Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2012 16:56 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 589 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:   В снетлината на ОТБСВ кои са двете недостижими граници през които не може да се премине и зад тях няма реалности, няма и реален обект за изучаване не само за физикатаёно и за цялото човешко познание във всички негови направления и отрасли?  Кратък отговор: Това са: нулата и безкрайността.    Има заскон за съхранение , за вечност на всеобщата базова същност на Вечността – Бог, Природа, Космос, Всемир и пр. По силата на този закон и произтичащите от него вечни и ненарушими закони за съхранение/вечност/ на пространството, материята, движението, енергията, импулса няма и не може да има пространство, материя, движение, енергия, импулс, които да изчезват и стават равни на нула. Няма и такива, колкото и да нарастват, които да стават по големи от безкрайността.   Въпрос:  Може ли времето да изчезне? Кратък отговор:  Времето е измерение на движението. Да изчезне трябва да изчезне и самото движение, а то е съхранимо/ вечно/.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
20.06.2012 01:30
времето не съществува реално поради фактът, че то е измерени, дума и отражение на нещо което има смисъл, но не е самия смисъл, но самия смисъл който е движението съществува и още как и е съществувало когато ние сме били просто идея и ще съществува и когато станем легенда ... единствените граници които съществуват във вечността са самите страни на вечността които са и самата вечност и това са материята/движението/пространството и това е истинския и неподправен и ненапудрен бог или тризъбец ако щете да го нарече и независимо, че ние с учителя ви го навираме в лицата не значи че вие лесно ще се отърсите от забравата ... тризъбеца е забравен напълно ... збаравен е от кой знае колко неизброими години и човек във ада е хвърлен и живее ... без отца е осъкатен нашия живот и без осъзнаването на нашат връзка с него - душата или наричаната от новите виждащи конструираща точка, а в бъдеще ще я наричат връзката с носещата програма ... благодарение на познанието на учителя видях какво е тризъбеца, кой е истинския божи народ, кой и кои са граалите и кой е сандъка на завета и кои са книгите на книгите и кой или коя е майтрея ... видях неща забравени от хилядолетия, а може и от милионолетия ... аз не просто вярвам в тях, а знам, но не е лесно това познание да ви го прехвърля като здъвкана попара ... силата може да служи само за натрупване на сила и не се предава по наследство и завещание ... новите виждащи в лицето на интересния нагуал - карлос кастанеда са доказали този постулат ... нищо даром не се дава и трябва да се заслужи ... днес закупих парче неръждаема стомана 160/140 - 210 лв за лагерните тела - уж нямаше да ми го отрежат пък го отрязаха на моментът, уж струваше 30 лева ряза, а го отрязаха без пари ... ускоряват се събитията и трябва защото учителя и аз нямаме време да чакаме вечно ... не ще бъде откраднато това което не може да бъде откраднато ... идва ерата на майтрея и новата научна парадигма, идва истината за българия ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
20.06.2012 01:39
мисля, че достъпната ни като място и като пари технология ще ни даде възможност да направим лента, която да работи и при шест метра учителю, но нека да видим какво ще реши вечността ... ще се разбули или ще ни мота вечно ... аз вярвам в първото ... знанието е силата, която разбулва мистерията ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309546
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930