Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2012 01:49 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 955 Коментари: 4 Гласове:
0



Въпрос:    Кое обуславя по голямата фундаментална значимост на моята обща теория за базовата същност на Вечността от всички до сега създадени теории в науката и религията относно същността на Всемира в който живеем и всичко, което се намира реално в него? Кратък отговор:  Общо и конкретно тя посочва и обяснява обективно и достоверно произхода и същността на всичко, което реално го има във всемира, като жива и “мъртва” структура, форма, мисъл и чувства и като вечен и ненарушим природен/ божи/ закон. В нея няма формулирани от човека морални принципи, обявени, като божи заповеди , които хората ежедневно нарушават, съобразявайки се със собствената си същност, с присъщият й егоизъм, алчност и агресивност.     Въпрос:  Кое обуславя по голямата фундаментална значимост на директните гравитационни двигатели до които достигнах от всички до сега изобретени двигатели и съоръжения с които се ползуват естествени енергоизточници за полезен за хората добив на енергия? Кратък отговор:  Техните неограничени и безопасни възможности за производство на енергия във всяка точка на земята, на суша и вода и във всяка точка на други небесни тела до които ще достигне човек.  С изпращането на апаратура на луната и с полетите на хора до нея вече не е проблем , да се изработи млък дгд-л с генератор на електрическа енергия и консуматор , в лицето на осветително тяло или друго, който да се изпрати или занесе от човек и постови на луната с определена научна цел.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.03.2012 12:48
е сега прочетох в нета заявление което като го видя и ми е напълно ясно, че този дето го е направил нищо или почти нищо не разбира ... създал еди кой си двигател с кпд по-голямо от 100 % ... направо падам от смях, а всички претендират за закон за запазване на енергията ... двигател с кпд по-голямо от единицо няма, никога не е имало и никога няма да има по простата причина, че това означава създаване на енергия или създаване на вечност или създаване на бог ... се тая ... това е невъзможно и е граница на природата, непреодолима за човешките и нечовешките същества и цивилизации преграда ... кога ли звани и самозвани майстори и физици ще разберат, че законите за съхранение са границите на вечността и то истински граници/прегради ... тези съхранителни закони, от които закона за съхранение на енергията е един от тях са валитни където и да отидем в тази вечност .... където и да отидем, а и още нещо - няма затворени системи, никога не е имало и никога няма да има .... дерзайте и мислете с главите си. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
25.03.2012 13:19
защо учителя ви набляга на факта обозначен във физиката че интензивността на енергийните потоци намаляват с квадрата от разстоянието спрямо даден источник. защото това е едно от най елементарното и безупречно доказателство на фактът, че гравитацията е енергиен поток, а не изкривено времепространство. ГРАВИТАЦИЯТА Е ЕНЕРГИЕН ПОТОК, А НЕ ИЗКРИВЕНО ПРОСТРАНСТВО. обосновете смислено как адже ба става намалението на изкривеното времепространство с квадрата от разстоянието ... как ще свържете изобщо намалящия интинзитет на гравитационната сила с намалящ интензитет или каквото и да е ... примерно кривина ... ха-ха-ха на изкривеното време пространство с квадрата от разстоянието и вие ще "съкрушите" учителя ..... само че това не може да стане защото несъществува и ще са безмислици, но все пак опитайте от позицията на старата научна парадигма пък може и да успеете .... ЕТО ЕДНА БЛАГОДАРНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ НИЕ С УЧИТЕЛЯ СМЕ МАЛОУМНИ, А ВИЕ СТЕ ВЪРХА НА НАУЧНОТО ПОЗНАНИЕ ... БЪДЕТЕ АНОНИМНИ, НО ГОВОРЕТЕ ЛОГИЧЕСКИ И БЕЗ ОБИДИ И НИЕ ЩЕ ПРИЕМЕМ ВАШИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, НО САМОАКО СА ИСТИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ... НЕ СЕ КРИЙТЕ ЗАД НИСКОТО НИВО НА НАУКАТА ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ ..... дерзайте и да живее диалога и полилога ... амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
25.03.2012 17:36
Изхождайки от природата на човека, инертността и инерцията на човешкото мислене и историческия опит не случайно в 1960г., когато стигнах до откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и до директните гравитационни двигатели писах, че по лесно в Светия синод ще защитавам атеизма, от колкото в научните, административните, управленческите и др. институции да защитавам тези истини. Времето от 1960г. до сега потвърди тази моя прогноза. Ще потвърди и моята втора прогноза от 1960г. ,че всяка заблуда в човешкото съзнание и хилядолетия да го владее е нещо преходно, а всяка истина е нещо вечно и в последна сметка победата е на страната на истината.
Идва времето когато и учените и лаиците ще проумеят, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, както в хода на времето, продукт на движението са проумели, че земята не е неподвижна, а се движи в пространството.
цитирай
4. doctora - доктора
26.03.2012 01:01
против нас учителю се борят не само инертната страна на хората, но и инертната част на вечността ... жестока е съпротивата въпреки невероятното действие което ти си упражнявал от 7 десетилетия ... ето една седмица пак изпуснахме макар че се бяхме разбрали с приятеля събота да довършем и шестия сегмент на ротора ... странно се напасва съдбата ... получи човека поръчка за мед. структура в гърция и започна да прави машина за масово огъване на дръжки за врати, луксозни дръжки за врати ... да е жив и здрав, свестен човек е, но това е илюстрация на фактът, че съпротивата на средата не е шега работа. приготвил съм към 5-6 хилки и трябва да бъдат усвоени за двигателя, а въпреки моето желание и стремеж се забавяме, но тази година плач няма да има ..... трябва да сме завършили нещата ... трябва по дяволите .... трябва да обсъдим и промените в лентата, но като се видим ... сега със здраве и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300288
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031