Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 00:06 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2589 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 30.03.2012 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въпрос:  На базата на обективните знания, които имат техническите специалисти на България могат ли на територията на България, на базата на моите достижения във връзка с директния достъп до гравитационната енергия, до 2018г. да се реализират енергийни мощности от 1Гвт. и защо това не може и няма да стане? Кратък отговор:  Могат да се реализират и повече от 1Гвт. защото техническите специалисти на България имат нужните за тази цел познания. Не може и няма да се реализират защото след, като специалистите, администраторите, съдиите, жупналистите, управляващите, лаиците в заблуда, че гравитационното поле е консервативно за половин век не можаха и не пожелаха да видят, че гравитационното поле не е консервативно, няма за следващите 6г. да могат да видят това и да проумеят неговото по голямо и по значимо значение от атомната енергетика за да проявят необходимия разум и действия.
 Няма да се реализира защото, след като в България за половин век не се намери и държавен ръководител, който да проумее значимостта на истината, че гравитационното поле не е консервативно и да вземе необходимото управленческо решение, моите експериментални и числови лезултатити, които гранатират директната гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за добив на енергия да се проверят конкретно и достоверно, без априорни, необосновани с доказателства оракулски мнения и становища. 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
30.03.2012 01:20
не съм съгласен учителю ... аз мисля, че съзнателно или не ти посочи един период залегнал в древно и съвсем съвременно предсказание за периода на битката и установяването на новата научна парадигма и това което ще я утвърди - шибаните пари носени от нещо велико и светло, което след стотици или хиляди години ще освободи човешките същества ... един привидно невъзможен двигател ще донесе осъзнаване с гигански размери в човешкия свят, което осъзнаване ще помогне на хората да се пречистят от нацъфкания си генотип, което си е реално фрагментиране и изкривяване на човешкото съзнание и съответно хората ще постигнат истинския рай - свят на битка и динамика, а не на статика. хищника трепери и се съпротивлява, но не може да не се подчини на волята на отца ... понякога ме хваща смях и се смея над своите думи написани с букви ... не защото са смешни и несериозни, а защото знам че звучат смешно и несериозно ... знам как звучи месенето на история, археология, генетика, биология, физика, химия, философи, религия и т.н. в чашата на бурите ... знам колко повърхностно, смешно, ненаучно и лъжливо звучи, но е вярно ... ако знаехте това което аз знам ... всъщност това което вечността ми е позволила да узная /покрай учителя пред очите ми преминаха и преминават чудеса ... аз не само ги виждам, но и ги пипвам, държа в ръцете и ума си. осезавам ги .../ мира нямаше да имате и сън нямаше да ви хваща ... айде бе докторе, давай докторе, стига си плямпал ами прави и действай ... ей богу действувам, но в мига в който започнах да упражнявам по-значиелно действие средата започна да противодействува по много странен начин ... това че приятеля получи голяма поръчка на фона на шибаната сриза и прави специална машина за това е само един от многото примери на странно противодействие ... странно или не противодействието за очите които виждат си е съвсем истинско, осезаемо и впримчено в причината и следствието ... за сега стискайте палци и се опитвайте и опитвайте да разберете нашите думи ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
30.03.2012 01:56
една истина въведена от религията, истина, която истина не е истината на двукраката човешка стъпка, а е истината на генома правещ двукраката човешка стъпка/тъй наречено материално тяло ... ха-ха-ха ..... тъ това е истината за долината на смъртната сянка ...реално това не са думи човешки, а са думите на истинското човешко тяло - това което виждащите /всъщност само най-надарените и здравомислещи от тях от клас иисус, кастанеда, буда, дънов, лаодзъ/ наричат аурата, светещото тяло, светещото яйце, светещото кълбо, двойника, енергийното тяло, нагуала и т.н. е истинското човешко тяло, а двукракия човек е само проявлението му в органичния кръговрат на тъй наречения живот ... тъ ... защо долината на смъртната сянка са думите на истинското човешко тяло, истинския човешки геном или тъй наречения любим син на отца - ами просто е като истината за бога - геномите живеят вероятно милиардолетия - вселени време. те имат време, а ние нямаме и ние двукраките маймуноподобни органични тела сме впити в света на смъртната сянка. ние се движем с огромни скорости дори когато спим. ние бързаме защото ще умрем. ние се сблъскваме и кървим и сме обречени да опознаваме вечността много по-бързо от геномите носещи милиарди прераждания и еволюционни пътеки. ние ще създаваме и унищожаваме /недай боже/ звезди. ние ще ги променяма както ще тераформираме планети, така ще слънцеформираме звезди. ще променяме ядрата на галактиките и вселените и наш е пътя в долината на смъртната сянка ... дали теорията за тризъбеца ще ни помогне да видим връзката си с истинския човек е спорно, но да видим връзката си с носещата програма със сигурност. вие от бъдещето неродено, а ко думите на учителя не се загубят като прах по пътя ще ги прочетете както четете думите на омуртаг и ще настръхнете и потреперате, докосвайки се до волята на вечността изразила се чрез нас обикновенните български доктори. ние дойдохме да ви помогнем да разберете. не гласове ни нашепват това, а самия ни път през живота ни заповядва чрез вечноста
цитирай
3. doctora - доктора
31.03.2012 21:03
долината на смъртната сянка не е нещо метафорично и отвлечено ... тя си е съвсем реална долина ... всъщност място, което не е долина а е обем безкраен ... долината на смъртната сянка си е реалната долина на смъртта ... тя е мястото където живеят и умират структурните форми ... безкрайно място е това и земята е изчезващо малко парче от него ... долината на смъртната сянка е наричаният от нагуала кастанеда тонал ... тоест подреденото място, но и друг път съм го казвал привидно живота и структурите са подреденото място, но е наопаки ... ако има хаос то това е светът на структурните форми ... те имат начало имата и край и тези начала и краища са безкрайни ... началото и края определят границите на долината на смъртната сянка и не се заблуждавайте, че сте богове макар да имате и милиарди ... всички ние сме в кюпа ... всички ние ходим в долината на смъртната сянка ... дори нашите звездолети, които в бъдещето неродено ще кръстосват безкрайните пространства те пак ще пътуват в безкрайната долина на смъртната сянка ... без смърт няма живот и хармонията на нагуала е нещо ужасяващо и самотно ... да си в долината на смъртната сянка е дар и само всеки сам за себе си може да понесе този дар, а не да се проклина безсмислено вършейки глупости ... молете се учителя да остане още малко, още малко повече за да видите част от чудесата на долината на смъртната сянка ... дерзайте ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300400
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031