Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2012 06:43 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 842 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Какво ни позволява и какво не ни позволява законът за съхранение на материята и движението , като неделеми части от същността на Вечността и произведението от тях, като съхранима енергия със силомер, лост , макара и безконечна верига на колло, което трябва на имаме предвид, при реализация на директен гравитационен двигател, на базата на системи с гравитационно обоснован променлим обем и маса? Кратък отговор: Позволява с силомер, лост, макара и безконечна верига на колело: Със силомер :  Установяване на неограничен брой обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали при системите с гравитационно обоснован променлив обмем и маса във зависимост от положението им спрамо напрлавлението на гравитационната сила, при уднопосочното им движение по затворен път в гравитационното поле на земята.  Измерване, установяване и доказване на максимално и максимално тегло, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при преобръщането им , под влиьние само на собственото им / максимално, минимално/ тегло на 180 градуса. С лост и макара:    Наличие на работна гравитационна сила , равна на разликата между максималвото и минимално тегло на конкретните еднакви системи, които използуваме за демонстрация на тази реалност.    При падане на система в положение на максимално тегло издигане на също такава система в положение на минимално тегро на по голяма височина от височината на падане в съотношение на максималното към минимолното тигло, което може да бъде : 2:1, 200:1, и пр.    Възстановяване на по голям гравитационен потенциал от израходвания такъв , при изидгане на система и преобръщанего и под влияние на собственото й тегло. С безконечна верига на колело:  Демонстрация на работещ директен гравитационен двигател, който науката, на базата на заблудата от много векове насам, че гравитационното поле е консервативно все още прима, като вечен двигател, каквъто съгласно закона за съхранение на енергията е невъзможен, докато, като двигагел, които ползува етествен неизчерпаем източник на енергия не е и не може да бъде вечен двигател изън блокираното от заблуда човешко съзнание.   Не позволява:  Нарушение на закона за съхранене на базовата същност на Вечността от който произтичат законите за съхранение на материята и движени от които прозтича и законът за съхранение на енергията, като произведение от материя, измерима,като маса и движение, измеримо като скорост/ път приет за единица мярка:   Забележка:  Както казва народната поговорка „ От вдяко дърво свирка не сатава”, така и от всяка система с гравтационно обоснован променлив обем и маса не сатава, ако с нея не може да се димонстрират реалностите упоменати в отговорите на въпроса.                        



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Какво?
15.08.2012 06:55
Какво би могла България да покаже на света, ако нейните технически специалисти, администратоти и управници биха могли да избязът от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консерлвативно и с незначителни розхжди дЕмонстрират посочените реалности в постинта, които законте за съхранение ни позволяват?
БИ МОГЛА ДА ПОКАЖЕ НЕЩО ПО ЗНАЧИМО ОТ ,УСКОРИТЕЛЯ В ШВЕЙЦАРИЯ в който скоро съобщиха , че е "открта" частица, без маса в разрез с законите за съхранение.
цитирай
2. doctora - доктора
16.08.2012 00:49
това с частицата без маса е ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОСТОТИИ ОТ ВЕЛИКАТА ПРИКАЗКА ЗА ГОЛИЯТ ЦАР ... ДАЖЕ Е ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ИЗКРИВЕНОТО ВРЕМЕПРОСТРАНСТВО И ИЗОБЩО ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВРЕМЕТО ... амин.
цитирай
3. gmihov - Ако!
16.08.2012 02:08
И в езика със словата и в математиката с числата може да има грешка и заблуда, но с реалностите не може.
Ако делим едно число на : 2,3,4,5 и т.н. до безкрай нулев резултат не получаваме.
Ако едно тяло се разпада на: 2,3,4 5 и т.н. до безкрай също няма нулев резултат .
Щом матеманиката, като точен и достоверен език и физиката, написана с реалностите от Вечността, като безпогрешен език ни показват, че няма и не може за има частича с нулеви размери и нулева маса, това е обективната истина и всяко твърдение за наличие и за миг на частица с нулева маса е дълбока заблуда, която застава срещу законите за съхранение.
Пространството, материята и движението, като недеримо единство и като отделти страни и проявления на това неделимо есинство са вечност, която нито се създава, нито намалява, нито се увеличава, нито се унищожава Все безначална, безкрайна и вечна си остава.
Това, което, при нея се появява и изчезва са преходните й бозбройни форми и структури на съществуване с размери между две недостижими граници : нулата и бизщраността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300283
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031