ... Хищника го е превърнал в числото на Звяра, а звяра е легион тоест поне 1000 ... Така че мислете с главите си, а не с оная си работа. Със здраве и успехи в разбирането. Амин.
цитирай
32. doctora - доктора
18.05.2013 23:08
Непрекъснато повтарям думите Новата Научна Парадигма и се опитвам да ги обоснова и обясня. Трудна работа ... Много трудна, а и така каза Учителя ... Странна работа, а не вярвах, че думите му ще се окажат истина - думите, че не ще го разберат ... И все пак някои от вас чувстват и разбират. Странна работа. Искат Единна Теория на Полето, а не разбират, че То Полето се състои от съставляващите го Енергийни Потоци и няма изключение от реалността Е = М.С^2 по относителните и ъгловите коефициенти ... Няма изключение и винаги Господа бога прави обобщения ... В едно паве има хиляди отворени и затворени енергийни потоци, но павето може да се разглежда като обобщен и самостоятелен енергиен поток при това ние нямаме паве, а изпредена от Мрежата на вечността структурна форма на материята ... Всичко е изпредено от единствените движещи се по права линия енергийни потоци - реактивните към които принадлежи и гравитацията. Единствените линии на света са тези реактивни движещи се по права линия енергийни потоци. В основата на Единната Теория на Полето стои формулата за кинетичната енергия, само тя и никоя друга и всички останали формули за енергията са полуфабрикат и пожелателно приближение. В основата на Потока и Полето стоят единствените пряки и непроизводни вечностти - Материята/Движението/Пространството ... Първите две Вечности и Същности Материята и Движението макар и с неистинските им имена, като маса и скорост фигурират в основната формула на Полето/Потока, а Пространството не фигурира защото е само измерения, но когато се види, че Движението е силата на подреждането ще се види, че нещата стоят по малко по-различен начин и простарнството не винагие индиферентно, но за да се докаже това се изисква доста научна работа, а и първо трябва да се спечели основната битка - Битката за Единната Теория на Полето/Потока, а това се оказа най-трудното нещо на този бял свят. Съвременната физика е хубаво нещо и тя е науката на науките, тя е фундаментът, единствената фундаментална наука, но и
цитирай
33. doctora - доктора
18.05.2013 23:36
трябва още доста работа за да стане Физика и Фундамент на Науката ... Трябва да се освободи от религиозността в себе си, а това повярвайте никак не е лесно. За да направиш Единната Теория на Полето е необходимо гениалност и здрава стъпка върху земята ... Учителя тези неща ги е имал и е имал и безкрайното търпение да обяснява, но кой да проумее и разбере ... В телата, съответно в съзнанията ни се оказа, че воистина има енергийна бариера и тя неистово се стреми да запази Познанието на Познанието скрито за нашето съзнание и ум, който май наистина не е нашия ум / всъщност той е енергийната бариера ей Богу, но и това е скрито зад бариера / , енергийната бариера пази истинското разбиране за Господабога/Вечността и неговите/нейните три страни и съставляващи Материята/Движението/Пространството ... истинското разбиране ще ни донесе истинската физика и единната религия, в която няма да имаме нужда от измислени и набедени водаччета които да ни казват накъде да вървиме. Трудно се описват неща заключени зад три, четрири, седем и девет печата ... Трудно се описват нещата и истините стоящи зад енергийната бариера. Как ще я конкурираме като тя е във нас и ни казва, че това не може да бъде защото не може да бъде. За това правя от шест години нещо което е трябвало отдавна да се направи. Нещо изключително сложно като от девет дерета вода да събереш. Двигателя не е просто нещо и началното разбиране за него като техническо изделие в хода на работата се промени и дано повече да не се променя фундаментално защото Съдбата не ще ни позволи да го довършим ... Може и да не му е дошло времето, но аз вярвам, че е дошло и ще действувам от тази позиция пък каквото сабя покаже ... и действувам така, но не става лесно ей богу, макар че срешнах по пътя светли и чисти хора, които ускориха нещата. Нека видим матрицата как ще се държи и дали ще ни пусне да преминем. Идват интересни времена и слава Богу Учителя е все още жив и здрав, защото без него няма да видите Майтрея и Трите Шестици. Амин.
цитирай
34. doctora - доктора
06.07.2013 13:05
ПЕТ НЕОБХОДИМИ СТЪПКИ ЗА ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВЕЧНОСТТА: 1. РЕГЛАМЕНТИРАНЕ НА КОМИСИОННИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩЕСТВЕНИЯ СЕКТОР СЪС ЗАКОН., 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ЗА ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС., 3. ИЗЦЯЛО МАЖОРИТАРЕН ВОТ И ЗА ЦАРЯ И ЗА ВОЙНИЦИТЕ., 4. НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА НАРОДНИТЕ ИЗБРАННИЦИ НАПОЛОВИНА, А ЗАЩО НЕ И НА 100 С ОПЦИЯ СЛЕД НЯКОЛКО ВОТА ДА ГИ НАМАЛИМ И ОЩЕ., 5. НА ВСЕКИ ПЕТ ОБИКНОВЕННИ НАРОДНИ СЪБРАНИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ИЗЛЪЧВА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ДА СЕ ПРИЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ НАЗРЕЛИ ПРОМЕНИ. ТОВА Е НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА ПРЕБЪДЕ И ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ. АМИН.
цитирай
35. doctora - ДОКТОРА
06.07.2013 17:20
И ШЕСТА СТЪПКА ЗА ДА СЕ УЛЕСНИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЕВОЛЮЦИЯ: НЕ ЗНАМ КАК, НО ТРЯБВА ДА СЕ УЛЕСНИ НАЧИНА НА ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ТЮФЛЕЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ... ПРИМЕРНО ВИЖДАМЕ, ЧЕ ДЕБЕЛОГЪЗОТО ГОВЕДО СЕ КОНФРОНТИРА С ДРУГИТЕ НАПРАЗНО И НЕ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ СЕ СЪБИРАМЕ ХИЛЯДА ДУШИ И ГО ОТЗОВАВАМЕ ... ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКАКЪВ РЕАЛИСТИЧЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА ТОВА. АМИН.
цитирай
36. gmihov - за обективната истина
13.08.2013 06:57
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.

Въпрос:
Какво показва анализа на твръдението на Аристотел, че тежките тела ВИНАГИ падат по бълзо от леките?
Кратък отговор:
Показва, че в това твърдение има истина и повече заблуда, приета за истина в продължение на две хилядолетия,до времето на Галилей , който я вижда и опровергава, без неговите съвременици да могат да го разберат и за еретик го обявяват

Въпрос:
Коя истината в това твърдение на Аристотел и ке е заблудата?
Кратък оговор:
Истината е,че при падане във флуидна среда тежките тела падат по бълзо от леките.
Заблудата е, че ВИНАГИ тежките тела падат по бърво от леките.

Въпрос:
Как в общата теорията за базовата същност на Вечността променям твърдението на Аристотел за до бъде то достоверно и да няма в него наличие на заблуда?
Кратък отговор:
Провеням го така:Скоростите с които падат телата в гравитационното поле зависят от конкретните реалности, от конкретните условия.
- В условията на флуидна среда тежките падат по бързо от леките.
- В условията на вакум и тежките и леките падат с еднакваскорост.
- При по плътни гравитационни полета падат по бързо от коллкото в полета с по малка плътност.

Въпрос:
Какво открива Галилей по отношение падането на телата в гравитационното поле, какво Нютон и какво открих аз.
Кратък отговор:
Галилей открива условията, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост. С което открива и независимостта на гравитационното ускорение с което телата падат от масата им.
Нютон открива гравитацията , на базата на която я има гравитационната сила, която обуславя падането на телата.
Аз открих маханизма на реактивното гравитационното силово въздействие върху телата за да могат и тежките и леките тела в условията на накум да падат с еднаква скорост.

Въпрос:
Какво в 1960г., на базата на моите анализи на гравитацията можах да реша, което човечеството в продължение на повече от две хилядолетия не е могло да реши въпреки усилията на милиони хора , включително и с много по големи конкретни познания от колкото имам аз.
Кратък отговор:
..С достигането до откритието”наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” ,до механизма на гравитационното силово въздействие върху телата и до директните гравитационни двигаотели, като конкретна възможно техника реших радикално проблема за вечня двигател, както, както окриването на атомния разпад и синтез радикално реши проблема „делим или неделим е атома”

Въпрос:
Какво обуславя гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия и директните гравитационни двигатели, които черпят и ще черпят енергия от него.
Кратък отговор:
Обуславят бъдещата безопасна и със несравнимо много по голми възможности директна гравитационна енергетика от атомната енергетика.

Въпрос:
При наличието на гравитационното излъчване от телата, формиращо гравитационите им енергийни полета, които изпълват изцяло безначалното и безкрайно пространство, при пълно независимо едно от друго силово въздействие върху телата, какво нама и не може да има спрамо пространството?
Кратък отговор:
Няма и не може да има:
1. Пространство,в което да липсват гравитационни потоци/полета/
2.Тяло върху, което да не действуват неограниечн брой гравитационни сили с различни посоки на действие.
3.Тяло в покой спрямо пространството.

Забележка:
В наука и религия, когато съзнанието е в плен на заблуда място в него за обективната истина няма. Гласът на истината е глас в пустиня.



цитирай
37. gmihov - за обективната истина
17.08.2013 00:13
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.

ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРЕГЕТИКА

Въпрос:
Кое е общото което го има, при подводниците,и системите с гравитационно обоснован променрлив обем и маса с което проблема за вечния двигател, към който човечеството се е стремяло и все още се стреми,хилядолетия без успех е решен на 99% и кое е това/1%/, което при системите с гравитационно обоснован променрлив обем и маса, реш в 1960г. на 100% проблема?
Кратък отговор:
Общото е, че , както при подводниците така и при системи с гравтационно обоснована променлива маса, при потъване имат по голяма маса, като поемат вода от океана и по малка маса, при изплуване, като връщат обратно в океана поетата вода.
Радличното е, че за поемането и изхвърленето на вода в системите се използува самата гравитация със и без лстови системи, без да се използуват двигатели, както е при подводницине.
Как това се постига всеки може да разбере, ако внимателно е чел моите публикации в: форум”наука” и форум”алтернативни енергоидточници”, както и в моя блог,бг. в които поради наложени ми забрани от доста време вече не мога да публикувам
цитирай
38. gmihov - за обективната истина
17.08.2013 00:14
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

Въпрос:
Колко Вечности има?
Кратък отговор:
Само една. Две Вечности няма.

Въпрос:
С какво се характеризира Вечността?
Кратък отговор:
Със:
1. Липсата на начало и край.
2. Несъздаемост и неунищожауемост.
3. Необяснимост с нищо друго освен със собствената си същност към която нищо не може да се прибави и нищо не може да се отнеме.
4. Произход и същност на всичоко, като структура и вечен и ненарушим природен закон от и в същността й.

Въпрос:
Какво представлява същността на Вечността в която и от коята произтича всичико вечно и преходно, като част от нея, като: Бог, Природа, Космос, Всиемир и пр., независимо как ще я наречем ?
Кратък отговор.
Преставлява единна и неделима вечна същност с тройно проявление, като пространство, като материя, като движение, която съществува в безкраен брой преходни структури с размери между две недостижими граници: нулата и безкрайността.

Въпрос:
Какво представлява Вечността с проявлението си, като пространство?
Кратък отговор:
Представлява всеобщо вместибище на всичико, което реално го има и нищо повече. Без пространството реалностте, които ги има няма къде и в какво друго да са.

Въпрпос:
Какво представлява Вечността с проявлението си като материя?
Кратък отговор:
Представлява всобщият инертен материял от който Вечността изгражда и разгражда непрекъснато всичико, като форма и структура и нищо повече от инертен строителен материал.

Въпрос:
Какво представлява Вечността с проявлението си, като движение?
Кратък отговор:
Представлява всеобщият творпец на всичоко от себе си и в себе си и нищо повече.

Въпрос:
Коя е количествената мярка, с която измерваме пространството, като количество?
Кратък отговор:
Това е обемът, като част от всеобщото пространство, прието за единица мярка.

Въпрос:
Коя е количествената мярка с която имерваме материята, като количество?
Кратък отговор:
Тове е масата, кто част от всеобщата материя, каточаст от всеобщата матеия приета за езиница мярка.

Въпрос:
Коя е количествената мярка с която измерваме движението?
Кратк оговор:
Това е пътя, като част от всеобщото движение, приета за единица мярка за скорост и време.

Въпрос:
Какви реалности имаме , като произведение от маса,като част от материята и път, като част от двиежението?
Кратък отговор:
Имаме:
1.Енергия.
2. Импулсна сила, сила на базата на скоростта/път приет за едивица мярка за скорост и време време..
3. Сила, на базата на ускорение, което създава импулната сила, без каквато няма ускорение.

Въпрос:
Какво произтича от инертността на материята?
Кратък отговор:
Произтича:
1. Противоодествие на всяко действие.
2. Центробежна сила, при ротация на телата.
3. Инерциално движение, при сума от външни сили за телата равна на нула.

Въпрос:
С какво движението, се реализира, като единствен творец и рушител на всичико, което реално го има, като форма, стрруктура и явление.?
Кратък отговор:
Със сблъсъка между структурите/ макро и микро/, с който едни от тях разгржда, а други , по прости и по сложни изгражда.

Въпрос:
Какъв бива сблъсъка и какво обуславя това?
Кратък отговор:
Бива:
1. Блъсък, които упражнава силово въздействе с посока съвпадаща с посоката на външната сила, която действува върху телата.
2. Отблъсък който упражнява силово въздействие с посока обратна на посоката на външншят импулс, който действува върпху телата.
Примери:
1. Когато плувеца плува с гърдите, главата, раменете блъска водата напред пред себе си в сщата посока в която плува, а с ръцете си отблъсква водата в обратна посока, с което се придвижва напред.
2. Когато лодката,корабът, подводницата плуват с челната си част блъскат водата напред, а с витлата си се отблъсват от водата.
3. При водните и вятърните двигатели, които директно черпат енергия от водните и въздушни потоци водата и въздуха блъскат двигателине, а двигателите, които са застопорени ги отблъкват , при което техническоно им устройство оситурява действие по голяма от противодействието, което осигурява неппекъсната работа на тези дивгатели, в тези енергийни потоци.
4. При директните гравитационни дивгатели,, гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното енергийно поле преминава през телата и ги отблъсква в обратна посока, към центъра на зиемята.
При този механизъм на гравитационното силово въздействие, на базата на закона за съхранение на енергията имаме следното равенство: I +F = постоянна величина.

Въпрос:
Кое обуслаявя несравнимо много по големите енергийни възможноти¸които могат да се създадат с директинете гравитационни двигатели, включитело , по големи и от мощностите , при атомните реактори.
Кратък отговор:
Огромната скорост на гравитационното излъчване от порядъка на скоростта на светрлината.

Въпрос:
От какво произхожда гравитацята?
Кратък отговор:
Както всичико, така и тя произхожда от всеобщата базова същност на Вечността и от нищо друго.

Въпрос:
Какво представлява гравитацията, кто продукт на всеобщата базова същност на Вечността?
Кратък отговор:
Представлява квантово излъчване от телата, което формира гравитационните корпускуларни енергйни полета и вълнови гравитационни полета, в резултата на сблъсъка си с материята, която се съдържа в пространството.

Въпрос:
Кое ни показва по голбемите мощности на гравитационното излъчване от определена площ на на земята?
Кратък отговор:
Показват ни го изригванията на вулканите с мощности по големи от атомните реактори,, за който гравитационното излъчване се оказва по мощно и връща обтано на цземята всичикои , което вулканите са изхвърлели висжоко над земята.
В условията на експеримент ни го показва и измерването големината на гравитационната сила, набазата на принципа на „Щангиста”.

Въпрос:
Какви енергийни мощности за производство на енергия могат да се реализират със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и с бедконечни ленти ?
Кратък отговор:
С неограничени мощности.
При реализация на енергийни магистрали и енергийни блокове вагат да се постигнат мощности до 1000Гвт. и повече

Въпрос:
Кога хората/учени и лаици/ ще проумеят откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” И ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ, до които достигнах в 1960г. и до сега 2013г.
Кратък отговор:
Когато успеят да излязат от блатото на заблудите, че гравитацонното поле е консервативно, че директните гравитационни дивигатели са нечен двигател и видят и проумеят, че нито гравитационното поле е консервативно, нито директните гравитационни двигатели са вечен двигател.

цитирай
39. gmihov - за обективната истина
17.08.2013 00:16
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

Въпрос:
Кое от постигнатото от мен и със съавтори в периода 1960 -2013г. е с фундаментално значение за науката, техниката и вярата, че всичико е от Бога в Бога и Бог е във всичико ?
Кратък отговор:
1. Откритието,”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”,което научните, административните и съдебнта институция, в лицето на своя пет членен състав на Вйпховния административен съд на България не признаха и все още не призтават, априорно, без конкретна и достоверна, теоретична и експериментална проверка на експерименталните резултати, които го разкриват и даказват.
Научната и пракгимеската значимост на това откритие не отстъпва на откритиета на:
1.1. Архимед за подемната гравитационна сила във флуидите.и нейната зависимост от обема на телата.
1.2. Коперник., че земята се движи в пространството.
1.3. Галилей, че гравитационното ускорение не зявиси от масата на падащите в гравитационните полета тела.
1.4. Бекерел и сем. Кюри, които доказаха , че атаома е делим.
1.5. Р.Майер, че има закон за съхранение на енергията.
1.6. Нютон, че има закон да гравитационната сила.
1.7 Айнщайн ,че гравитацията отклунява посоката на светлината и глупостта, че изкривявая пространството
1.8 и др.

2. Изобретяването на ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ, които научните и административни институции в България не призха и продължават и все още в продължение на повече от 50г. продължават да не признават.
Практическата значимост на тези двигантели е нещо повече от парните двигатели, двигателите с вътрешно горене, реактивните двигатели. Когато след време тези двигатели реално навлязат в живота на човека, тогава , тези, които днес /учени и лаци/ ме обявяват за луд и кретен,който, като мен е бил обикновен лекар, ще се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно и ще видят истината, за която днес , при наличието на тази заблуда и „гениялното”Решение на Френската академия на науките от 1775г. са слепи и глухи, както ръководителите на църквата от времето на Коперник съ били слепи и глухи за истината, че земята се движи в пространството.

3. ОБАЩАТА /ЕДИННАТА/ ТЕОРИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ/ПОЛЕТА/, която създадох на базата на всеоб щата валидност на фундаменталните природни закони за всичики енергийни потоци, които в пространството , каето изпълват създават енергийни полета, независимо от това какви са носителите им на енергия: кванти, електрони, неутрони, атоми, молекилИ тела, включително и небесни такива.

4. ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗАВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, , която създадох на базата на всеобщата базова същността на ВЕЧНОСТТА,като Космос, Всемир, Бог и пр. както искаме може да я наречем, без да можем същността й да променим..

Цитираните две теории, още до края на това столетие, въпреки безмълвното и агресивно отрицателно отношение към тях, ще се отрлазят в развитието на науката и техниката
В религията, въпреки навлизането им в живота на човека, ще се запазат някой заблуди за векове, както днес и след МНОДЕИЗМА в продължение на хилядолетия в съзнанието на хората все още има наличие на повече от от един Бог на които се молят.
цитирай
40. doctora - доктора
19.08.2013 02:29
Господи Ти който си навсякъде и във всичко. Моля Те дай живот на Твоето Творение да пребъде още малко, малко, достатъчно на тази свещенна Земя, за да довърша започнатото и Той да е жив и да е жив и достатъчно след довършване на започнатото, защото Тризъбеца пада върхо света и ни трябват хора, които живеят в Неговото име ... Дай живот на Трижди Великия Учител Георги Колев Михов Господи защото ми трябва време за да довърша започнатото в Твое име. Знам, че от твоя гледна точка може би е безсмислено, защото разполагаш с цялото време на света и все ще стане по един или друг начин, но аз съм човек и структурна форма и съм пристрастен защото не ми остава много време на тази Земя и ми се ще да видя царството на Тризъбеца и да пия едно кафе на Луната преди да си отида от нея / от Земята разбира се /, но Твоя е последната дума Вечност и Ти решаваш за Твоите творения до кога да пребъдат и да се свети Трижди Светото Ти Име. Иначе наближава краят по проектът Директен Гравитационен Двигател и нека видим истината в очите .... Вие да я видите. Ние с Учителя я видяхме, но видяхме, че без да бръкните с пръсти в раните Христови вие не ще познаете истината/те Христова/ви. Дай ни сила Господи да да завършим започнатото в твое име и да започнем завършеното от началото към безкрая в тази величествена Вечност която можем да разделим на три и като я съберем в едно да видим панацеята, философския камък и божието царство, което не е мир а вечна война и битка, но истинската битка в твоето и за твоето име. Помогни ни да си спомним и видим Линиите на Света и Световете. Единствените прави линии на този бял свят, а друг няма са потоците от гравитони бликащи във всички възможни посоки от безначалието до безкрая ... това са линиите на света на старите, новите и най-старите виждащи колобри. Амин господи. Амин.
цитирай
41. gmihov - за обективната истина
20.08.2013 08:32
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.

Въпрпос:
Какво има и какво няма във връзка със същността на Всемира, на Вечността¸на Бога и пр. в светлината на ОТБСВ?:
Кратък отговор:
Има:
1. Вечна всеобща същност, която, като вечност се характеризира на кратко със следното:
1.1. Липса напроизход.
1.2. Липса на начало
1.3 Липса на край.- вечно съществуване.
1.4. Наличие на съхранение.Не може към нея нищо да се прибави и нищо да се отнеме
1.5. Не може да се обясни с нищо друго, освен със собствената си съхранима/вечна / същност.
1.6. Със собствената си същност обяснява произхода и същността, на всичико вечно и преходно, като форма, структура и вечен, ненарушим природен/обективен/ закон.
1.7Всичко във безначалният и безкраен Всемир е от нея, в нея и тя е във всичико, като част от нея.

Въпрпос:
Какво представлява и какво осигурява тази всеобща вечна същност за да може да отговаря на посочената кратка характеристика?
Кратък отговор:
Представлява неделимо и съхранимо/ вечна /същност, която се проявява, като прастранство, като материя и като двжение.
Осигурява:
С проявлението си като пространство осигурява:
1. Всеобщо вместилище в което е всичико, което реално го ма във Всемира и няма нещо, което да може да бъде извън пространството.
2. Обем за всяка структура от кванта до галактикте и пр.
3. Безграничен терен в който всичики структури не само се намират, но и непрекъснато да се движат.¸изграждат и разграждат от движението.
4. Бог, в, който да е всичико.

С проявлението си, като материя осигурява :
1.Всеобщ инертен строителен материал за всичико,преходно, което реално го има във Всемира.
2. Прпотиводействие на всяка външна сила , при безкрайния брой структури на Вечността. с размери между две недостижими граници: нулата и безкрайността.
3. Всеобщ носител на движението. Не само извън пространството , но и извън материята няма и неможе да има движение.
4. Бог от който да е всичико.

С проявлението си ¸като движение оситурява:
1. Всеобщ творец и рушител на всичко преходно от себе си¸в себе си и налице във всичико, като част от всеобщата безначална и безкрайна същност.
2. Енергия и сила, които без единство от материя, измерима, като маса и движение, измеримо, като път не може до ги има.
3. Вечно движение на всичики структури от кванта до галактиките и пр. спрямо пространството.
4. Неделимото единство „живот-смърт”
5. Бог, като всиобщ творец и рушител на всичко, което реално го има във Всемира.

Няма във Всемира:
1. Структура в покй спрямо пространството.
2. Вечна структура.
3. Структура с обем ,маса и път равни на нула.
4. Пространство, което да се изкривява,разширява и стеснява.
5. Пространство и материя, които да са относителни.
6. Двежение, което да не е относително.
7. Зависимост между пространството , материята и движението.
8. Гравитация, която да е продукт на изкривно пространство.
9. Маса, която, като количество да завси от скоростта.
10. Ускорително движение бз действие по голямо от противодействи.
11. Наличиено на рабонещ двигател, включително и дгд-л, без наличие на действие по голямо от противодействието.
12. Структуря и явление¸което да не е продукт на двиежението.
13. Време и път, включително и като мерни единици /секунда и скорот/¸които да не са продукт на движението.
14. Едивство между пространство и време.
15. Откритие, което да не е продукт на всеобщата базова същност на Вечността.
16. Изобретениеое да е в противоречие на същността на Вечността/ на Бога/ и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.
17. Живот и смърт без движение.
18. Гравитация, без структура и движение, носител на гравитационната енерегия.
19. Празно пространство
20. Пространство, без корпускуларни и вълнови енергийни потоци, съответно енергйни полета.
21. Енергийен поток и поле, чийто енергия ,доканосъществува да може да бъде изчерпана.
22. Преход на материя в енергия и на енергия в матеря.
23. Анихилация на материя в разрес съхранимостта/вечността/ на всеобщата базова същност на Вечността, на Бога.
24. Действия, мисли и чувства без участието на същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.
25. Наличие на нарушим природен /божи/закон и ненарушим човешки закон.
26. Религия и наука, без обективни истини и наличие на човешки заблуди.
27. Наличие на различни видове животни, без наличие на съответни биологични ,генетични програми
28. Наличие на индивидуален живот, от вечната верига на живота, като част от флора и фауна, които да не е продукт на движението и да де не е агресиван спрямо друг индивидуален живот.
29. Наличие на сила на привличане. Има сила , при сблъсък с резултат от това бълъсък или отблъсъкък имаме. При гравитацията, това, което отчитаме¸като привличане е резултат от това, че гравтацонното излъчване от земяна, като преминава през руната, я отблъсна в посока към земята, а гравитационното излъчване от луната, като преминава през земята я отблъсва в посока към луната.
30. Без гравитационният отблъсък не може да има не само гравитационното”пивличане”,но и орбиталните движения на небесните тела едно спряма друго, не мож е да има и синусодното/вълново/ движение на небесните тела спрямо пространството.
30. Участие на структурите на вечността само в едно единствено движение. При наличието на безброй гравитационни полета,с независими силови полета, които изпълват пространството всяка структура участва в безброй двиеженя, видими и невидими за човешкото око.

Въпрос:
От какво произтичат и се обуславят вечните и ненарушими природни закони¸включително и най фундаменталните от тях – за съхране?
Кратък отговор:
Произхождат и се обусравят от всеобщата базова същност на Вечността, Бога. Вечността и Бог са едно и също реално нещо. Вечността е Бог и Бог е Вечност.

Въпрос:
Кое коректното и некоректното има при фопмулиране на законите за съхранение на пространството, матерята, движението, енергията, като константна велична в изолирана система?
Кратък отговор:
Коректното е, че ако има такава система във Всемира това е вярно.
Не коректното е, че при наличието на движението и неговото съхране във всемира няма и не може да има изолирана система. С константен обем, маса, движение и енергия.

Въпрос:
При липсата на изолирани системи във Всемира, кои формулировки за законине за съхранение на пространството, мятерията, движението, енергията енергията биха били по коректни, отговарящи на релностите ,такива каквито са ?
Кратък отговор:
По коректни биха биле следните формулировки:
1. Пространството, материята,движението, енергията са съхраними и вечни, както самата всеобща
2. Пространство матеря, движение, енергия не се създават и унищожават както самата всеобща базова същност на Вечността/Бога/ от която прпоизхождат.

Въпрос:
Какво не разрешава законът за съхранение на енергията и какво обуславя и разрешава¸при реализация на двигатели от човека?
Кратък отговор:
Не разрешава реализция на двигател, който да създава енергия, без да ползува такава.
Разрешава и обусрлавя директни гаравитационни двигатели с неограничени мощности, на базата на гравитационните излъчвания от земята и другите небесни тела, които формират в пространството гровитационните им енергийни полета, като естествени и неизчерпаеми, мощни източници на енергя, без които източници на енергия небесните тела и небесната механика не може да ги има.



цитирай
42. gmihov - за обективната истина
23.08.2013 23:30
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСИТНА С ВЪПРОСИ И ОТГЖВЖРШ В СВЕТЛНАТА НО ОТБСВ.

ВЪПРОСИ С ВЪЗМОЖНИ НАЙ-КРАТКИ ОТГОВОРИ

Въппос1:
Какво представлява Всемира, Космоса?
Кратък отговор:
Вечна сщност с преходни форми и структури на съществуване.

Въпрос2:
Кои са границите, които не могат да преминат количествените размери на структирети на Вечността?
Кратък отговор:
Нулата и безкрайността.

Въпрос3:
Коя е най кратката характеристика на същността на Вечността,като Всемир, Космос, Бог?
Кратък отговор/
Неделимо единство от: пространство – материя – движение.

Въпрос4:
Какво осигурява същността на Вечността, като пространство?
Кратък отговор:
Всеобщо вместилище за всичко и нищо повече.

Въпрос5:
Какво осигурява същността на Вечността, като материя?
Кратък отговор:
Всеобщ инертен строителен матириял.и нищо повече.

Въпрос6:
Какво осигурява същността на Вечността, като движение?
Кратък отговор:
Всеобщ и единствен творец и рушител на всичико от същността и в същността на Вечността.

Въпрос7:
Какво представлява движението?
Кратък отговор:
Структура и път.и нищо повече.

Въпрос8:
Какво представляват енергията и силата, като реалност?
Кратък отговор:
Произведения от маса и път.и нищо повече.

Въпрос9:
От къде произтича всяко вместилище?
Кратък отговор:
От всеобщото пространство, като част от него.

Въпрос10:
От къде произхожда всяко количество материя, измерима, като маса?
Кратък отговор:
От всобщата материя, като част от нея.

Въпрос11:
От къде произхожда всяко движение?
Кратък отговор:
От всеобщото движение,като част от него.

Въпрос12:
От какво произхождат всичики живи и „мъртви” структури/ макро и микро/,които изпълват прстранството?
Кратък отговор:
От всеобщата базова същност на Вечността.

Въпрос13:

Кай изгражда и радгрпажда живите и „мъртви” структули, от същността и в същността на Вечността?
Кратък отговор:
Вечнто движение и нищо друго.

Въпрос14:
Кой свързва в макро и микрокосмоса по малките структури п оголеми такива?
Кратък отговор:
Движението и нищодруго.

Въпрос15:
Кой разрушава връзките между по простите структури в по сложните такива?
Кратък отговор:
Движението и нищо друго.

Въпрос16:
Какво е необходимо да се реализира жив индивид/ растение, животно/?
Кратък отговор:
Генетична програма/семе/ и подходаща среда.

Въпрос17:
На базата на знанията, които има човечеството ,може ли човек да реализира,структуря, тяло без да ползува представената му материя и движение му от същността на Вечността?
Кратък отговор:
Не може! И при клонирането ползува генетична програма,продукт на Вечността, на движението, като част от същността на Вечността.

Въпрос18:
Кое обуславя вечността на Вечността?
Кратък отговор:
Съхранението на същността на Вечността, състояща се от неделимо единство от:пространство – материя – движение.

Въпрос19:
Какво осигурява съхранението на същността на Вечността?
Кратък отговор:
Вечноста на Вечността, на Всемира, на Космоса, на Бога.от която произтимат законите за съхранение на : пространството,матерята, движението, енергята, импулса.

Въпрос20:
Каква е връзката между Вечността/Бога/ и човека?
Кратък отговор:
Вечността е вечна същност и творец.
Човекът е преходно творение на същността на Вечността, която го изгражда и разгражда.
/ следва продължение:

цитирай
43. gmihov - за обективната истина
23.08.2013 23:31
Г.К.Михов

ЗА ОБЕСНШВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.

ВЪПРОСИ С ВЪЗМОЖНИ НАЙ- КРАТК ОТГОВОРИ
/ п р о д ъ л ж е н и е/

Въпрос21:
От какво произхожда гравитацията?
Кратък отговор:
От всеобщата базова същност на Вечността и от нищо друго.

Въпрпос22:
Какво представлява гравитацията?
Кратък отговор:
Представлява радиално квантово корпускуларно излъчване от структурите на Вечността.

Въпрос23:
Какво формира в пространството гравитационното излъчване?
Кратък отговор:
Фопмира гравитационните корпускуларни енергиюйни полета около телата от които изхожда.

Въпрос24:
Какво формира в материята, приз която преминава гравитационното излъчване?
Кратък отговор:
Формира вълновите гравитационни енергийни полета.

Въпрос25:
По какво се различават вълновите гравитационни полета от корпускуларните гравитационни полета,без които ги няма и не може да ги има?
Кратък отговор:
1. По механизма ва силово въздействие.
2. По формата им в пространството.

Въпрос26:
С какво гравитационно корпускуларно излъчване формира гранитационно привличане между телата?
Кратък отговор:
С реактивен механизъм на силово въздействие, в резулната на който , при преминаване през телата формира гравитационна сила с посока обратна на псокота на движение на квантите/гравитонитe/ ,носители на гравитационната енергия

Въпрос27:
Н абазата на какво би могло да се реализира този механизъм на реактивно гравитационно силово въздействие?
Кратък отговор:
1. Налииче на спин, при гравитационния кнвант/гравитон/ - носител на гравитационната енергия със своята маса и скорост, без каквито няма и не може да има енергия.
2. Това, което го имаме при билярда – пълно отдаване на енергията от удрящата топка наударената с откатно силово въздействие, каквото имаме при огнестрелните оръжия.

Въпрос28:
Какво е характерно за гравитационното енергийно поле ?
Кратък отговор:
Както, при всичики енергийни полета:
1 Наличие на материален енрегиен поток, без какъвто няма и не може да има енергийни полета.
2 Енергия обоснована от произведение на маса и скорост, без каквото произведение няма и не може да има енергия и сила.
3 .Неизчерпаемост на енергията му, като естествен източник на енергия до като съществува.
4. Силово въздействие върху телата, които се намират в него. в съответствие със същността на Вечността и обекивните и ненарушими закони, които произтичат от нея.

Въпро29:
Кое обусравя по големите енергийни мощности на гравитационното поле на земята от атомните реактори?
Кратък отговор:
Огромната скорост на гравитационното излъчване от порядка на скоростта на светлината.

Въпрос30:
Какво се реализира със светлината и с гравитацията в пространството?
Кратък отговор:
Със светлината се разсейва движение/енергия/ в пространството.
С гравтацията се разсейва и концентрира движение/енергия/ в пространството.

Въпрос31:
Какно може да кажем ако изходим от обема на телата, при положение,че тяма и не може да има тяло без обем и пространство без материя и движение?
Кратък отговор:
Всичко е пространство.

Въпрос32:
Какво може да кажем, ако издходим от масата, която имат телата, при положение, че материя, без пространство и движение няма?
Кратък отговор:
Всичко е мантерия.

Въпрос33:
Какво може да кажем ако издходим от движението,че без движение няма и не може да има тяло, структура,при положение, че движение без материя и пространство няма?
Кратък отговор:
Всичко е движение/енергия/.

Въпрос34:
Без какво няма и не може да има двигател?
Кратък отговор:
Без действие по голямо от наличното противодействие.

Въпрос35:
На базата на какво, при водните и вятъпните двигатели с които директно черпим енергия от водните и въздушни потоци, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия постигаме действие по голямо от противодействието?
Кратък отговор:
Тези енергийни потоци имаат прав механизъм на силово въздействие върху телата¸които се намиррат в тях.
Действие по голяма от наличното противодействие , при тези двигатели постигами на базата на зависимостта на силата им от напречното сечение на телата и неговата форва.

Въпрос36:
На базата на какво, при директните гравитационни дивгатели аз и моите съавтори постигнахме действие по голямо от противодействието?
Кратък отговор:
На базата на зависимостта на гравитационната сила от масата на телата, на които действа

Въпрос:37:
На базата на каво аз постигнах възстановяване ,при реални условия гравитационен потенциал по голям от израдходвания такъв”
Кратък отговор:
На базата на закона за съхранение на енергията, по силата на който енергия не се създава и унищожава, до се предава от тяло на тяло.

Въпрос38:
На базата на какво достегнах до директните гравитационни дивгатели в 1960г.?
Кратък отговор:
На базата на откритието „НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”, което напрпавих В 1960Г.

Въпрос39:
На бадата на какво достигнах до откритието и достигнах дгд-ли?
Кратък отговор:
На базата на реални експериментални резултати, прости, но значими, които всеки можие да повтори многократно и види обетивната истиня и се освободи он заблудата, че гравитационното поле е консервативно, която заблуда днес държи в плен съзнанито на учени и лаици, така, както заблудата, че земята е неподвижна е държала съзнанието на хората до времето на Коперник.

Въпрос40:
На базата на какво установих, че работната гравитационна, сила, при дод-ли може да има неограничена големина, съответно бъдещите ДГЕЦ-ли мощности по големи от мощностите на АЕЦ-ли?
Кратък отговор:
На базата на анализ на закона за гравитационната сила на Нютон и реалното измерване и установяване на максемалната сила, при щангистите.
/следва продължение/.
цитирай
44. gmihov - за обективната истина
24.08.2013 23:41
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВТЛИНАТА НА ОТБСВ.

ВЪПРОСИ С ВЪЗМОЖНИ НАЙ КРАТКИ ОТГОВОРИ

Въпрос41:
Коя е реалността, която обуславя намалението на големината та гравитационната сила с квадрата на разстояието, отрезено в закона на Нютан за гравитационнатасила?
Кратък отговор:
Реалността е радиалното гравитационно излъчване, при което прътността на гравитационното поле намалява с квадрата на растоянието.

Въпрос42:
Защо гравитационното ускорение не зависи от масата на телата, които падат в гравитационните полета?
Кратък отговор:
Защото гравитационната сила е пропорционална на масата на падащите тела.

Въпрос43.
Кое обуславя пропорционалността на гравитационната сила на масата на падащите тела?
Кратък отговор:
Механизмът на гравитационното реактивно силово въздействие, които се реализира вътре в телата,на базата на сблъсък на гравитон с гравитон, при което гравитон избива гравитон от телата и заема неговото място.

Въпрос44:
До какво води и обуслава механизмът на силово гравитационно въздействие „Гравитон избива гравитон”?
Кратък отговор:
1. До липса на промени в масата на телата.
2. До липса на промени в количеството на движението вътре в телата.
3. До липса на температурни промен в телата в резулнат на травитационното силов въздействие.

Въпрос:45:
Колко гравитационни полета имаме във пространството?
Кратък отговор:
Безброй. Толкова ,колкото в пространството има макро и микро тела от кванта до галактиките и мегагарактиките и пр.

Въпрос46:
Какво обусрлавят безбройните гравитационни излъчвания, формиращи гравитационни полета в пространството с независимо силово въздействие едно от друго?
Кратък отговор:
Обуславят тотален гравитационен фон в пространството с безброй източници на радиално гравитационно излъчване. Всяка структура на същността на Вечността е такъв източник на гравитационно излъчване.

Въпрос47:
Какво става с големната на гравитационното ускорение на повръхността на небесните тела,когато се свиват и плътността им се увеличава и когато се раширяват и плътността им намалява?
Кратък отговор:
При свиване гравтационното ускорение нараства, а при разшерение граватационното ускорение на повърхнастта на телата намалява.

Въпрос48:
Защо гравитационното ускорение на повърхнстта на земята е много по малко от колкото на поврхността на атомните ядра?
Кратък отговор:
Защото плътността на атомните ядра е много по голяма от плътността на земята.

Въпрос49:
Кои са реалностите, които обуславят промени в големината на гравитационната сила от скоростта на телата по направлението на гравитационния лъч в двете посоки?
Кратък отговор:
1.Относителността на всяко движение.
2.Промените в плътността на гравитационният лъч, поради радиалното му излъчване.
3. Механизма на силовото му въздействие.

Въпрос50:
Защо скоростта на светлината, на гравитациятаи пр. са еднакви въз всичики посоко спрямо телата от които изхождат, независимо от това „неподвижни”са или се движат и не са еднакви спрямо другите тела в пространството?
Кратък отговор:
Защото всака скорост е отнсителна и скоростите на светлината и гравитазията не правят и не могат да правят изключение.

Въпрос:51:
Защо гравитационните ,светлините и пр. излъчвания/полета/ имат начало а нямат край?
Кратък отговор:
Защото завършват в безкрая на пространството.

Въпрос52:
Защо изразяването на закона за съхранение на енергияга така” Енергята в една изолирана система е констана величина” не е коректно?
Кратък отговор:
Защото в пространството няма и не може да има изолирана, затворена система. Има всеобщо взаимовъздействие между всичики структури на Вечността от кванта до гарлактиките.
На базата на тази всеобща зависимуст между структурите науката открива и доказва какви атоми, елементи има на слънцето и други небесни тела.
По коректно е фурмирането на закона за схранение на енергията, като продукт от закона за съхрпанение/вечност/ на всеобщата базава същност на Вечността така:”Енергията е съхранима- не се създава и не се унищожава”

Въпрос53:
Какво човечеството на базата на съхпанението /вечността/ на всеобщата базова същност на Вечността не може да създаде и унищожи и какво може?
Кратък отговор:
Не може да създаде и унищожи: пространство, матеря, движение, енергия,
Не мже да създаде двигател без да ползува естствен източник на енергя, който сам да произвежда енергия,без да ползува такава.
Може да създаде двигатели, които да ползуват диектно енергия от гравитационното поле, до които аз досдтигнах в 1960г., както има такива, с които директно черпи енергия от водните и въздушните енергийни потоци.

Въпрос54:
Какво имаме на базата на всеобщият гравитационен фонд в прпостранстнто?
Кратък отговор:
Имаме:
1. Тотална неппекъсната гравитационна атака въпху структурите/макро и микро/ на Вечността от всичики пококи.
2. Тотално избиване на гравтони от телата,във всичики посоки, формиращи гравитационните им излъчвания/полета/.
3. Тотален обмен на гравитони , носители на гравитационната енергиая, между структурите на Вечността и тоталния гравитационен фонд в пространството в съответствие със схранението на същността на Вечността и ненарушимите природни закони, които произтичат от нея.

Въпрпос:55:
На базата на какво достигнах до системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса и до директните гравитационни двигатели в 1960г.?
Кратък отговор:
На базата на зависимостта на големината на гравитационната сила от масата на телата¸които падат в гравитационните полета.

Въпрос56:
Какво осигурих със системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса ,за да станат директните гравитационни двигатели възможни и да отпадне заблудата, че са вечен двигател и са невазможни?
Кратък отговор:
Осигурих действие по голямо от противодействието,без каквото няма и не може да има двигателел, включително и директен гравитационен такъв.

Въпрос57:
На базата на какво формулирах съответните принципи и изградих теорията за безкрайност на енергията във времето?
Кратък отговор:
На базата на закона за съхранение на енергията.

Въпрос58:
На базата на какво изградих Общата:единната/ теория за енергийните потоци,формиращи енергийни полета във пространството?
Кратък отговор:
На базата на всеобщата валидност на фундаменталните природни закони за всчки макро и микро форми на съществуване на всобщата базана същност на Вечността от кванитете до гарлактиките.

Въпрос59:
На базата на какво изградих Общата теория за базовата същност на Вечността,в която включих и първите две тории?
Кратък отговор:
На базата на всеобщата базова същност на Вечността-Бог,в която и от която произтича всичико, което реално го има във Всемира, в Космоса.

Въпрос60:
Кое ми помогна да реализирам, при реалн условия гравитационнен потенцал по голям от изразходвания такв?
Кратък отговор:
Помогна ми законът за съхранение на енергията , като използувах гравитационното поле, като естествен и неизчелрпаем източник на енергия.
/ следва продължение/




цитирай
45. gmihov - за обективната истина
26.08.2013 01:07
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

Въпрос61:
Знаем, че големината на силата на вятъра с която действува върху телата зависи от напречното сечение на телата и неговата форма, а на гравитациата от масата на телата. Какво ни осигурява това?
Кратък оговор:
На базата на вятърра, като естествен източник на енергия ни осигурява вятърните двигатели и електрически централи.
На базата на гравитацията, като естествен, мощен и неизчерпаем източник на енергия ни осигурява бъдещите директни гравитационни двигатели и ДГЕЦ-ли с възможни мощности много по големи от АЕЦ-ли.

Въпрос62:
Кога хората /учени и лаици/ ще могат да вдят истината за дгд-ли за които в продължение на повече от половин век са слепи и грухи за тази истина¸както съвремевицине на Коперник и Галилей относно истината, че земята се движи в пространството.?
Кратък отговор:
Когато излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и проумеят и видят, че не е консервативно, както в миналото са проумели и видели, че земята не е неподвижна, а се движи в пространството.

Въпрос63:
Какви са големите предимства на гравитационият вятър, който изхожда от земята в сравнение с вятъра, обоснован от движението на въздуха, като естествен източник на енергия?
Кратък отговор:
1. Откакто земята я има и духа непрекъснато и ще духа, докато я има.
2. Духа със скорост несравнимо по голама от скоростта и на най –големите въздушни бури на земята, което гарантира непрекъснати енергйни мощности несравнимо по големи от тези, при вятъра. и при ядрения разрад и синтез.
Въпро64:
Без какво няма и не може да има енергия и сила, включително и гравитационни такива?
Кратък отговор:
Без движеща се структура на базовата същност на Вечността.с маса и скорост.

Въпрос65:
Кое е общото при атмосферният вятър и гравитационният вятър, без което не може да ги има, като естествени източници на енергия?
Кратък отговор:
И при двата вятъра има движеща се структура на базавата същност на Вечността.с маса и скорост. При атмосферния вятър молекули , при гравитационния вятър кванти /гравитони/

Въпрос66:
Кое е общото и кое е различното между подводниците и системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, на базата на които, като конкретна техника се реализират директните гравитационни дивгатели в съответствие със същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони?
Кратък отговор:
Общото е:
1. Поемане на вода в подводниците за увеличение на масата им за да мотат на потъват.
2.Изхвърляне на водата от подводниците обратно в океаназа да могат да изплуват.
3. И потъването и изплуването се обуславя от гравтацията.и от нищо друго.
Различното е:
1. При подводниците промените в масата на подводниците се оситурява от двигатели. При системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса тава се осигурява от тежки елементи, като живат, олово, желязо, сребра, злато, платина и пр. или от лостови системи.
2. При подводниците нямаме преобръщане.и всеки процес на потъване и изплуване е отделен При системите на веригите на директните гравитационни двигатели потъването, преобръщането и изплуването са единен, неделим и непрекънат процес.
3. При подводниците нямаме добив на енергия от гравитационното поле на земята. При дтд-ли на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса имаме неограничен добив на енергия.

Въпрос67:
На базата на какво се постига непрекъсната работа на дирекните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели на ГКМ и съавтори?
Кратък отговор:
1. На неизчерпаем гравитационен работен потенциал.
2. На противодействие по малко от неизчерпаемия работен гравитационен потенциал.

Въпрос68:
Кое е голямото предимство на дгд-ли, преназначени за работа на суша ,извън воден басейн.?
Кратък отговор:
При много по малкото съпротивление на въздуха от водата, много по големите скорости, които мотат да се получат, при тях, обуславящи много по големи мощности , при една и също по големине работна гравитационна сила.

Въпрос69:
Къде на луната слънчевите електроцентралши могат и не могат да съперничат на директните гравитационни такива?
Кратък отговор:
На осветената част на луната могат да съперничат. На тъмната не могат.

Въпрос70:
Какво може да се направи на луната на базата на директна гравитационна енергетика в съчетание със слънчена енергетка?
Кратък отговор:
Може да се реализира изкуствена екосистема с възможности за труд и бит за значима човешка общност.

Въпрос71:
Защо дгд-ли пренесени от земята на луната ще работят с значенелно по малки мощности от кобсото на зимята?
Кратък отговор:
Защото гравтационното излъчване от луната ,в сръвнение с това от земята е с много по мала плътност, в резултат на което и гравитационното ускорение на луната е много по малко, съответно и гравитационната ислла е много по малка.

Въпрос72:
Как ще се отрази липсата на атмосфера на луната на работата на дгд-ли?
Кратък отговор:
С липса на атмосверно съпротивление в резултат на окето и при по малко ускорение и сила ще мотаг да се реализират по колими скорости, съответно и по големи мощности.

Въпрос73:
Ще може ли в бъдеще атомната енергетика, при подводниците ,самолетоносачите, ледоразбивачите и пр. да се замени с директно гравитационна енергетика и кави предимства ще има това?
Кратък отговор:
1. Може.
2. Ще има големи предимства,като: лепса на опасност за екипажите и природната среда, пълна енергийна независимост , при наличието на енергоизточникът, който се ползува във всяка точка на океана.

Въпрос74:
Какво ще стане когато директната гравитационна енерегетика навлезе в живота на човечеството?
Кратък отговор:
Ще стане това, което стана с навлизането в живота на човека на енергетиката на базата на горивата и атома. увеличена консумацията на енергия на глава от населението на земята няколко пъти., както и капиталите на богатите , които от милиони станаха на милиарди с появата на небостъргачи: „вавилонски кули” по цялата земя.
С директната гравитационна енергетика ще нарастне консумацията на енергия на глава от населението още наколко пъти, независимо от ръста му на земята. Ще нараст капиталите на богатите от милиарди на трилиони. Ще продължат да се строят „вавилонски кули”, дворци в океана, хотели на луната и пр. Цените на обикновените горива ще нараст още повече, от колкото нарастнаха с внедряванто и реализацията на атомната енергетика.и ще станат още по ценна суровина, не само за енергетикага, но и за химеческата промишлиност, която в унисон с развитието на енергетиката ще заема все по широт терен в човешката дейност.

Въпрос75:
Защо сблъсъкът между структурите на същността на Вечноста е с фундамевтално значение за всичико, което реално го има във Всемира, В космоса?
Кратък отговор:
Защото без сблъсък/ блъсък и отблъсък/ нама ие може да има:
1. Силово въздействие между телата.
2. Пренос на енергия/маса и движение/ от едно тало в друго.
3. Отражение на телата едно от друго.
4. Разпад и синтез на телата.
5. Лиса на вечност на структурите на базовата същност на Вечността/от кванта до гарактиките/, която е съхранима/вечна/.
6. Единството”Живот и смърт” на живите и „мъртви” структури на същностто на Вечността

Въпрос76:
На какво се дължи наличието на светлинна сянка и липсата на гравитационна сянка при телата?
Кратък отговор:
На пълно и частично поглъщане на фотоните, носители на светлинта и пълно преминаване на гравитоните през телата, пълна гравтационна прозрачност на телата за гравитонитеи.

Въпрос77:
На какво се дължи центростремителната посока на гравитационната сила?
Кратък отговор:
На реактивния гравитационен механизъм на силово въздействие на гравитоните, при преминаването им през телата.

Въпрос78:
На какво се дължи центробежната сила, при орбиталните движения на небесните тела?
Кратък отговор:
На инертността на материята с която се противопоставя на всяко външно силово въздействие.

Въпрос79:
На каквосе дължат лунните и слънчеви затъмнения?
Кратък отговор:
Лунните на увеличение на скоростта на луната по орбиттата й около слънцето, заедно с земята от гравитационното излъчван от земята, при което тя преминава на орбита около слънцето по висока от земната орбита около срънцето.
Слънчевите на забавяне скоростта на луната от гравитационното излъчване от земята, при което луната слиза на орбита около слънцето по ниска от тази на земята.

Въпрпос80:
Защо орбитата на луната около земята е затворена спирала, а спрямо слънцето и пространството е синосоида?
Кратък оговор:
1. Всички структури на същността на Вечността са в непрекъснато ,вечно отворено движение движение спрамо пространството.и непрекъсното заемат все нови и нови части от пространството
2. Всяко движение на телата едно спрямо друго е относително и затворено едно спрямо дрего, но спрямо пространството е отворено.
цитирай
46. gmihov - за обективната истина
02.09.2013 17:59
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.

Въпрос101:
Къде са истините и заблудите в наука и релгия?
Кратък отговор:
Истините са в реалностите, продукт и част от всеобщата базова същност на Вечността и в нашия мозък, когато там са отразени такива, каквито те са.
Заблудите са в нашя мозък, когато там реалностите са отразени такива, каквито те не са.
Истина е, че земята се движи в пространството .Ако виждаме това , виждаме истината.
Заблуда е, че земята е неподвижна е. Ако виждаме земята неподвжна¸както са я вждали съвремениците на Коперник и преди него сме във заблуда.
В 1960г. с изчисления , на базата на вечните и ненарушими природни закони,включително и закона засъхранение на енергияга , откпих, установих и докадзах , че гравитационното поле не е консервативно. КОЙТО ВИЖДА ТОВА, ВИЖДА ИСТИНАТА, КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА Е В ЗАБЛУДА, както специалистите от институциите с които се спещах в периода 1960г.до сега,не я вждат, обсебени изцяло от ЗАБЛУДАТА, и Решението на Френската академия на науките от 1775г.че е консервативно

Въпрос102:
Защо гравитационното поле не е консервативно?
Кратък отговор:
Защото:
1. При истината, че няма празно пространство теоретично и експериментално , при затворено движение в гравитационното поле количеството на извършената от полето работа е по голяма от нула.
2. Теорентично и експерименталоно¸с реаялни опти и резултани се доказва, че с ДГД-ли може да се черпи и произвежда енергия директно от гравитацонното излъчвате от земята, което формира гравитазионното й енергийно поле, както директно черпим енергия от вятъра,¸
3. И сега от гравтационното поле на земята по естствен път получаваме полезна енергия, много повече от колкото от АЕЦ-ли. за да ни има на земята.
4. Когато се разбере истината, че гравитационното поле не е консервативно директната гравитационна енергетика стане реалност не можм и няма да създаваме енергия, но ще произвеждаме, на база естествен източник гравтационното поле на земята много ровече енергия от колконо с АЕЦ-, ТЕЦ и ВЕЦ., вземати заедно.

Въпрос103:
Какн
во ни осигупявят тежките елементи, при използуванто им за добив на енергия от гравитационното енергийно поле на земята¸като естествен и неизчирпаем източник на енергия?
Кратък отговор:
Осигуряват ни неизчерпаем гравитационен енергиен потоенциал, на базата на който може да се реализират безопасни, икономически изгодни електроцентрали с мощности за производство на ерлектрическа енергия по големи и от възможностите на АЕЦ-ли.

Въпрос104:
Можел ли е Архимед, на базата на това, коет открил да реализира ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕ / „вечен”двигател/, какъвто се е мъчил да създаде, ако се е сетил как да го направи, както се е сетил, как да определи, по най –прост и достоверен начин има ли примес на сребро в едно златно украшение.
Краткък отговор:
Можел е ако се е сетил, как до го направи. Ако се е сетил,че промяната в теглата¸която установил и формулрар своя закон за тази промяна му гарантиратова, както различните относителни тегла наелементите му тарантират да устонови има ли примес или няма в златното бюжу.

Впрос105:
От времто на Архимед до днес има ли науката и техниката необходимите познания,да реализира ДИРЕКТЕН ГПАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ , който в забрлуда считат за вечен двигател ?
Кратък отговор:
Имат необходимите познания и не само всеки технически специалист, но и всеки лаик с необходимите базови познания по физика и матеманика от умилище може да реализира такъв двигател, включително и при домашни условия, ако се сети, как да го направи, както Архимед се е сетил как да определи има ли примес на сребро в златното бюжу, но не се е сетил ,как да напрани „вечен двигател” какъвто се мъчил да направи.достигайки до серпентината.

Въпрос106:
Какво е предимството на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса на базата на тежките елементи в сравнение с тези, на базата на лостови системи, предназначени за реализация на ДГД-ли?
Кратък отговор:
Предимствот им е в простото им техничеко устройство, което позволява и лесната им реализация, което в 1960г. ми подволи и сам да реализирам такива системи и започна моите експерименти и анализи във връзка с директнто използуване на гравитационната енергия за да мога да стигна ве само до ДГЕ-ка, но и до ОТБСВ, която считам за по значмо достижение, от колкото ДГЕ-ка.

Впрос107:
Какво гравитационното излъчване от земята, фопмирпащо гравтационното й енергийно поле осигурява, при естествени условия на хората на земята?
Кратък отговор.
От раждането до смърта на всеки човек непрекъснато ползуване на гравтационна енергия без което ползуване не може:
1. Да се движи по земята.
2. Да ляга, сяда и изправя.
3. Да прави скокове и да остава пак на земята.
4. Да ползува камъка, тоягата, лъкът, като оръжия за лов .
5. Да има на разположение на земята наличните водни басейни и реките
6. Да вали дъж, снаг и град, от които де се възползува и поучана.
7. Да прави посеви на житни култури и овощни дървета.
8. Да си строи жилища,и пътища
9. И още много, много други неща, които без наличието на гравитацията не може да прави.

Въпрос108:
Какво ще може да си осигури човечеството с директния достъп до гравиетационната енергия?
Кратък отговор:
1. Неограничен, безапасен добив на енергия на земята и на други небесни тела.
2. Изграждане на изкуствени екосистеми за труд и бит за значими човешки общности на земята и на други небесни тела.
3. Директен гравитационен транспорт, при пълна енергийна независимост на суша, вода и въздух.
4. Реаризация на производствени предприятия във водите на световния океян с полезна продукция за нуждите на хората.
5. Създаване на усровия за пълна трудова заетост на хората, на земята и на други небесни тела, при наличния демографсти ръст на чавешката популация на земята, за което е нужно да замени тлупостта си с разум,заблудите си с истини.
6. Възможности за радикални решения на глобалните екологични проблеми, които днес застрашават бъдещето на човечеството на земята.
7. Възможности за нов човешки морал, на базта на същността на Вечността-Бог и вечните и ненарушими обективни закони , които проидзтичат от тази всеобща същност, от която и в коятопроизтича всичоко от нея, като част от нея.
8. Разселване на човешката популация и на други небесни тела, ако Вечността- Бог със своята съхранима/вечна/ същъщност и вечни и ненарушими закони, които произтичат от нея ще разреши това. и е включено в генезата на развитието на живота в К.осмоса,в Всемира
9. Реализация на производствени предприятия на луната, на осветената й и на тъмната й част, за производство на полезни минерали и елементи.
10.Рализация на неогрпаничена преработка на водите от океяна за производство на елементи и минерали¸както и за битовини и питейни нужди.
11. Изграждане на високите върхове на пранините на ДГЕЦ-ли с бази за отдих и спасяване на пострадали катерачи на тях.
12. Изграждане на ДГЕЦ-ли на дъното на океана с бази за туристически посещения.
13. Изграждане на базата на директен добив на енергия от гравитационното поле на земята на увуселителни паркове за отдих и почивка.
14. И още много дрпуги неща, които днес звучат, като фантазия , а утре могат да бъзат реалност,както днес са реалност АЕЦ-ли, полетите до луната, телевизията, интернет и пр.

Въппос109:
Необходима ли е вече директната гравитацонна енергетика на човечеството ,истината за която Бог е оставил да достигне да съзнанието на хора след атомната енергетика, въпреки, това че още от времето на Архимед е дал на хората неолходими знания да могат да я реализапат, без да им разрешил реализация, която, като осигурил масова заблуда, че граветационното поле е консервативно. ги е повел по грешен път докато му дойде времето да заслужат такава енергетика.
Кратък отговор:
Вярмам¸че на базата на това, което постигнах сам и със съавтори в периода 1960г. до сега човечеството още през този век ще има такава енергтикя с неогранчени и безопасни възможности за производство на енергия, необходима му за радикално решение на своите екологични, демографски, социални, политически, религиозни и др. проблеми.

Въпрос110:
Какъв външен вид могат да имат системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса за реализация на дгд-ли, на базата на тежки елементи и минерали?
Кратък отговор:
Могат да имат следните форми и други:
1. Сфера.
2. Цилиндър,
3. На риба
4. Ракета,
5.Други форми

Въпрпос111:
Какви маси се променят от гравитацията, което гаратира действие по голяма от противодействието,на базата на което се реализират директните гравтационин двигатели, както на същтата база- /действие по голямо от противодействието/ се реализират двигателите с които черпим енергия от вятъра?
Кратк отговор:
1. Променят се масите на системите¸които използуваме, както това е при подводниците.
2. Провенят се масите на изместената от системите вода, като е при рибите с михур.

Въпрос:112
Кое увеличава големината на гравитационната сила, при свободно падане и кое я намалява?
Кратък отговор:
По голямата плътност на гравитационното поле в посока към повръхността на земята увеличава големината на гравитационното сила,
Ррастящата скорост, при свободното падане ,на базата на относителността на движението /скоростта/ я нямяльва.
Влиянието на плътността на гравтационното поле върху големината на гравитационното сила е отразена в закона на Нютон, а скоростта не е отразина. Прп тази реалност законът на Нютон за гравтационната сила няма абсолютна точност за големината на гравтационната сила в конкретни реални условия.

Въпрос113:
Защо в светлината на ОТБСВ гравтацията има своя маятериален носител/гравтон/ с обем, маса и скорост?
Кратък отговор:
Защото, без структура с обем, маса и скорост изобщо няма и не мож еда има енергия, включиелно и граватационна такава.

Въпрос114:
Защо предлагам реализацията на бъдещата директна гравитационна енергетика да започне с изграждането на международни институции?
Кратък отговор:
Защото е много по значима от колкото атомната енергетика и за нея да доведе до желания вечен мир, ще е необхдим не по малък глобален кнтрол и глабална съвместна дийност на всичики народи на земята за да не продължават от глупос и агресия да се ибиват в безмислени религиозни, политически, социални и прочие борби.

Въпрос115:
Какво е новата обективна истина за хората/учени и лаиц/, когато те са слепи и глухи за нея?
Кратък отговор:
Глупост-
За съвремениците на Коперник, Галирей , Ж.Блуто,, които са биле слепи и глухи за истините до които те са достигнали тези истини за тях са биле глупост.
И за моите съвременици слепи и глухи да видя в продължение повече от половин век истината, че граветациеонното поле не е консерпветивно.истините до които аз и моите съантори достигнахме са глупости.

Въппос116:
Защо обективните истини са вечни, а заблудите не са вечни?
Кратък отговор:
Зщото обективните истини проидхождат от Вечността –Бог, при който няма заблуда и глупост, а заблудите произхождат от човека, който е преходна форма на живот , който греши и като той, като структура е прхден и заблудите му са преходни.

Въпрос117:
Защо вторият прпинцип на Нютон”Всеко действие има равно на себе си противодействие” противоречи на неговия първи принцип”Нито едно тяло не можеда промени положението си на „покой” и движение без външно слово въздействие?
Кратък отговор:
Защото без действие по голямо от противодействие няма и не може да има промяна на положението на телата спрямо пространството.
Без действие по голямо от прпотиводействието няма и не може да има и небесната механика. Без действие по голямо от противодействието и гравитацията не маже да промени посоката на светлината.
При равенство между действието и противодействието имаме статика в относителен смисъл спрямо дадена отправта систева, но спрямо пространствто няма и не мож еда има статика, която съх,анението на движението я изключва.

Въпрос118:
Кое обуславя и гарантира възможностите за реализаця на директни гравтационни енергийни мощности, при директните гравитационни енергийни магистрали и брокове, на суша и вода до хиляди Гвт.?
Крпатък отговор:
Мултиплицирането на неогранчен брой падове чиято сума се равнява на пад, на големи маси от големи височини – от хиляди километра

Въпрос119:
Какво предимство имат дгд-ли във водна среда в сръвнение с тези на суша във въздушна срдеда?
Кратък отговор:
Предимството е това, което кита от 50 и повече тона във океана, пред слон със същото тегло на суша.

Въпрос120:
Какво предимстно имат дгд-ли на суша, във въздушна среда в сравнение с тези във водна среда?
Кратък отговор:
Това педимството, което самолетите, във въздуха имат пред корабите – много по големи, възможни скорости




цитирай
47. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
17.09.2013 00:49
Г.К.Михов

Слушаме с ушите си.
Гледааме с очине си.
Истината виждаме с мозъка си.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

Въпрос151:
Какво ни осигуряват следните два вечни и ненарушими природни закони:
1. Силата с която действувт праводействащите енергйни потоци/полета/ върху телата е правопропорционална на напречното им сечение и неговата форма.и не зависи от масата им.
2. Силата с която действат реактивно действуващите енергийни потоци, каквото е гравитационното излъчване/гравтационнитите потоци, полета/ върху телата е правопропорционално на масата им и не зависи от обема и формата им.?
Кратък отговор:
Първият закон ни осигурява двигатели с които директно от вятъра и водните потоци черпим енергя, при вятърните и водните електически централи.
Вторият закон ни осигурява потъването и изплуването на подводниците и директни гравитацонни двигатели с които директно от гравитационното излъчване ще черпим безопасно енергия на земята и други небесни тела в неограничени количества. Но,това ще стане, когато в съзнанието на хората отпадне многовековната заблуда, че гравитационното поле е консервативно и там място заеме истината, че не е консервативно, че директните гравитационни двигатели до които достигнах в 1960г. не са и не могат да бъдат вечен двигател,

Въпрос152:
Кой не позволява да не може да има вечен двигател/двитагел, който сам да произвежда енергия, без да ползува естествен идзточник на енерегия/?
Кратък отговор:
Съхранението на същността на ВЕЧНОСТТА, безначална, безкрайна,несъздаема, неунищожаяма, към която нищо не може да се прибави и нищо не може да се отнеме. Конкретно проявлението й, като движение, кето както изгражда всичико от кванта до галактиките и от вируса до човека го изгразгражда и разгражда и живот и смърт му дава.

Въпрос 153:
Защо височината на орбита на луната спрямо слънцето е променлива величина, която обуславя слънчевите и луните затъмнениея?
Кратък отговор:
Защото в първата и чентвъртата част от орбитата на луната спрямо земята земното гравитационно излъчване ускорява скоростта на луната около слънцето и дава привест на центробежната инертна сила, във втората и третата част забавя скорлостта на луната около слънцето и дава привест на центростремителната гравитационн сила

Въпрос154:
Какво имаме при право действунащите и при реактивно действуващите енергини потооци/полета/
Кратък отговор:
При праводействуващите, каквито са нодните и въздушни потоци имаме липса на пълна проникваемост през телата на енергийните тези енергийни потоци/полета/
При реактивнодействуващите, каквито са гравитационните и магнитните излбъчвания имаме пълна проникваемост през телата.

Въпрос155:
От какво се обуславят лrпсата на пълна проникваемост и наличието на такава¸при енергийните потоци/полиета/?
Кратък отговор:
От съответният механизъм на силово въздействие, при сблъiък на потоците с телата.


Въппос156:
Къде са големите противоречия между идей, говор и реалност в човешкото общество, жертва на които стават милиони хора.?
Кратък отговор:
Навсякйде в човешкото обощество кдето има религиозна и светска власт с прпетенции за справедливост , свобода и равноправие?
Израелтяни, християни,мюсююлмани в един Бог вярватат и за обеич, любов и добро между хората говорят.За тази обща вяра в един Бог не голорят. Говорят за религии/власт/ и таз власт да притежават зло съзнателно и несъзнателн сеят и омраза между еврей, христяни и мюсюлман създават кървави брби и войни творят, мир на земята да няма и вместо с идеята за рай, която, като знаме развяват омраза създават, при коянто чеда на единствента Вечност –Бог взаимно се избиват и ад създават с глупост и жестокост човешка рай в небесата да заслужават
С борби и войни между религии, идеи и политики в които водещо е как човек над човек власт да придопие и в подчинение на волята си да го държи до мир и добро не се стига. Раят си остава мечта, а ада става реалноста.
Мойсей, Христос, Мохамед синагоги, църкви, джамии, палати не са строили и златни одежди не са носели. Морал между хората са създавали добро и рай на земята да има, ад да няма. Технит последователи и до днес синагоги, църкви, джамии и палати строят, власт на човека над човека не с морал, а със власт и сила да осигурят, като рай на небесата му обещкават и в борбите и воините жестоки кой бащна дружина да води ад създават.

Впрос156:
Къде са големите противоречия между идей, говор и реалност в човешкото общество, жертва на които стават милиони хора.?
Кратък отговор:
Навсякйде в човешкото обощество кдето има религиозна и светска власт с прпетенции за справедливост , свобода и равноправие?
Израелтяни, християни,мюсююлмани в един Бог вярватат и за обеич, любов и добро между хората говорят.За тази обща вяра в един Бог не голорят. Говорят за религии/власт/ и таз власт да притежават зло съзнателно и несъзнателн сеят и омраза между еврей, христяни и мюсюлман създават кървави брби и войни творят, мир на земята да няма и вместо с идеята за рай, която, като знаме развяват омраза създават, при коянто чеда на единствента Вечност –Бог взаимно се избиват и ад създават с глупост и жестокост човешка рай в небесата да заслужават
С борби и войни между религии, идеи и политики в които водещо е как човек над човек власт да придопие и в подчинение на волята си да го държи до мир и добро не се стига. Раят си остава мечта, а ада става реалноста.
Мойсей, Христос, Мохамед синагоги, църкви, джамии, палати не са строили и златни одежди не са носели. Морал между хората са създавали добро и рай на земята да има, ад да няма. Технит последователи и до днес синагоги, църкви, джамии и палати строят, власт на човека над човека не с морал, а със власт и сила да осигурят, като рай на небесата му обещкават и в борбите и воините жестоки кой бащна дружина да води ад създават.

В Въпрос157:
Кое пречи в продължение на повече от 50 тгодини в България научните и административни институции да се противопоставят на откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” И ДИРИЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ, до които достигнах в 1960г., които осигуряват на България и света безопасна енерлегетика с възможности за производство на енергия несравнимо много повече от колкото сега може да произвежда на базата на въглищата, петрола, природния газ, отомното гориво вземати заедно, при наличието на собствена база от учени,специалисти и финансии ,техника на базата на което България може сама и с международно сътрудничество да реализира тази енергетика.?
Кратък отговор:
Пречи:
1. Наличието на заблудата, която масово е обсебила съзнанието на учени и лаици¸че гравитационното поле е консервативно.
2. Наличието на тоталната заблуда, че опитите да се реализира дирректен достъп до енергията на гравитационното поле, какъввто имаме ,при водните и въздушни потоци е опит да се създаде вечен двигател?
3. Решението на Френската академия на науките от 1775г. към което,въпреки, че вече никой не се съмнява ,при наличието на атомните бомби и АЕЦ-ли , че атома е неделим учени, администратори и лаици продължавта да се придържат¸като слепци.
4. Липсата на достатъчна поука от падането и очистването на човешкото съзнание от такива заблуди, като : неподвижна земя, падането на тежките тела винаги по бързо от леките, неделимост на атома и пр. иупорито защитаване на наличните заблуди със страст и увереност в непогрешимост , повече от миналите поколения, коието ревносттно са защитавали тези отпаднали от съзнанието на хората заблуди.
5. Моралното подение на нашето общество през последните 70 и повече години в което властта се реализираше на базата на омразата, на базата на „врагове”, включително и с партиен билет, чийто бляск на омраза ежедневно все още, въпреки напъните да се възроди нашето общество ,наблюдаваме в нашия парламент.
6. Господството на бюрократизма и формализма в научните,административните и съдебни институции, над реалностиете.при при което мнения и становища, без конкретна реална обосновка се приемат за истина, а конкретната реалност в коятао е истината се пренебрегва и отпраща в трета глуха, както се казва.

Въпрос158:
На базата на какво в 1960г. достигнах до откритието „НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОТО ГРАВИТАЦИОННО НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО И ДО ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ?
Кратък отговор:
На базата на всеобщата базова същност на Вечността и вечните и ненарушими природни зокони, които произтичат от нея. Конкретно на базата на налиечието на условия, които тази всеобща същност и проидзтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони обуславят, при които енергията, коят получаяваме, пир падане от гравиетационното поле е по голяма от енергията необходима за издигане на същата височина или много хо гляма височина в съответствие с това, което ни разрешава закна за съхранение на енергията.

Въпрос159:
Какво ни осигуряват системите с гравитационно обоснован променлим обем и маса в гравитационният вятър/ гравтационното излъчване от земята/за да може с тях да реализираме директни гравитационни двигатели?
Кратък отговор:
Осигуряваят ни това, което всяка чаша със съответни размери и форма ни оситулява във водните и въздушни птоци/енергийни полета/: действие, по голяма от противодействие, без което няма и не може да има какъвто и да било двигател.

Въпрос160:
Кои са двете горлеми предимства на бъдещата директнагравитационна енергетика?
Кратък отговор/
1. Неограничени мощности с възможности за неограничено производство на енергия , на базата на гравитационните енергийни полета на земята и други небесни тела, като естествени и неизчеррпаеми източници на енергия.
2. Неограничено и безопакно за хората и природата производство на енергия.
Ако всеки човек успее да стане по човек, а неговото обощество по хуманно тези две предимства на бъдещата директна гравитацонна енерегтика осигуряват безплатно плзуване от всеки индивид в бъдещето човешко общество на неограничени количества енергия за индивидуална и обществена полза., гарантиращо реализаця на човешката мечта за вечен мир и рай.

цитирай
48. gmihov - за обективната истина
20.09.2013 23:20
Г.К.Михов

Слушаме с уши.
Гледаме с очи.
Истината виждаме с мозък.
Който мозък с знание не
притежава, той истината не
не узнава Глух и сляп за нея
си остава и жертва на заблуди
става.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

Въпрос161:
Какво е живота, като цялао,продукт на базовата същност на Вечността и конкретно, като продукт на проявлението й, като движение?
Кратък отговор:
Вечен процес на изграждане и разграждане на живи структури от и в същността на Вечността,на базата на неограничен брой биологични програми, като генетичен материял на базата на които програми от човека се ражда човек, от коня кон и пр.

Въппос162:
С какво се характеризира и проявява всеобщата същност на Вечността, като всеобщо, безначално и безкрайно начало на всичко, което реално го има във Вемира от което произтича всичико от кванта до галактиките и от вируса до човека?
Кратък отговор:
Характеризира се и се проявява с три неделими едно от друго реалности: пространство- материя- движение.

Въпрос163:
За какво са предназначени и какво изпълняват пространството,материята, движението, като недеилими раелности на всеобщага базова същност на Вечността?
Кратък отговор:
Пространството е предназначено да бъде всеобщо вместилище и нищо повече. За тази цел представлява неподвижен, непракъснат,безначален и безкраен континиум, който има само измерение и нищо повече.
Материята е предназнамена да бъде всеобщ инертен строителен материал за всичико, кето реално го има във Всемира. За тази цел тя притежва инертност и инерця и съществуева в безкраен брой структури с количествени измерения между две недостижими граници: нулата и безкрайността.
Движението е предназначено да бъде единственият всеобщ творец, стоител и рушител на всичико, което реално го има във Всемира.За тази цел то движи непрекъсвано/вечно/ всичики структури във Всемира и ги изгражда и разгражда непрекъснато само с един единствен механизъм на силово въздействие, като ги сблъсква една с друга.

Въпрос164:
Може ли във Всемира да има нещо, което да не е в пространството, да е извън него, да не от материята и неговият творец и рушител да не е двиежението?
Кратък отговор:
Не може. Великата истина”Всичко е от Вечността-Бог, във Вечността-Бог и Вечността- Бог е във всичико, като част от нея” недопуща да има реалност извън нея и без да бъде от нея.

Въпрос165:
На базата на какво Архимед е установил има ли сребро в едно бижу?
Кратък отговор:
На базата на:
1. Различните относителни тегла на златото и среброто.
2. Закона за теглата на телата във вода, който открил.

Въпрос166:
На базата на какво Архимед е можел да реализирара подводница и дгд-л?
Кратък отговор:
На базата на:
1. Законите за лоста, до които е достигнал
2. закона за теглата на телата във вода¸който открил.

Въпрос167:
Какво е необходимо да се появи една нова енергетика с глобална знамичомост и тогава, кагато има тотална заблуда, в науката че тя е невъзможна , както появата на атомната енергетика, която въпреки тоталната заблуда ,че атома е неделеми и безкритичното и тотално прилагане на Решението на Френската академия на науките от 1775г. от научните и административни институции в света атомната енергитика днес е реалност.?
Кратък отговор:
Необподимо е следното:
1. Да има, на базата на същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони, обоснована идея за нея, на базата на конкретен естествен източник на енергия с значим по ебем ресурс за значим обем на енергия, което може да се произведе на базата на него.
2. Да има на лице необходимите теоретични и експериментални, достоверни доказателства за неговото ефективно използуване.
3. Кадрова и материално техническа база, която да осигури производство на необходимата техниа за производство на енергия, на базата на този изнточник на енергия.
Пречи :
1. Наличието на тотална заблуда, че е невъзможна.
2. Наличието на тотален блокаж на човешкото разумно мислене, при което всеки грамотен и неграмотен, като латерна пее залуда, като „неоспорима истина”, сляп и грух да види и чуе за конкретната реалност, такава каквата тя е.
3. Наличието на увреден морал и етика между хората от политика и богатство, на принципа „НА ВСЯКА ЦЕНА”, плод на която са духовна и материална бедност на цели народи с „несменаеми непогрешими учени, администратори, политици” и пр..

Въпрос168:
Има ли необходимите уславия¸упоменати в отговора на въпрос167, за реализация на глобална директна гравитационна енерегетика с безапасни ,неограниечни възможности за производство на енергия във всяка точка от земята¸на суша и вода¸на базата на гравитационното излъчване от земята, формиращо, гравтационното й енергйно поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергя?
Кратък отговор:
Има условията за реализацията й, но има и наличието на това, което пречи за реализацията й. - апрпиорното й отричане от власт имащите, които не се интерисуват каво е необходимо на трпапезата да има баница, печено агне и пр. но кагато се появат на трапезата, като глутнца вълци на месо се нахвърлят за място на трапезата без масто за тези, който сложеното на трапезата с ум и труд са осигурили.

Въпрос169:
Ще има ли България и света ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕЕНЕРГЕТИКА, на базата на това което открих в 1960г. и на базата на това, до което достигнах сам и със савтори в периода 1960 -2013г., така, както днес, на базата на откритието на Бекерел и достиженията на сем. Кюри днес човечеството има своята атомна енергтиека?
Кратък отговор:
Ще има.

Въпрос170:
Кага ще стане това?
Кратък отговор:
Ще стане когато учени и лаци видят как роботи един директен гравитационен двигател и включат мозъка с и видят проумт, че гравтационното поле не е консерватвно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, а двигатели, като всичики други двигатели, на базата на естествен източник на енергя сКПД по малък от е
цитирай
49. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
20.09.2013 23:22
Г.К.Михов

Слушаме с уши.
Гледаме с очи.
Истината виждаме с мозък.
Който мозък с знание не
притежава, той истината не
не узнава Глух и сляп за нея
си остава и жертва на заблуди
става.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

Въпрос161:
Какво е живота, като цялао,продукт на базовата същност на Вечността и конкретно, като продукт на проявлението й, като движение?
Кратък отговор:
Вечен процес на изграждане и разграждане на живи структури от и в същността на Вечността,на базата на неограничен брой биологични програми, като генетичен материял на базата на които програми от човека се ражда човек, от коня кон и пр.

Въппос162:
С какво се характеризира и проявява всеобщата същност на Вечността, като всеобщо, безначално и безкрайно начало на всичко, което реално го има във Вемира от което произтича всичико от кванта до галактиките и от вируса до човека?
Кратък отговор:
Характеризира се и се проявява с три неделими едно от друго реалности: пространство- материя- движение.

Въпрос163:
За какво са предназначени и какво изпълняват пространството,материята, движението, като недеилими раелности на всеобщага базова същност на Вечността?
Кратък отговор:
Пространството е предназначено да бъде всеобщо вместилище и нищо повече. За тази цел представлява неподвижен, непракъснат,безначален и безкраен континиум, който има само измерение и нищо повече.
Материята е предназнамена да бъде всеобщ инертен строителен материал за всичико, кето реално го има във Всемира. За тази цел тя притежва инертност и инерця и съществуева в безкраен брой структури с количествени измерения между две недостижими граници: нулата и безкрайността.
Движението е предназначено да бъде единственият всеобщ творец, стоител и рушител на всичико, което реално го има във Всемира.За тази цел то движи непрекъсвано/вечно/ всичики структури във Всемира и ги изгражда и разгражда непрекъснато само с един единствен механизъм на силово въздействие, като ги сблъсква една с друга.

Въпрос164:
Може ли във Всемира да има нещо, което да не е в пространството, да е извън него, да не от материята и неговият творец и рушител да не е двиежението?
Кратък отговор:
Не може. Великата истина”Всичко е от Вечността-Бог, във Вечността-Бог и Вечността- Бог е във всичико, като част от нея” недопуща да има реалност извън нея и без да бъде от нея.

Въпрос165:
На базата на какво Архимед е установил има ли сребро в едно бижу?
Кратък отговор:
На базата на:
1. Различните относителни тегла на златото и среброто.
2. Закона за теглата на телата във вода, който открил.

Въпрос166:
На базата на какво Архимед е можел да реализирара подводница и дгд-л?
Кратък отговор:
На базата на:
1. Законите за лоста, до които е достигнал
2. закона за теглата на телата във вода¸който открил.

Въпрос167:
Какво е необходимо да се появи една нова енергетика с глобална знамичомост и тогава, кагато има тотална заблуда, в науката че тя е невъзможна , както появата на атомната енергетика, която въпреки тоталната заблуда ,че атома е неделеми и безкритичното и тотално прилагане на Решението на Френската академия на науките от 1775г. от научните и административни институции в света атомната енергитика днес е реалност.?
Кратък отговор:
Необподимо е следното:
1. Да има, на базата на същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони, обоснована идея за нея, на базата на конкретен естествен източник на енергия с значим по ебем ресурс за значим обем на енергия, което може да се произведе на базата на него.
2. Да има на лице необходимите теоретични и експериментални, достоверни доказателства за неговото ефективно използуване.
3. Кадрова и материално техническа база, която да осигури производство на необходимата техниа за производство на енергия, на базата на този изнточник на енергия.
Пречи :
1. Наличието на тотална заблуда, че е невъзможна.
2. Наличието на тотален блокаж на човешкото разумно мислене, при което всеки грамотен и неграмотен, като латерна пее залуда, като „неоспорима истина”, сляп и грух да види и чуе за конкретната реалност, такава каквата тя е.
3. Наличието на увреден морал и етика между хората от политика и богатство, на принципа „НА ВСЯКА ЦЕНА”, плод на която са духовна и материална бедност на цели народи с „несменаеми непогрешими учени, администратори, политици” и пр..

Въпрос168:
Има ли необходимите уславия¸упоменати в отговора на въпрос167, за реализация на глобална директна гравитационна енерегетика с безапасни ,неограниечни възможности за производство на енергия във всяка точка от земята¸на суша и вода¸на базата на гравитационното излъчване от земята, формиращо, гравтационното й енергйно поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергя?
Кратък отговор:
Има условията за реализацията й, но има и наличието на това, което пречи за реализацията й. - апрпиорното й отричане от власт имащите, които не се интерисуват каво е необходимо на трпапезата да има баница, печено агне и пр. но кагато се появат на трапезата, като глутнца вълци на месо се нахвърлят за място на трапезата без масто за тези, който сложеното на трапезата с ум и труд са осигурили.

Въпрос169:
Ще има ли България и света ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕЕНЕРГЕТИКА, на базата на това което открих в 1960г. и на базата на това, до което достигнах сам и със савтори в периода 1960 -2013г., така, както днес, на базата на откритието на Бекерел и достиженията на сем. Кюри днес човечеството има своята атомна енергтиека?
Кратък отговор:
Ще има.

Въпрос170:
Кага ще стане това?
Кратък отговор:
Ще стане когато учени и лаци видят как роботи един директен гравитационен двигател и включат мозъка с и видят проумт, че гравтационното поле не е консерватвно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, а двигатели, като всичики други двигатели, на базата на естествен източник на енергя с КПД по малък от едшншца;
цитирай
50. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
22.09.2013 17:17
Г.К.Михов

Слушаме с уши.
Гледаме с очи.
Истината виждаме с мозък.
Който мозък с знание не
притежава, той истината не
не узнава Глух и сляп за нея
си остава и жертва на заблуди
става.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

Въпрос171:
Промените в напречното сечение на телата и неговата форма гарантират непрекъснатата работа на водните и въздушни двигатели във водните и въздушни потоци.
Каква промяна гарантира непрекъсната работа на директните гравитационни двигатели във гравитационните потоци/полета/?
Кратък отговор:
Промяната в масите на телата и масите на изместените от тях флуиди гарантира непрекъснатата работа на директните гравитационни двигатели в гравитационните потоци/гравитациония вятър/.

Въпрос172:
От какво зависи мощността на двигателите работещи на базата на енергийни потоци/полета/?
Кратък отговор:
При водните и въздушни потоци от:
1. Големината на промените в напречното сечениие и формата му, при телата
2. Скоростта на потоците.
При гравитационите потоци от:
1. Големината на промените в масите на телата.
2. Скоростта на гравитацията.

Въпрос173:
Кое обуславя възможностите за реализация на несравнимо много по големин мощности, при ДГД-ли в сравнение с водните и въздушни двигатели?
Кратък отговор:
Несравнимо много по голявата скорост на гравитацията.

Въпрос174:
Защо имаме отдавна двигатели с които директно черпим енергия от водните и въздушни енергийни потоци, а нямаме двигатели с които директно да черпим енергия от гравитационните потоци, за реализацията на които още в древността е имал конкретни познания Архимед, на базага на които би мотъл да ги реализира?
Кратък отговор:
Защото отдовна сме разбрали, че зависимостта на силовото въздействие от напречното сечение на телата и неговата форма ни осигурява,водните и въздушни двигатерли,а въпреки наличието на закона за гравитационната сила от масата на Нютон, все още не сме рязбрали, че ни осигурява дректните гравитационни двигатели с които могат непреснато, денонощтно да се чрпи енергия от гравитационното поле на земята във всяка точка от нея в неограничени количества.

Въпрос175:
Кога хората/учени и лаици/ ще проумея, че зависимостта на големината на гравитацонната сила от масата на телата ни осигурява непрекъснат и неограничен добив на енергия от най – големият и най –мощният естесвен източник на енергия – гравитационното поле на земята?
Кратък отговор:
Когато се освободят от:
1. Заблудата, че гравитационното поле е консервативно.
2. Заблудата, че директните гравитационни дивгатели са вечен двигател.
3. Заблудата, че закона за съхранение на енергията¸който гарантира работата на дгд-ли , не разрешава тези двигатели.
4. От опеката на Решението на Френската академия на науките от 1775г.
И когато повторят моите опити от 1960 и 1984г.. Видят и проумеят значимостта на получуените¸при тах реални риезултати.

Въпрос176:
Кое обуславя моето твърдение, че България може да стане център на бъдещата директна гравитационна енерегетика с неограничени възможности за безопасен добив на енерегия от гравитационното поле на земята, като естествен и бизопасен източник на енертия и кое обуславя, че това е невъзможно?
Кратък отговор:
Обославя го, че е възможно:
1 Вечната базова същност на Вечността –Бог и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.
2 Моите опити от 1960г. и 1984г. и получените, при тях конкретни и достоверни резултати.
3 Наличието на учените и техническите специалисти, които има България.
4.Наличната научна произвозствена база, която има България.
5. Наличните възможности, които има България, като член на ЕС.
Обуславя гао, че е невъзможно:
1. Инертността на човешкото мислене.
2. Заблудата, че гравитацонното поле е консерлвативно, което прави учени и лаици глухи и слепи за истината, както в миналото ги е парвила глухи и слепи по отношение истината, заблудата,че земята е неподвижна..
3. Безкритичното възприемане и изпълнение на Решението наФренската академия на науките от 1775г. от научните и административни институции. по света и у нас.
4. Присъщото самочуствие на всеки учен, управник, администратор, съдия и пр.за непогрешимост , обуславяща формализма и бюрократизма в научните, административните, съдебните, управленческите институции, изключение от което не правят тези институции и в България.
5. Политическата и социална деградация на човешката мисъл от комунизма и посткимунизма у нас .Вчера власт на всяка цена. Днес власт и пара на всака цена, на фона на създаване и стимулиране на тотална омраза между хората, при високопанно декрлариране на обич и любов между хората на базата на което резултата днес е: Обезлюдена и бедна България .най бедната в Европа, с богата природна среда , кадърен народ и пагубна политика за България и българския етност в нея , който в скоро време може да се превърне и в етническо малцинство, по вина на нашите политииц през последните 70 тодини, който по времето на комунизма беше пазен, като стадо овце с телени мережи и оръжие на границите да не се разбяга по света, а сага по времето на посткомунизма ,без телени мрежи на границата
принуден да се разпилява по света за да оцелява.

Въпрос177:
Кое обуславя изграждането на безапасни екосистеми на земята и на други небесни тела ,на базата на бъдещета директна гравитационна енергетика, за труд и бит на значими човешки общности в райони днес трудно достъпни и недостъпни за човека?
Кратък отговор:
1. Непрекъснатото гравитационно излъчване от земята и другите небесни тела, като естествен и неизчерпаем източник на енергия , доакато те съществуват.
2. Възможността директно да се черпи енергия от гравитационното поле.

Въпрос178:
Защо от директното преминаване на гравитационното излъчване,през телата, както и при директното преминаване на матнитното излъчване температурата на телата не се повишава?
Кратък отговор:
Защото имаме избиване на гравитон от гравитон, както имаме избиване на неутрон от неутрон, при което влязлата в тялото енерегия е равна на излязлата от тялото енерегия.

Въпрос179:
От къде започва всяко гравитационно поле и къде завършва в пространството?
Кратък отговор:
Започна от телата и завършва в безкрайността.

Въпрос180:
Колко време съществува всяко гравитационно поле?
Кратък отговор:
Начялото му съществува докато съществува тялото от което изхожда, а краят му до изчерпването на гравитоните му , при избиване на гравитони от телата на своя път.

Въпрос181:
Защо пространството¸което изпълва дадено гравитационно поле , въпреки радиалното излъчване на гравитацията от телата не е сфера?
Кратък отговор:
Защото всичики тела в пространството, спрямо пространството са във вечно движение.

цитирай
51. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
24.09.2013 00:55
Г.К.Михов
Слушаме с уши.
Гледаме с очи.
Истината виждаме с мозък.
Който мозък с знание не
притежава, той истината не
не узнава Глух и сляп за нея
си остава и жертва на заблуди
става.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА-БОГ.

Въпрос 182:
С къкво възприемаме снветът в който живеем?
Кратък отговор:
Със сетивните си органи/уши, очи, език, кожа,нос/.
Въпрос183:
С какво установяваме, кое е истина и кое не е?
Кратък отговор:
С мозка си и с нищо друго.

Въпрос:184:
Какви са възможностите на човкия маозък за установяване на истината?
Кратък отговор:
Ограничени и при най големите човешки гении.

Въпрос185:
Какво се получава ¸при оцевка на информацията, която получаваме със сетиlата си от нашия мозък, при неговите ограничени възможности ?
Кратък отговор:
Получават се истини и заблуди.

Въпрос186:
Какво ни осигурявят истините в науката и техниката?
Кратък отговор:
Осигуряват ни научно – технически прогрес, който ни позволява производство на повече блага и възможности, при растяща човешка популация да оцелявяме, при по добър стандарт на живот.

Въпрос187:
Какво ни осигуряват заблуедите в науката ?
Кратък отговор:
Барикада на пътя на истините да бъдат унищожени и беди големи в безсмислеени борби и войни.

Въпрос188:
Какво ни осигуряват истините и заблудите в религиите, като форма на власт?
Кратък отговор:
Истините ни осигуряват общочовешки морал , обич и любов между хората.
Заблудите ни осигураяват бесмислена борба за надмощие и ад сред хората на земята в който в името на добрия Бог , човек, човек убиева, рай в небесата да получава.

Въпрос189:
Кой съм аз¸който за нерешени проблеми от далечното минало и до сега в човешкото познание РЕШЕНИЯ дава, публикува и защитгава?
Кратк отговор:
1. Лаик, с ограничени познания от училище и университета.
2. Лайк, който реалностите анализира и в тях истината дири да намира.
3. Лаик, който с заблуди, се бори път на истините до съзнанието на хората да осгури за по добри човешки бъднини на земята и в космоса.
4. Лйик, който генийте уважва, но казаното от тях с реалностите сравнява и като латерлна не го повтаря, без да мисли.
5. Лаик, който в религия и политика безгрешници не признава, които авторитет да защитят и власт да си осигурят ползват религиозни и научни заблуди и обещават невъзможното възможно да стане – омразата, обич да стане,злото¸добро да бъде. .
6. Лаик, който, на базата на реалностите твърди и вярва, че както ва базата на:
- Постигнатото от Галилей отпада заблудата¸че тежките тела винаги падат по бързо от леките.
- Откритието на Бекерел и достиженията на сем. Кюри отпада заблудта, че атома е неделим.
Така, на базата на това, до което той сам и със съавтори е достигнал щеотпаднат заблудите за:
- че гравитационното поле е консервативно,
- че гравитацията изкривя пространството,
- че че гравитацията е продуна изкривено пространство,
- че масата зависи от скоростта,без да се вижда, че големината на всяка сила, която увеличава скростта, намалява
- чедиректните гравитационни двигатели, кото предлагам са веченн двигатели,
- че всяко действие ма равно на себе си противодействие,
- и др.


Въпрос190:
Кога учени и лаици ще могат да видят това до коета сам и със съавтори достигнах и проумеят неговата значимост?
Кратък отговор:
Когато се освободят от собснвените си заблуди. Повторат,конкретно и достоверно, моите опити от 1960 и 1984г. Видят и проумеят резултатите, които се получават при тях и тяхната значимост с което пред тях ще се отгре широко поле за нови знания и нови възможности за открития, изобретения, нова техника, нови производства
цитирай
52. doctora - доктора
24.09.2013 01:37
Какво още ни дава Общата теория на/за Базовата Същност на Вечността: дава ни директно пътя към лекарства които ще ни излекуват от бичовете божии, най - известния от които е РАКЪТ. Без да се разбере теорията на Д-р Михов никога не ще бъде направено лекарство против рака. Какво е в основата си рака ... Безконтролен разтеж на съвместими за нашето тяло тъкани, вероятно произхождащи от него / тялото ни /. Тези тъкани растат много по-бързо от нашите собствени ... Прав е Продан Христов, че в моментът се върви по грешен път в опитите да се лекува рака и да се създава лекарство за него. Прав е и още как, но моята гледна точка ще се види само като се разбере НАЙ-СТАРАТА РЕЛИГИЯ = РЕЛИГИЯТА, А ВСЪЩНОСТ УЧЕНИЕТО НА/ЗА ТРИЗЪБЕЦА ТРИЖДИСВЕЩЕН. И така какво не знае съвременната наука, което би и помогнало да види сметката на рака независимо от неговия стадий ... Съвременната наука в частност химията не знаят СЪЩНОСТТА НА КАТАЛИЗАТОРИТЕ И ОТКЪДЕ АДЖЕБА ТЕ ВЗИМАТ ЕНЕРГИЯ ЗА ДА Я ВПОМПЯТ В ДАДЕН ХИМИЧЕСКИ ПРОЦЕС ... Това което аз знам е, че катализаторите са микрогравитационни ускорители, но това че ви го казвам не значи, че и вие ще го знаете и узнаете независимо, че четете тези слова и изречения ... Ракът черпи от енергийния ресурс на макроорганизма, тоест човешкото органично тяло, но това което е най-важното е че раковите клетки са се научили да произвеждат изключително ефективни ензими, много по-ефективни от нашите контролирани ензими и тези ензими правят рака неудържим. Това е тайната на рака ... Реално той усвоява много повече гравитационна енергия = любов божия от макроорганизма. Научим ли се да блокираме ензимите на рака ще блокираме и самия него. Това е една от тайните на големия български учен Продан Христов. Не знам до колко той е мислил в правилната посока, но това е тайната на МАЛИГНОЦИТА и възможността за неговото усъвършенствуване. Не трябва ракът да се реже защото ще възникне пак. Не трябва да се облъчва прицелно или не защото е по-силен от макроорганизма. Трябва да
цитирай
53. doctora - доктора
24.09.2013 01:51
му се подрежат неговите корени, неговите енергийни корени за да му отрежем главата. Енергийните корени на рака са неговите ензими - много по-ефективни от тези на макроорганизма. Подобни са ензимите на ембриона където се впримчва неизчислимо количество енергия за да се създаде сложно същество нямащо равно на себе си в заобикалящия ни свят. Там някъде е ролята на хищника на човека - вируса рогат, който променя молекулата на ДНК за да ни превърне чрез нея в неудачници. Блокираме ли ензимите на раковите клетки ще излекуваме ракът. Срамота е да знаете това което се случва на запад. Тюфлеците разполагат с милиарди и нямат идея, а ние сме бедни, но имаме безкраен брой идеи ... При комунизма се имитираха действия и това и се имитира в тези институти. Бог да го прости Стивън Джобс защото е бил велик човек и си е заслужавало да му се помогни, но така му е било писано ... като на Айнщайн да не прозре до края истината за Вечността. Така е и не съм аз човека който може да съди великите, но пак казвам. Мисля, че скрининга не би отнел повече от 1 милион долара за да се провери по какъв начин бихме блокирали ензимите на раковите клетки и пред очите ни да станат чудеса ... Само Вечността може това да нареди и разреши ... Ако щете вярвайте. Ако ми остане време ще се поразровя да видя ензимния фонд на раковите бичови божии. Някои от тези ензими май ги ползват като туморни маркери за отдиференциране на отделните типове рак, но едва ли са мислели, че тези ензими са разковничето, а те са и още как разковничето. Но първо трябва да осъзнаете, че ензимите се хранят във всеки един смисъл на тези думи с енергията на гравитацията и още повече от енергията на действието и противодействието и създаваните асиметрии в тях. Не случайно ние сме най-вече вода. Ами във водата силите на действието и противодействието се проявяват в най-чист вид от водата идваме и там и отиваме и тя ще ни спаси, но се иска познание и ясен поглед и мислене за това. Пижо и Пенда / Бял Кон и Червен Кон/ Движение и Материя.
цитирай
54. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
28.09.2013 23:57
Г.К.Михов

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА
/ Продължение/
`
Въпрпос 191-
Защо аз лаика, при моите опити да стигна до директен гравитационен двигател със ситеми с гравитационно обоснован променлив обем и маса в 1960г. и в.1984г. получих крайни реултати, каквито предварително изчислих и очаквах а Ст.Маринов, значим учен, с значими успехи в науката не е можал да получи желаните от него крайни резултати, при совите два опита да реализира „вечен двигател”, за които, при първият опит изразходва 3000 долара, а при втория 30000долара, за което получих лично от него , в моята кратка коресподенция с него, съответна информация с общи схеми на двигателите, които е искал да реализира?
Кратък отговор:
1. Много е бързал , при реализацията на опитите си и постъпил не като учен, а като лаик, който бърза да не бъде изпреварен от някой друг.без необходимите теоретични и експериментални анализи и изчисления по отношение на системата с гравтационно обоснован променлив обем и маса, която използува за реализация на желаните от него”вечни двигатели”, които в същност са директни гравитационни дивгатели, на базата на наеизчерпаем гравитационен потенциял и са възможни.
2. При липната на такъв анализ той ползува такава сисетма с устройство и размери, които изключват положителен краен резултат, доказуем с законите за лоста открити и формулирани още в древността от Архимед,, на базата на които и на базата на открития от Архимед закон за подемната сила , самият Архимед още в древноста е можел да достигне до подводниците и до директни гравитационни двигатели, ако се е сетил за това, както се е сетил, как да доаже има или няма сребро в едно златно бюжу.

Въпрос192:
Какво предлагам за да може това до което достигнах сам и със съавтори в периода 1960-2013г., като резултат, откритие изобретение и теория да достигне до сзнанието на хората/учени и лаици/ със съответни възможности, да се освободят от заблудите:
1. че гравитационното поле е консервативно
2. че директните гравитационни двигатели са вечен двигател,каквито те не са,
както в миналото са се освободили от заблудите
1. че земята е неподвижна
2. че тежките тела винаги падат по бързо от леките
3. И други заблуди
и го оползотворят , в полза на растящата човешка популация на земята и в космоса?
Кратък отговор:
С глас в пустня ¸на фона на съпротива с забрани, която не отстъпва на съпротивата на инквизицията по огтошение на достиженията на Коперник¸Галилей Ж.Бруно, Р.Майер в продължение на повече от 50 години
П Е Д Л А Г А М:
1. Теоретична и експериментална проверка на постигнатото от мен ,без априорни „непогрешими” мения , становища от : учени, лаици, администранори, съдии и пр.
2. На базата на теоретичните и експериментални проверки на територията на България да се положи началото на НАУЧНО ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА ПРОУЧВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ДИРЕКТНА ГРАВИТА,която да прерастне в Евпопейска и Междуналадна такава с участие на учени и капитали от всичики страни.
3. Вече съм на 90 години, със сериозно нарушено здраве и остатъчни жизнени сили. За пробив в заблудите да отидат в забвение по малко от истините до които достигнах заедно с мен ПРЕДЛАТАМ:
Реализация на открит семинар – дискусия, с участието на учени и лаици със съзействието на Съюза на учените в България, БАН ,М-вото на образованието и науката М-вото на енергетиката, Съюза на физиците, Съюза на матемтиците,Съюза на енергетиците, Еколозите и др. по следната тематика:
1. За същността на Вечността¸като всеобщ фундамет за опознаване, без което няма и не може да има задълбочено и достоверно човешко познаниие
2. За вечното и преходното и връзката между тях.
3. За преходното, като продукт на вечното.
4. Що е Бог, като реална и необяснима същност.
5. За Пройзхода на вечните и ненарушими природни закони от същността на Вечността.
6. Доказанелства за произхода и същността на гравитацията, от същността на Вечността.
7. Енерлгийните потоци/полета/ като естествени източници на енерегия¸продукт на същността на Вечнстта и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.
8. Доказателства/теоретични и експериентални/ за наличие на гравтацонно обосновани промени в обемите, масиа/теоретични и експериентални/ за наличие на гравтацонно обосновани промени в обеми, маси теглатаи гравитационни потенциал при системи, с които могат да се реализират директни гравитационни двигатеили;
9. Доказателства/теоретични и експериментални/ за наличие на работеща гравитационна сила перпендикулярна на пътя, гарантираща ни, при липса на челно съпротивление, варианти на дгд-ли.
10. Доказателства/теоретични и експериментални/ за и против консервативността на гравитационното поле.
11. Анализи и резултати по отношение на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса¸като техника, като технически изобретения с които се доказва наличие на условия, при които граветационното поле не е онсервативно
12. Резултати, при измерване големината на гравитационната сила на базата на принципа на „ЩАНГИСТА”,които ни показват,че за големината на гравитационната сила няма граница.
13. Опити и резултати, които обуславят и гарантират рабатещи ДГД-ли, на базата на гравитационвното поле, като естествен и неизчерпаем идзточник на енергия.
14. Промени в теглата на тела в матнитни полета, които се използуват и може да използуваме , за реализация на дгд-ли, както иползуваме промени на теглата на тела в флуидна среда.
15. Мултиплициране на гравитационни падове с които се постигат сумарни падове, с гравитационни потенциали по гореми от реални падове от хиляди километри
16. Реалности и доказателства за наличие на противоречие между първият вторият принцип на на Нютон.
17. Наличието на естественият източник на енергя, който ползуват дгд-ли на всичики небесни тела, което гарантира ползуването на един и същ дгд-л на различни небесни тела.,както соларните генератори на ток могат да се ползуват на различни небесни тела.
18. Реалности, които обуславят невъзможността скоростта на движението спрямо пространството да бъде определена.
19. Инерциални и не инерциални силови въздействия и противодействия и тяхното фудаментално значение за процесте, които протичат в космоса.
20. Зависимост на теглата на телата на земята от ъгъла под който се пресичат посоките на гравитационните излъчвания на земаята и луната, слънцето, и пр.
21. Закона за съхранение на енергията, като база за изчисление и реализация на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива.
22. Фундаментални общи формули за изчисления на неиизчерпаемите гравитационни потенцали, постоянните ¸неизчерпаеми работни сили и мощности, при дирекните гравитационни дивгатели
23. Други теми, произтичащи от дискусята по тези теми, по желание на участниците в семнаря.

УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРОТЕЧЕ СЕМЕНАРЯ ЗА ДА ИМА ПОЛЗА ОТ НЕГО.
1. Да не се ползуват мнения и становища, независимо ,кой ги е казал. и къде са публикувани в научна или религиозна литерерура.
2. Да се ползуват реалности и резултати от тяхното анализиране /теоретично и експериментално/, като обективни и достоверни доказателства в подкрепа на истината, такава каквато всеки от участниците в семинаря я вижда.
3. Анализ на различните доказателства, изразени от участниците в семинаря за уточняване наличие на противоречия и липса на противоречие.със сответнитие с реалности в които е истината
Забележка:
Всяка истина има своята конкретна реалност.
Всяка заблуда е плод на човешката мисъл и е извън обективните реалности, които изпълват Всемира.

Въпрос193
Какво може да спечели България и света от един такъв семинар за който се иска само разуем и нища повече?
Кратък отговор:
С откритието на Бекерел и на сем.Кюри Франция и светът спечели атомната енергетика, която е нещо по значимо от енергетиката на обикновените горива.
С един такъв семинар-дискусия, който може да прерастнве и в международен такъв България и света ще спечелят ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА, което е нещо много по значимо от атомната енерегетика.

Въпрос194:
Каква е вероятността България със своите четири власти / законодателна, представителна, изпълнителна и медиина, да дадеде път на бъдещата директна грлавитационна енергетика?
Кратък отговор:
На базата на историческия опит и на бадата на моят опит от последните ,повече от 50 години, не е по голяма от възможността която църквата и научните институции са дали в началото на достиженията на Коперник, Галилей, Ж.Бруно¸Р.Майер.
Не е по голяма и от вероятността да мотаг да се реализират в България ,което показва, че редица крупни научни достижения на български учени, са реализирани не в България а в чужбена, след ,което ние „умните”българи се фукаме, че и ние сме дали нещо значимо на света.почитайки и , давайки път и свобода с закон и без закон на престъпността и не почитайки честноста, труда,пилейки природни и национални богаства от глупост, човешка алчност, престъпност, политическо и икономическо .късогледство.

Въпрос195:
Какво ще движи правателните съзове в световния океан,без гориво, свободно , неограничено във времето, когато след век директната гравитационна енерегетика заеме своето място в челните редици на глобалната енерегетика, както вятъра движи пратнходите без ториво?
Кратък отговор/
Ще ги движи гравитационният вятър, който изхожда от земята и духа непрекъснато денонощно , като отпраща всичико в посока към центъра на земята, при това с мощности несравнимо по големи от атмосверния вятър.

Въпрос196:
Какви енергйни мощности ще имат директните гравитационни магистрали и директните гравитационни ускорители за научни и поизводствени цели, кагато след 50-100 и повече години се стигне до тяхната реализация , ако религиозните политическите икономически амбиции за световно господство и терор ,на политическа и религозна основа, при масовачовешка престъпност , приди това не върнат човечеството на изходни позиции с оръжие, камък, копие и лак и оръдие на труда дървен кол и дървена мотика.?
Кратък отговор:
До хиляди Гвт.

Въпрос197:
Какво ще гарантра дирекната граливитационна енергетика на базата на гравитационните полета на небесните тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия?
Кратък отговор:
Ще гарантира реализация на изкуствени екисистеми за труд и бит на значими човешки общнсти на земята и на други небесни тела, което ще гарантира живот на много по голяма човешка популация, при по добър стандарт на живот, при моното по добър общочовешки морал, при който религиозната , политическата , етническата омраза между хората ще трябва да изчезнат, като опасност , която може да върне чаовешкото общество в изходното му начала,като стадо и глутница, без дом и знания.


цитирай
55. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
30.09.2013 07:15
Въпрос198:
Какво представляваВечността, като всеобща база и товорец от която, в която произтича всичоко и която е на лице във всичко вечно и преходно, като част от нея?
Кратък отговор:
1. Вечността представлява единна и неделима , съхранима /вечна/ същност, която се характеризира:
1.2. С безначалие.
1.3. С безкрайност.
1.4. С несъздаемост.
1.5. С неунищожаемост.
1.6. С липсата на произход.
1.7. Необяснимост с нещо друго.
1.8. Обяснимост само със собствената си същност.
1.9. Обославя и обяснава произпода и същността на всичоко, което рeално го има във Всемира,със собствената си същност, като вечност и преходност от нея.
1.10. Има тройно предназначение с тройно проявление, като неделимо триединство от: пространство-материя- движение със собствени характеристики,

Вйпрос199:
Какво представлява Пространството , като неделима част от същността на Вечността,какво е предназначението му и с какво се характеризира?
Кратък отговор:
1. Представлява всеобщо вместилище, което побира всичико, което го има, като реалност и извън него няма нещо. което реално да го има.
2. Представлява всеобщ абсолютен вакум, който без неделимо единство с материята и движението, като компненти на Вечността не съществува. Не съществува празно пространство.
3. Характеризира се:
3.1. Като НИЩО, което реално съществува.
3.2. С липса на вещева същност.
3.3. С наличие на три измерения.
3.4. С обем, като количество.
3.5. Липса на свойства и качества.
3.6. Неподвижност. В него свичко си движи¸но от същността му няма какво да се движи.
3.7. Има тотална , безкрайна хомотеност. Тотална безплътност на същността му, нълна с материя и движение.
3.8. С наличие на зони в него с по концентрирана материая и дивжение и с по мака такава концентрация , като от зоните с по висока концентрлация в зоните с по малка концетрация, които представляват реалния вакуум нахлува материя и движение.
3.9. Няма и не може да има засмукване от вакуума. Има нахлуване във вакума. Например зоните с по ниско атмсферно налягане невсмуват въздух от зоните с п висока налягане, а от зоните с по високо налятане в тях нахлува въздух в зоните с по ниско налягате/ във вакума/.
3.10. Пространството не се изкривява и не може да се изкриви.При него няма какво да се изкриви.
3.11. Гравитациата отклонаява посоката на светлината, но не изкривяваи не може да изкриви пространството защото при неговата същност състояща се само от измерение няма какво да се изкриви.
3.12. Предназначението и проявлението на прпостранството е само едно: Да бъде всеобщо вместилище на всичико, което реално го има във Всемира и инщо повече.
3.13. Вакума, като част от пространството, което в същността си няма материя и движение не е и не може да бъде източник на енережия. Източник на енергия са материята и движението, които се намерат в него.

Въпрос 200:
Какво представлява МАТЕРИЯТА, като част от същкността на ВЕЧНОСТТА . Какво е неиното предназначение и с какво се характеризира?
Кратък отговор:
/ следва продължение/

цитирай
56. doctora - доктора
30.09.2013 10:59
Пространството е претъкано с материя. До козирката е преизпълнено с материя. Това което виждаме като материална същност на вселената е на практика бледа сянка на истинската материална същност на вечността. Дази сянка е създадена по опрезелен начин и функционира по този начин. Тя има геномна програма, както геномна програма има всяко едно нещо в нея и извън нея. Основния геном е материята/движението/пространството. Няма друг основен геном, никога не е имало и никога няма да има. Вечността е аксиоматична по същност, но вселената не е.Трудно на темата невъобразимо се говори, но Човека Георги Колев Михов се е доближил като обяснение най-добре от всички нас. Намираме се в ключовата точка на цивилизацията и вида човешки като цяло ... Така е било някога когато е бил открит огъня от Човека и Българина Прометей ... Времето разделно не е между християни и мюсулмани, между българи и турци, между черни и бели, а е между петата и шестата раса и това е съдба. Днес се кове това което ние наричаме бъдеще и ми е страшно интересно кой път ще захваним. Към долната земя както казваше една моя приятелка виждаща или към светлината, но студената симитрична светлина на вечността / доуточнение за нововлизащите - студената симетрична светлина на безкрая са гравитационните енергийни потоци /. Някои ще си помислят, че те се генирират от материалните обекти, но на практика те са извън тях. Просто около материалните структури те се сгъстяват, а в безкрая относително се разреждат. те сап истинските струни и физиците интуитивно го усещат, но не могат поради затвореност на умовете да го изразят свястно, а и как да го изразят при условие, че като им гледам графиките все гледат да ги изкривят тези неща, а не разбират, че те са правите линии на вечността проточени от безначалието до безкрайното, вечно в движение и никога на едно място. Все още тези думи липсват на старите и новите виждащи, но на най-новите не ще липсват защото ние дошлите от вечността ил ги подаряваме за да дойде царството небесно. ом
цитирай
57. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
03.10.2013 08:17
Въпрос:
Кое е общото и кое е различното, при подводниците и директните верижни хидростатични гравитационни дивгатели?
Кратък отговор:
Общото е:
1. Използването на гравитацията за потъване и изплуване.
2. Поемане на вода, при потапене и изхвърлене на вода ¸при изплуване

Различното е:
1. За поемането и изхвърленето на вода, при подводниците се използват двигатели. При директните гравитационни двигатели само гравитация
2. При дипектните гравитационни двигатели имаме преобръщане на системите гравитационно обоснован променлив обем и маса с провени в масата и обемите им. Пр иподводниците няма преобръщане.
3. При дгд-ли не само се използува гравитацията, но и се извлича полезна енергия от гравитационното поле на земята. При подводнициге само се използува гравитационното поле без добив на енергия от него.
4. Подводниците зависят не само от гравитацята, но и от енергоносител за двигателите. При дгд-ли няма нужда от друг естествен енергоносител, оснен гравитаонното поле, като неизчерпаем такъв.
Когато в бъдеще двигателите на подводниците и атомните реактори , при тях се заменят с дгд-ли , което до половин ,един век може да стане , но главно поради характеристиката на човека¸като жива структура на Вечността няма да стане и ще е необходимо много повече време, тогава не само подводниците, но и всички плавателни съдове във океона няма да имат нужда он друг естествен източник на енергия, освен гравтацията.
цитирай
58. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
04.10.2013 01:04
Въпрос 201:
Какво представлява ДВИЖЕНИЕТО,като неделима част от от всеобщата базова същност на Вечността. С какво схарактеризра и какво е неговото предназначение.?
Кратък отговор:
1. Представлява промяна на положението на телата спрамо пространството и едно спрямо друго.
2. Хапактеризира се като енергия и сила при телата едно спрямо друго.
3.Предназначението му е да бъде всеобщ творец. Да изгражда и разгражта, което реално във Всемира от и във същността на ВЕЧНОСТТА
4. Движението обуслявя живота и смъртта в неделмо единство. Без него няма и не може да има живот и ссмърт.То обуславя наличието на всяка реалност във Всемира, като продукт от и в същността на Вечността,като Бог за вярваза вярва и Природа за атеистите.
5. При наличието на движението и неговото съхранение¸като неделима част от съхранимата/вечна/ същността на Вечността, всичико е по волята на Вечността, включително и всеки отделен човек, с тяло, ум ¸мисъл, чувства, желания, мечти, страсти и и пр.
6. Движенето свързва по простте структури на Вечността в по срожни/кванти в елементарни частичи, елементарни частици в в атоми, атомине в молекури, малекулите в тела, ключително и небесни таква/. То и от по слъоне ги превръща в по прости.
7. Единственото нещо, което не може да направи движениеето е да сътвори и унищжи същност от същността на Вечността,като пространство, като материя и като двежение.
8. Движението, като неделича част от същността на Вечността не може да съществува без материята, която е неговия носител и без пространството, което е неговото вместилще И тях без движенето не може да ги има , като реалност за нашето съзнание.
9. Без двиежението не може да се появи и просъществува определена жива и мъртва структура, в това число човек, който без движението¸по своя воля да е жив и да може да направи нещо

цитирай
59. doctora - доктора
04.10.2013 04:33
За мен горните обяснения са едно от най-простите неща за разбиране на този бял свят, но през истеклите 6 години вече разбрах, че тези истини не са толкова прости за разбиране. Каква е причината ... задавал съм си и продължавам да си задавам този въпрос и винаги отговора е един и същ независимо от обновяването на доводите и обясненията ми. В нашите съзнания има мощна енергийна бариера изградена от инертност и инерция обусловени от вечността, но най-важното нещо е че тази бариера не е нещо безобидно и просто временно ограничение, а е нещо наложено ни от външен чужд фактор, съвсем реален външен чужд фактор ....... От моята материалистическа позиция си зададох въпроса кой е този фактор, защото фантасмагории като духове и лоши очи няма и си отговорих / вечността ми отговори, колкото и метафорично това да звучи /, че това са само и само вирусите и техните геномни програми. в нашата природа се води гиганска война, но тя не се забелязва истински от хората и тази война е между вирусите и нас. За това сме си виновни ние, а не толкова вирусите, но въпреки всичко тяхната генетична информация е нацъфкала нашата и по този начин е изкривила всичко в нас и воистина нещата са така както ги описват виждащите ... ние имаме енергия толкова колкото да пръднем и нищо повече. Най-естественото нещо за нас хората е да осъзнаваме и разбираме вечността и неговата троична същност и нейната активна страна движението, това трябва за нас да е майчиното ни мляко, аксиомата на аксиомите, а погледнете нашата глупост, която ни е откъснала в буквалния смисъл от отца ... Че религията се е компроментирала тотално това е факт, но науката физика, която се занимава с изучаването на бога какво е направила ... Изпростяла е в своя идиотски, фанатичен атеизъм. най-простото нещо е да се разбира кой ни е сътворил, а дори и виждащите изпадат в глупостта да допескат, че няма бог, макар че виждат неговите проявления съвсем директно и пряко. Това че бог не е любов, а е безжалостен закон не бива да ни обезсърчава, но
цитирай
60. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВУЧНОСТТА.
10.10.2013 06:31
ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ НА БАЗАТА НА ИЗВЕСТНИ И НЕИЗВЕСТНИ ОБЕКТИВНИ ПОЗНАНИЯ.

КРАТКИ ИНФОРМАЦИОННИ СЪОБ ЩЕНИЕ ЗА МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ И ПОВЕЧЕ С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ. С ПРЕПОРЪКИ:
1. Тези, които могат да ги разберат и от оковите на ЗАБЛУДАТА”ГРАВИТАЦИЕОННОТО ПОЛЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” да се отърват, да ги четат. Полза от това ще могат да имат.
2. Тези, които от тази ЗАБЛУДА не могат да излязат да не ги четат. Полза не ще могат да имат.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е 1

Въпрос 1:
На базата на какво е изградена ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?
Кратък отговор:
На базата на всеобщата същност на Вечността и вечните и ненарушими обективни/природни/ закони, които произтичат от нея.

Въпрос2:
Във връзка с какво и с каква цел е изградена?
Кратък отговор:
1. Изградена е във връзка с откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” и изобретяването на ДЕРЕКТНИЕТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ в 1960г.
2. Изградена е с цел да даде възможните най – обективини и достоверни теоритични обяснения на цитираното откритие и двигатели и възможностите, които те разкриват за хората да ги има на земята и в космоса.

Въпрпос3:
В отговор на какъв въпрос е изградена теорията?
Кратък отговор:
Вярващите твърдят, че всичико е от Бога, в Бога и Бог е въвъ всичико, което реално го има.
Атеистите твърдят, че няма Бог, я има само ПРИРОДА от коята и в коята е всичоко и тя е във всичико,което реално го има.
Въпросът , в отговор на който е изградена теорията е свързан с тези две твърдения,които по същество не се розлчавот е:
Има ли такава всеобща същност от която, в коята да произтича всичко и тя да е във всичико, като част от нея?
Отговора, който дава ОТБСВ на този въпрос е положителен:
Има такава същност и това е всеобщата базова същност на Вечността от която, в която произтича всичико и тя е налице във всичико, което реално го има въвъ Всемира, като структура, явление и природен закон.

Въпрос4:
Какво представлява тази всеобщка базова същност на Вечността ?
Кратък отговор:
Представлява ,безначално, безкрайно,несъздаемо и не унищожаме триединство от : Пространство-Материя-Движение.

Въпрос 5:
Каво осигурява тази всеобща базова същност за да може всичико да е в нея, от нея и тя да е във всичико, като част от нея?
Кратък отговор:
С проявлението си, като пространство осигурява всеобщо вместилище за всичико, което реално го има във Всемира.
С проявлението си, като материя осигурява всеобщия инертен строителен материал от който изгражда и разгражда всичико, като форма, структура и явление.
С проявлението си,като движение е единственият творец и рушител на всичоко преходно от себе си, в себе си.

/ следва съобщение 2/
цитирай
61. gmihov - за обективната истиан.
10.10.2013 06:35
ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ НА БАЗАТА НА ИЗВЕСТНИ И НЕИЗВЕСТНИ ОБЕКТИВНИ ПОЗНАНИЯ.

КРАТКИ ИНФОРМАЦИОННИ СЪОБ ЩЕНИЕ ЗА МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ И ПОВЕЧЕ С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ. С ПРЕПОРЪКИ:
1. Тези, които могат да ги разберат и от оковите на ЗАБЛУДАТА”ГРАВИТАЦИЕОННОТО ПОЛЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” да се отърват, да ги четат. Полза от това ще могат да имат.
2. Тези, които от тази ЗАБЛУДА не могат да излязат да не ги четат. Полза не ще могат да имат.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е 1

Въпрос 1:
На базата на какво е изградена ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?
Кратък отговор:
На базата на всеобщата същност на Вечността и вечните и ненарушими обективни/природни/ закони, които произтичат от нея.

Въпрос2:
Във връзка с какво и с каква цел е изградена?
Кратък отговор:
1. Изградена е във връзка с откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” и изобретяването на ДЕРЕКТНИЕТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ в 1960г.
2. Изградена е с цел да даде възможните най – обективини и достоверни теоритични обяснения на цитираното откритие и двигатели и възможностите, които те разкриват за хората да ги има на земята и в космоса.

Въпрпос3:
В отговор на какъв въпрос е изградена теорията?
Кратък отговор:
Вярващите твърдят, че всичико е от Бога, в Бога и Бог е въвъ всичико, което реално го има.
Атеистите твърдят, че няма Бог, я има само ПРИРОДА от коята и в коята е всичоко и тя е във всичико,което реално го има.
Въпросът , в отговор на който е изградена теорията е свързан с тези две твърдения,които по същество не се розлчавот е:
Има ли такава всеобща същност от която, в коята да произтича всичко и тя да е във всичико, като част от нея?
Отговора, който дава ОТБСВ на този въпрос е положителен:
Има такава същност и това е всеобщата базова същност на Вечността от която, в която произтича всичико и тя е налице във всичико, което реално го има въвъ Всемира, като структура, явление и природен закон.

Въпрос4:
Какво представлява тази всеобщка базова същност на Вечността ?
Кратък отговор:
Представлява ,безначално, безкрайно,несъздаемо и не унищожаме триединство от : Пространство-Материя-Движение.

Въпрос 5:
Каво осигурява тази всеобща базова същност за да може всичико да е в нея, от нея и тя да е във всичико, като част от нея?
Кратък отговор:
С проявлението си, като пространство осигурява всеобщо вместилище за всичико, което реално го има във Всемира.
С проявлението си, като материя осигурява всеобщия инертен строителен материал от който изгражда и разгражда всичико, като форма, структура и явление.
С проявлението си,като движение е единственият творец и рушител на всичоко преходно от себе си, в себе си.

/ следва съобщение 2/
цитирай
62. gmihov - Г. К. Михов ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА БА...
19.10.2013 06:53
Г.К.Михов

ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

СЪОБЩЕНИЕ 5

ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА.

Въпрос1:
Може ли Европейския съюз на базата на директен достъп до енергията на гравитационното поле, като мощен и неизчерпаем източник на енергия , на базата на поетапно строителство на две директни гравитационни енерегийни матистрали успоредни на р.Дунав и р.Рейн да реализира екобезопасни енергийни мощности за производство на електческа енергия много по голямо от наличиното токова, което сега има на базата на въглищата, петрола, природния газ, вятъра, слънцето?
Кратък отговор:
Може, ако науката се освободи от заблудата, че гравитационното поле е консервативно и освободи от оковите на Решението на Френската академия на ануките от 1775г. и се появи необходимият разум, който да реализира следното:
1. Експериментална проверка на експерименталните резултати от 1960г. и 1984г. , които обуславят и гарантират тази енергетика.
2. Изграждане на необходимата Европейска научна – производствена база , която да извърши необходимите конкретни изчисления и проекти.

Въпрос:
Може ли България ,на базатана директен достъп до енергията на гравитационното поле на земята,като естествен и безопасен източник на енергя да си осигури пълна енергйна независимост ?
Кратък отговор:
Реалностите, природните закони и наличните знания, които има в науката обуславят и гарантират тази възможност.
Наличните технически специалисти и техническа и икономическа база, които има България също гарантират това.
Тоталното ограбване на имането на народа с закон и без закон от 1944г. и до сега , което доведе България да бъде една от най бедните страни в Европа изключва тази възможност.
Наличният политически морал със наличната политическа класа от 1944г. до сега също изкл\чва тази възможност
С ограбен от комунизма и посткомунизма народ , превърнат в наемен роб на труда с обезценен труд и разпилени по света синове и дъщери за други народи блага да създават за да оцеляват и работодатели, които редовно и жалките за нашето съвремие заплати не пращаат това също осигурява ВЪЗМОЖНОТО да бъде НЕВЪЗМОЖНО
З а б е л е ж к а:
ВЕЧТОСТТА,като Бог и Природа блага е създала и създава РАЙ да има на земята и в космоса, на базата на труда.
ЧОВЕКЪТ, с алчност и страст за имане и власт, воля над другите да налага и вместо ВЕЧНОСТТА, ТОЙ, жалката нищожна ПРЕХОДНОСТ света дауправлява тази възможност унищожава и с безмислени борби в религия, политика, икономика и пр. АД създава себеподобни да унищожава.
Време е ЧОВЕКЪТ ПРЕХОДНОСТТА СИ, като продукт на ВЕЧНОСТТА да осъзнае, ВЕЧНОСТТА да опознае и от враг за другите и за себе си ИСТИНСКИ ЧОВЕК да стане за да може мечтата му за ВЕЧЕН МИР И РАЙ реалност да стане.


цитирай
63. gmihov - КОГАТО Когато хората, вклю...
19.10.2013 07:50
КОГАТО

Когато хората, включително и най големите гении, не се придържат към конкретните реалности в които се крият конкретните обективни истини и не ги анализират достатъчно задълбочено редом с истините, които разкриват създават и заблуди, които застават на пътя на обективното човешко познание за много години, понякога за хилядолетия.
Аристотел вижда истината, че в земната атмосфера тежките тела падат по бързо от леките. Не вижда, че това не е истина при всичики възможни условия и със своето твърдение, че тежките тела ВИНАГИ падат по бързо от леките, със своя заслужен голям авторитет посажда в съзнанието на хората ЗАБЛУДАТА, че при всичики възможни условия тежки тела падат по бързо от леките за двехилядолетия, до Галилей.
Нютон вижда че всяко действие има противодествие, но формулирайки принципа"Всяко дествие има равно на себе си противодействие”, не вижда, че е в противоречие със своя първи принцип"Нито едно тяло не може да промени своето положение спрлямо пространството без външно силово въздействие по голямо от противдийствието”, което не мож да стане, ако дейснтвието не е по голямо от противодействието.
Ст.Маринов , ри своите два опита да създаде „вечен двигател” тръгва от реалност, която гарантира това , на базата на закона за съхранение на енергията, но неанализира техниката, която ползува, на бадата на закона за подемната сила и лоста и н достига до желания от него резултат.
Защо аз в 1960г. и в 1984г.получих , при моите опити резултатите, които очаквах?
Защото анализрах устройството и размерите на техниката, която ми осигурява тези резултати на базага на съответните ненарушими прирлодни закони.
Защо мжите съвременици не виждат и не искат да ивдят истината, при моите експериментални резултати и ги отричат априорно?.
Не виждат и не искат да видят истината защото ицяло са обсебени от заблудата, че гравитационвното поле е консеррвативно, както съврениците на Коперник и Галилей, обсебен изцяло от заблудата, че земята е неподвижна , не са виждали и не са искали да видят, истините, че се движи в пространството и се върти около оста си.
цитирай
64. gmihov - КАКВО МИСЛЯ В СВЕТЛНАТА НА ОТБСВ...
12.11.2013 00:29
КАКВО МИСЛЯ В СВЕТЛНАТА НА ОТБСВ?
/Продължение:

24. Когато хората са в заблуда са слепи и глухи за истината. Гледат, не виждат. Слушат не чуват. Заблудите за истини приемат. Така е било.Така е. Така ще бъде докато Вечността- Бог със своята същност и закон ненарушим – строг природата на човека не промени и с повече ум и разум не го надари ИТИНАТА от заблудата да различава и не заблудата, а истината да защитава и своята мечта за вечен мир и рай да осъществява.
25.Живот от живот се получава.Така веригата на живота вечна си остава.
26. И човекът и маймуната са живи форми във безначалната и безкрайна верига на живота НО! От маймуната човек не става и от човека маймуна не се получава. Всеки от тях по своя генетична програма на бял свят се появя такъв, какъвто Вечността, като Бог за вярващите и Природа за атеистите от своята същност го създава.
27. Всяка форма на живот на бял свят се появява на базата на съответна генетична програма от Вечността сътворена за живот предназначена.
28. Без тройната същност на Вечността /пространство –маотерия-движение/ живот няма и не може да има. Око няма пространство –няма в какво да се появи.Ако няма материя- вяма от какво да се изгради. Ако няма движение – нама кой да го изгради и радгради.
29. В хода на времето от нишите форми на живот се изграждат висшите форми, но предимство те нямат.Всичики взаимно се изяждат, без което не могат да съществуват и безначалната и безкрайна вечна верига на живата да осъществяват.
Човек ожедневно живи микроби яде, но и те него ядат и в прехода в смъртта го изяждат и разграждат друг да се появи и веригата на живата, на рода му да продължи.
30. Всяка форва на живот от вечната същност на Вечността-Бог се изгражда и разгражда. Така вечното/същността/ и преходното/формата, структурата/ са единствонеделимо и съхпанимо. БЕЗ СЪЩНОСТ НЯМА ФОРМА-СТРУКТУРА. БЕЗ ФОРМА-СТРУКТУРА НЯМА СЪЩНОСТ.
ЕЗИНСТВОТО МЕЖДУ СЪЩНОСТТА И ПРЕХОДНОСТТА Е НЕДЕЛИМО И СЪХРАНИМО.ОТ НЕГО И В НЕГО ВСИЧИКО ПРОИЗТИЧА И ТО Е ВЪВ ВСИЧИКО, КОЕТО РЕАЛНО ГО ИМА.
31.ЗАКОНЪТ ЗА НЕДЕЛИМОСТТА И СЪХРАНЕНИЕТО НА ВЕЧНОТО И ПРЕХОДНОТО/ на същността и преходността/ Е ФУНДАМЕНТАЛЕН ПРИРОДЕН ЗАКОН И ОТ НЕГО НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ В ЖИВАТА И „МЪРТВА” ПРИРОДА., КАКТО НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ОТ ЗАКОНА ЗА НЕДЕЛИМОСТТА И СЪХРАНЕНИТО НА СЪЩНОСТТА :ПРОСТРАНСТВО-МАТЕРИЯ- ДВИЖЕНИЕ от която и в коятао произтичавсичоко и която е налице във всичико , като форма и структура

цитирай
65. gmihov - ГРАВИТАЦИЯТА. От безначалната ...
04.12.2013 08:52
ГРАВИТАЦИЯТА.

От безначалната същност
на безкрайната вечност,
която вярващият нарича Бог
с закон вечен ненарушим-строг,
тя навред произхожда
и до безкрая прохожда.
С нищожна частица-гравитон
създава сили повече от тон.
С нея всичико в плен държи,
всичко в прегръдките й лежи
от атома до слънчивата ситема,
от кванта до звездна система.
Извира тя от структурите на материята
със скоростта на светлината.
Със сила страшна привлича,
всичко по пътя си увлича.
Хармония в космоса създава,
създава и сама тя разрушава.
Сила над всичико упражнява
и на себе си тя го подчинява.
По нейна воля във всемира се въртят
и около звездите пранети кръжат..
По нейна вола и човека,
от памтивека до века
на земята здраво той стои
и домове, пътища, градове строи.
Нея /гравитацята/той упорито изучава
същността и тайните и да узнава
за да може на земята и в космоса да оцелява
и потомството на човека да продължава
от безначалието до безкрайността
в лоното на Бога-твореца, ВЕЧНОСТТА.
01.01.1996г.17ч.


цитирай
66. doctora - доктора
29.03.2014 23:47
Пътят към аксиоматичната физика ... наука и краят на религията и завръщането на истинската вяра: Основните аксиоми на физиката са съхранителните закони ... По неизвестни причини закона за съхранение на енергията стои някак си назад и в страни от интересите на науката. Защо? ... Просто е като обосновка и повече от ясно, но не съвсем. Защо не е ясно? Защото в съвременната наука все още битуват схващания, които реално нарушават закона за съхранение на енергия, но не съвсем. За да не бъда голословен ще дам пример ... Примерно погрешната интерпретация за изкривената формула Е=м.с^2. Според радетелите на тази формула, която си е нито повече нито по-малко от частична формула за кинетичната енергия, тъ според тази формула може да се унищожи енергията и да премине в материя и обратно може да се унищожи материя и да премине в енергия ... Глупости на търкалета разбира се. Неунищожимостта на енергията е неумолим и незаобиколим закон и истинска божа заповед ... и на онази си работа да застанем пак не ще заобиколим този закон, а излиза че можем ... дръжки можем. Съвсем друг е и фактът че без 2 в знаменателя тази формула на Айнщайн е валидна само при движещи се един спрямо друг фотони и то с относителна скорост от 600 000 км/с. Схващането за прехода на енергия в материя и обратно въвежда още една погрешна представа, а именно за права и обратна пропорционалност между тези величини, а това изобщо не е вярно ама изобщо. И дори от формулата за кинетичната енергия си личи, че пропорционалността е само в една посока и тя се предопределя от векторната величина движението / тоест величина, която е само с една посока - само напред и никога назад, но това твърде ще усложни темата /. Енергията е пропорционална на материята, но не и обратно. Защо? ... Защато колкото е по-голяма материята, толкова е по-голяма и енергията, но обратното не е вярно защото при по-голяма материя, но по-малко движение тоест скорост енергията може да остане в същите граници, че и да бъде по-малко. Дълга тема е това.
цитирай
67. doctora - доктора
30.03.2014 00:29
Дълга но благодарна като се разчепка в дълбочина е тази тема, но ... Друг пример за схващане, което нарушава закона за съхранение на енергията, но то не го нарушава, защото пак казвам този закон е ненарушим, а просто самото схващане е погрешно, тъ това е схващането, че гравитацията е функция на изкривеното време пространство от някаква си маса. Абсолютна каша е това и съответно това схващане отразява нивото на човешкото съзнание, но и това е друга тема. А е каша и поради фактът, че се обединяват неща нямащи нищо общо едно с друго - времето и пространството ... обяснявал съм го назад във " времето " , така че можете да си го прочетете. Защо това схващане привидно нарушава закона за съхранение на енергията, че и закона за съхранение на импулса. Защото излиза, че нещо придвижва друго нещо / едно материално тяло друго / ей така по волята божия без да има изразходване на енергия и импулс. Да ама не. Подобно схващане, което " нарушава " закона за съхранение на енергията идва от една друга фундаментална наука - химията и това са катализаторите било те положителни или било те отрицателни. Не може да ускориш нещо или да го забавиш без да напомпиш или отпомпиш енергия от него. Не може бе хора, а от химията излиза, че може. Пълни глупости са писанията, че някаква си енергийна бариера се разбивала на две и от там ставало ускоряването на реакции. Понякога на реакции протичащи столетия и хилядолетия, като реакциите в живите организми например, но кой да говори и види. Никой не вижда елементарното нарушуние на закона за съхранение на енергията. Дръжки разбира се. Няма и не може да има нарушение на закона за съхранение на енергията, но на думи всичко може. Но само на думи и никога в реалността. Без от някъда да конвертираш или да отдадеш енергия или импулс, тласък не можеш нищо да забързаш или забавиш. Подобно привидно нарушение на енергията са и чудесата в тъй наречените свещенни книги. Запомнете и ще постигнете покой и просветление. Няма и не може да има чудеса. Има само причина
цитирай
68. doctora - доктора
01.04.2014 00:26
и следствие. Никога причината не е след следствието. Винаги го предхожда и това е същността на вектора и векторните величини в реалността и в математиката ... разбира се ако математиката не се самозабравя и не се откъсва от реалността. Тя е царицата на науките, но на езиковите науки. Истинската царица е физиката и само физиката. Тя е науката призвана да открие забравеното и да донесе епохата на Майтрея. Забравеното е Господа бога = Тризъбеца трижди свещен. Амин както се казва. Може да има чудеса и мъртъвци събудени от гроба, но само ако тези чудеса са впримчини във причинноследствена верига. Няма чудеса в смисъла който влагат хората в тях. Доста се отклоних от основната тема и несъвсем. Основната тема е аксиоматичната физика, която ни тропа на вратата. И така какво е аксиома. Ами това са истини които са очевадни и не подлежат на доказване. Те са си те, но и тука има уловка. Всичко е впримчено от сетивата ни и особенно от системите ни за интерпретация. Тези системи са подчинени на сетива боравещи с прави енергийни потоци, тоест виждащи повърхноста, а не със сетива боравещи със реактивни енергийни потоци, тоест виждащи изотвътре. Това ни е наследство от бойна програма нямаща равна на себе си. Обсебила ни е и ни е съкрушила. Тя не е стъпила на главите ни, а на ядрата на клетките и хромозомите ни, тоест върху нашето съзнание. Ако ние виждахме в диапазона на реактивните енергийни потоци нямаше да имаме нужда от Глилей за да ни докаже, че телата падат във вакуум с еднаква скорост независимо от масата им тоест от материалното им съдържимо, а различните скорости във вода, въздух и други флуиди се дължат на силите на противодействие във флуидите, които се пораждат от действието на същата тази гравитация. И пак се отклоних дявол да го вземе. И така Основния съхранителен закон не е закона за съхранение на енергията, а закона за съхранение на Божествената същност. И тъй като това звучи глупаво религиозно, ще го кажем по научно му. Основния съхранителен закон е закона за съхране
цитирай
69. doctora - доктора
01.04.2014 00:44
ние на троицата = тризъбеца = триединството от материя/движение/простран - ство. Този отговор на въпрос, който съвременната физика не се е научила да задава е основополагащ и за религията. За наше и на физиците най-голямо учудване и по незнайни причини и божия промисъл религията е пренесла от незапомнени хилядолетия до нас най-точната, кратка и ясна формулировка на основния съхранителен закон - всичко е от бог в бога и бог е във всичко. Неве - роятна яснота на исказа и съдържанието. Е леко ще го перифразираме като всичко е от материята/движението/пространството, в материята/движението/ - пространството и материята/движението/пространството е във всичко. Реално тези три вечностти материята/движението/пространството изграждат структурните форми на материята. Изграждат ги в моментът, винаги са ги изграждали и ще ги изграждат вечно. Няма " предмет " около нас, който да не е направен от тези три неща. Няма явление, чувство, мисъл пък била и лъжлива тя, няма и душа, която да не заема част от пространството, да няма материално съдържимо и да не е във вечно движение. Няма колкото и да ви се иска братя физици, никога не е имало и никога няма да има. Така трябва и така ще започва бъдещата истинска физика - науката, която истински изучава бога. Не мога да не се усмихна на този парадокс, който си е жива реалност. Воистина физика изучава бога във неговите достъпни за изучаване страни. В това изучаване са допуснати много грешки, но има и много правда. Във хода на развитие на общото и индивидуалното съзнание все пак сме превзели някои връхчета, но още имаме да учиме. Много дявол да го вземе. Аксиоматичната физика е пирамидална структура върха на която е основната аксиома разчепкана по-горе. Тази пирамида е тристранна и разкланяща се към основата и. На второ ниво лежат три други аксиоми и те също са съхранителни = вечни закони. Няма значение как ще ги подредим, но те са: 1. закона за съхранение на материята, 2. закона за съхранение на движението и 3. закона за съхранението простран
цитирай
70. doctora - доктора
11.04.2014 01:10
ството. Тези три съкранителни закони са съхранителни закони от второ ниво и съответно те смислово са абсолютно равнозначни на три аксиоми от второ ниво. И така да преговорим: първата и основополагаща и доминираща до колкото е възможно да се каже така е аксиомата за съхранение на вечността = бога = природата и нейните три страни, които са си реално самата вечност, бог и природа - материята/движението/пространството, всъщност това е закона за съхранение на истинското и неповторимо, вечно и безкрайно триединство/троица от материя/движение/пространство. Няма структура, която да няма материално съдържимо, да няма обем тоест да не заема част от пространството и да е спряла дори за миг. И още повече, поради безкрайната делимост на бога всяка една структура има вечно външно отворено и вечно вътрешно затворено движение. Павето падайки върху Луната, Земята и т.н. не престава да се движи, а просто зазстава в една отправна система със тях. Това беше преговора на първата, основната, основополагащата аксиома. Аксиомите от второ ниво, втори тип, които така да се каже са подчинени на основната аксиома са законите за съхранение от втори тип, ниво и позиция и това са законът за съхранение на всяка една отделна страна на вечността - закона за съхранение на пространството, закона за съхранение на движението и закона за съхранение на материята. Това всъщност са и аксиомите от втори тип. Имаме и закони за съхранение трето ниво и чак тук идва закона за съхранение на енергията, закона за съхранение на импулса и закона за съхранение на плътността тоест съотношението между количеството пространство и количеството материя в една структура, което никога не може да стане равно на нула. Тоест не може в една структура да нулираме нейния обем и тя да заеме точковидно място и съответно не може да нулираме нейната маса тоест материално съдържимо и тя да стане безмасова частица или пък да стане точка направена само от материя. Това което ви описвам е Гората, а обикновенно опонентите ми ми говорят за
цитирай
71. doctora - доктора
11.04.2014 01:25
храстите, даже за тревата или даже за мъха под дърветата. В моментът физиката е хаотична и неоценъчна по характер и за това в нея има жестоки пробойни и бели петна. Тя не вижда гиганското място на закона за съхранение на енергията и строи колоси на глинени крака противоречащи отчайващо на него. Да не говорим за противоречията спрямо другите съхранителни закони. Ставайки аксиоматична наука, каквато и трябва да бъде физиката ще се освободи от огромния брой глупости и тиня натрупани във нея. Тя ще промени и голям брой закони в себе си, които съдържат движението като величина, като законите за силата, импулса, енергията и т.н. в които липсва основната страна на движението, а именно относителността. Без относителни и ъглови коефициенти тези закони са непълни и винаги като резултат ще ни водят към заблуда и глупост. Без дя се види аксиоматичната физика никога никой от нас няма да събере пъзела. Примерно без да се види истинската същност на бога от триединство от материя/движение/пространство ние никога няма истински да видим същността на закона за съхранение на енергията и да видим алгоритмичната, причинноследствена същност на вечността, а това е ключово за по нататъшното развитие на чивека и неговата наука. без да се види закона за съхранение на енергията в неговият истински блясък не ще се види едно бяло и буквално нулево петно във химията, а именно въпросът за катализаторите и тяхната същност. Сегашното схващане на хората за тяхната същност противоречи на закона за съхранение на енергията, но въпреки всичко те катализаторите си работят и още как и ни спестяват хиляди години работа, а това води до закономерния извод, че не те са сгрешени, а нашето схващане и разбиране за тях. Реално това са структурни форми на материята, които са се " научили " да " крадат " от някъде енергия за да я впомпят в химическия процес или когато са инхибитори тоест отрицателни катализатори да я отпомпят от химическия процес и съответно да го ускорят или забавят. Без да се види тази реалност
цитирай
72. doctora - доктора
11.04.2014 01:40
никога няма да видим реалността и същността на ензимите, които са най-мощните катализатори в природата. Без да се види тази реалност не ще се види, че по-мощни от катализаторите на живото същество са катализаторите на растящото живо същество и това са и катализаторите на раковата тъкан в нас. Без да се види, че ракът е по-ефективен от нас живият организъм като засмукваща външна енергия не ще се разбере, че това предимство е и ахилесовата пета на рака. Най-простите бъдещи лекарства против рака ще са лекарствата блокиращи неговите ензимни системи. Там някъде е работил и Продан Христов, но поради една или друга причина неговото лекарство реално е недовършено и има нужда от усъвършенствуване за да стане наистина истинско лекарство. Следва и закономерния въпрос откъде черпят катализаторите енергия или къде отдават за да ускорят или забавят даден химически процес. Просто е и звучи невероятно - катализаторите черпят или отдават енергия от реактивните енергийни потоци на вечността и по-точно от двете страни на вечността, които тези енергийни потоци пораждат, а именн от действието и противодействието. И сега се знае, че рака отключва ембрионални фактори и дори те се ползват за туморни маркери, но никой дори и сега след като ви го казвам не знае, че глинените крака на рака са точно неговите активни катализатори. Не случайно содата за хляб има отношение като противораков фактор, но нейните превърженици грешат като се кълнят в нея като в панацея. Тя алкализира средата и забавя катализата. Това като енергиен факт може да го проверите в статиите за молекулните мотори. Симизу и екип откриват, че при подкисляване на средата органични молекули ускорявата оборотите си на въртене от няколко до десетки милиони. И това ако не е ротационен ускорител здраве му кажи и още повече този ускорител не работи по волята божгия ей така на вяра, а работи по волята божия на базата на физическите закони и черпи енергия от вечните реактивни ветрове на безкрая - гравитационните енергийни потоци - линии
цитирай
73. doctora - доктора
16.04.2014 00:49
те на света. Единствените реални прави линии на света са потоците от гравитони. Гравитон избива гравитона и застава на неговото място. От тук идва и символа на вечността от древните каменни и глинени изваяния - мрежата от квадрати или ромбове, особенно когато е с отворени краища. Нашите колобри забележете са облечени в одежди на квадрати или ромбове. Ами вижте шутовете с техните тривърхи шапки и ромбовидни облекла. Разбира се шапчицата на колобрите е била друга и аз я видях при едно детенце, но това е тема споменавана назад във блога и времето. Сега за белите петна във физиката и химията и за същността на аксиоматизацията. Ако не се види истинската същност на катализаторите като мощни ротационни ускорители черпещи или отдаващи енергия от и в студените реактивни ветрове на безкрая никога не ще видим какво правим на този бял свят. Не ще видим условията / електрохимически / на неконсервативност на гравитационното поле/поток, които без да осъзнава напълно е създал Илия Вълков във своите генератори на браунов газ, нито химическите условия на неконсервативност, които създава Стефан Найденов със зеления катализатор за превръщането на водата в гориво и на студения ядрен синтез. Не ще се види истинската връзка между техните открития и няколко от загадките на света наричани спонтанно човешко самозапалване, изгарянето от огъня отвътре на новите виждащи на Карлос Кастанеда или на ослепените римски войници от избухването на Иисус в светлина в гробницата. Тази връзка ще ви е много трудна да я направите. Ами ако ви кажа, че вирусните бойни машини, които могат да ни изгорят помагайки да се синтезират активни ензимни протеини от раковоембрионален тип все още съществуват, ще го помислите за фантазия, но не е. Феникса не е просто метафора и символ, а в онази война е било жива реалност, но нека за вас бъде фантазия. При аксиоматичната физика най-важното е, че има оценъчен характер. Тоест приблизително може да каже дали дадено начинание си струва или е пълна или частична глупост. Това
цитирай
74. doctora - доктора
16.04.2014 01:01
важи в пълна сила и за химията, която си е вид физика. Как да отървем химията от глупостта наречена дуалност на елементарните частици и грешно разбиране на принципа на неопределеността на Хайзенберг. Обяснението е просто и едновременно не е. Няма дуалност от корпускула и вълна, а просто корпускулата където и да отиде и на майната си все ще се движи в материална среда и ще предизвика вълнови енергийни и съвсем материални енергийни потоци. Вакуумът във всяка една точка като съдържание на материя, движение, пространство и съответно на енергия граничи с безкрайно големи стойностти, но позициите на разбиране и осъзнаване на Учителя и моите от една страна и тези на съвременните физици и химици от друга са коренно различни .... коренно. Прости са нещата и при принципите на неопределеност и те нямат нищо общо с глупостта вълна/частица. Просто имаме огромна скорост на точковидно разстояние, а си представете за каква гравитация и гравитационно ускорение става дума на повърхността на атома за да задържи електрона на орбита или самите ядрени частици протони и неутрони вътре в ядрото. Не са случайни парадиксите със силното ядрено взаимодействие, но то не се осъзнава в истинския вид. От там и невъзможността истински да се осъзнае и формулира единната теория на полето. Без истините на Учителя не ще се види истината за аксиоматиката на безкрая и не ще се създаде единнение в теориите и схващания за силите на вечността. Няма да има покой и осъзнаване. Не ще се осъзнаят и истините за екстрасенсите и тяхната природа и за нашата тленност и относителна нетленност. Не ще се видят вирусните геноми и дяволите рогати и легиона безкраен обсебил ни като вид и принизил ни със неосъзнатите животни. Не ще се види и истинската същност на тракийската легенда за това как Хронос демек времето изяжда своите чада и особенно съзнанието и разбирането на човека. Самото разбиране за времето във бъдещата аксиоматична физика е коренно различно. Времето е фикция и няма нищо общо с истинските физически величин
цитирай
75. doctora - доктора
18.04.2014 00:40
и ... ама наистина и воистина няма нищо общо. Знам, че истините ги обяснявам малко или много хаотично от ваша гледна точка, но това е новия език на новите хора и на вас бъдещите поколения тепърва ще ви трябват много усилия за да го " изгладите " и прецизирате. Бая зор ще видите вие внуци на моите правнуци ей богу много зор ще видите, но си заслужава. Аксиоматичната физика е и новата научна парадигма и тя не просто ни тропа на вратата, а ще ни я изкърти като в основното абстрактно ядро на великия Кастанеда. Идват интересни времена. Когато ви се отворят очите ще видите света по съвсем различен начин, а и нашите чеда с по - висока сензитивност екстрасенсите ще го видят по съвсем различен начин и ще разберат каква е истинската светлина на Господабога и каква е неговата истинска любов. В моментът никой не знае, че истинското трето око на човека не е онова което е ..... хипофиза, пинеална жлеза, някакъв си орган в геномната ни програма наричана енергийно тяло, а си е реален орган принизен от хищник с невъобразими размери до нищо. Това " нищо " е само и само вътрешното ухо на човешките същества и неговото йерархично представителство, до един мозък ... цял един мозък - малкия мозък който вместо да ни представя Вечността в истинския и вид ни държи само изправени на двата ни крака. Третото око според виждащите обхваща цялото тяло и това е така, но поради енергийни блокове и в тяхното съзнание те не правят правилната интерпретация, че това си е реален сетивен орган стигащ от кожата до сърцето ни и от устата до гъза и на/за този орган Вечността е заделила цял един мозък, който в моментът ни служи както би ни служил електронния микроскоп за чупене на орехи. Не че е лошо орехи да ядем орехи, но да си ги доставяме по този начин е унизително и човек е унизен от мощна и хищна енергийна система паразитираща не просто в нашия ум, а в нашите гени и отвъд тях. Параметрите на тази хищна система се предават от баща на син и от майка на дъщеря в хода на зачеването и раждането защото те са
цитирай
76. doctora - доктора
18.04.2014 00:58
грешните гени в генома ни от тъй нареченото материално тяло / сякаш има нещо нематериално на този бял свят /. Тези грешки в хромозомите ни не са хаотични, а са системни и ни превръщат в неудачници дори и милиардери да бъдем ... пълни и шибани неудачници, защото хищника обича предопрелените да водят най-много, защото най-много с тях владеят човешкия социум. Ако можеха виждащите да видят истински материята/движенито/пространството щяха и истински да видят, че нищо лошо няма в йерархичните структури и градовете наречени човечарници от тях и че правилно плътността на вирусните геноми в сборищата от хора - градове, детски ясли, детски градини, болници, църкви, училища, кина, кръчми и асънамъ е най - голяма, но това което в тази реалност трябва да се поправи е не съдружието на хората защото съдружието ги е направило доминиращ вид, а тяхното владеене и владеенето на тяхното съзнание от чужд за тях вид. Разбира се хората това са си го заслужили извършвайки основния смъртен грях - ленността, тоест престъпяйки закона за съхранение на движението. Хората са спрели да се движат и дявола рогат ги е награбил изотвсякъде. Много трудно в медицината се вижда, че енергийните центрове на хората не са нещо имагинерно, а са жлезите с вътрешна секреция и особенно засегнати от мозайката от умишлено сгрешени гени са системата хипофиза, щитовидна жлеза и надбъбреци. Слаба е главата и кръста на човешкия вид и тази слабост най си личи в детската възраст при често боледуващите деца. Хищникавирус се е изхитрил не само да ни предаде гените мимикрирайки в нашите като мозайка от грешки, но и в хода на живота продължава да замества нашите гени със свои. И най-атакуваните са най-невинните - нашите деца и не случайно плътността на вирусните геноми тъй наречените от виждащите летачи или черни сенки е най-голяма в детските ясли. Колкото е по-податлив човека толкова и атаките спрямо него са по-многобройни и целенасочени, но кой да види. Без да се види материалността на основния геном - материята/движение
цитирай
77. doctora - доктора
18.04.2014 01:41
то/пространството не ще се види истината за материалността на нашия хищник и придружител от люлка до гроб. Този хищник не просто ни превръща в неудачници и несъзнателни същества, но е обсебил и цялата биосфера, като я е изкривил до неузнаваемост. Грешен геном - грешни структурни, транспортни и най-вече ензимни тоест енергийни белтъчни системи и съответно човеци без енергия и желание за живот и действие, но има и още нещо. Когато нямаме достатъчно енергия за да живеем и да действуваме изотвътре, я търсим отвън. Примерно хищниците от тъй наречената реалност - вълци, лъвове, хиени и т.н. за да набавят недостига си от енергия доставяна от ензимните им системи чрез енергиен прихват от гравитационния енергиен поток и по-точно от силите на действие и противодействие, което той поражда при прехода си през материална среда тъ недостига от енергия си го набавят като убиват повече и повече и това е характерно най-вече за човека и за това агнеца до вълка не застава. Но има реалност създадено от Вечността в която агнеца до вълка ще ... просто и елементарно е ... ако вълкът е сит той не ще убие за удоволствие като човека. Сит хищник - малко жертви. И сега хищниците от нашия живот убиват само слабите и болните животни и прочистват биосферата, но тогава тази реалност ще е много по-истински проявена и по-богоугодна. Има реалност в която воистина агнеца до вълка да застане, но това може да бъде донесено само от човека. Той е острието на тъй наречената жива природа и трябва да се пребори за своят рай, но това ще стане само със разбиране и осъзнаване и не по друг начин. Как хората ще разберат природата на бичовете божии без да разберат същността на Вечността или поне това от същността на Вечността което им е достъпно. Ето гледам един филм за името на звяра номера 666 ... добре се е постарал хищника да затрие божията истина. Как ще разберете истински, че апокалипсиса не е краят на света и все пак може да бъде краят му, но реално апокалипсиса е разкриването на истината и не случайно зав
цитирай
78. doctora - доктора
18.04.2014 02:09
есата се раздира и това е символ на откриването на истината скрита зад печата на хишника недостоен. Само вижте как са го камуфлирали древните - падналия ангел. Общото съзнание и подсъзнание усеща истините, но не винаги ги изразява истински. Тъ без да се разбере, че гравитацията е вятър движещ се със скоростта на светлината ... по-скоро е обратното, но това са физически подробности ... тъ без да се разбере истинската същност на гравитацията човек не ще получи откровение. Шестата раса идва да смени петата, но това може и да не стане ако човек не надмогне своята глупост и шестат раса е расата на трите шестици и не кръст стои върху челата, а тризъбец и той трижди свещенния не е вила на дявола, а е вилата която ще прободе дявола защото тризъбеца е символа на отца и е самия отца, но отца като физическа реалност от действие/противодействие/поле на битката, а не като имагинерен белобрат старец в небесата. Бог е справедлив, но същността му е такава, че не може да взема страна. Той е закона и физическата истина, която въздава всеки му своето. Велики са били древните, най-древните и велики виждащи - древните български колобри. Принципите на всеки му своето застъпвани от Левски и другите патриоти, истините за всяко място едно нещо и всяко нещо на мястото си са енергийни истини на шестата раса и хишника рогат знае, че българите ги носят и за това всячески се стреми да ни навре в калта и да ни пръсне по света и да разводни нашите гени, но казаното от Отца не ще бъде променено и подменено. Интересно е какво следва. И така пак по същество. Във съвременната физика има два раздела наречени кинематика и статика ... само ми е интересно каква статика може да има като всичко е във вечно движение ... картини които изглеждат непроменими, а реално са картини защото са във вечно движение. Без движение има смърт неотменима. Каква статика може да съществува освен относителна благодарение на качествата на движението да събира нещата в една отправна система или да ги разделя в различни такива.
цитирай
79. doctora - доктора
18.04.2014 14:13
Има само един Континиум и това е материята/движението/пространството, никога не е имало друг и никога няма и да има. Да се представя изкривеното и изкривяемо времепространство за природа на нещата е пълен абсурт и истинско проявление на изкривените ни умове. Как да не вярвам на Кастанеда и Колобрите, тези абсолютно непознати на мен хора като нещата за които говорят и които са ги правили отговарят напълно на това което знам за Вечността и нейната истинска и троична същност. Съвременните виждащи знаят, че времето като същност не същуствува, но това не значи, че те имат силата да ви го обяснят. Ние с Учителя не сме виждащи, но имаме цялата сила да ви го обясним и неколкократно сме ви го обяснявали назад във блога и " времето ". Левски който е бил изключително силен човек го е казал почти правилно - ние сме във времето и времето е в нас, но за съжаление и той не е разбрал много по-простата и истинска истина, че ние сме в движението и движението е в нас. Това за движението е несъкратима и аксиоматична истина, но в хода на моя живот установих, че в нашите съзнания има енергийни блокове, които пречат да осъзнаем аксиоматиката на Вечността. Когато тези блокове, които са си на генетично ниво отпаднат хората няма да имат нужда от посредници и водачи да им казват кое е истина и кое не е. Нашата връзка воистина е на първо място с Вечността и на второ място с другите хора, дори и мама и тати, които са си част от Вечността и те и всички ние. Основните критерии за Майтрея като визия на виждащите е че той ще дойде когато е забравено най-важното нещо и сега е точно времето в което дори и от виждащите най-важното нещо е забравено ... забравена е истинската същност на Бога, макар че те я виждат / логичния извод за тяхното ниво на осъзнаване е, че блоковете на генетично ниво съществуват и при тях / . При колобрите и техните записани в камък знаци е повече от ясно, че са осъзнавали истински същността на бога ... давал съм ви обяснения назад в блога за сурвачката, мартеницата, знака на
цитирай
80. doctora - доктора
22.04.2014 02:00
Юви, какво е Апокалипсиса/Откровението и неговите четири конника. Направо са ни разбили древните Колобри като са закодирали в четиримата конника тоест сили на апокалипсиса базата на аксиоматиката на тогавашната наука за бога и сегашната ... всъщност бадещата истинска и аксиоматична физика. Истината е от проста по-проста: материя/движение/пространство/сблъсък ... и на тези четири сили съм давал назад обяснение в блога, но трябва да си ги прочетете. Ако искате нова и обединена религия, наука, цивилизация и култура ще трябва урока добре да си го научите иначе няма да стане. Когато построим истинската и аксиоматична физика ще видим пъзела в целия му блясък и все пак помнете, че колкото и да се пъче нашия изкривен или неизкривен ум на най-силните ни виждащи не ще може да обхване изцяло Бога, а е и срамота да си мисли че ще успее. Не случайно Кастанеда и неговите предходници говорят за три части на знанието: познато, непознато и непознаваемо ... това като характеристика на съзнанието и знанието също е аксиоматика както щете го разбирайте. Колкото и да се развиваме винаги ще има невъобразимото, нагуала, хаоса който всъщност е истинския порядък винаги ще има храста със заека и слава на Бога. Ние сме в навечерието на Апокалипсиса и Епохата на Майтрея и хищника рогат се опитва всячески да ни съкруши, но само Бог може да каже кой да въде възвисен и кой да бъде съкрушен. Майтрея е със сини очи ... Аз не съм съгласен защото и колобрите грешат, но са сгрешили с малко. Очите на Трижди великия Учител Георги Колев Михов са кафяви. За европейския седеш на стол, а не йога седежа както обикновенно се представят учителите съм напълно съгласен и за бастуна съм съгласен. Защо този парадокс не се вижда, но велика е визията на древните колобри и тя е просъществувала през времето. Странно е как преди хилядолетия колобрите са видяли Учителя и истинския месия, който ще нахрани целия свят с двете си ръце, всъщност със съзнанието си и от там символизма за няколкото риби, но е възможно и напасван
цитирай
81. doctora - доктора
22.04.2014 02:13
е на истината и легендата както е напасвана легендата за Свети Георги. Легендата за Конника е напасвана през хилядолетията докато името стане Георги, но същността и за освобождение на момата, а реално всъщност символиката е това което Кастанеда нарича освобождение на женската сексуална енергия, тоест освобождение на еволюционния процес в пълните му размери. Това не става чрез секс както е правил Кастанеда и тантризма, а става само със знание, съзнание и осъзнаване и освобождаване на истинските ни възможностти стаени в дълбините на нашите души. Бая заповеди на Отца/Майката трябва да сме престъпили за да ни съкруши съдбата и да ползваме между 5 и 10 % от възможностите на нашето съзнание. Ще видим както са казвали волжките българи и от там руското пожевьом увидим. Как си го представяте царството небесно а сега кажете ... Най-често като мюсулманите легнали на една кълка и от всякъде храна ни се стича в устата и десет женски гъза ни подгъзичват. За това умират някои малоумници, без да виждат, че на жените изобщо не би им харесало това и не им харесва и мързела и ленността са враговете на човека, които са убили в буквалния смисъл древния човек и малкия мозък в моментът му служи само за да троши орехи и за нищо друго, а реално той е централната част на гравитационното зрение, тоест на това което виждащоневиждащи наричат третото око. На баба ни хвърчилото. Хипофизата и другите жлези са си енергийните центрове на човека и вероятно в предходните тела - геноми - енергийни двойници има такива центрове, но третото око е сетивен орган обхващаш цялото тяло и свалящ булото на заблудата, а това може да е само система възприемаща реактивната, студена светлина на безкрая, която свързва всичко на този бял свят и малкото и голямото и близкото и далечното. Без да се види истинската същност на гравитацията не ще се види истинската същност на човека и царството божие. Как смятате ще дойде свят на истинска битка и едновременно вълк до агнеца застанал. Без храна и рана нищо не става и не ще
цитирай
82. doctora - доктора
22.04.2014 22:55
стане. Парата братя е метафоричната храна и не е от дявола, а е от бога, но дявола възползвайки се от глупоста на човека е стъпил чрез парата върху клетата му глава. С пръдня боя не става. Когато се замислих върху тайните на света, особенно неосъзнаваните истински и ги свързах с истините и последствията на материята/движението/пространството Пъзела започна сам да се нарежда и стана много интересно и страшно. Майтрея идва с коренна промяна и рана за всички и как би станало това без тази рана да е достъпна и безплатна за всички и само да е на една ръка разстояние скрита зад познанието и осъзнаването. Когато свързах това със гравитацията и таните за човека и тайните за виждащите хора / дааааа има и тайни за виждащите и не слушайти глупаците, мислещи се за виждащи, че знаят всичко защото те не знаят всичко ... и за тях има тайни неосъзнати и неосъзнавани и те са под булото на летачите. Истинските от тях са само тези които знаят че малко знаят, а такива са били Колобрите, Кастанеда и неговата приемствена линия, триждивеликия Иисус, може би и великия Мохамед, Буда и т.н. / Един Господ може истински да разпознае кои са неговите синове или дъщери божии и повярвайте ако щете дъщерите божии са по-важни от синовете, но някога да сте ги видели тях дъщерите на бога от сянката да излезнат където и да било ... никога. Познанието става понятно когато човек или друго разумно същество достигне определения от Бога праг. Абидос и неговите йероглифи са такъв пример. Не сме ли виждали подводница, въртолет, самолет и въздушна кола не ще можем да разберем какво виждаме. Такова е положението и с едно определение за философския камък от 1100 - 1400 година / не е напълно ясна датировката, но тя точно и ясно без двусмислие определя и описва същността на Господабога, но само за тези които знаят, че истинската троица света е самия Господбог. Това не е трактат по теология, а е нелинейната истина описваща света. Някои от алхимиците са били виждащи и ясно са съзнавали какво пишат, както и доста от
цитирай
83. doctora - доктора
22.04.2014 23:20
учените глави. Когато разберете материята/движението/пространството и тяхното първородно дете гравитацията започвате да разбирате, че червения живак съществува, че братята американци са намерили руини от Цивилизацията на атлантите на Луната, а може би и на Марс, а и руснаците с техния луноход знаят за това, а странно мълчат като п-ки, че между огънят отвътре на Кастанеда, огъня изгорил Иисус, спонтанните човешки самозапалвания, водния катализатор на Илия Вълков и Стефан Найденов, Червения живак и катализаторите на студения ядрен синтез и катализаторните преходи, които глупаците си мислят, че стават безплатно тъ между всички тези неща има неразривна връзка. Как ще видят единната теория на полето като не могат да достигнат до първоисточника, който е първокрай и първомеждинка в едно. Без да видят пътя и истината и живота и " неживота " как ще видят единната теория на полето. Ще я видят на върба в петък. Знам, че ви обяснявам несвързано и накъсано, но ще го преглътнете и още как. Как ще видите, че сред създателите на матрицата има много мощни ясновидци без да видите същността на летачите и вирусите, които колкото и да говорят религиозните глупаци че нямат душа, все пак имат. Всичко живо и " неживо " носи божията искрица, която е душата и тази душа е връзката на всичко с носещата програма, с движението с партизанско име Светия дух. Гледайте трон и ще видите как подсъзнанието или единното съзнание на човека се опитва да пропука оковите и чрез несвързани истини да ни доведе до истината свята за Вечността. Дисковете на Трон са душите на всичко и всичко се усъвършенствува и развива и най-сложното и свято движение е човека и неговите дъщери и след това синове божии. Пътя е един, но винаги с две писти / странен парадокс нали / ... и колобрите са го записали в българските народни приказки като пътя към долната земя и пътя към горната. Леле мале какво ги чака комунистите железни там отвъд ... наистина кървави сълзи ги чакат ... а какво ли ни чака и нас като пътя е безкраен. Само
цитирай
84. doctora - доктора
22.04.2014 23:32
Великата Майка знае истината. Пътя към долната и горната земя са свързани с материята/движението/пространството/сблъсъка неразривно. Гравитационните ветрове, а всъщност студени светлини на безкрая са пътя към всичко и древния човек е имал сетиво да вижда тези невъобразими информационни/енергийни потоци в пълният им блясък ... И човек все още ги има тези органи неползвани в момента в мозъка си. В моментът съвременния човек ползва тези си органи както споменах за орехотрошачи, а не да види истината триждисвята. Как можеш да излъжеш виждащия човек, като той вижда чрез гравитационното си сетиво как се разпределят силите във всемира. Дори и ние ги виждаме, но нещо ни е блокирало енергийно и информацията се складира в неосъзнатите зони на нашето съзнание. Галилей, Нютон и другите ни велики умове без да знаят са черпели от тези складове от осъзнаване и са ни донесли парчета от пъзела въпреки желанието на хищника зад девет врати сърцето на бога да скрие. Как бихте повярвали на водач, който виждате че не кумулира светлина на съзнанието, а я разрежда. Как бихте повярвали на хелио или земно центриците като виждате окото на орела заело целия хоризонт и свързано със всичко друго. Как бихте повярвали и на инквизицията като знаете, че не можете истински да видите бога защото ще ви изгори, но той ни е дал възможност да видим достатъчно от неговите проявления. за това за виждащите няма път нзад, защото виждат как се натрупва и как се разрежда движението и едното значи еволюция, а другото деволюция. Истинските виждащи не можеш с болка да ги пречупиш и Исус си е платил вноските до дъното на горчивата чаша. Как ще осъзнаете Мохамед като виждащ истински като ви натрапват неговите последователи само някакви криворазбрани глупости, а никой не вижда неговия тих смях през вечността. Ама как ще чуете тихия му смях като някой е обърнал полумесеца и звездата, а те трябва да са обърнати нагоре към Господабога и тогава се вижда ясно как този велик човек е закодирал тризъбеца и Вечността и нейнат
цитирай
85. doctora - доктора
22.04.2014 23:53
а активна страна чрез звездата. Интересно ми е дали Кастанеда е видял истините за тризъбеца и истинската активна страна на Вечността както неговия учител нагуала Хулиан я описва като силата на подреждането. Движението воистина подрежда материята и пространството като компютърна безкрайномерна програма във всички посоки на пространството и движението. Материята е 1, а пространството е 0 и за това математическия език и то този с нулите и единиците толкова добре описва физическата реалност и ако не сме толкова слепи и глухи още по-добре ще я/ни описва. Как ще видите единната теория на полето и истинската аксиоматична физика без да видите истините на безкрая и без да видите, че тези истини се проточват като генетична верига назад във времето несъществуващо и са сега и се протягат напред във бъдещето незнайно, но знайно на Господабога. Как ще обединят четирите взаимодействия - силно ядрено, слабо ядрено, гравитационно и електромагнитно като от тези четири реално съществува само гравитацията, а другите са просто мимикрия, но кой да види мощността на гравитационните ускорения на ниво атом, ядро и елементарни частици / между другото няма истински елементарни частици, а има безкрайна генетична верига навлизаща в безкрайните дълбини и има безкрайна генетична верига възхождаща в безкрайните висини /. Търсят кваркови модели пък обиждат Господа бога с глупостта си. Излизат им парадокси във формулите, което показва тяхното несъвършенство, а не желаят нищо да променят. Посочваме им белите петна в науката и им даваме отговори на въпроси, които даже не са се научили да задават, а те не хаят. Ще прохаят, но това изисква време. Инертността се преодолява с движение тоест с действие неотклонно и непримиримо. Идват интересни времена в които науката ще стане религията на бъдещето, а религията изпълнила си предназначението ще изчезне. Учението на и за Тризъбеца просто ще прегази останалите религии като сламки под зимния вятър защото то е истината неотменима, която обхваща континиума и врем
цитирай
86. doctora - доктора
23.04.2014 00:12
ето несъществуващо. Когато хората се събудат ще имат единна религия, единна наука, единен език, единна култура и ще си спомнят истинската същност на бога забравена. Тогава ще настъпи епохата на Майтрея. Ние сме родени в небесата и пак там ще отидем. Чака ни необятната Вечност, но трябва да си спомним за нея и да си спомним за нейните безкрайни ветрове, които и сега си духат ли духат, неинтерисуващи се от нашето знание или незнание за тях и тяхната същност. Тези ветрове се движат с различни скоростти поради факта, че са структуроопределящи и събиращи отправните системи ние не можем да ги усетим в истинския им блясък и само от време на време в пределите на тъй наречените материални ситеми - планетите и звездите можем да доловим тяхната същност, че я и изпитваме на краката и гърба си. Тези реактивни ветрове ни даряват много повече енергия и информация от светлината, но за да го осъзнаем трябва да се събудим и да си отворим истинските очи, а това уви никак не е лесно. Учителя дойде за да ни донесе истината, а ние дори няма да го забележим и длъжници ще останем. Все още има малко време, но е дяволски трудно. Седем години ще станат сега напролет откакто познавам Учителя и драпам нагоре по склона като Охлюва на Братя Стругацки / а между другото точно тяхната визия за Гората в повеста Охлюв по стръмното е също част от пъзела величествен и там също има много отговори, но трябва да видим Тризъбеца за да го осъзнаем / ... драпам по склона и края му не виждам и ако Бог не помогне не виждайки го аз не ще го видите и вие, защото без нас с Учителя поне в сегашната точка от реалността нямате шанс. Роторната и статорната системи на двигателя са готови и във водна среда се държат по-добре от очакваното, но изработката на лентата за съжаление ще ми отнеме месец непрестанен труд, а с три деца това за сега е невъзможно да го отделя и стоим със скръстени ръце загледани в безкрая. Ще се опитам преди да завърша безконечнолентовика да направя променливообемомасовик защото е по лесно, но и
цитирай
87. doctora - доктора
23.04.2014 00:38
и тук има подмолни камъни защото най-простия вариант е този без лостови системи, но при него има играене на масата, а това не е добре защото означава загуба на гравитационна енергия и гравитационно движение, но друг път няма. Ако бог иска да помогне истински ще трябва да помогне тази най-проста система да заработи за да имам ищах да довърша другата. Нека видим решението на Вечността и да продължим да говорим за аксиоматичната физика. Блоковете в съзнанието на човека се оказаха на генетично ниво при анализа на невъзприемчивостта на човешкия социум на жизненоважни за съществуването на вида идеи. Хората отказват да разберат и повярват и да обърнат взор към пътя и истината и живота. Троицата е пътя и истината и живота, а ние и Иисус сме само структурни форми на материята направени от тризъбеца на алгоритмичногенетичен принцип. Гравитацията е пътя и истината и живота, но малцина в момента я виждат в истинския и облик. Колосална енергия се разпределя и преразпределя от гравитационните ветрове на Вечността, колосална и невероятна, а никой не я вижда защото един безусловно изключителен ум какъвто е Айнщайн ни обърна погледа в погрешната посока. Ебати и глупостта е схващането за гравитацията като за изкривено времепространство. Съвременното разделение на физиката по отдели / държа в ръцете си физиката на фулър / са истински хаос и на мен който не съм физик ми е изключително трудно и отчайващо неинтересно да я чета. И все пак познавайки принципите на Гората спокойно мога да говоря за нея и нейните на бъдещата аксиоматична физика истини ... ако щете вярвайте и ако щете слушайте за нея. И пак ще се върна върху фактът за генетичната енергийна бариера защото това е много важно за разбирането на неразбирането на фактите около тризъбеца. Още с раждането по-голямата част от гените ни са сгрешени, което предопределя грешни структурни, транспортни и най вече ензимни белтъци и системи тоест катализатори, което предопределя нисък трансфер на енергия и това дава и ниска енергичност на те
цитирай
88. doctora - доктора
23.04.2014 01:01
лата ни. За уточнение имам предвид нисък трансфер на гравитационна енергия в обменните ни процеси чрез катализаторите. Ниския трансфер на енергия ни прави неефективни, мързеливи, нерешителни и нарушаващи щем или нещем основния съхранителен закон, а именно този за движението тоест за лудо работи, за лудо не стой или смъртния грях който ни разруши като цивилизация - ленността и ни навлече в буквалния и преносния смисъл гнева на отца. Сгрешените рнк, днк и белтъчни системи предопределят и нещо невъобразимо, а това е разрушената връзката между истинския ни геном или тъй наречения енергиен двойник или енергийно тяло и тъй нареченото ни физическо или органично тяло, а това допълнително ни лишава не само от енергия, но и от съзнание и осъзнаване и от другата гледна точка на сънувача. Без връзката на генома и органичното тяло няма истинско осъзнаване на Бога и нашата връзка с него - истинска генетична, алгоритчмична връзка тоест истинската, материална и неподправена душа. Това е истината за душата и тя има съвсем материален смисъл, заема част от пространството и заема част от движението - светия дух. Когато човек умира с душата си губи и няколко грама маса и това е доказано, но хората невярващи не вярват в тези работи. За тях душата е глупотевина, а тя си е жива реалност и без осъзнаването за нея никога няма да имаме равновесие. Тези грешки в генома ни не са хаотични, а са съвсем преднамерини и целенасочени и затова виждащите казват, че срещу нас работи съзнателна система, която в буквалния смисъл ни е съкрушила. Тази вирусно обусловена система / всъщност всички видове вируси и техните геноми / е разкатала вярата на цялата биосфера и за това вълка не може до агнето да застане и за това с лека ръка изсичаме горите / но това са безкрай други теми за истинската същност на греха и нашитепостъпки /, но най - вече е разкатала вярата на човека. Вирусите обичат да си похапват най -вече човешко съзнание защото чрез него те " безплатно " стават по живи тоест по -съзнателни. Тези лета
цитирай
89. doctora - доктора
23.04.2014 01:13
чи са въвели и ред блокове в човеке, системни блокове които правят, така че освен, че сме немощни и нискоефективни и кратко живеещи сме и интелектуално неефективни и работим само със 5 % от мозъчните ни възможности съответно със възможностите на нашето съзнание. Ние в буквалния смисъл сме се превърнали в неудачници блъскащи се в стъклото като мухите летящи напразно. Ние не само се раждаме със сгрешени гени и цели блокове особенно касаещи щитовидната жлеза и надбъбреците, но и в хода на индивидуалния живот и израстването тези грешки в хромозомите се увеличават и ние от хора се превръщаме във вируса/хищника в буквалния смисъл на тези думи. Не е вярно, че летачите са извън нашите възможности на въздействие ... изобщо не е вярно това твърдение на Кастанеда, но на този етап от развитието на науката той - нагуала е абсолютно прав. След време ако Отца/Майката реши ние ще си върнем възможностите да се спасим като индивиди и като вид и да продължим пътя си в безкрая. Защо отново и отново се връщам и завръщам на генетичната същност на дяволарогат, а реално вируса легионен и неговия геном летача. Ами от просто по-просто е. Блокираното съзнание е целенасочено и системно блокирано да не възприема определен блок от истини касаещи Вечността и за това ви говоря за енергийна бариера в нашите съзнание. Тя е реална, материална и много трудно преодолима, но не и невъзможно. Пътя на воина е пъта на нашето пречистване, но и самите воине в повечето случаи обсебени от летача не знаят какво правят и случайно стигат до изчистването на телата си от сгрешените гени, тоест от вируса/вампира/легиона. Само вижте шепота на общото съзнание от какво умира вампира и вируса / една табличка си направете за техния живот, същност и умиране / и ще разберете ... може би за какво ви говоря чрез моите хаотични слова. Вижте холивутските филми за заразно зло и т.н. и отново ще видите шепота на общото съзнание на човешкия вид. За това е трудно да се възприеме истинската истина за отца/майкат. Блоковете са повеч
цитирай
90. doctora - доктора
24.04.2014 00:43
е при по-възрастните хора и се увеличават с възрастта. Какво носи гравитацията или по-точно казано гравитационния енергиен поток освен енергия. Носи информация ... огромно количество информация, воистина огромно. колкото плътността на енергията е по-голяма толкова и плътността на носената информация е по-голяма. Плътността на гравитационния енергиен поток е много по-голяма от плътността на светлинния такъв, включая и на гамаквантовия поток. Ние виждаме в дълбочина чрез ренгенографии, тоест светлинни кванти основаващи се на правото енергийно въздействие. Само си помислете какво би ни носил гравитационния енергиен поток при условие, че всичко за него е прозрачно и от повърхността на Земята и Слънцето бихме видели техните студени дълбини. Всичко от новата аксиоматична наука говори, че в дълбините на материалните макро тела има подобие на това което съвременните физици наричат черни дупки ... много странно е виждането на базата на това познание ... най-студеното място в слънчевата система е сърцето на слънцето. Реално слънчевите петна са огромни стотици хиляди и милиони километри смерчове във огнените телеса на звездите. През тях ние виждаме дълбините на Слънцето ... черните дълбини на нашата звезда. В дълбините и на Земята и на Слънцето имаме симетратори или това което физиците наричат черни дупки, но симетратор е много по точно като понятие отразяващо физическата реалност. Това са гравитационните мелници които разпрашавят сложните ядра до много по-простите тухлички на единични протони тоест на водород. Интересна е била технологията на Илия Вълков за неутрализиране на радиоактивни отпадъци чрез браунов газ. Истина или лъжа ... Истина. Какво е брауновия газ ако не оголени протони които могат да превърнат всичко във всичко и от там необичайните ефекти от неговото горене. Брауновия газ е енергизирана вода при която протоните/водорода са силно ускорени и оголени а какво става като тръгнем по менделеевата таблица освен, че всеки следващ протон дава следващ химически елемент
цитирай
91. doctora - доктора
24.04.2014 23:49
... защо протоните са по-прилепчиви от неутраните. Елементарно е като факт и няма нищо общо със знака + пред тях ... нищо общо. Неутрон се получава при " сливането " на протон с електрона. Всъщност това не става така, а става всъщност слизането на електрон на ниска орбита около ядрото на протона. Реално въртящият се ниско електрон около протона го прави много по-слабо реактивен, от протон около който електрона се върти по-бовно и на по висока орбита. При слизането на електрона на по-ниска обита около протона от нормалното се излъчва някакъв фотон и той е толкова по-тежък колкото е и по-ниска орбитата. И енергийните факти са очевадни ... неутрона е с по-ниска/малка енергия от протона + електрона. Реално и масата му е по-ниска защото загубата на енергия означава загуба на движение, но и на маса/инертност/материя. Приемете протона за сфера и си представете следната реалност, че искате тази сфера да я прободете с копие. Около сферата се върти много по-малка сфера и а така ... кога е по-голям шанса да осъществиш контакт с голямата сфера ... когато малката сфера е по-близо до повърхността и се върти по-бързо тоест създава нещо като завеса или когато е високо и се върти бавно и остава огромни пространства непокрити за бодване - силово въздействие. Както и да е ... ще дойде време и за това ще се създадат математически модели със съответните зависимостти между повърхността на електрон, протон и близостта им един до друг. Има някакви енергийни граници за вероятни взаимодействия, но изисква това доста математическа работа. За да губят леки или тежки фотони електроните или протоните и неутроните това означава, че фотоните се въртят инерциялно в дадената частица и при определени условия затвореното движение става отворено и съответно от триста хиляди километра в секунда на токовидно разстояние стават триста хиляди спрямо источника от който изхожда къмто безкрайността. Чух в едно предаване, че на Земята и земната атмосфера еди колко си урагана са и много, тоест тя може съответно
цитирай
92. doctora - доктора
25.04.2014 00:25
или дадена планета в зависимост от големината си да има само определен брой урагана, а урагана означава гравитационен ускорител. Червеното петно на Юпитер е вид гигански ускорител, а за да стане звезда на дадено парче водород му трябва явно определено количество маса и определен брой собствени ускорители/урагани, които да го бомбардират с ускорена материя за да му палнат свеща на звездния огън. Реално тези ускорители изнасят материя от дълбините към хелиосферата и там рално се развиват термоядрените реакции. Назад в блога съм обяснявал как една звезда се самозахранва и едва ли живее късите 4 милиарда или 10 милиарда години. Най-вероятно продължителността на звездния живот е милярди порядъци по-голям от сега очаквания. Ако имаме кръговрат на водорода от симетратора към повърхността и обратно на тежки ядра от повърхността към симетратора вероятно милярдмилярдимилярди години живот на дадена звезда ще е скромно приближение. Кръговрата/миграцията на протоните от симетратора на дадена планета към кората би отговорил на въпроса откъде реално идва природния газ и нефта на планетата Земя и дали ги има на Марс, Луната, Венера и т.н. Аз залагам на фактът, че на Луната има нефт и газ освен руини от най-древната България. Нефта и газа са правило, а не изключение на планетите и не са резултат на органичен кръговрат / е вероятно нищожни части от органичните горива са от биосферен произход / , а са резултат от действието на философския камък ..... / не можах да се въздържа да не кажа тази шега, но в нея има истина от невероятен характер, от гигански характер. Всъщност те са резултат от действието на черната дупка на дъното на Земята. Най-студеното място на планетата е нейната среда и тази студена страна е породила органичния кръговрат и живота. При тази реалност човек ще има безкрайно количество въглища, нефт и газ, но когато открие истински гравитацията просто на никой няма да му се занимава със слаби источници на енергия. Те ще останат само за художниците и творците. Машините кат
цитирай
93. doctora - доктора
25.04.2014 00:54
о художествено творение и изпълнение ще е интересна реалност. Да правиш и усъвършенствуваш парни машини като картина ще е повече от интересно. Да видиш докъде ще достигнеш и каква парна машина може да направим. Какви дизилаци, атомни реактори и парогенератори и т.н. Интересен творчески живот го чака човека, а ако не му се налага да спи и яде какво ли можем да достигнем. Ще видим какво ще се случи и тази реалност предстои в епохата на Майтрея. Но преди това трябва да направим един прост двигател, който да обоснове практически аксиоматичната физика и теоретичните усто и на апокалипсиса/откровението. Апокалипсис означава познание достигнало до нашето съзнание, а не разрушение. Ако сме умни войната ще е само война на идеите, но ако сгрешим ще си прережим гърлата. Ще видим кой от безкрайните пътища на вечността ще изберем или по-точно кой от тях тя Вечната ще ни позволи да извървим. Този със сърцето на Кастанеда или този бездушния в който да умрем от старост и от скука като безплоден вид. да владееш небето и да го загубиш от мързел това е жестоко. Следите от гравитационния ускорител все още трябва да са в океана. Ускорителя който попиля Атлантида. Как ще се отървем от вампира в нас е друга тема, но при всички условия трябва да се отървем за да продължим пътя си като вид и индивиди. Различните двигателни системи които черпят енергия от тъй наречената нулева точка реално създават условия за неконсерватизъм на гравитационния енергиен поток и черпят енергия/движение от него, но ... техните създатели не го знаят. Джон Андрюс, Стефан Найденов, Илия Вълков, Тесла и асънамъ и хилядите знайни и незнайни учени не са знаели, че по един или друг начин създават технически или химически или хибридни условия за неконсерватизъм на гравитационното поле за да си откраднат малко енергия от него. Всичко друго като обяснение е пълен пунтаж и вятър и мъгла. Зиготата и ембриона конверсират огромно количество енергия от гравитационния енергиен поток и това силните ясновидци го виждат като любов
цитирай
94. doctora - доктора
28.04.2014 01:40
та на Земята, но реално това е любовта на Бога. Защо? ... Защото гравитоните, техния обем, тяхното материално съдържимо и тяхното движение идва от безкрайността за да премине през Земята, да я събере и да събере и нас заедно с нея. Тъп е парадоксът на Шрьодингер дали котката е жива ако не я гледаме в кутията ... повече от тъп защото обижда Вечността ... Разбира се вечността не може да бъде обидена или наранена ... тя е Вечност и безкрайност и само затворените ни умове си мислят, че могат да я обхванат, но нищо не пречи да опитваме ли да опитваме и така безспир защото все пак трябва да с щтукаме на нейде. Все пак божата заповед не спирай да се движеш е съхранителен закон, който е и смъртен грях да нарушаваме. Истините в книгата на книгите не са много, но не са и малко, но все още ни липсва ниво на познание за да ги разберем всичките. Как ще разберете, че четиримата конника на апокалипсиса са най-великата истина на този бял свят заедно с истината всичко е бог в бога и бог е във всичко. За да разберем истината за четиримата конника трябва да разберем истината за материя/движението/пространството/сблъсъка или както една моя приятелка / бог да я прости / наричаше светата четворица. Светата четворица разрешава това което съм започнал да стане, но изисква време и труд, тоест движение да вложим, а това е едно от трудните неща на този бял свят. Числото 666 не е дяволско число, а е число на бога, но и за това се изисква физическо познание за да го обхванем като енергийна истина. Трима са братята, три са сестрите, три е числото на бога и три са пръсчетата при кръстене. Триглава е ламята и не трябва винаги да мислим с отвращение за нея защото тя крие истините не само за момата и братята, но и истината за Вечността защото Вечността е троична, Вечността е троицата свята от материя/движение/пространство и единствения механизъм, чрез който тя строи и разрушава тоест чрез който тя твори / защото и разрушението и съзиданието е творчески процес / е като сблъсква структурните форми на
цитирай
95. doctora - доктора
29.04.2014 01:45
материята едни със други. В еволюционнодеволюционен план сблъсъка предопределя творчески процес равнозначен едновременно и на съзидание и на разрушение. От гледна точка на Вечността / да ме опази бог от чувството за лична значимост и себеотразяването / и разрушението и съзиданието са творчество неописуемо. Те предопределят нещо много по-сложно, което е видимо в тъй наречения жив свят, но това касае изобщо света и процесите на деволюция и еволюция са неразривно свързани. Неправилна е представата на Кастанеда за колелото на времето, а и това е друго доказателство за това, че хищника се е пропил във всеки от нас. Правилната интерпретация е двойния път на времето несъществуващо. Изборите и действията ни предопределят пътя или нагоре към горната земя или надолу към долната земя. Чувам тихия смях на древните Колобри в приказката за кладенеца и юнака, а всъщност на воина и неговата битка за еволюцията и натрупването на съзнание или иначе казано на движение, което е истинската светлина на безкрая. Тихо чувам техния шепот застанали в редица от безначалието към безкрая. Те Колобрите са най-древните виждащи пренесли знанието от древната Атлантида с партизанското име България. За тях Дон Хуан казва, че делата им са се превърнали в легенда и още как. Как само са се постарали черните човечета да изличат техните имена и дела. Сякаш могат. Древните ангели претворени в дърво камък и метал и унищожени от отстъпника Борис са носили не копие, а тризъбец, но да беше само Борис и Телец да му турим пепел. Руснаци и китайци как ли ще признаят, че техните исторически корени са хиляди пъти по-къси от корените на българите и техните водачи колобрите. Кой ще чуе великата истина за българските пирамиди в китай и белите мумии в тях ... ха, ха ,ха ... тих и заразителен е смеха на най-древните виждащи - българските колобри, които предадаха закодирано името божие, числото на шестата раса - 666, единствените сили във вечността - четиримата конника на апокалипсиса, знака на ювий и дуло, тъй наречения
цитирай
96. doctora - доктора
29.04.2014 01:59
игрек, а всъщност обърнат вариант на стрелката, тоест знака означаващ посоката и движението или това, което християните наричат светия дух, а Кастанеда и неговата кохорта наричат активната страна на Вечността. Странна е физическата картина пречупена през очите на Бога или през очите на материята/движението/пространството и това е свят описван чрез линиите на света, но това не са изкривените струни на съвременните физици родили недоносче, а са линии проточени от безначалието до безкрая. Тези линии са като пръстчетата на бога описващи всеки един прав или крив обект на този бял свят. Светът сякаш е изсвирен на арфа от метафоричен арфист, който е и самата арфа и този арфист е господабога безконечен. Физиците усещат интуитивно лините на света, но глупово са ги пресъздали във различните струнни теории. Те усещат гравитационния енергиен поток, но затворения им ум им нашепва глупостта изкривено времепространство. Неведоми са кривите пътища на човешкото съзнание и наука. Елементарни са доводите за абсолютната липса на времето като реална величина, която си е реално съотношение между два пътя, от които единия е приет за еталонен, но това хората на науката предпочитат да го заобикалят с мълчание, а това е от изключителна важност ... изключителна. Истината за болестите е истината за катализаторите на човека и на вирусните частици впити в човека и увредили и изкривили неговия геном. Без да си изправим генома ние не ще видим истински аксиоматичната физика, която ни тропа на вратата, а това уви не е никак лесна работа. Грешния и нацъвкан с грешки геном предопределя грешно и изкривено съзнание, а то предопределя грешна и изкривена представа за света. Не можем да видим грешките в библията защото не знаем накъде да гледаме, а не можем да видим и истините в нея поради същата причина. Ние сме концентарт от активната страна на Вечността създаден от нея да изучи самата себе си и да се опознае, но кой освен виждащите виждат тази реалност. Без троицата не ще видим по-далече от носа си. Ами
цитирай
97. doctora - доктора
02.05.2014 00:38
н. Битката за тъй наречената енергия на нулевата точка е битка за идването на божието царство на земята. Разбира се радетелите и обикновенно не са наясно какво искат. Обикновинно пж случайност Вечността им дава възможност да видат чест от пъзела, а те решават, че са хванали господ за топките. Дръжки на таркалета са хванали. Обикновенно тези воистина велики изобретатели се опитват да спечелят на всяка цена и там се провалят. Вечността не обича понятието на всяка цена и го забива на радетелите на тази реалност. Така се е случило с Джон Андрюс, Вълков, Найденов, Тесла и други.Вярата е много важно нещо. Тя е тласнала Вълков към използването на тока на тесла, но така и не е успял да види резонансните процеси между електромагнитен енергиен поток и гравитационен такъв. Найденов повярвал на Андрюс и направил водния катализатор. Участвал в разработките на златни снаряди, а всъщност паладиеви такива и вързал нещата с водния катализатор и създал истински условия за студен ядрен синтез в земни условия без да вижда разбира дотирането на процеса с енергия от гравитационното енергийно поле/поток. Разбира се Вечността решила да не му даде да се порадва на слава и богатство. Това не са осъдителни слова, а анализ на съдбата човешка и злощастна. Американците намерили технологични останки на Луната от цивилизацията на Вавилонската култура и в стремежа си на всяка цена да спечелат вече десетилетия мълчат като п-и. Същото мълчание е обсебило и братята руснаци. Руснаците обобщили опита от паладия и други такива и направили червения жива, тоест макрогравитационнен ускорител правещ термоядрена реакция без радиоактивни елементи, но така и не отишли отвъд познанието дадено им от Вечността. Явно бог не обича престъпните намерения облечени в думи за братство и равенство. Трудно ще се отърват братята от престъпници облечени в благи слова. Друг е въпроса, че тези технологии са случайни технологии и носят реалността на дръпнатия за опашката дявол без да го знаем. Движението е сила, която бъде ли
цитирай
98. doctora - доктора
02.05.2014 01:03
освободена вместо божието царство може отново ада на земята да донесе. Тамън започваме да се измъкваме от казана на дяволя и отново можем да попаднем в него. Ние сме обсебени и нашите съзнания и нашата цивилизация е обсебена от дявола рогат. На генетично ниво сме обсебени без да го знаем. Нашите програми са изкривени до неузнаваемост и с тях и нашите души, които не са просто конструиращия ни център, а са това което е аналог на пръстена на Трон / филма / - ние като структурна форма пазим спомена от нашето съзидание до наши дни. Влизайки от структура във структура ние еволюираме, но войната ни е спряла във вихър с обратно въртене и като мухи тъпчим на едно място. Бичовете божии болестите са израз на фактът, че все още генома ни е нацъвкан като швейцарско сирене и той не е изцяло наш геном и в хода на индивидуалния ни живот става все по-малко наш геном. Грешни катализатори означава ниска енергийна ефективност и означава непрекъснато енергийна празнина в сърцата ни която празнина се стремим да я запълнем със солено и сладко и с глупави и ужасяващи постъпки, които самоподържат нивото ни на поцицията в казана на дявола рогат. Ние интуитивно осъзнаваме дявола рогат, но са мо интуитивно, а за да се преборим с него ни трябва пряко познание. 95 % от мозъка ни не работи, а тези 95 % са ни необходими да си спомним и помниме Отца непрекъснато. Забравено е най-важното познание, а кое е то ако не знанието и познаването на Отца/Майката. Отдавна отговаряме на критериите за навечерието на епохата на Майтрея. Ог хилядолетия отговаряме на критериите за Майтрея и края на Кали Юга, всъщност от стотици хилядолетия, но тя епохата на светлината все не идва и не идва, а и как да дойде като са ни стъпили на врата и постъпките на глупост и простотия ни държат във вихъра на дявола рогат. Ние сме във карма затворена и не можем да се освободим от нея и за това е нужна прошката Иисусова. Не да кажем прости ми , а воистина да простим на себе си и да престанем да водим тъпи войни в които си заработв
цитирай
99. doctora - доктора
02.05.2014 02:53
аме още и още безсмислени кръгове съдба вместо да стъпин на пътя към горната земя, тоест към пътя на еволюцията. Ей сегинка чукнах в нета за статии за лунни артефакти и странни явления и се получи огромен брой информация. Прочетете си я. Моята позиция и изходна точка да твърдя, че братята американци са намерели технологични останки е съвсем друга и съм я обосновал назад във времето. Сега ще ви разкажа една случка от реалния ми живот, която се случи миналат есен и не съм я споменавал. В града беше пристигнал цирк Балкански и един от неговите членове дойде на преглед при мен. Беше доста разговорлив на какви ли не теми, но най-странното беше един фрагмент от разговора ... Докторе ако щеш вярвай, но с нашия номер за въртенето на " гиганската гира " / не помня точно името на номера в който мъж и жена въртяха нещо като два кръга вързани със лостови системи / сме гастролирали в щатите и ни поканиха в наса. Ни в клин ни в ръкав ми го каза члена на цирка. Много се заинтерисуваха от нашия номер хората/американците от НАСА. Направо ме досмеша ... Това ми е по втората специалност ... опитах се да обясня за инерционниците, но не ме разбраха, но все пак разбраха подбудите истински на насаджиите. Там в Щатите, в Русия, в Китай и Асънамъ се разработват нови способи на придвижване в космоса и по земята, но успех без нас с Учителя те няма да получат и дявола за рогат могат да хванат. На няколко места в клиповете за тайните на луната се споменаваше за антигравитационни технологии донесени от НАСА от лунните останки на земята. Смях в залата. В новата аксиоматична физика глупост наречена антигравитация несъществува, никога не е съществувала и никога няма да съществува, но транспортни системи полващи реактивните гравитационни ветрове на вечността ще имаме и още как, но пак подчертавам без нашата с на Учителя нова и аксиоматизирана физика тези транспортни системи дори да им изкарат очите пак не ще ги видят ни руснаци, ни американци, ни японци, ни германци ни индийци ни китайци, никой. Ами
цитирай
100. doctora - доктора
05.05.2014 00:29
н. В човешкият, а и в животинския и растителния свят живота започва с бурно деление на клетки от една първоисточна клетка. От оплодената яйцеклетка при хората, а при другите макар и доста различно понякога, че и направо доста често също по подобен начин от родоначална клетка семе. Растежа е бурен и никой не вижда, че не просто е бурен, а се касае за бурно извършване/осъществяване ня изключително ниско вероятностни химични, органохимични и биохимични / все тая / процеси. Ниско вероятностни означава, че за тяхното осъществяване при топлината на тялото ще са необходими стотици, а при тяхната честота и хиляди години време. Живите същества нямат толкова време ... Кой е факторът който наклонява везните в полза на реалността нисковероятностен процес от сто години да стане за ден и секунда. Както съм казвал и назад в блога това са катализаторите. Те по някаква тяхна си приумица в разрез със закона за съхранение на енергията правят възможно нашето съществуване и израстване. Разбира се те не нарушават и в никакъв случай не биха могли да нарушат пряка Божа заповед каквато е закона за съхранение на енергията, тоест те я спазват, но за да я спазят те се изхитряват отнякъде да си заемат енергия за да я впомпят в нисковероятностните химически процеси за да ги направят вероятностни и високо вероятностни. Енергията която заемат е студена защото тя в общи линии не променя " температурността " на дадената химическа система и за това и никой не забелязва " нарушаването " на закона за съхранение на енергията от катализаторите били положителни или отрицателни. Студената енергия / всъщност само образно казано, защото няма топла и студена енергия, а имаме само произведение от материя и движение на фона на пространството / идва от двете страни на вечността - действието и противодействието, които могат да работят в права посока заедно и да подтикват извършването на даден процес, да работят заедно и да пречат на извършването на дадения процес или в една или друга степен да си противостоят и
цитирай
101. doctora - доктора
05.05.2014 01:10
съответно отново да помагат или да пречат на дадения процес. Разбира се тези явления на помагащи и/или пречещи действие и противодействие се пораждат от прехода на гравитационен енергиен поток през материална среда. Това е физическия израз на твърдението на виждащите и то на най-изявените от тях, че Бог ни захранва с любовта си. Няма ли физическо потвърждение за дадено твърдение то твърдението реално не съществува и не може да съществува. Студената енергия, която върти катализаторите, защото те са ротационни ускорители разбира се, е енергията на гравитационния енергиен поток. При ензимите които са органични макромолекули нещата колкото и невероятно да звучи са някак си по-ясни защото имаме изследвания доказващи реалността на молекулните мотори, но при една платина и паладий нещата някак си не се вързват, но просто няма как да се осъществят по друг начин. Не ми е ясно как в метална решетка се осъществяват процесите на ротационно ускорение, но въпреки всичко те се осъществяват. Просто според мен там няма място за линейно ускоряване, но и това когато започне да се търси системно ще бъде открито. Ще бъде открито и още как. При това при растящата зигота процесите на засмукване на любовта на бога чрез катализаторите е хиляди и милиони пъти по-голямо от това на възрастния човек. И все пак и възрастния човек усвоява колосално количество енергия от гравитацията чрез своите катализатори. За това сме по-ефективни, а не за това, че имаме каскадно усвояване на енергията чрез редокс системите заключена в органичните макромолекули на храната. Ракът като част от нас си го имаме като вероятност защото винаги можем да отключим ембрионални участъци от нашето днк и да започне бързо но безконтролно нарастване на тъкани. Разбира се тъканите на рака са грозни / зад тази дума се крият доста сложни зависимости и реалности, но който е любопитен да си ги прочете /, но това не му пречи да ни съкруши при възможност. Стратегическото предимство на рака, но и негов стратечески недостък е неговия
цитирай
102. doctora - доктора
05.05.2014 01:58
бърз, изключително бърз растеж. Този бърз растеж означава бърза конверсия на гравитационна енергия в биохимичните процеси на раковите тъкани и клетки за да растат естествено бързо като ембрионалната тъкан, че и по-бързо понякога. Това се дължи на по-ефективните отколкото при макроорганизма катализатори. Те са от ембрионален тип и съответно като протеинови молекули се различават със сигурност от неембрионалния тип при възрастния човек. Ротационните процеси при възрастните са по-бавни ... вероятно. По-важното е че със сигурност има различие при раковите и нераковите ензими. Блокираме ли катализаторите на рака, той бързо ще претърпи регресия. На този блокаж се дължат редките случаи на спонтанно или друго оздравяване на пациентите болни от рак ... Сигурен съм че може да се намери начин да блокираме едните ензими без да блокираме другите и този начин може и трябва да бъде намерен. За да бъде намерен той трябва да бъде търсен. Трябва да бъде търсен от човек на който не просто е казано какво да търси защото ето аз ви казвам какво да търсите, а да бъде търсен от човек който знае какво да търси и как да го търси за да го намери. Не трябва да се търси под лампата където е по-лесно, а трябва да се търси в тъмното където се намира истината. Без да се види пъзела и гората, която гора е самата Вечност не ще може да се извърши каквото и да било откритие. Лекарството против рака може да бъде открито и ретроградно като се анализират билките с противораково действие и условията които благоприятствуват туморната регресия. Примерно има изследователи, които се кълнят, че содата за хляб има противотуморен ефект и това е така, но само поради фактът, че алкализирането на средата подтиска действието на катализаторите, но пък вътре в организма има системи които се стремят да поддържа нормалното пеха на всяка цена, така че много много да не се кълнят. Лекарството на Продан Христов денатурира уж белтъчните системи на бързорастящите клетки, но всъщност в редките случаи когато действува то блоки
цитирай
103. doctora - доктора
05.05.2014 11:42
ра реално катализаторите на рака и от там идва противотуморния ефект, но за съжаление случаите са несистемни и не може да се предвиди на кой лекарството действува и на кой не тоест в логичен план лекарството не е пълно и трябва да се усъвършенствува иначе никога няма да стане истинско лекарство. Надявам се че Продан Христов ще остави формулата на последователи, защото е вероятно като при Найденов отнова да откриваме колелото и Философския камък. Ще видим. Когато се създаде Института на Вечното Движение и коригираме формулите в истинския им вид нещата ще тръгнат лавинообразно докато ново равновесие се установи. Ще видим. В светлината на Аксиоматичната физика Библията в моментът не е Книгата на Книгите, но пак в тази светлина Библията някога е била Книгата на Книгите. Доказателство за това са отделни фрагменти които светят в светлината на съзнанието с невероятна кехлибарена светлина / светлината на българската мартеница /. Такъв фрагмент е описанието на основния съхранителен закон - всичко е от бог в бога и бог е във всичко, описанието на четиримата конника/коня, а реално сили на Апокалипсиса, числото на шестата раса 666, вълкът до агнето застанал като визия, чернобилето и т.н. и т.н. / извинявам се, че не ми е останало време да прочета цялата библия, но някога и това ще тане ако бог даде /. По било ми интересно да прочета Книгата на Книгите на древните българи и то на Древните Български Колобри - най-старите виждащи която Книга е написана на злато за да остане във Вечността. Дали някога ще я намерим само Вечността знае. Ще видим. Между другото като се ровичках онзи ден в постовете за технологичните останки на Луната в неяснотиите имаше нещо като град с абсолютно точната планировка на Аркаим / името е било друго със сигурност на този град / ... ако щете вярвайте завъртулките на Аркаим бяха и на Луната. Идват интересни времена братя и сестри мои. Идва времето на Откровението истинско. Писаното от Учителя е Откровението, но от Вас е иска да го разберете и тогава то ще
цитирай
104. doctora - доктора
06.05.2014 01:24
стане истинско Откровение. Оказа се за тези 7 години, че най-лесното най-трудно става. Ако това не е енергийна бариера здраве му кажи. Да видим още нещо странно в светлината на Аксиоматичната физика ... Новата физика. Като се рових да видя някакви материали за Луната във връзка с твърдението/хипотезата ми, че американците и руснаци / може би китайци и индийци / са намерили технологични останки на нея попаднах на интересно твърдение, което подлежи лесно на проверка и си е твърдение от физиката ... по-точно от астрофизиката ... Твърдението е, че Луната е може би единствената луна в Слънчевата система, която е с правилна орбита ... тоест кръгла орбита. Защо това ме впечатли от гледна точка на познанието за Истинската Света Троица. Учителя назад в блога надълго и нашироко ви е обяснявал как действа гравитацията при елептичните орбити на макрообектите - планети, астероиди, луни, метеорити и асънамъ и как минават милиони и милиарди години докато те се синхронизират до кръгови и изведнъж ми светна червената лампичка. Знае се, че Луната е " скорошен " спътник на Земята. Има и доста по-стари луни, а те са с елептична орбита тоест вместо кръг елипса. Какво говори логиката ... Говори, че Луната дори и да не е искуствено образование както се говори е изкуствено поставена на кръгова орбита, а повярвайте ми това никак не е лесно. Човешката цивилизация от вавилонската кула с единен език, единна култура, единна религия и единна наука е правила чудеса и е владеела вероятно цялата Слънчева система. Тя е гръмнала фаетон и тя е създала вирусните бойни машини, които действуват и до днес и за това ние в еволюционно отношение сме много по-напред от нивото ни на съвременната цивилизация, но тези си еволюционни придобивки изобщо не ги ползваме. Гравитационното ни зрение е блокирано отвсякъде и системата на третото око, а реално вътрешното ухо с облужващия я малък мозък ни служи така както би ни служил електронния микроскоп за чупене на орехи. Много ми е интересно в картината на Пъзела как
цитирай
105. doctora - доктора
06.05.2014 01:43
се вместват тъй наречените Адепти, Шамбала, която я търсим в Хималаите, а тя е някъде горе в небето - на луната, марс или венера, бабаджи, Наемателя на Карлос Кастанеда и асъна мъ. Вместват се по някъкъв начин, но пак да се върнем на Луната. Едно време ви разправях, че тризъбеца ще го намерим на Антарктида, островите на Арктика, Гренландия, на дъното на океана, а сега твърдя, че знака на Ювий ще го намерим и на Луната и на Марс. Само че как да стигнем на тях при условието, че в моментът транспортните ни системи за движение в космоса са пунта мара. Без Аксиоматичната физика не ще видим истинската същност на Философския камък и няма да имаме истинско и безопасно движение в космоса и истинско лечение на бичовете божии. Как да успеем Господи с Учителя ... как. За да направя лентата за безконечнолентовика ми трябва 20 дни постоянна работа в надпълен работен ден, а това време го нямам. Ако можех да се отърва с пари както беше първоначалното изчисление за 5 - 6 хиледарки щях да го направя, но не става и не мога друг да накарам или да му платя да го направи, защото без да знаеш какво правиш не можеш да го направиш. Без Двигателя на двигателите Откровението независимо че се е състояло няма да има кой да го разбере. Глупостите в Библията и съвременната физика се изхитряват да се насилят да ги разберат, а истините обективни никой не се старае и труд да си даде за да ги осъзнае. И все пак идват интересни времена за нас, за науката, за религията, за културата и за езика. Много ще ми е интересен кой ще е езика, който ще обедини народите. Вероятно във всичките днешни езици има фрагменти от него. Науката е ясно коя и религията също защото те ще станат едно и никога повече не ще се разделят, но езика е друга работа. Едва ли ще говорим с 0 и 1, но все пак кой си ти езиче родно наше. Пак ще понторя, че кръговата орбита е пряко доказателство за техногенна намеса от хората върху Луната. Няма нужда да търсим боговете на Деникен. Това сме ние и винаги сме били, но трябва да си спомним ...
цитирай
106. doctora - доктора
13.05.2014 22:08
Защо казвам, че учените глави усещат интуитивно реалността, но се препъват в нейното изразяване по истински и обективен начин тоест в нейното отразяване? Защото е така. Заради енергийната бариера в нас на генетично и отвъдгенетично равнище хората не могат да отразяват света правилно. Тяхното отразяване и себеотразяване е изкривено през изкривеното ни съзнание и осъзнаване. Неслучайно работим с 5-10 % от своя мозък, който си е седалището на центъра на съзнанието ни / всъщност истинското седалище са хромозомите и нашето днк /. И така ... можем ли да имаме истинска теория на информацията без да се осъзнае истинската същност на света и основния аксиоматичен закон всичко е от бог в бога и бог е във всичко и още по-правилния начин на изразяване като думи и смисъл - всичко е от материята/движението/пространството в материята/движението/пространството и материята/движението/пространството е във всичко? ... Не можем разбира се. Реално Основния геном = материята/движението/пространството са истинското отражение на същността на информацията и нейната истинска структура и същност. Основния въпрос в бъдещата Теория на информацията като клон на Аксиоматичната физика е разбира се какво е информацията тоест определението за информация ... И така информацията е начина и начините на подреждането на тухличките = материята и нетухличките = пространството от движението. Интересното е, че на дълбучинно ниво навсякъде ни заобикаля отворената решетка на Вечността, която Решетка е и самата Вечност. Това се реактивни енергийни потоци проточени от безначалието към безкрая ... За това е и представата на древните колобри - най-старите виждащи на човешката раса за отворените краища на тази решетка съставена от квадрати или ромбове. Тяхната представа записана в камък, глина и метал е плод на възстановеното гравитационно зрение, наричано от новите виждащи виждане, при което те виждат истинските линии на света ... единствените прави линии във всемира - потоците от елементарни гравитационни кванти
цитирай
107. doctora - доктора
13.05.2014 22:42
. Дааа и хиляди пъти да ... Единствените неща, същности, които се движат по права линия са абсолютния еквивалент на инерциално движещите, равнозначни на абсолютно твърдо тяло и безкрайна ротация около всичките си оси / може ли само да си предтавите тяло ротиращо със скоростта на светлината около всичките си оси / гравитационни кванти. Тези потоци от гравитони са се проточили във вечността и изграждат вечността до самото и дъно. Тези потоци виждащите ги наричат линиите на света, линиите които държат и правят света. Обикновенно представата на виждащите за линиите на света е права до някъде, но от някъде започва да се изкривява. Те мислят, че тези нишки вибрират, а те не просто вибрират, а истински се движат между две недостижими граници - безначалието и безкрая. И все пак тяхната на виждащите представа е по-правилна от представата на съвременните физици за струните, огънати в безкрая ... Пълни глупости на търкалета и като предтава и като думи и като същностти, отразяващи по-скоро вида на нашето изкривено съзнание, отколкото реалността на света. Някои от физиците усещат интуитивно линиите на света тоест движещите се в права линия гравитационни кванти ... във всички посоки на правата линия разбира се, тоест в истинския безкрай на измеренията, а не на измислените глупости на изкривените числовоезикови похвати на изразяване в математиката. Усещат го интуитивно, но само толкоз. Всъщност усещат интуитивно само част от отразената истина и си мислят, че като я облечат в думите на числата и тя ще стане обективната истина. Все едно да мислиш написаното в книгата за истинската реалност, но това е безкрайна тема на бъдещо осъзнаване. И само като завършек на толкова много думи: линиите на света тоест правовървящите потоци от безкрайномерни ротиращи с безкрайна плътност и твърдост / ако това не е абсолютния еквивалент на инертността тоест на същността на материя здраве му кажи / гравитационни кванти проточващи се във всички посоки на Вечността са истинските линии държащи и описващи
цитирай
108. doctora - доктора
13.05.2014 23:10
света, такъв какъвто го познаваме ... тоест всяка една крива линия във вселената е описано от безкраен брой прави линии извиращи от дълбините на Тризъбеца. Даже не можете / не се стремя да изразя превъзходство или друг вид чувство за лична значимост да му е-а м-та, просто е изключително трудно дори на мен да го изкажа като свястно свързани думи и представи, макар че мен са ме подготвяли от " зората " на времето да говоря за тези сили и същностти ... / да си представите колко простосложна и сложнопроста е същността на вечността. Как да го изкажеш смислено това виждане на Ръката на Вечността държаща нишки от енергия проточени от една безкрайност каквато е безначалието към друга безкрайност каквато е безкрая и как тези нишки описват всичко криво на този бял свят защото света на тонала на съвременните и древните индиански виждащи / всъщности и те като колобрите не са на индианците или българите, а са на всичките умни и мислещи хора / е света на структурните форми на материята, каквито са дори и линиите на света и едва отвъд тях е троицата триждисвета. Линиите на светлината са криви линии и дори те бързите се описват на едно по-фундаментално ниво от божиите частици - гравитоните. Целият ни познат свят е свят на изкривеното движение. Изкривеното движение прави света на структурните форми тоест света на тонала ... и този изкривен свят е описван от прави струни от линии воистина прави проточени в безкрая. Не знам как го е направил Бог, но така го е направил и не ми е ясно като представа ще можем ли напълно да го разберем дори там в безкрая на бъдещето неродено. Представете си една структура или явление описваща и описвана от криво дори движещо се по права линия движение и всичко това описвано и подновявано непрекъснато от пронизващи я изотвътре пропорционални на масата и тоест на нейното материално съдържимо тоест на нейната инертност прави линии от енергийни потоци. Тези потоци са потоци от кванти. А какво са квантите ако не порции от пълно и празно тоест от материя и прос
цитирай
109. doctora - доктора
13.05.2014 23:30
транство подредени от движението тоест от силата на подреждането, която ги подрежда и нарежда / извинявам се за тавтологията, но това е ... / и по този начин в зависимост от порциите материя и пространство следващи една след друга се кодира всичко в нас и около нас и отвъд нас и това е информацията. Начините на безкрайно подреждане на двете безкрайности - инертност/пълнота/1 и неинертност/празнота/0 дава и описва всичко във Вечността във всички възможни посоки на безкрая. Подреждането на пълното и празното или двата дракона от жезлите на древните колобри прави и линиите на света тоест решетката на вечността, прави и стоящата и правена от нея видима част от вселената на структурните форми на материята тоест на заключеното движение. Странна визия е затвореното движение направено от отворено такова. Парадоксална и нелинейна, но истински правилната колкото и невероятно да звучи и да изглежда за затворения ум. Линиите на света по начина си на подреждане на празното и пълното в тях / между другото още Макс Планк, когато си е представял как Слънцето излъчва светлинната енергия е разбрал, че имаме порции от пълно и празно място иначе Слънцето би излъчило енергията си за безкрайно кратко време ... само че не е могъл да достигне представата на шестата раса в пълния и вид за енергията и информацията, макар че този непознат за мене човек си е принадлежал и още как към любимата ми шеста раса / правят в буквалния смисъл на думата Информацията. Гравитационните енергийни потоци носят невероятни количества енергия и с тях невероятни и немислими в момента за нас количества информация. Даже не можете/неможем да си представим количеството от информационен поток носен от гравитационните квантови потоци. Качествата и характеристиките на звездите, галактиките и вселените, качествата на несъществуващия вакуум между тях и качествата и същностите на всяка една структурна форма на материята и всеки неин геном и на падналия ангел дори - вируса рогат/безрог. Стига ви толкова повторение, че ще
цитирай
110. doctora - доктора
21.05.2014 03:07
ви досадя, а и вече доста съм ви досадил. Ей сегинка чукнах за пореден път какво знаят днешните хора за майтрея и неговата епоха ... Знаят това, което носи общото им съзнание и частично изразяването му от определени екстрасенси от клас Иисус най - често. Има и грешкииу но нека видим истината в светлината на Новата научна парадигма:1. Епохата на Майтрея ще дойде когато бъде забравено най-важното нещо, но не казват кое е най-важното нещо ... най-важното нещо е Вечността = Бога = Господ = Природата и нейната истинска същност или поне това което е достъпно от истинската и същност за осъзнаване от хората / защото има неща от нейната същност, които колкото и да ни се иска на нашите пръдливи съзнания да осъзнаем не ще можем никога /. И така кое е нейната истинска и забравена същност? ... това разбира се в най-кратък вариант е Материята/Движението/Пространството и последиците им ... обяснявал съм назад в Блога ... това е истината стояща зад Абракадабрата - всичко е от бог в бога и бог е във всичко. 2. Епохата на Майтрея или златния век или епохата на Буда ще дойде от запад ... ееее някои пишман изследователи, екстрасенси и интерпретатори говорят за идване от исток , но истината и истинската версия на големите виждащи, е че златната епоха идва от запада, но никой от тях или поне никой от тях, който не е колобър не знае, че Майтрея идва от България. За това последната битка е тук на тази земя и тя предстои независимо че е започнала още от преди хилядолетия и пръскането на българския ген е израз на тази битка. 3. Майтрея е в европейски седеж и това се предава като канон слава на бога иначе и тук има много интерпретатори пишман. Този седеж показва западен произход на Майтрея. Колобрите са сгрешили очите на Майтрея и са ги предали на индийците като сини, но да им е простено. Аз знам защо е тази грешка, но тази тема не е интересна. Очите на Майтрея са кафяви ... тъмнокафяви ... какво да се прави като това е доминантен ген. 4. Майтрея носи обединение на всички религии - така е и
цитирай
111. doctora - доктора
21.05.2014 10:48
единственото учение, което може да обедини всички религии е не религиозно учение, а науката ... основната наука и тя е физиката, но ... науката лишена от религиозност. В моментът в науката има мнго неща на вяра, а не на истина приети на въоръжение ... Единствено физиката базирана на истината за тризъбеца може да открие обективната истина за и на Вечността, Бога, Природата / както искате ги наричайте все е тая /. Тази наука е създадена от великия българин ... триждивеликия българин Георги Колев Михов ... Свети Георги. Разбира се на повечето от вас тези неща им звучат като глупости, но са истината свята и тази истина повечето от вас не ще я открият в този живот. Така ви е писано. Вододела между петата и шестата / 666 / раса е цяла бездна и трябва да си юнак за да я прескочиш. Това е и няма опит за обида и подценяване в тези думи. Живейте живота си и оставете и другите да живеят и не правете на другите това, което не искате за себе си. Тризъбеца не просто ще обедини всички религии, а ще ги прегази като мека трева. Единствено физиката ще остане защото тя без да го знае винаги е изучавала Вечността, Бога, Господа, Природата и нейните закономерности. Истинските божии заповеди са тези, които не подлежат на заобикаляне и прескачане и преодоляване. Те са неумолими и непреодолими. Тези десетте са с пожелателен характер защото хората крадат, убиват, завиждат и мислят зло на ближния си, но това не значи, че тези десет не съдържат неумолимите команди на бога и каквото посяваш това и ще пожънеш. Майтрея носи един бог / всъщност бога си е един и дори когато от нас нищо не ще е останало той пак ще си е един /, една религия, една наука, един език и една култура. Той обединява човешкия вид в юмрука на единната цивилизация без граници. Не можеш да криеш глупостта си зад религиозни догми и глупостти и да мислиш, че ще ти се размине. Нищо не започва тук с раждането и нищо не зъвършва ту със смърта и за никого няма пощада и прошка защото каквото си надробим това и ще сърбаме днес утре и
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316744
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930