Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 10:39 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1518 Коментари: 4 Гласове:
0



Въпрос:  Какво има без което няма и не може да има директен гравитационен двигател, като без воден поток ве може да има модно колело, без ваятър – вятърън двигаел? Кратък отговор:  -Има гравитационно излъчване от земята и другите небесни тела – гравитационен вятър без който няма и не може да има директен гравитационен двигател.  -На базата на гравитационият вятър има неизчерпаеми дирктни центростремителни и индиректни центробежни гравитационни сили, без които няма и не може да има директен гравитационен двигател.  - Има гравитационно действие по голямо от противодействие, без което също не може да има не само директен гравитацижнен двигател и всякакъв друг двигател.    - На базата на разликата между гравитационното действие и противодействие има постоянна работна сила,без която няма и не може да има директен гравитационен двигател.  - Има сумарна гравитационна сила, при движение по затворен път по голяма нула, без което също няма и не може да има директен гравитационен двигател.  - Има естествен и неизчерпаем източник на енергия – гравитационното поле, на базата който законите за съхранение на движението, енергята, импулса обуславят обуславят и гарантират напрекъсната денонощна работа за неограничено време, кокато издържат частите на двигателя работа с производство на полезна енергя от гравтационното поле. - Има и знания не само в техническите специалисти, но и у любителите на науката и техниката, които могат на базата на изброените до тук реалности да реализират директни гравтационни двигатели и безопасно производство на електрическа енергя, като към тях прикачат съответните генератори на ток.   Въпрос:  Кое пречи в продължение на повече от половин век да не може да се разбере истината за директните гравитационни двигтели и да се реализира безопасна директна гравитационна енергетика с възможности насравнимо по големи от тия при АЕЦ-ли? Кратък отговор:  Пречи заблудата, че гравитационното поле е консервативно и „непогрешимостта” на специалистите, администлаторите, управляващите в блатото на тази заблуда, както заблудата, че земята е неподвижна и „непогрешимостта „ на лидерите на църквата са пречили да се разбере , че земята се движи в пространството.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
31.05.2012 21:24
днес си говорих с един приятел от техническия университет за истинския бог или природа както щете ги/я наричайте ... и основния извод на разговора беше, че най-трудното при едно съзнание застанало на пътя от старата към новата научна парадигма е да стигне до дъното и да възприеме с душата си триединната и неделима същност на всичко съществуващо ... представата на първо ниво е от проста попростта ... ами огледайте се настрани, нагоре и надолу навсякъде ще видите не вещество, а структурни форми на материята съставени винаги от едно и също - тези структури имат материално съдържимо за да съществуват, те имат и обем защото заемат част от пространството и винаги са движение спрямо пространството дори и спрели за миг спрямо дадена отправна система пък била и безкрайнокраен поток от линейнодвижещи се гравитони те въпреки това са подвижни спрямо всички останали отправни системи ... говорил съм си с учителя за великите умове в древността и двамата замлъкваме за миг - архимед с подемната сила, която никой не припозна в индиректната гравитационна сила, а и как да припознае без тризъбеца, инертността на нютон която не се вижда, а всички виждат гениалността на този творец, относителността на галилей преди него - истинската относителност ви говоря, абсолютността на скоростта на светлината спрямо источника подвижен или не относително, открит от айнщайн и недоразбран дори и от него ... дявол да го вземе има дни в които съм страшно уморен и карам на автопилот и днес е такъв ден, но пак ще се поентя заради учителя докато той пише и аз ще пиша, макар че неистово ми се иска да спра да пиша докато не направя двигателя, но това означава да минат още месеци, а е възможно и година време ... идиотска ситуация да намираш време да завинтваш болтове на пробити преди това дупки и нарязана от теб резба при условие че можеш небето на земята да свалиш ако ти дадат достъп до хора които знаят как да изпълняват и имаш достатъчен финансов ресурс ... представям си какво е било и е на учителя ... амин.
цитирай
2. kostadin - Използването на гравитацията си го ...
31.05.2012 23:04
Използването на гравитацията си го знам от малък -боклук се премахва най- лесно с нейната помощ -през балкона та долу.
А за нагоре използвам асансьор той също използва сигурно енергията и.
Това за двигателите ми е ясно сипваш гориво и готово ,ама не знам какво е това гравитация.Само си я ползвам ,като компютъра
цитирай
3. gmihov - Kostadin
01.06.2012 10:17
Пущаме камък във водата гравитацията го изпраща на дъното.
Образува се газов мехур на дъното на океана гравитациата го изпраща на повърхността на водата.
Пърним подводницата с вода..,гравитацията я потапя.
Изхвърляме водата от подводницата с мотор или с лостова гравитазионна система , гравитацията я изпраща на повърхността на водата.
Забележка
Да се разберат моите теории и моите твърдения в тях трабава:
Първо.
Да се ечтата много внимателно.
Второ.
Да се анализират задърбочено не на базата на заблуди като: "Гравитационното поле е консервативно" и на мнания и становища, а на базата на реалностите такива, каквито те са.
цитирай
4. doctora - доктора
01.06.2012 17:39
една от трудно разбираемите и все още гарантирам неразбираеми истини е една от горепосочените от учителя - ОБРАЗУВА СЕ ГАЗОВ МЕХУР И ГРАВИТАЦИЯТА ГО ИЗПРАЩА НА ПОВЪРХНОСТТА ... КОЙ ОТ ВАС С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТОВА НАПИСАНО НАРОЧНО ОТ МЕН С ГЛАВНИ БУКВИ ИЗРЕЧЕНИЕ ОТРАЗЯВА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ДО ПОСЛЕДНАТА БУКВА И ТОЧКА ... кой от вас ... но думи от рода аз разбирам не са достатъчни имайте пред вид ... нарочно подчертах горното изречение защото то е част от новата научна парадигма и аз знам че почти всички от вас не разбират неговия истински смисъл ... ТОВА НЕ Е ОБИДА, НО Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ ВАС ОТ НАСТОЯЩЕТО ИЛИ БЪДЕЩЕТО НЕРОДЕНО .... амин и успехи в разбирането, а на учителя много здраве, ама много защото без него и правената от нас установка разбиране за вас няма да има дори и с най-красивия стил и правопис да ви го кажем ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315692
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930