Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2012 00:43 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 675 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  При съхранението на движението, като част от същността на Вечността по отношение на какво, имаме противодействие равно на действието и по отношение на какво нямаме равенство между противодействието и действието? Кратък отговор:  Равенство имаме само в относителен смисъл, при силовото въздействие между телата, когато те са неподвижни едно спрямо друго, при общ сбор на силите с което си въздействуват равен на нула. на базата на това равенство е налице цялата статика.  Нямаме равенство между противодействието и действието, когато сборът от импулсните сили с които си въздействуват телата в пространството не са равни. На базата на тава неравенство е на лице цялата налична динамика във Всемира. На базата на това неравенство е налице и живота, без което изобщо не може да го има. На базата на това неравенство са и всички двигатели, които ползуваме,без което те не могат да работят.   Въпрос:  С каквато гравитационна сила слънцето действува върху земята със същата сила и земята действува върху слънцето. Тези две сили са с противоположна посока. Защо въпреки това те не са действие и противодействие, а са общо действие? Кратък отговор:  Защото и двете сили обуславят един и същ резултат- движение на телата едно към друго.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.04.2012 21:44
според мен гравитационните сили на тези две структури - земята и слънцето са израз на действието - най-близко приближение, но имаме и две антисили и това са противодействието на земята на действието/гравитацията на слънцето и противодействието на слънцето на действието/гравитацията на земята ... това противодействие е пряк израз на материалното съдържимо на земята и слънцето ... това е истинската антисила, която я има в безкрайно количество във вселената, пред очите ни е, но братята астрофизици поради блоковете във съзнанието си не я виждат, а смятам че са малко и хората в моментът на тази земя които я виждат осъзнато или биха могли да я видят ... в тази вечност на сила/действието и антисила/материята/инертността нужда от тъмна материя и тъмна енергия тези паразити на старата научна парадигма просто няма, никога не е имало и никога няма да има ... но без да видят основната аксиома на новата научна парадигма, а именно материята/движението/пространството те никога не ще видят очевадното ... няма да е лесно и никога не е било, а и никога няма да бъде ... има ли материя никога няма да е лесно и колкото и хората да се стремят да станат само дух не ще успеят да прескочат тази граница ... това е аксиома=истинска божа заповед ...... амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
27.04.2012 23:26
Вечното потиводействие на всяка деействие е инертността на материята
Всяка импулсна сила, както е действие, така може да бъде и противодействие.
цитирай
3. doctora - доктора
27.04.2012 23:45
съгласен съм учителю и все пак действието си е движение, а материята си е противодействие. едното е сила, а другото е анти сила - не знам до колко правилно се изразявам. макар и носено и извиращо така да се каже от материята движениетоя подрежда, а чрез нея подрежда и пространството макар и да не може реално да го подреди и реално движението образно казано където постави тухличката материя тя там си и остава заради противодействието ... трудноста разбира се идва от фактът че тази тухличка е във вечно движение изразено чрез инерциарлната компонента на структурните форми на материята ... трудно си представяме тухличка поставена в сграда където тази тухличка си е на мястото, но това място е винаги движещо се ... реално всичко във вечността от една сстрана са структурни форми на материята, но от друга са енергийни потоци - материя по движение и при това енергийни потоци в енергийните потоци и още по добре звучи програми в програмите от носещата програма направени както понятните ни програми от нулата - пространството и единицата - материята ... реално тези енергийни потоци относително могат да се вземат за действие в един случай и за противодействие в друг, но винаги в тях действието е съдържимото движение, а противодействието е съдържимата материя ... понякога доста се огелпям като почна да говоря за осъзнати категории, но не е лесно истината с думите лъжливи да се изкаже и въпреки това трябва да се опитва безспир, защото на някои хора пътя към светая светих минава през думите ... всъщност енергийните потоци - програмите не могат да си взаимодействуват ако нямат движение и ако нямат инертност срещу инертност - движещи се фронтове от инертност ... със здраве
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313497
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930