Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2012 00:20 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 647 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 09.08.2012 06:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:    Кое е общото, което го има, при двигателите на базата на водни, въздушн и гравитационни енергийни потоци/полета/ и с какво се пстига при тези енергийни потоци? Кратък отговор:  Общото е, че при всичики варианти на двигатели, на базата на тези енергийни потоци имаме наличие на действие по голямо от противодействие.  И при трита вида енергийни потоци това се постига със съответни конкретни технически решения на съответните двигатели, които са прости, понятни и лесно могат да се видят в условията на реални опити и разберат.  За виждането и разбирането на простите технически решения, които осигуряват действия по големи от противодействеята, при директните гравитационни двигателе за сега има една многовековна заблуда,която пречи. Тази заблуда е, че гравитационното поле е консервативоно, каквото то не е. На базата на тази заблуда учени и лаици са слепи и глухи за реалността, че гравитационното поле на земята е най- мощният, безопасен и неизчерпаем естествен източник на енергия на земята, който ни показва своите големи мощности , като връща обратно всичико на земята, което вулканите изхвърлят високо в атмосферата, като принуждова луната да се движи заедно с земята.   Въпрос:  Какви скорости магат да достигнат двигателите на базата на водните, въздушните и гравитационните енергийни потоци, ако можеше да го няма триенето? Кратък отговор:  Скорости равни и по големи на собствените им скорости, която при гравитацията собствната й скорост е равна на скоростта на светлината. Тяло с маса само един нютон, със скорост равна на скоростта на гравитацията ни осигурява мощност  3.10^8 вата = 300Гвт. Ако масата на тялото е 10нютона мощността е 3000Гвт.    Тези конкретни мощнсти на базата на гравитационото излъчване от земята красноречиво сами говорят за огромните мощности на гравтационното поле на земята, което с вулканите и орбиталното движение на луната около земята, като реалности ни го показва действителността.    При някой от директните гравитацонни двигатели и енергийни магистрали сериозен проблем за решаване ще е не как да се увеличи мощността на гравитационните двигатели, а как да ес ограничи за да не се саморазушат и окажат опасни за хората, които ще работят с тях.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
09.08.2012 01:15
нещо съвсем в страни от темата ... ама за мен е важно защото първите които ще събирам след време /ако вечността разреши ... това е буквален, а не метафоричен израз/ "под знамето" на института ще са българи ... тъ за интересните от тях, за един от тях ... е може и да си забравил учителю за блогър с партизанското име ba4o a4o ... той някога писал ли ти е на лични и опитвал ли се е да се свърже със теб ... по мойте изчисления не е, но все пак ми е интересно ... мисля, че загуби интерес към "теб" с онези спорни изстрели във височина където той показа явно неразбиране на представяния от теб материал, а доста добре се справяше в теоретичните спорове и дори разбра, че говориш на собствен език различен от физическия ... а доброутро и защо физиците очакват гения да говори на техния език ... НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОВА В ИСТОРИЯТА НА НАУКАТА ИЛИ ПОЧТИ НИКОГА ... но както и да е ... жалко за ABV форума защото след онези изстрели, скоро след тях интереса на този блогър към темата физика /мисля, че беше/ постепенно замира напълно ... за сметка на това той доста активно пише по религиозните форуми в бг наука и то за исляма ... и това не е особенно интересно ... важното е че като гледам се сблъсква със същия проблем с който и ти - пише със факти за корана, а неговите опоненти му отвръщат с наизустени глупости и промити мозъци ... МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ТРИЗЪБЕЦА КОЙ КАКВА СТРАНА ЩЕ ЗАЕМЕ ПРЕД ФАКТИТЕ ПРАВИЩИ БОГОВЕТЕ СЪС ЗАПУШЕНИ УСТИ ... ТОВА ВРЕМЕ, КОЕТО АЗ НАРИЧАМ ЧАСА НА ТРИЗЪБЕЦА ИЛИ ЗНАМЕТО НА ТРИЗЪБЕЦА ИДВА ... който осъзнае какво е тризъбеца никога не ще се върне назад - ДВАТА ДРАКОНА НА ДЕЙСТВИЕТО И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ВПИТИ ВЪВ ВЕЧНА БИТКА И ТАНЦ ГМУРНАЛИ СЕ В СИЛАТА НА АБСОЛЮТНОТО НЕДЕЙСТВИЕ И НЕПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ПОЛЕТО НА БИТКАТА СА ЕДИНСТВЕНИЯ БОГ В КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ВЯРВА ЧОВЕК ... АКО ИСКАТЕ И ПО-ЛЕСНО ЩЕ ГО КАЖА - ТРИЕДИНСТВО НЕОТДЕЛИМО ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО СА ЕДИНСТВЕНИЯ ГОСПОДБОГ ... амин за вярващи и невярващи.
цитирай
2. doctora - доктора
09.08.2012 01:21
този е един от хората, които ще влезнат в института на вечното движение или на вечността както кажеш да го наричаме ..... много ми се иска по-бързо да става двигателя, който държи ключа към всичко, а ме мотат идиотщини ... ей виж абстракта - натисна го мързела, жегата, нежеланиета, а той не разбира, че срещу него противостои инертната страна на вечността в целия си блясък тоест срещу него и срещу нас стои вечността и противостои без капка от злоба и личностност ... просто си противостои за добро или за зло ... странни ще са тестовете за прием в бъдещия институт на вечността ... страшна сила ще се кумулира в него за да освободи човека и да изгради мост между света на виждащите и на обикновенните хора ... даже не можете да си представите за каква сила иде реч ... силата на знанието или знанието на силата ... както и да е ... пак амин ...
цитирай
3. doctora - доктора
09.08.2012 01:25
и нещо което преди бях писал, но някак си не го забеляза учителю - ТОВА Е ПИСАНО ПРЕДИ СТОТИЦИ, А МОЖЕ И ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ .... : ИМА САМО ЕДНА ПРИРОДА. ТИ МОЖЕШ ДА Я РАЗДЕЛИШ НА ТРИ И КАТО ГИ СЪБЕРЕШ В ТРИЕДИНСТВО, ОТ ТЯХ ДА ПОЛУЧИШ ЕДНО. ГЛЕДАЙ, ТОВА Е ФИЛОСОФСКИЯТ КАМЪК. .... УЧИТЕЛЮ ОТНОВО ЩЕ ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ ТОВА Е ПИСАНО МИНИМУМ ПРЕДИ НЯКОЛКО СТОЛЕТИЯ, А МОЖЕ И ПРЕДИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ... тези открити в нета слова аз наричам шепота на древните виждащи или шепота на вечността ... тя е пожелала да стигнат до нас по един или друг начин ... със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300600
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031