Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2012 06:38 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 962 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:  Каква зависимост има между производство и консумация и тази завсисимост ли е причина за икономическите кризи? Кратък отговор:  Зависимостта е, като расте едното, расте и другото. Като намалява едното, намалява и другото. Но! Причината за икономическите кризи не е в това, а в една друга реалност. Ако в нивата бурените са много реколтата е малко. Ако реколтата е мако и производство и консумацията с в криза. Извода е: Да няма намаление на производство и консумация нужно е да няма бурени / паразити/ в нивата/ в обществото.   Въпрос:  На базата на какво се раждат паразитите в човешкото общество на неправилното разпределение на общият обществен продук, резултат от тдуда на хората. Когато по голям дял от този продукт натурално и чрез парите се насочва към параазитите / престъпни, мошеници,  краци, апаши и тям подобни юнаци/ те стават пример за подръжание обществото се пълни с паразити вясно за „житото” няма , житото линее „ буренът”, като кърлеж който смучи гръв се надува и идва един момент да се спука за да може отпадне , „нивата да се очисти” и реколтата и консумацията да се врезат в релсите и да растат.  И така, ако , като властници и граждани искаме да увеличем стандарта си на живот, това няма да го решим с намаление на пенсии и азплати, а с прочисване на „нивата” си от бурени и вредата от тях.  Прехвърлей с рестуцията реално  земята от хилади селски труженици с база за собствени работни места, не може да намаме обезлюдяване на силата , намаление на производителите и увеличаване на консуматорите и кокушкарската пагубна за селата престъпност, която ограничава и ликвидира в селата трудовата заетост и на хората в пенсионна възраст, което и комунезма с разрешването на земя за лично ползуване не направи, го направи пост комунизма със създаденте условия за ръст и безнаказаност на кокушярската престъпност, каято лиши от възможност хиляди пенсионери и не саом пенсионери , но и мради хора от една по добра и по здравасловна среда в селата. Прогонването на много млади и способни хора от страната и съсредоточването на населението в големите гарадове , където посткумунизма извете на преден план за пример не произвдителите, а пазитите, с което се увичава консумацията от страна на паразитите и нарушава равновесието на правата зависимост между производство и консумация , без взаимно стимулиране на производство на блага и консумация на благо като израз на благоденствие на общаството, като цяло.  Частичното облагодетелствуване на част от обществото, независимо на базата на какъв решим / демократичен или тоталитарен/ става в крайна светко води до икономически кризи и до реворюционни промени в обществото с милиони безмислени човешки страдания и жертви.  Изводът за благоденствие е: По малко паразити и по малко блага за тях. Повече производство и повече консматори, на базата на справедлво разпределение на трудавата заетост и благата, без услъвия те като водни сруи да не потъват березултат в пясък, на който трева не расте и жито не вирее.  



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. diadokolio - Прекрасно и полезно!
07.07.2012 08:34
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за плевелите и паразитите!
Да, трудно ни е на село.
Много време и думи бяха необходими, за да повярват, че почвата е невероятен капитал, а закритото ни училище, е невероятен цех.
Всеки може да се разходи по пазарите и да разгледа цените, на всякакви луковици, разсади, семена и фиданки.
Това е трудно занимание, но носи красота и увлича, а и не се разваля, може да си чака купувачите, като не се губи принадената стойност.
Да, появяваха се паразити, които си предлагаха услугите, за да ги пласират, но убедихме трите кооперации, че си заслужава усилието, да си извадят съответните разрешителни и целият процес да е затворен при нас, от семето, до опаковката с подробно описание, за агротехниката при използване.
Приятни почивни дни!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
2. doctora - доктора
08.07.2012 21:12
идиотите крадат чрез парите или по-точно чрез финансовата система която е в моментът ... сорос разсипа българия благодарение на финансовата система и помоща на сините комунисти разсипници като к-в и с-ски, само и само жан виденов да не успее, а ако сега се види кой какви пачки е направил ще види че уж прокълнатия виденов, че спрямо онези няколкото сини, жълти и пинбени комунисти, че е направо херувимче ... в един малък град от селски тип и бивш йерусалим - за град пловдив говоря тези неща се знаят, а имайте предвид, че аз не съм комунист, а и вече не знам какъв съм като бях седесар, царист и асъна мъ ... в моментът и близките 50 години гърците са обречени през същия ад да преминат ..... много шибани паразити, които ако бяха хората виждащи щяха да изправят до стената и да разстрелят,но ... и това не е съвсем така защото убийството на човек носи много тежка карма и изобщо революциите са доказали че изваждат на повърхността деволюцията, така че човешкия вид трябва много да внивава, а и късмет се иска съдбата да каже амин ... каже ли съдбата амин раят на земята ще мине първо през българия, но .... със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316158
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930