Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2012 07:48 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 732 Коментари: 3 Гласове:
0



 Въпрос:  Без какво не може да се стигне до фундаментално откритие и изобретение? Кратък отговор: Първо.  Без знания за фундаменталните достижения от дълбока древност до сега в науката и техниката. Второ.  Без да се види конкретната реалност, такава каквато е за която се отнася съответното откритие и изобретения. Трето.  Без задълбочен анализ на конкретните ,реалности , които обуслявят съответното откритие и изобретение. Четвърто.  Без амбиция и упорит бекористен труд , въпреки всичики трудностти да се види и покаже истината такава, каквато е. Пето.  Готовност и голямо търпение да се поемат всичики трудности и обиди за цял един човешки живот от „непогрешими учени и всичко „знаещи” клюкари ёадминстратори и всякакви други умници, които и от Бога по добре „знаят”, че  е създал земята неподвижна и седнал на нея да се почине от умора. И не виждат и не искат да видят, че тя се движи непрекъснато във пространството.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. kostadin - Да де, ама какще докажеш, че древ...
02.07.2012 11:20
Да де ,ама какще докажеш ,че древните са били по - напреднали от нас?
цитирай
2. gmihov - Kostadin
03.07.2012 00:11
Напредъкът в науката е конкретен израз на натрупан обем от знания. На тази база не може човечеството в миналото да е напраднало повече от следваащите поколения.
Що се косае до въпроса биле ли са в миналото хората по умни и разумни от нас това е съвсем друг въпрос. Това, че днес имаме коли влакове, самолети ракети атомни бомби, биологични и химични оръжия за масово унищожение, че реализираме теорор и избиваме хилидяди невини хора съвсем не значи, че сме станали по умни, по разумни. Напротив разумът ни е доста размътен, че днес човечеството само за себе си представлява много по голяма опасност да се самоунищожи, докато тази опасност в миналото е била много по малка.
цитирай
3. doctora - доктора
03.07.2012 00:22
доказателствата са само косвени за неразбиращите и преки за тези които разберат новата научна парадигма или поне основното и аксиоматично ядро всичко е от материята/движението/пространството в материята/движението/пространството и материята/движението/пространството е в него или великата перифраза на религията - всичко е от бог в бога и бог е във всичко .... без да се разбере истинската света троица не ще се разберят нейните законови и алгоритмични следствия, а без тях не може да се оцени истински работата на архимед, птолемей, аристотел, коперник, галилей, бруно, нютон, майер, айнщайн и други ... обикновенно учителя говори за тази близка историчност, но там назад през мъглата на времето прозира цивилизация с гигански размери до достиженията на която ние тепърва се усещаме да се докоснем ... тризъбеца и то истинския тризъбец отразен в древната двойноспирална българска суровачка отразява в съвсем кратък и формулен вид фактът, че древната цивилизация на вавилонската кула или някои я наричат атлантида, лемурия и т.н. е била много по-добре от нас запозната със същността на вечността от колкото нас, а това предопределя много по-висока степен на развитие ... на земята може и да замитаме следите и но скоро започвайки да щъкаме по луната ни очаква изненада и то не изненадата на артър кларк и черния монолид ... имам сериозни подозрения, че и американците и руснаците са открили артефакти там, но ги мислят за извънземни ... пък и как да не ги мислят като никой няма да им напише здравствуйте или хелоу ... в близкото бъдеще предстоят интересни открития ... ще видим все пак какво е намислела вечността ..... очи които не трябва да видят не ще видят и уши които не трябва да чуят не ще чуят пък били те и очите на виждащите ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300958
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031