Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2012 07:55 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1997 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 14.09.2012 08:30


Въпрос:  Кога едно тяло може да придаде по голямо ускорение и скорост на друго тяло от собственото си ускорение и скторст, което има маса по голяма от негова маса ? Кратък отговор:  Когато тялото с по голяма маса му се противопоставя само със инертността на собствената си маса, без външно сумарно силово въздейсвие върху него по голямо от нула.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
15.09.2012 20:55
това не го разбрах добре ....
цитирай
2. doctora - доктора
08.10.2012 00:11
сега го разбрах учителю ... със здраве.
цитирай
3. doctora - доктора
10.02.2013 01:15
Какво по-лесно нещо от това да разбереш Материята/Движението/Пространството и какво по-трудно нещо от това. Двуполюсните истини са обективната истина съдържаща в себе си и ясно виждане и заблудата. Как ще съзрат Единната теория на полето джигитите, които боравят с патериците на хищника без да виждат крилете на Отца. Няма да стане. Не кажеш ли благодаря и не отплатиш ли се на благодетелите и учителите си ти никога не ще продължиш напред във Вечността. Абсолютната свобода е това ... Балансът никога повече и никога по-малко. Трудно това ще го постигне човекът на старата научна парадигма, но човекът на новата научна парадигма и стряскащото число 666 ще го постигне. Велик грях са сторили древните идиоти наричащи себе си духовници и принизили тризъбеца до кръстта и числото на шестата раса до дявола рогат. Няма неотплатено добро и никога не ще има, но няма и неотплатено зло и никога няма да има ... Пътя е само един и странно той е винаги с две посоки във всеки един момент от времето несъществуващо - пътя към горната земя и пътя към долната и ние не го виждаме този истински път и кви ли не легенди пишем ли пишем. Без новата научна парадигма ще си останем неуки и слепи, макар и газещи в светлина и вода. Без материята/движението/пространството невидими не ще достигнем до покой и просветление. Ще видим ... Едно уточнение ... И тъй наречените обикновенни хора и тъй наречените виждащи са в лайната на легиона ... Топлите лайна на падналия ангел и само познанието може да ни освободи и да ни направи отново войници на Вечността. Амин.
цитирай
4. doctora - доктора
29.04.2013 23:54
Какво представлява фасадата на град Петра .... Представлява тризъбец в истинския смисъл на тези думи. Който има очи да види. Амин. ...... Между другото все още пиша защото все още работя по двигателя и ще работя докато го докарам до ниво при което той да работи или до ниво на което да не мога да го накарам да работи. Смирението е пътя към спасението. Успехи в разбирането.
цитирай
5. doctora - доктора
01.05.2013 22:24
Едно от нещата които ще ми липсват " в " Новата научна парадигма е/са филмите за пътуване във времето. Защо? ..... Просто защото не можеш да пътуваш в нещо което не е същност тоест не съществува. От това по-просто казано здраве да е, но явно даваме отговори на въпроси, които съвременната физика и хора не са се научили да задават. Амин.
цитирай
6. doctora - доктора
08.05.2013 15:28
Защо са ЧЕТИРИ КОННИЦИТЕ НА АПОКАЛИПСИСА и защо цифрата 4, цифрата 3, цифрата 6 и цифрата 7 се появяват толкова често в библията. Защото Библията е писана на базата на по-стари източници - златните книги на българските колобри и в Истинската Библия нещата са написани ясно, а в полуфабриката поради принципа на разваления телефон нещата са писани от неграмотни хора по неграмотен начин, макар че и те са виждащи .... виждащи, но от нисък клас за съжаление. И така на базата на новата научна парадигма какво виждам аз във Библията и по-точно какво виждам написано в Истинската Библия, която я предхожда. И така кои са четирите конника на апокалипсиса .. Първо кой е Апокалипсиса? Апокалипсиса е Откровението, истината, разбулването, разкриването, сблъсъка на световете, но не обезателно унищожителния сблъсък на разрушението. Първия конник на апокалипсиса е със символ ЛЪКА ТОЕСТ СТРЕЛАТА ТОЕСТ ДВИЖЕНИЕТО ТОЕСТ СВЕТИЯ ДУХ, НО ДВИЖЕНИЕТО КАТО ДУМА И СМИСЪЛ МИ Е ПО ПО СЪРЦЕ, ТОЕСТ ПЪРВИЯ КОННИК Е ДЕЙСТВИЕТО, ТОЕСТ ЕДНА ОТ ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ СТРАНИ НА ВЕЧНОСТТА И САМО ПО СЕБЕ СИ ВЕЧНОСТ. Четвъртия конник е конника на смъртта, на края и новото начало, на истинския начин по който всичко около нас и нас самите е построено, четвъртия конник е сблъсъка, физическия импулс, а не някаква си фантасмагория, четвъртия конник е амина от кръста. Вторият конник - червения може да е само един и това е инертността или по друг и по-понятен начин казано е материята, материята се е обозначавала в древността с червения цвят. Третия конник е черният и той може да бъде само и само черното пространство, в което се движат светещите енергийни потоци, само пространството няма светлина защото е само измерения .. Знам, че за религиозните братя това е трудно смилаема истина, но е истината обективна. Светата четворица са и четирите конника на апокалипсиса, но кой да види. Кой да види истината в очите за ДВИЖЕНИЕТО/МАТЕРИЯТА/ПРОСТРАНСТВОТО/СБЛЪСЪКА. Как да ви го кажа по-ясно и по съдържателно от това, неможе. Амин.
цитирай
7. doctora - доктора
12.05.2013 01:33
Защо смятам, че ДРЕВНИТЕ ВИЖДАЩИ КОЛОБРИ СА НИ ОСТАВИЛИ С ИСТИНА ОТВЪД НАШИТЕ ПРЕДСТАВИ С ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ЧЕТИРИМАТА КОННИКА НА АПОКАЛИПСИСИ ..... още един довод отвъд по-горния коментар. В истината за пижо и пенда от българската мартеница стои фундаментална истина по подобие на тази за българската двойноспирална истинска българска суровачка. Каква е тази истина и защо е във връзка с четиримата конника на апокалипсиса. Горе ви казах, че първия конник на апокалипсиса - белия е истинския свети дух, всъщност движението, а още по-точно действието, а втория конник на апокалипсиса - червения е истинската материя, а още по-точно казано противодействието. А ПОЗНАЙТЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ КОИ СА ПИЖО И ПЕНДА ОТ БЪЛГАРСКАТА КАНОНИЧНА СУРОВАЧКА ... Забравили сте и още как. Аз знам, че сте забравили и то така яко сте забравили, че независимо, че сега ви го припомням вие даже не знаете за какво ви говоря. Знанието което ви ПОКАЗВАМ СТОИ ОТВЪД ЕНЕРГИЙНА БАРИЕРА НЯМАЩА РАВНА НА СЕБЕ СИ И ТАЗИ ЕНЕРГИЙНА БАРИЕРА ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВУВА ЩОМ И ВЕЛИКИЯ ВИЖДАЩ КАРЛОС КАСТАНЕДА НЕ МОЖА ДА ВИ Я ПОКАЖЕ В ИСТИНСКИЯ И БЛЯСЪК, А ТОЙ ПОВЯРВАЙТЕ СЕ Е ПОСТАРАЛ С ЦЯЛАТА СИ ДУША И СЪРЦЕ ..... постарал се е и още как като гледам от страни неговите действия. Истините за българската канонична суровачка, българската канонична мартеница, знака на ювий / гледам, че никой от вас не е разбрал все още за какво ви говоря, но има хора от вас които знаят все пак /, истинските колобърсковладическинептуновскопосейдоновскохерметически жезли, образът на нагуалите от българските свещенни изобразявания / разбира се те трижди великите нагуала не са го наричали нагуал, но са го изобразили много по-добре и истински от братята индианци и не случайно се говори за познания носени от нас на братята китайци и индийци ... следите не могат да бъдат изгорени и те ни връхлитат /, образът на конника и стрелата, ЧИСЛОТО 666 и т.н. са ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ, КОИТО НЕ СТЕ СЕ НАУЧИЛИ ВСЕ ОЩЕ ДА ЗАДАВАТЕ. Със здраве и амин братя и сестри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300360
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031