Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2012 05:23 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 978 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Какви значими предимства ще имаме с директните гравитационни хидростатични двигатели в сравнение с индиректните хидродинамични гравитационни двигатели, които се ползуват, при ВЕЦ-ли, при язовирите? Кратък отговор: Първо.  Няма да имаме разход на вода, което при по малките язовири води до прекъсване на производството на електрическа енергия. Второ.  Вътре във водите на язовирите ще можем да реализираме многократно по големи енергийни мощности, работещи непрекъснато, денонощно , целогодишно. Трето.  При касетъчно устройство на мощностите по тях ще могат да се извършват ремонтни дейности , с частично, незначително намаление на мощностите, без да се изключва цялата енергийна мощност.   Въпрос:  Какво ни предлагат хидростатичните води на световният океан на базата на директните гравитационни хидростатични двигатели, съответно на базата на ДГХЕЦ-ли? Кратък отговор:  Предлагат ни възможности за производство но електрическа енергия стотици и хиляди пъти повече от колкото днес произвежда човечеството-   Въпрос:  Какво, на базата на съхранението на енергията и импулса, предлага на Европа гравитационното излъчване от земята, което формира енергийното й гравитационно поле, като естествен първоизточник на енергия с водите на големите реки, като Волга, Дунав, Рейн, и др. на базата на индиректни и директни гравитационни енергийни магистрали? Кратък отговор:  Предлага енергийни мощности за безопасно производство на електрическа енергия десетки и стотици пъти по големи от всички енергийни мощности, които днес има Европа.   Въпрос:    Коя е бариерата, крепостта в съзнанието на учени, администратори, управници, лаици и пр., която трябва да падне за да може директната гравитационна енергетика да излезе на сцената на живота? Кратък отговор:  Трябва да отпадне заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както са отпаднали заблудите, че земята е неподвижна, че атома е неделим и пр.             



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Когато
26.03.2012 09:24
Когато хората, учени и лаици не знаят какво могат със собствените си знания да направят и живеят в заблуда “вода газят жадни ходят”. Заблудата, като истина величаят. Истината, като заблуда ругаят и не я виждат и не я чуват и не искат да я чуят. Векове, хилядолетия с заблудата живеят, докато Вечността – Бог съзнанието им не просветли и очите, ушите и мозъка им за истината отвори да я видят, разберат и оползотворят, а заблудата на бунището на историята запратят.
Хората, главно учените и управляващите, в продължение на две хилядолетия, заблудите, че тежките тела винаги падат по бързо от леките, че земята е неподвижна, че атома е неделим и пр. са приемали, като аксиоми, докато вечността не им разрешила от тях да се освободят и истините да видят, че тежките тела не винаги падат по бързо от леките, че земята е подвижна, че атома е делим и пр.
Днес, от столетия и хилядолетия , учени, администратори,управляващи, лаици живеят в заблуда, че гравитационното поле е консервативно, че опитите да се създаде директен гравитационен двигател е опит да се създаде вечен двигател, какъвто няма и не може да бъде създаден и не виждат и не чуват истината, че гравитационното поле не е консервативно, че директните гравитационни двигатели не вечен двигател. Не искат, в заблуда и да разберат, че самите те имат достатъчно конкретни обективни знания на базата на които могат да видят тези истини.
Вярвам, че в скоро време Вечността- Бог ще им просветли умовете и ще могат в реални условия да видят и проумеят, че две различни по големина тегла – сили между две гравитационни нива имат различни гравитационни потенциали, чието сбор не може да бъде равен на нула. Вярвам, че при реални условия, ще могат да видят и проумеят, че при движение на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса по затворен път в гравитационното поле сумата на гравитационната енергия за един пълен оборот не е и не може да бъде равна на нула. Вярвам, че при реалн условия в скоро време ще видят и кат реално, не само като идея как работи един директен гравитационен двигател. Вярвам, че ще проумеят и неограничените възможности на директните гравитационни двигатели за използването на гравитационните полета на небесните тела, като естествени и неизчерпаеми енергоизточници и ще имат своята директна гравитационна, безопасна енергетика с възможности за неограничен добив на енергия, осигуряваща им бъдеще и при 10, 20, и много повече милиарда население на земята.
цитирай
2. doctora - доктора
27.03.2012 13:13
е сега си четях в един руски сайд на тема вечни двигатели ..... в древноста всичко свързано с работата по тях било обвито в тайнственост ... нищо ново под слънцето, но по-интересното беше едно друго заявление ... по странна приумица на съдбата и на хората тези древни създатели са свързвали вечния двигател с философския камък .... само за протокола философския камък е веществото което превръща оловото в злато и лекува всички борестти тоест е панацея ... не знам от каква позиция на разбирането, осъзнаването и интуиция са изхождали тези древни хора, но са улучили в десятката - "ВЕЧНИЯ" ДВИГАТЕЛ Е ПРЯКО СВЪРЗАН С МИКРОУСКОРИТЕЛИТЕ ТОЕСТ С ВЕЩЕСТВАТА, КОИТО ЩЕ НИ ПОМАГАТ В БЪДЕЩЕТО ЗЛАТО ОТ ПРЪСТ ДА ПРАВИМ И ДА ЛЕКУВАМЕ ВСИЧКО ... и още нещо и "ВЕЧНИЯ" ДВИГАТЕЛ КОЙТО СИ Е РЕАЛЕН МАКРОГРАВИТАЦИОНЕН УСКОРИТЕЛ И ФИЛОСОВСКИЯ КАМЪК КОЙТО СИ Е РЕАЛЕН МИКРОГРАВИТАЦИОНЕН УСКОРИТЕЛ не могат да работят без гравитацията - истинската божия любов - истинската събирачка и създателка на световете ... амин ....... и пак не ми го побира акъла как са се изхитрили да знаят незнайното с такава точност .... може и да са налучквали, но може и да са ползвали древни книги от отминали цивилизации .... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300824
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031