Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2012 08:24 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1898 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                         Ооткрито предложение!                П Р Е Д Л А Г А М   при изграждането на „София Тех парк”на територията на гр. София да се включи изграждане на: ПЪРВО.    НАУЧНО- ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА за проучване и реализация на ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА с неогрпаничени възможности за икономически изгодно и безопасно производство на енергияёна базата на гравитационното излъчване от земята и други небесни тела, което формира гравитационните им енергийни полета, като мощни, безопасни и неизчерпаеми естествени източници на енергия с инвестиционно и кадрово участие на страните от ЕС и други страни. ВТОРО.    Иизграждането на тази база да започне на базата на предварителна изработка на необходимата техника с която да се демонстррат и онагледят следните обективини истини за което България има достатъчно технически специалисти в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, които, при излизане от това балто могат да резират необходимата техника, демонстроци и онагледяване на: а. Наличия на неопределен брой обеми,маса, тегла и гравитационни потенциали, при системите с гравитационно обоснован променлив обем, маса, тегло и гравитационен потеницал между две гравитационни нива в гравитационното полета на земята в зависимост от положението им спрямо направрението на гравитационната сила. б. Наличие на различни по големина обеми, маси, тегла, гравитационни потенциали, при движение на системи с гравитационното обоснован променлив обем, маса, тегло и гравитацонен потенциал, при движението им по затворен път в гравитационното поле на земята във водна среда и на суша в атмосферна среда. в. Наличие на сумарна гравитацонна енергия по голяма от нула, при движение на системи с гравитационно обоснован променлив обем, маса, тегло, гравитационен енергиен потоенциал. г. Наличие на неизчерпаема работна гравитационна сила в гравитационното излъчване/ поле/ на земята, като такава неизчерпаеми работни сили има във водните и въздушни енергийни потоци дакато те съществуват на базата на които имаме ВЕЦ-ли и вятъпните електроцентрали. д. Възстановяване на гравитационен енергиен потенциал по голям от израходвания такъв с извичане на полезна енергия от гравитационното поле на земята. е. Наличие на работещи експериментални образци на директни двигатели без и с генератор на електрическа енергя.    М О Л Я всички чтатели на моят блог до съзнанието на които са достигнали упоменатите обективни истини и на базата на своите обективни познания от училище и университет са проумели нещо от тях, като възмаона реалност да подкрепят, в името и за доброто на хората настоящето ми предложение, за реализацията на което не са необходими на първо време много пари, а много здрав разум, без алчност агресивност и престъпност.                 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
03.07.2012 10:42
НЯМА ДА СТАНЕ ПО ТОЗИ НАЧИН УЧИТЕЛЮ ТОЕСТ СО КРОТЦЕ И СО БЛАГО ... ЩЕ СТАНЕ САМО С КЮТЕК, НО КЮТЕК С ИНТЕЛЕКТ ... СЪС ЗДРАВЕ.
цитирай
2. doctora - доктора
03.07.2012 11:27
половин година,а блога мина половин милионовата бариера ... като гледам на нова година, да е здраве и живот разбира се ще мине и шестотин хиляди .... УСКОРЕНИЕ както се казва учителю ...
цитирай
3. gmihov - доктора
03.07.2012 23:04
В блато трудно риба се намира. В блатото на заблудата, че гравитационното поле е контсервативно трудно се намира свободно съзнание, което на види, проумее и разбере, колкото и просто и очевидно да е това, че гравитационното поле не е консервативно.
В блатото на заблудата, че земята е неподвижна са биле нужни няколко века след Коперник и Галилей и "непогрешимите" лидери на църквата да проумея истината, че зевята се движи в пространството и се върти около оста си.
Знам, че само с писане няма да стане , няма да се избистри блътото в съзнанието на хората и те да видят и поумеят, че гравитационното поле не е консервативно, но без писане изобщо това блато да не може за много векове напред да не се избистри и хората да не видяте, които и предлагат гравитационните полета на земята и други небесни тела, като мащни, безопасни и неизчерпаеми естествени източници на енергия, която за да ги има за в бъдеще ще им е жизнео необходима.
За сега, при половин милион прочети н амоя блог, ти единствен можа да погледнеш не само с зрението на очите си , но и с зрението на мозъка си, което зрение е далеч по значимо от това на очите. Очаквам, при следващите половин милион прочети да не бъдеш вече само ти, но да има и още , повече от един, който да разберат обетивните истини , кото ти разбра.
цитирай
4. doctora - доктора
04.07.2012 00:06
и това с проглеждането няма да стане точно така ... и преди съм го казвал за протокола на бъдещето не родено, че първо трябва да имаме работещ двигател ... след това практически работеща мощност, която бизнеса да може да пипне ... бизнеса, който иска да печели без условности и тогава ще тръгне прогресията ... гледай как съдбата насосва нещата както и се иска ... борисов прави метани на германците и с право, а те са подготвяни от съдбата без да го знаят за делото с което ще изкупят вината си при първата и втората световна войни ... като гледам даже подготовката на японците върви шоково, а не толкова планово както при германците .... двата най-велики в технологично отношение народа, а това от цивилизационна гледна точка е основното, без да го знаят започват да обръщат лице към тъй наречената зелена енергия ... само дето още не знаят на къде ги кара да гледат съдбата безпределна ... само виж как излизат нелинейни истини зашити към новините със бели конци, а отразяващи борбата на парадигмите - еди кои си направили зарядно с вода ... айде холан ... като не знаеш от къде идва енергията недей да рискуваш че чергата е само вода ... без да те разберат нова научна парадигма няма да имат ... а трудно ще те разберат ... но от войната на идеите ще разберат ... когато тризъбеца застане срещу всички останали ще разберат, че нямат шанс или по-точно шансовете са два ... каменно съзнание или следващо ниво на цивилизацията ... ей богу всичко опира в това онова което правим да мърда ... не да шава или да се движи, а ако щеш и като мравка да пъпли безспир ... без него останалото ще остане само на чертеж и като фрагментирани идеи по най-различни лаборатории - палели водата - вярно е, коня с торба зоб извършва повече работа от машината с резервоар бензин - вярно е, има зарядно на вода - вярно е, има браонов газ - вярно е, има студена синтезна ядрена реакция без бързи неутрони - вярно е, излизат химически постановки при които имаме трансмутации - вярно е, но къде е источника никой не види.
цитирай
5. doctora - доктора
04.07.2012 00:21
а трябва да видят, защото това би означавало да си изкарат главата от задника ... а изкарването на главата от задника е необходимо за да се реализира реалността когато знаеш нещо да знаеш какво правиш защото не винаги когато правиш нещо ще имаш втори шанс да го направиш ... поне веднъж атлантида е горяла от запалена от гравитационния вятър вода и това е отразено в легендите и това горене бая е разстресло земята, но за да видят тази реалност и да не я допуснат хората изискват много работа върху себе си ... сгрешеното съзнание е функция на сгрешения геном и за да се изправи и енергийната бариера да победи е необходимо генома да си поправи ... изпъстрен е с грешки и тези грешки не са приспособителен, а пречещ на истинската еволюция механизъм ... цялата природа е заразена с вирус чието име е енергийна бариера и той е в нашите енергийни сърца - ядрата на клетките ..... даааа там е ... иначе не мога да си обясня за слепотата на химиците, които са си реални физици на микросвета да видят че няма безплатен обяд и че катализаторите няма как да работят и да ни спестяват хиляди години работа без от някъде да засмукват енергия ... не знам как точно го правят, но със сигурност създават асиметрии в гравитационното поле и от там си взимат всичко необходимо ... това незнание не е оправдание и за в бъдеще ако искат хората да оцелеят като вид ще трябва да разберат защо са по-ефективни от машините и могат и още по-ефективни да станат и да не гледат само цикъла на кребс, а да виждат основния енергиен донор и най-ефективните катализатори - ензимите ... човек е най-ефективен в използването и напомпването в съзнанието на гравитационната енергия, но реално виждащите виждат само част от истината, а ни трябва цялата ... гиганска е работата която предстои, а все още хората мъдруват около мъртвата точка и основните въпроси не си задават ... кой е първоисточника и защо неговото име да се свети вечно е "малко" по-сложно от името бог ... коя е основната божа заповед и защо тези заповеди имат йерар
цитирай
6. doctora - доктора
04.07.2012 00:29
хични нива и основните нива са три, но надолу в структурните форми са много повече ... защо физиката и химията които са истинските науки на науките и единствените които изучават без задръжки бога, а реално се срамуват като стане въпрос за него единствения - било ненаучно - ебати и смеха в залата ... какво ненаучно има във истината ... какво ненаучно има в това да видиш че бог е троицата, бог е законът и законът прави всичко и се намира във всичко ... нямало нужда от бога - ебати и шибаната гордост и себеотразяване ... смешни водачи има навсякъде и в науката и в политиката и в религията и на земята и на луната ... воистина имаме нужда от свежия полъх на новата научна парадигма ... не ми се пише повече ... успехи в разбирането и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301118
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031