Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2012 23:25 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 4006 Коментари: 21 Гласове:
0



Въпрос:  Каква е разликата по отношение големината силата, при сблъсъка на две тела въз зависимост от механизма на силово въздействие: прав или реаоктивен? Кратък отговор:  При правият механизъм на силово въздействие толемината на сблъсъка може да бъде а сблъсък с скорост по голяма от скророста наудрещото тяло.  При реактивният механизъм на силово въздействие голеимната на сблъсъка не може да бъде на сблъсък със кторос по голяма от скоростта на удрящото тяло, което е това, което се движи с по голяма скорост спрямо общата координатна система на девте тела.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.10.2012 00:01
на учителя не му позволяват да влиза в неговия блог ... чудя се дали би могъл да си направи нов такъв блог примерно за същността на глупостта, която застава срещу него без нищо да разбира и осъзнава ... тези дни и месеци нещо не ми върви със свободното време, но идва време в което ще узная ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
25.10.2012 23:12
това го казвам като констатация, а не като предизвикателство /защото знам, че този блог се чете и от тамошните хора/ : силно съм очуден, че учителя все още "оцелява" в блога на братята от/за/на алтернативната енергия ... той не отговаря на техните критерии ... тогава ... може би все пак усещат нещо в неговите "общи" приказки и интуицията в тях надделява, а може би е случайност и скоро ще се проявят като железни ментори ... бях заложил мислено, че още септември ще го "отсвирят" ... нека видим битката на вечността, любимата ми битка на живот и на смърт дори и в идеите ... хората не го усещат, но това което древните гърци като истина са го откраднали от древните траки - нашите истински прадеди и това нещо е изказано от братята гърчоля като битка на боговете на една или друга страна на хората, а е всъщност изказаното от древните и всъщност при траките е гласа на най-древните виждащи за битката на безличностните сили на вселената, а истината е, че се касае за безличностните сили на вечността и това най-добре е изказано от учителя на карлос кастанеда както и да е истинското му име на дон хуан матус ... много сложно и привидно доста безсмислено изречение се получи, но днес не ми се редактира нищо ... тъ тези сили с/от невероятен порядък се бият и ние следваме техния битка и танц, но да захапем любимата тема за старата и новата научна парадигма и съответно техните съкращения снп и ннп за по-кратко: никой виждащ или човек до този момент не е изказвал толкова правилно, просто, логично, свръхлогично, ясно и достъпно истините за тях със думи и числа човешки както учителя ... никой ... оказа се обаче, че тези истини не са толкова разбираеми, въпреки своята свръхразбираемост .. какво неразбираемо има в изказването, че гравитацията не е функция на изкривеното време пространство, а е пречупената реактивна светлина на безкрая и колкото струпването на материя е по-голямо толкова и пречупването на този реактивен вятър е по-голямо ... всъщност хипотезите са две и другата е всъщност, че
цитирай
3. doctora - доктора
25.10.2012 23:41
се касае за гравитационен микроразпад на материята или казано по друг начин като думи за гравитационно изпарение на структурните форми движено от основния съхранителен закон на вечността, че не може да се струпва само една от трите страни на бога на едно място ... след време учените глави спокойно ще включат към научните си термини понятието бог, господа бога, светия дух и т.н. и не ще се срамуват от истината нелинейна ... ще видим ... кое е по-истинско като представа ... аз залагам на първото, че всяка една материална структура се явява като особен вид фокусна леща на гравитационния енергиен поток на безкрая ... всяка една структура превръща затворените фронтове от инертност и относителност във видимата сила на всемирното притегляне ... особенна и доста по-сложна е от оптичната тази гравитационна леща ... всъщност всяка една материална структура е такава пречупваща реактивна леща ... трудно се "храносмилат" тези истини ... ама много трудно ... мислех си че една дума да кажеш на братята физици и ще плеснат с ръце и ще се прегърнат летейки в небесата, а те нададоха вой до тях - безкрайните ... защо затворения ум възпроизвежда крайности и не може да си представи безкрайностти, всъщност безкрайност защото математически и да излизат под път и над път безкрайности по същност безкрайноста е една и недопуска същуствуването на други безкрайности и вечностти ... защо това не се разбира ... как защо ... защото затворените умове робуват на думите дори и в недрата си, защото числата са нито повече нито по-малко думи изказани по друг начин ... прекрасни и изчистени до неузнаваемост, но думи затворени като смисъл .. думите не могат да отразят отворената безкрайновечна реалност на вечността ... как ще разберете аксиоматични по характер физически истини без да отворите сърцата си ... няма да стане ... ще строите огромни директни гравитационни магистрали, а няма да осъзнавате какво правите ... ще палите водата, а не ще виждате светата смърт извираща със нея .. вятър и мъгла .. амин.
цитирай
4. doctora - доктора
25.10.2012 23:56
днес инертността надмина себе си ... бързах и дори пропуснах обичайната шопингтерапия след първа смяна ... уговорих се с майстора и все пак не успях да стигна до него ... изпокарах се с жена ми за глупости ... обичайните две глупости, които съм и казал да избягва като дявол от тамян, а тя ... ... все се навира да ги потребява ... мразя да засяга майка ми и сестра ми независимо че са с нисък интелектуален потенциал /все едно че професорите с пет висши са с много голям такъв/ и мразя да се изхвърля храна ... не съм стиснат, но като се има предвид какво се случва на някои места по тази прекрасна земя и направо побеснявам ... ИНЕРТНОСТ нелинейна бореща се чрез "ръцете" на хищника и неподбираща средства да спре мен ... да спре и вас покрай мен, но това вие не го виждате от вашата позиция на осъзнаване ... защо мислите, че ви говоря за брави, врати, коли, "майстори", глупостта на жените, които всичко говори, че трябва да управляват света, а не го правят, затънали в мъглата на безвремието ... ИНЕРТНОСТ линейна и нелинейна и трудно разбираема като материята на нашия свят и съпротивляваща се на всяко едно външно въздействие ... прав е великия виждащ карлос кастанеда, че има хищна структура много по-добре от нас хората лаврираща между действието и противодействието и много по-добре използваща ги за да ни държи в подчинение ... тази структура се подчинява единствено на отца и не може да не се подчини, но съвсем съзнателно е накарала ние да забравим за него/нея вечните и безкрайните ... прави са виждащите на карлос кастанеда и воистина той е нагуал защото само дисциплината ден след ден и секунда след секунда може да ни отърве от хищника впил се на генетично и енергийно ниво в нашите структури ... идват интересни времена обаче и периода 2012-2018 година е пред очите ни и който оцелее в него ще види дали този път виждащите ще олучат в десятката ... аз залагам на тях ... айде стига толкова "общи приказки" че ще ви отегча ... амин.
цитирай
5. doctora - доктора
26.10.2012 00:16
и въпреки всичко ще ви досадя още веднъж с нещо много досадно и откровенно ... забелязвате ли как скачам от тема на тема, а темите които засягам са много: общи и съвсем леко конкретни приказки за математиката и езиковите системи като цяло, приказки за религията и религиите, за близката и далечната истори, за разбраната и неразбрана археология, за физиката и химията, за виждащите и за невиждащите за крайността и безкрайността ... изобщо ви описвам една привидно хаотична мозайка ... знам, че е доста хаотична и ви е много трудно да вникните в накъсаните и накъдрени изречения, но така ви е писано ... единия вариант на анализ е глей го тоя луд бе с неговия номер жадуващ за внимание / само помнете, че се съгласих да пиша за и по новата научна парадигма само заради учителя / , но другия за който гласувам аз е фактът, че когато се представя мозайка от представи, идеи и схващания е много по-лесно всеки от вас да намери по нещо в тази многомерна мозайка ... да намери своята точка на контакт с новата научна парадигма и да започне да я изучава в зависимост от своята предразположеност към даден раздел на човешкото познание ... примерно химиците могат да започнат да се опитват да разбират новата научна парадигма от парадоксите на катализаторите, работещи по волята божия, те работят по волята божия, но по истинската воля божия, тоест от някъде взимат енергията за да ускорят хиляди пъти даден химичен процес, физиците могат да започнат от много места, историците могат да се замислят над историческите процеси следващи модела на възходи и падове, а те заедно с археолозите могат да захапят без черни очила темите за тризъбеца, знака на юви, граалите 3, кивотите и т.н. математиците могат да започнат да осъзнават виждайки себе си като лингвисти и нищо повече, а не като върха на сладоледа, икономистите и те могат да се закачат като видят че всеки един икономически процес е предопределен от борбата на действието и противодействието в човешкия свят ... абе изобщо останалото си го намислете .
цитирай
6. doctora - доктора
03.11.2012 23:31
дявол да го вземе ... не проумявам ... толкова глупости се пишат в блога на алтернативните братя, а те се заяждат с учителя ... ясно е че са въвели строги правила, но и те не ги спазват, а се присмиват на единствения човек, който може да ги научи на нещо ... смешна е човешката наша съдба вода да газим, а жадни да ходим в светлината реактивна от слепи по-слепи да ходим ... само вижте единственото просто и гениално нещо което той им даде, всъщност две неща - системите с променлив обем и маса и безконечно лентовиците, а и трето - магнитниците а те нищо не разбраха и само спорят за схеми и формули ... очевадното ще им извади очите, но не ще го видят и осъзнаят и само затвърждават моето разбиране за света и ситуацията настояща, че очи които не трябва да видят и да се насерат не ще видят, а уши които не трябва да чуят и да се попикаят не ще чуят ... такава е съдбата наша човешка от нас , а не от бог изкована ... бог е законът и каквото сме си надробили това и ще си изсърбаме ... мед и масло или супа от магарешки нокти ... а няко и от нас за милиард години до свършека на света ... амин во веки.
цитирай
7. doctora - доктора
06.11.2012 00:56
винаги ми е била интересна представата която дон хуан се е опитвал да накара карлос кастанеда да види във лицето на вечността ... мисля, че само на едно място дон хуан казва на своя ученик, че сега ще му каже най-голямата тайна на този бял свят и тя е че около нас е вечността и тя ни слуша ... аз бих добавил това което ми е казвал учителя и преди него църквата разбира се без да влага същото разбиране и осъзнаване, което ние влагаме в него - всичко е от вечността във вечността и вечността е във всичко ... това разбиране идващо не от древните, а от най-древните виждащи е много по-точно от това на приемствената линия на нагуалите от кастанеда назад във времето ... тази представа идва директно от атлантида ... много са езотериците и то най-вече българи или изследователи на българската история от друг национален произход, които поддържат тезата за директния ни произход от атлантида, но кой видя истината в очите, живата истина ... броени на пръсти ... тризъбеца, който е святая светих на познанието на човека, истината за първоисточника, за носещата програма, за основния геном е най-концентриран като срещаемост при нас българите и то при древните от нас ... винаги съм се чудил защо най-могъщите жретци / нагуалите на кастанеда ряпа да ядат каквото и да говорят и да са направили .... това не е мерене на п-ки и злословене, а констатация на енергийни факти по кастанедовски казано / на древността - колобрите нищо не са направили за своите събратя децата на светлината българите ... те все още са със нас по села и паланки, кой знае колко са клоновете съхранени още от времето на атлантида ... кастанеда го е казал, че те са решили да не се засрещат ... до кога ... до съединяването на разкъсания човешки свят ... тъ много съм се чудил защо те нищо не са направили срежу джагалите и куцата наша съдба ... срещу безродното и безверно племе на комунистите и техните отрочета , които все още ни управляват и са попиляли и нашите братя българи в руските земи ... защо нищо не са направили ...
цитирай
8. doctora - доктора
06.11.2012 01:08
аз знам, но винаги ще питам ... защото са като безличностните сили на вселената ... знаейки всичко те не променят нищо движейки се по посоката на енергийния поток на вечността, яхнали крилете на птицата на свободата ... какво описва дон хуан като линиите на света ако не нишковидните енергийни потоци проточени във безкрайността ... и тук о чудо ... върху българските керамики най-простите варианти на елжбетицата, а реално най-сложните и съдържателните са сякаш издяланите със братва мрежи със свободни краища съставени от правоъгълници и ромбове ... няма по-ясна и точна представа на вечността от тези сякаш от дете изписани линии ... това са истинските линии на света и това е карал дон хуан да го види нагуала кастанеда, но дали го е видял преди отпътуването си ... дали е видял тези нишковидни енергийни полета които са изтъкали нашия и всеки един свят ... на техния фон материалните структури са по-скоро като бледи сянки, а не като нещо друго ... не тези нишки са сенките на нашия свят, а в енергийно отношение ние сме като прашинки пред тях, а тук имам предвид и вселената и вселените които са ни достъпни за достигане ... при условие, че кастанеда говори за различни подебелина нишки значи че не ги е видял ... не знам как изглеждат, но знам как би ги видял истинския виждащ и те са точно като "простия" и "най-простия" вариант на елжбетицата ... тези нишковидни енергийни потоци воистина се разпростират във всички посоки на вечността мислими и немислими и трябва да са съставени не само от светлина, но и от мрак и това са истинските кванти ... създателите на струнните и суперструнните теории интуитивно усещат истината, но не могат истински да я изразят като думи и числа, които числа са си пак думи написани с други писмени знаци, но хората не знаят воистина не знаят, че числата са си думи човешки създадени от хора за хората, а не за боговете и тези числа не могат да опишат боговете ... пардон - бога защото той е само един и по същност не допуска наличието на други богове, но кой
цитирай
9. doctora - доктора
06.11.2012 01:32
е човека донесъл тези думи в човешкия свят ... учителя трижди велик - георги колев михов ... единствената преграда пред това да бъде ограбен най-безсрамно и да потъне името му в забвение е неразбирането на неговите истини ... представете си безкрайното ми очудване когато осъзнах тази реалност ... учителя никога не е бил разбиран и осъзнаван истински ... неговите близки са изключително добри и умни хора, но те го възприемат като даденост и не могат истински да го разберат ... но хората срещу него бъкел не разбират ... само прегледайте какво е написал във българския форум за алтернативна енергия и ще разберете стената от неразбиране ... там между другото като концентрирано познание е дал много повече отколкото в своя блог и въпреки това инженерите и физиците пишещи и четящи там нищо не разбраха от схемите, а схемите, които те нарисуваха са самата жива истина в плът и кръв ... и двете постановки за гравитационно крило от две системи с променлив обем и маса в два такта и на безконечнолентовиците и на магнитника са ясно изрисуваната истина че гравитационното поле не е консервативно ... което ясно утвърждава истината, че е въпрос само на технология от него да се черпи енергия ... а това ясно показва, че вода газим, а жадни ходим ... каква е жестоката война която сме водили за да забравим и майчиното си мляко ... ергийна бариера се нарича, а нейното истинско име е легион ... стига толкова за тази вечер ... лека нощ и мислете с главите си ... не се опитвайте да се поставяте в позицията на "мъдър" психиатър защото ще сгрешите ... аз и учителя много добре знаем колко е трудно думите ни прости да бъдат разбрани, но все пак въпреки че знаем колко налудничево ви звучат се опитваме и опитваме неистово да ви ги обясним ... не е лесна тази работа ... много несвързано се получава когато се говори за истини лежащи отвъд енергийната бариера ... и все пак се опитайте да погледнете отвъд ъгала братя и сестри ... айде със здраве и бъдете снисходителни ... амин.
цитирай
10. doctora - доктора
07.11.2012 09:56
да подновим дефинирането на новата научна парадигма: 1. какво е бог? : бог е преди всичко троицата, тризъбеца от материя/движение/пространство, 2. кои са синонимите и пълните еквиваленти на бог освен троица и тризъбец? : природа, вечност, безкрайност, вселена - но не в този вариант на разбиране който го има сегашната научна парадигма, космос, 3. коя е активната страна на господа бога? : движението и нищо друго, 4. кои са синонимите на активната страна на вечността? : действието, светия дух, силата, маниту, янът, 5. коя е пасивната страна на вечността /пасивно"активната"/? : материята и нищо друго, 6. кои са нейните синоними? : противодействието, съпротивата, инертността, тъмната страна на вечността, инът, единствената антисила на вечността и нищо друго, страната носеща движенито, тухличките от които бог е построил всичко, 7. какво е енергията? : произведение от материя и движение или иначе казано от маса и скорост на квадрат, енергията е последователностти от фронтове от инертност разнасяни от движението всред пространството ... всъщност обективно погледнато движението подрежда пространството и материята за да направи света който познаваме и този който не познаваме, 8. какво е квантът и квантуването в тази връзка? : квантът е реален малък или голям фронт от инертност носен на крилете на движението, квантът означава парче и къс, квантът е парче инертност носено или подреждано или поставяно от движението, квантът като понятие и същност зад думата и понятието не може да бъде отделен от пространството, защото за да има къс и накъсване тоест квантуване трябва да имаме пълно място тоест материята и празно място тоест пространството ... знам че е трудно да се обяснят квантите и квантурането, но я погледнете съвременната физика дето иска да прави квантови теории и прави нещо такова, а как ви е обяснила квантите и квантуването .. за тях кванти са светлината и това е вярно, но някъде да сте прочели че предвит същността на квантите и квантуването такива кванти са и гравитоните
цитирай
11. doctora - доктора
07.11.2012 10:48
но и ... човешкото тяло,слънцето, земята и т.н. но ... те са сложни кванти ... сякаш фотоните са прости такива ... за да имаме истински квантови теории те/физиците трябва да си оправят дефинициите и определенията, аксиомите ако щете, макар че те едва ли са чували за аксиоми във физиката и съответно за нейното аксиоматизиране като фундаментална наука, 9. какво е обективното и субективното: обективното е всичко съществуващо, тоест всичко което е част от бога, докато субективното и това което ние си мислим за обективното, тоест обективното винаги е истината по подразбиране докато субективното съдържа и истина и лъжа, 10. какво е импулса? : импулса по български казано е тласъка и удара, импулсът е сблъсъка на структурните форми на материята, импулсът е този който пренася енергията от една структура на друга, в реалния живот импулса е примерно удара на гравитоните върху падащото в гравитационно поле паве, а теглото на павето върху кантара е силата която павето притежава благодарение на непрекъснатото му обдухване изотвътре от тези гравитони ... странна е гравитационната сила и поради това е останала не разбрана и не осъзнана ... искат да правят "вечен" двигател, а фантазират за глупости . без да разберат същността на гравитацията и нейната свързаност с безкрая от ветрове кръстосващи вечността не ще разберат, че реално те правят гравитационни двигатили и не ще разберат как да ги направят, 11. какво е силата? : силата си е реален разтегнат във времето импулс, но щом спореха с учителя, че бъркал понятията какво аз да си помисля за тях спорещите без да знаят . не ми се коментират, 12. като сме отворили дума за времето да кажем какво е времето? : времето е измерение на движението и нищо друго, времето не е същност като движението, то не е аксиома, времето е път=движение приет за еденица мярка спрямо който път/мярка се съизмерват всички останали пътища във вечността, хората съизмерват всички останали пътища във безкрайността, основните пътища са оборотът наземята около оста и
цитирай
12. doctora - доктора
07.11.2012 11:07
всъщност един от пътищата/обороти около оста и и втория път е оборота на земята около слънцето .... всички свои пътища във вселената и по земято хората ги съизмерват с тези два пътища ... основно с оборота на земята около оста и, 13. какво е скоростта ... някой да ви е казал това което ще последва ?? : скоростта е съотношение между два пътя, между две движения, едното от които е прието за еталон, еденица мярка и тази еденица мярка е времето, а другото е съизмервания път .. ще продължим после и ... задайте въпрос за това което ви интерисува, да го определим спрямо новата научна парадигма ... задавайте бе знам че по нещичко препрочитате ...
цитирай
13. doctora - доктора
07.11.2012 22:31
и все пак ще се върна на времето защото неговото разбиране е от изключителна важност ... разбирането на времето е един от камъните на енергийната бариера ... основен камък .... реално времето не съществува и това е обективната истина, но да уточним ...реално това което се прави във физиката е пълна глупост - да се отъждествява времето с четвъртата координата на пространственовремевия континиум ... ей богу пълна глупост е да се придава на времето качествата на същност ... времето е измерение на движението като килограма за количеството материално съдържимо в дадена структурна форма, но и двете са само измерения, думи за същностите движение и материя и това изобщо не се разбира от съвременната физика ... и тези неща са също камъни от стената енергийна ... как могат братята физици да разберат същността на вечността без да разбият енергийната бариера в себе си ... никак няма да стане, по този начин няма да стане ... как можеш да говориш разбираемо и ясно за нещо което не разбираш и не осъзнаваш ясно ... говоренето на физиците е както на думи така и с формули, които те изобщо не виждат че са пак думи но с други буквени знаци ... тъ как да говориш ясно за неща които не разбираш ясно ... за да пишеш вярно и ясно формулите трябва ясно да разбираш същностите стоящи зад тях ... времето не е същност а измерение, описание, думи за същност, за една от същностите - движението/действието ... реално поради това времето реално несъществува ... колкото снимката на човека е реалния човек толкова и времето е реалното движение ... няма хъката мъката ... 14. какво е вакуумът? : вакуумът не е това което е ... вакуумът е претъпкан с материя и движение, а и основата му е пространството, но пространство изпълнено до последния си кът с пресичащи се във всички посоки затворени фронтове от инертност или прекалено отворени ... като разбиране вакуума е тъждествен с пространството, но това което виждаме между звездите не е пространството, а си е структурна форма на материята съставена от материя/
цитирай
14. doctora - доктора
15.12.2012 01:34
Ей сега гледах на повторение филма Заразно зло - възмездието. Отдавна не бях се потрисал от музиката в един филм. Поне сто пъти си я повторих за да я чуя по-добре. Великолепен филм и още по-великолепна музика към него. Разстърси душата ми .............. Защо толкова обичаме екшъните и мразим заспалите и умряли филми от соцреализма. Защо обичаме битките, но не ни е приятно да умираме. Защо великия нагуал Иисус е говорил, че носи меч, а не мир и е съчетавал тази истина с удара по двете бузи .... Защото ние сме деца на движението. Ние сме концентрат от тази сила на силите на Вечността. Ние сме интимно и неинтимно свързани с нея. Ние сме нейното най-висше проявление. Хората са забравили това и това е най-великото зло на хищника насочено срещу нас. Не злото, че ни е убедил, че той хищника не същуствува, а злото, че ни е убедил, че отца не съществува и още по-голямото зло, че отца не е отца, а е майката / най - старите варианти на иконите са от предхристиянското време и там централния персонаж е майката, а второстепенния е носения от нея син /. Това което прави материята да свети е движението=вибриращата сила на нагуалите = силата на силите=действието=пътя и най-вече силата на подреждането. В тази реалност всичко около нас е изпълнено със светлина, но тази светлина е предимно студената светлина на Вечността с неин висш израз гравитацията. Всичко свети и простотията черна дупка е една от най-големите простотии на съвременната, но вече остаряваща научна парадигма, на съвременната физика. Всичко е светлина, но още по-точно е да се каже, че всичко е светлина и мрак, защото едното е натоварената с движение материя, а другото е тъмното пространство. Това е Истинското Квантуване и това е същността на квантуването=накъсването=подреждането в енергийни фронтове на инертността и действието. Обичам екшъните защото съм дете на движението. Отвратителна за мене е реалността в които всички сме равни та това е самата смърт, но обичам реалността, че всички сме братя и деца на Майката Земя.
цитирай
15. doctora - доктора
19.05.2013 00:01
ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО ... "последната граница" ... Отвъд нея е само Свободата. Каква е очевадната реалност, която ще ни избоде очите, а ния не я виждаме. Всичко е от просто по-просто ... Когато тръгваме с кола, самолет или космически кораб гърбовете ни се залепят за седалката ... Имаме при тази реалност действието на две вечности, двата български дракона - действието и противодействието - пижо и пенда - бялата и червената част на МАРТЕНИЦАТА БЪЛГАРСКА - ТАЗИ МАЛКА, НО ВСЪЩНОСТ ГИГАНСКА ОТЛОМКА ОТ АТЛАНТИДА, А ВСЪЩНОСТ ОТ ИСТИНСКОТО И ИМЕ НА АТЛАНТИДА - БЪЛГАРИЯ - ЗЕМЯТА НА ДЕЦАТА НА СВЕТЛИНАТА ... ПЪРВИЯТ - БЕЛИЯ КОННИК НА АПОКАЛИПСИСА - ДВИЖЕНИЕТО/ДЕЙСТВИЕТО И ВТОРИЯТ - ЧЕРВЕНИЯ КОННИК НА АПОКАЛИПСИСА - МАТЕРИЯТА/ИНЕРТНОСТТА/ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ... Дявол да го вземе как ще разберете тази реалност ... трудно и само благодарение на една машина - машината на машините - ДВИГАТЕЛЯ НА ДВИГАТЕЛИТЕ - ТОВА КОЕТО ВИЕ НАРИЧАТЕ ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ, А НИЕ НАРИЧАМЕ ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ ... Скоро обяснявах на един от приятелите помагащ ми при битката за Него как в горна мъртва точка Двигателя "засмуква" гравитация, а в долна мъртва точка "отдава" такава, но много по-малко и печелим гравитационен потенциал и трудно му беше да разбере, но тъй като на него му е било писано да бъде с мен и с нас в Битката за Шестата раса той ще разбере ... Идват интересни и опасни времена в които ЧЕТВЪРТИЯ КОННИК НА АПОКАЛИПСИСА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ - ТОЙ Е СЪДБАТА И ТЯ ЩЕ ИЗБЕРЕ, НО ВСЪЩНОСТ НИЕ ЩЕ ИЗБЕРЕМ НАКЪДЕ ДА ПОЕМЕМ ... НАДОЛУ ИЛИ НАГОРЕ ПО СТЪЛБИЧКАТА ВЕЧНА, СТЪЛБИЧКАТА ОТ НЕБЕТО КЪМ НЕБЕТО ВЪВ ВЕЧНОСТТА ... Четвъртия конник е смъртта/амина/еволюцията и деволюцията на едно/ съзиданието и разрушението на едно ... На къде ще подхванем идва вододела/апокалипсиса/откровението/разкриването ... Всичко се оказа навързано в пъзел с гигански размери .. шестата раса е свързана със 666, с българия, атлантида, с гравитацията, с пижо и пенда, с катализаторите и истината за тях, с бъдещето неродено
цитирай
16. doctora - доктора
19.05.2013 00:15
със силите които държат както слънцето и земята така и фотоните на орбита в елементарните частици, че и електрона около атомното ядро, с безкрайната делимост на структурните форми както и с безкрайното им обобщаване, с несъществуващото време и съответно с несъществуващите и въпреки това съществуващи минало настояще и бъдеще в едно обощени, с безкрайния кръговрат, с вирусите и техните геномни програми както и с човеците и техните геномни програми, с тризъбеца, с траките и българите, със суровачката и мартеницата, с двата български дракона - най-свещенния от свещенните български символи, с водните катализатори палещи водата и възможностите за студен ядрен синтез в земни условия, с еволюцията на звездите до планети и понякога обратно както е при юпитер, с аспаруховия вал и "китайските" земнонасипни пирамиди, с философския камък и трансмутациите при които златото ще стане залъгалка и единствено човешкия труд и живот ще стане единствената ценност както и живота въобще, с числото на легиона - 1000 и с числото на светлината 666, с еволюцията на съзнанията в дълбините на звездите и планетите при гиганския сблъсък съществуващ там, с дълголетието на човека и неговите 900 години, с рака и спина и другите бичове божии, със конкуренцията при зачатието, със сгрешените връзки на женски геноми и мъжки органични матрици и обратно, което погрешно се счита за болест, а жената си остава жена в мъжко тяло и обратно, че и хибридните организации от предеволюционното минало, с еволюцията на динозаврите и млекопитаещите и еволюцията на звездите, че и с еволюцията на отделните пластове от звездите, с тайфуните на повърхността на земята както и с гиганските тайфуни на юпитер и слънцето - тъй наречените черни петна - сао си представете смерчове в материални фронтове много по-твърди от диамата, но поради гиганското движение в тях извиващи с с много по-големи скорости от земния вятър - вечния вятър , който ще ме изпрати при последния ми полет, а и при вашия последен полет, с еволюцията и деволю
цитирай
17. doctora - доктора
29.05.2013 12:18
Голямо шоу става в парламентът. Странни дни Господ да се намеси и да покаже голите задници на политиците - на Станишев / който се отказа от това да си подаде оставката като загуби битката, но ще я понесе иска или не, хората на бсп не са балами и каквито и игрички да играе Станишев, отказвайки се да бъде министър председател той ще изяде дървото предназначено за него накрая /, на Сидеров / който нямаше да подкрепи турците и комунистите все пак ще го подкрепи заради сребърниците с които е купе /, на родоотстъпника Местан / той си е ясен от самото начало - хора живеещи на земята на българите работят като пета колона против тях / .. Това правителство няма да изкара много дълго, но дано да няма прекалено дълго време за кражба, че лошо ни се пише ... Странни дни и нещо което в българската история не се е случвало - Господ слезе и направи 120/120 депутати. Господ каза покажети си голите задници и братята си ги показаха . така, че внимавайте за кого гласувате при следващите избори. При следващите избори Борисов ще има абсолютно мнозинство и силно трябва да се замисли какво ще направи с него. Тези от улицата трябва да са наясно какво искат: 1. НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НАПОЛОВИНА, А НАПРЕД ВЪВ ВРЕМЕТО АКО ТОВА СЕ ОКАЖЕ ЕФЕКТИВНО И ОЩЕ НАПОЛОВИНА АКО ТРЯБВА - ПО-МАЛКО ДЕПУТАТИ ПО-МАЛКО ИНТРИГИ, 2. ВЪВЕЖДАНЕ НА ИЗЦЯЛО МАЖИРОТАРЕН ВОТ - НИКАКВИ СМЕСЕНИ ПРОСТОТИИ, 3. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ВЛАСТА НА КМЕТОВЕТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕХНИТЕ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ КРАЖБИ НАРИЧАНИ НЕЖНИЧКО КОМИСИОННИ - И ТУК СЛЕДВАЩИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ТРЯБВА ЯСНО ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ СРЕДСТВА ВКЛЮЧАЯ АКО ТРЯБВА И НЕПРЕКЪСНАТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЕРЕСТА АКО ТРЯБВА ЗА ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ РАЗКЪСВАНЕТО НА СНАГАТА НА БЪЛГАРИЯ. ДААААА КОМИСИОННИТЕ НА КМЕТОВЕТЕ СА АБСОЛЮТНО РАВНИ НА РАЗКЪСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ДРЕВНИТЕ ДЕСПОТИ В НАВЕЧЕРИЕТО НА НАШЕТО ЗАВЛАДЯВАНЕ ОТ ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ И СЛЕДВАЩИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ ТОВА СЪС ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ И НЕВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА - ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО КАЗА ТОВА.
цитирай
18. doctora - доктора
02.10.2013 23:23
Напоследък попрочетох различни езотерични сайтове ... Ей Богу бая фантазии има по този бял свят. На думи всичко изглежда страшно интересно, но когато нещата опират до истинското познание за тризъбеца - материята/движението/пространството всичко започва да се размива от тонове заблуда. Не случайно кастанеда е говорил толкова загадъчно. Той е говорил за истините на старите и новите виждащи, а те му правили разбор колко млади п-та е оправил. Той носи светлина, а ще остане само помията по него ..... Няма да стане, още повече, че идва познание нямащо равно на себе си, което ще измие калта от лицата на виждащите. Та нима не е кал фактът, че са превърнали Христос в импотентен п-л ... Кал е и още как при условие, че той е бил пламенен мъж обречен да умре по съдба и да се въздигне от гроба в небесата ... Но преди да си отиде окончателно първо е видял любимите си ученици - женските апостоли и едва тогава мъжките такива ... При кой ще отидеш първо при условие, че смъртта те преследва по петите и те дърпа към прехода. Естествено при най-любимите ти. Без новата научна парадигма тези древни съвременни хора не ще бъдат разбрани. Ами направеното от Мохамед как да бъде разбрано като и него са го окаляли и вместо неговата свещенна война да е обърната към битка срещу хищника и за духа са го впримчили в битка срещу човечността, а и как да разберат фалшивикаторите на корана, че техния рай жените, които са по-добрата половина на хората изобщо не ще го харесат. Аз който съм мъж ми се повдига от криворазбраният им рай пък си представам свободните жени как биха реагирали. Подчертавам свободните защото жени роби има даже повече от мъжете роби. Много несправедливост има в този живот и свят и само Тризъбеца би могъл да я изпепели, но как ще бъде разбран той триждисветия, като само затворени умове шетат по земята. Бог и Духа ще ни извадят очите, а ние тънем в тъмнина заобиколени и изотвън и изотвътре от светлина. Мощна е енргийната бариера на хишника и само Отца/Мама може да я прекърше. Амин.
цитирай
19. doctora - доктора
03.10.2013 14:55
Хората интуитивно усещат истината за Вечността, но мозъкът и по-точно вградената в него система за интерпретация, поради изкривявания нанесени ни от външни фактори им играе понякога много лоша, даже ужасяваща шега. Как? ... Ето как: Обективната истина говори, че пространството е натъпкано до козирката с линейни и вълнови реактивни гравитационни енергийни потоци ... Даже те са реактивни защото самата вихрова форма на потока/корпускулата им помага да се промъкват през световете и едни през други ... Няма друг начин. А напротив сегашната научна мисъл ефектите от тези единствени прави линии на света = реактивните гравитационни енергийни потоци ги интерпретира в едни случаи като изкривяване на времепространството ... Пълна глупост и заблуда разбира се, а в други случаи въвеждат теории, които са също откъснати от обективната действителност и това са теориите за струните и суперструните. Лините на света, които виждат виждащите накъдето и да се огледат съществуват, но те са само и само потоците от гравитони бликащи от безначалието до безкрая и правещи световете, но в никакъв случай струните и суперструните надарени с невероятни качества и свойства. Подобна заблуда е обхванала и Айнщайн след първоначалните проблясъци на истината обективна. Той открива законът, че скоростта на светлината е еднаква във всички посоки от источника от който изхожда независимо дали се движи инерциално или ускорително, но след това бива впримчен в дебрите на неотносителност на нещо което винаги е относително и това нещо е движението с партизанско име светия дух ... Мога да говоря и още, но трябва да тръгвам по задачи. Амин.
цитирай
20. doctora - доктора
30.11.2013 00:30
някога преди повече от 100 000 години евреите се откъсват от българските племена. основният разделителен въпрос е бил да се спазва ли табуто за произнасянето на името божие или не. евреите го нарушили и в резултат ние знаем как сме произнасяли името божие от тях а не от себе си. юви ..... яхви .... все тай божий народе. взе ли и обнародвали името, но другото забравили и днес те не знаят истински кое е кивота, кое е тризъбеца, кое е граала и много други работи не знаят ..... а ние знаем ли ... не разбира се. евреите знаят и още нещо, което не го знае никой друг народ и това е, че месията все още не е дошъл. ще прозвучи кощунствено за братята християни, но иисус въпреки, че е велик нагуал все пак воистина не е месията ... и все пак в неговия живот измислен прозират параметрите на проявление на месията .... човекът който с двете си ръце ще върне истината и светлината в човешкия свят и ще ни нахрани всичките и стомасите и мозъците ни ще нахраним ... най - добра представа за този човек имат махатмите, но не съвсем ... и все пак добра им е представата ... те знаят, че този човек идва от запада, има бастун и стои на стол, но само толкова знаят ... цялата истина е достъпна само за отца/майката ... месията ще дойде, когато дойдат 4 - те коня/конници на апокалипсиса, но кои са те вие все още не знаете ... жестока енергийна бариера ни дели от света на майтрея и истинския месия ... месията чакан от братята евреи, но как ще разберат името и живота му като те лежат зад свещенното число на българските колобри 666 .... жесток идиотизъм и грях са направили братята християни когато са послушали гласа на хищника, че името на звяра е номер на човек и когато формулата божия - тризъбеца са превърнали във вила на дявола ... сякаш легиона се нуждае от вила за да ни коси от зори до здрач. ами свещенната чаша на познанието от троичен знак са я превърнали във златнодървена куха лейка ... кан ас ювий ги ... от бога император/владетел/господар ... както щете си го превеждайте. дерзайте. амин ..
цитирай
21. gmihov - Г. К. Михов Информация за мили...
03.12.2013 11:34
Г.К.Михов
Информация за милиалди за знаещи и
можещи.
Досадна и неприятна за
”непогрешими”,заблудени,
незнаещи и не можещи.

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ОТБСВ/.

ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА.

Въпрос:
От каво проидхожда енергията?
Кратък отговор:
Както всичико друго, което го има, като реалност и енергията произхожда от ВСЕОБЩА БАЗОВА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, състояща се от неделимо и вечно триединство от :ПРОСТРАНСТВО – МАТЕРИЯ – ДВИЖЕНИЕ , и от нищо друго.

Въпрос:
От кокво по конкретно произхожда енергитя?
Кратък отговор:
От ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ , като част от СЪЩНОСТТА на ВЕЧНОСТТА.- БОГ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ТВОРЕЦ И РУШИТЕЛ НА ВСИЧО ПРЕХОДНО.

Въпрос:
Какво прдставлява ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ, което е неделима част от същността на ВЕЧНОСТТА?
Кратък отгоовор:
Представлява всеобщият ТВОРЕЦ И РУШИТЕЛ на всичоко преходно, като форма и структура.

Въпрос:
Какво конкретно представлява ЕНЕРГИЯТА, като част от ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ?
Кратък отговор:
Прдставлява произведение от МАСА, като количество материя и ПЪТ/СКОРОСТ/, като количество за двжение.
Без произведение от маса и път няма и не може да има енергия, и сила, включително и гравитационна такава.

Въпрос:
Какво предствлява гравитацията, като реалност, продукт от СЪЩНОСТТА на ВЕЧНОСТТА?
Кратък отговор:
Представлява студуено квантово корпускуларно радиално излъчване от структурите на ВЕЧНОСТТА,/ елементарни частици, атоми, молекели, микро и макро тела/, каквото е и горещото светлино излъчване от телата.

Въпрос:
Кой е носителят на гравитационната енергия?
Кратък отговор:
Гравитоните със своята маса и скорост/път, приет за единица мярка/, както фотоните са носителите на светлинната енергя със своята маса и скорост.

Въпрос:
Кое обуславя да е горещо светлинното излъчване, а гравитационото да е студено?
Кратък отговор:
Различните механизми на сило въздействие , при срещата на фотоните и гравитонити със телана.
При фотоните има ПРАВ МЕХАНИЗМ НА СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, който поражда сила с посока равна на посоката на движение на фотоните.
При гравитоните има РЕАКТИВЕН МЕХАНИЗЪМ НА СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, който поражда сила с покока обратна на посоката надвижение на гравитоните.

Въпрпос:
Поради различните механизми на силово въздействие, при светлената и при гравитацията, каква е директната светлинна и директната гравитационна сила спрямо телата от които изхождат съответните квантови енергийни потоци/ светлиннен и гравитацианет/?
Кратък отговор:
Светлинната сила е центробежна, а гравитационната е центростремителна.
Въпрос:
На какво се дължи хидро и аеро статичното налягане?
Кратък отговор:
На гравитационното излъчване от земята и неговото реактивно силово въздействие върху телата през които преминава.

Въпрпос:
Какво се получава от хидро и аеростатичното гравитационно налягане?
Крагък отговор:
Получава се подемната центробежна гравитационна сила във флуидите, открита от Архимед , пропорционална на масата на изместения флуид от телата, които се намират във флуида.

Въпрос:
Какво обусрлавя рлазлитака между двете гравитационни сили във флуидите /цетрпостремителна и центробежна/, продукт на гравитационното излъчване?
Кратък отговор:
Обуславя реалната подемна сила, която е налице, при всяко тяло потопено във флуид. Обуславя и реалността, кога едно тяло пътъва и кога изплува и прува на повърхността на флуида.

Въпрос:
Кое е общото и кое е различното между центростремителната и центробежната гравитационни сили.?
Кратък отговор:
Общото е:
,1. Че и двете са продукт на гравитационното корпускуларно излъчване.
2. Че и двете са пропорционални на маса.
3. Че и при двете гравитационните ускорения/ цнтростремително и центробежно/ са еднакви.
Различното е:
1. Че без центростремителната гравитационна сила няма и не мож еда има центробежната.
2. Че центробежвата я има само във флуиди, цетростремителанта я има и извън флуидите и във накуум.
3. Че центростремителната зависи от масата на телата, а центробежната от масата на изместения от телата флуид, който завси от обема на телата, потопени във флуидите.
На лицее възможността през 2014г. да се покаже такъв двигател, понятен не само за специалисти¸но и за лаици, включително и за тези, които, в заблуда го квалифицират, като „вечен двигател” и считат за невъзможен.

Въпрос:
Какво обуславя и гарантира ралността, че центробежната гравтационна сила действува само вътре във флидите, а центростремителната гравитационна сила и извън тях?
Кратък отговор:
Обуславя и гарантира реализация на директни гравитационни хидростатичини безконечнолентови двигатели.

Въпрос:
Можел ли е Архимед , на базата на подемната сила , която е открил и законите при лоста, на базата на които се е сетил как до установои има или няма сребро в едно златно бижу, да реализира и директен гравитационен двигател, който науката в заблуда счита за вечен двигател?
Кратък отговор:
Можел е . Но! Не се сетил, как да го направи, както се е сетил за златното бижу.

Въпрос:
Какво представляват естествените водни басеини на зимята/езера, морета, световния океан/, на базата на гравитационното излъчване и обоснованите от него цетростремителни и центробежни гравтационни сили?
Крлатък отговор:
Представряват мощни безопасни и неизчеррпаеми естествени източници на енергия, в сравнение с които наличните въглища, петрол, природен газ, светлината, която достига от слънцето до земята, както и енергията, при ядрения разпад и синтез са капка в необятното пространство, от които с директни гравитационни двигатели могат да се черпят неограничени количества енергия с което ще изчезне от съзнанието на хората/учени и лаици/ заблузата, че гравитационното поле е консервативно, като е изчезнала заблудата ,че земята е неподвижна.

Въпрос:
Кои са ВЕЛИКИТЕ ОТКРИТИЯ и ИЗОБРЕНЕВЯ във връзка с ГРАВИТАЦИЯТА с фундаментално значение за човешкия род?
Кратък отговор:
1. Откриването, че телата имат тегла, което в същност е откриването на гравитационната сила.
2. Откиването на възмможностите на лоста за преодоляване на големи гравитационни сили с малки татива.
3. Изобретяването на кантара и везните.
4. Изобретяването на макарите
5. Откриването на подемната индиректна гравитационна центробежна сила във флуидите от Апхимед.
6. Откриването на хелеоцентричната система от Коперник.
7. Откриването на независимостта на големината на гравитационното ускорение от масата на телата в гравитационните полета от Галилей.
8. Откиривато на закона за гравитационната сила от Нютон.
9. Откриването на законите на Кеплер.
10. Изобретяването на водните колела/индиректните гравитационни двигатели/, на базата на които днес имаме мощните ВЕЦ-ли.
11. Откриването в 1960г. НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО Поради заблуда все още непризнато. Но! Ще мине време ще се признае, както днес , въпреки няколко вековната съпротива на църквата е признато , че земята се звижи в пространството.
12. Изобретяването на директните гравитационни дивгатели в 1960г. и до сега 2013г, непризнати до сега. Но! Ще дойде време ще изчезне заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както изчезна заблудата, че атома е неделим и ще се признаят и човечеството ще има ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА, БЕЗОРАСНА ЕНЕРГЕТИКА с неограничени възможности за добив на енергия както на земята, така и на други небесни тела, до които ще достигне

Забележка:
СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОСТТА – БОГ Е ВЕЧНА. ВЕЧНИ ,И НЕНАРУШИМИ СА ЗАКОНИТЕ, КОИТО ПРОИЗТИЧАТ ОТ НЕЯ. ОБЕКТИВНИТЕ ИСТИНИ, КОИТО ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ТЯХ СА НЕПОБЕДИМИ.
ЗАБЛУДИТЕ, ПРИ ХОРАТА МОГАТ ДА ЗАДЪРЖАТ ТЯХНОТО ДОСТИГАНЕ ДО СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЯ, НО НЕ ОМГАТ ДА ГИ УТЕЩОЖАТ.
ДУХОВНАТАВЛАСТ СЪС СВОЯТА МОЩ , В ЗАЩИТА НА ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ЗЕМЯТА Е НЕПОДВИЖНА НЕ ДОПУЩА ИСТИНАТА, ЧЕ ПОДВИЖНА, НО НЕ Я ПОБЕЖДАВА И ДНЕС БЕЗ И С ЖЕЛАНИЕ ЦЪРКВАТА, КАТО ВЛАСТ И УБЕЖДЕНИЕ НЕЧЕ ПРИЗНАВА , ЧЕ ЖЕМАТА СЕ ДИВЖИ В ПРОСТРАНСТВОТО И ВЕЧЕ НЕ ЗАСТАВА СРУ СРЕЩУ СЪЩНОСТТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ БОГ, НА КОГОТО СЕ МОЛИ ОТ КОЯТО СЪЩНОСТ ПРОИЗТИЧА ТАЗИ ИСТИНА- ДВЕЖЕНИЕ НА ЗЕМЯТА В ПРОСТРАНСТВОТО.



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313521
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930