Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2012 08:41 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 564 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:    Кое се прпоменя, при ускорителното движение, което не може да го има в противоречие с принципа на Нютон, че нито едно тяло не може да промени положението си на покой и инерциално движение, без външна сила, която да действува върху него? Кратък отговор:  Променя се съотношението между скоростта, която обуславя външната сила и и скоростта, която получава даденото тяло от нея. Резултат на което всяка външна сила, която действува върху дадено тяло и ускорява или забавя движението му крони към нула, както и ускоренито, което създава, включетлно и гравитационната сила и ускорение, при свободно падане.  Във Всиемира няма фундаментални природни закони,които да важат само за макрокосмоса или само за микрокосмоса . Еднакви са фундаменталните природни закони, продукт на всеобщата базова същност на Вечността, които обуславят вихровите движение/ циклоните и антициклоните/ в космоса и в земната атмосфера и във водите на океана на земята.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
12.08.2012 12:18
завихрянията са необходим елемент от запалването на звездите ... реално завихрянията са макроускорители и при определено ниво водят да започване на термоядрен синтез ... след време това ще се види и ще може да се изчислява ... звездата е като жива машина и по това което излъчва ще знаем какво да очакваме от нея, а това ще е жизнено важно да го достигнем като познание за да оцелява човечеството и за в бъдеще ... но ни трябва първо да "овладеем" тризъбеца ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
12.08.2012 13:00
най-интересната тема за хората съм забелязъл е темата за живота и смърта ... ние реално сме в долинта на смъртната сянка, а дори в библията нещата не са обяснени свястно ... а там в тази книга за първи път срещнах думите за тази долина ... само да уточня, че това е мястото на структурните форми на материята тоест същностите които имат начало и имат и край или тонала на карлос кастанеда ... виждащите виждат тъй нареченото енергийно тяло=двойника=яйцето=кълбото=нагуала, а не виждат елементарния факт че това е една от предхождащите матрици по която се изгражда двукракия човек ... един от ключовите, но неглижирани въпроси на генетиката е как става пространствената ориентация на захвата на клетките една за друга за да стане човек, а не медузообразна маса ... водещи генетици проправят идеята за матриците, но все чакат нещо да стане за да се изкажат ... нещо като приказката, че царя е гол ... както и да е ... енергийното тяло е тази матрица и него виждат виждащите и то предимно него, а двукракото при виждане изобщо не се вижда ... защо ... един господ знае ... може би има степени на масивност или концентрация на движението ... важното е че има предхождаща матрица и вероятно тя живее по-дълго и то неимоверно по-дълго от двукракото тяло ... вероятно тя е тази която носи спомените на различните реализации ... вероятно ще дойде и времето в коетовоистина ще узнаем ... ще узнаем и къде се изковават тези геномни образования ... според мен "на дъното" на звездите тоест в звездите и когато звездата истини след стотици и хиляди милиарди години и се превърне в планета тези геноми дават началото на биосфера .... ако планетата е на подходяща орбита за това да се реализира органичен кръговрат ... ще видим ... воистина е важно да приемем като основна аксиома тризъбеца и тогава пред очите ни ще започне да се "изгражда" свят с невероятни възможности и дадености ... трябва вече да започнете да възприемате насериозно учителя, но ... само вечността е тази която ще каже амин ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315655
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930