Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2012 08:43 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 4179 Коментари: 21 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:  От какво, какво произтича, при директните гравитационни двигатели, на базата на ненарушимите природни закони? Кратък отговор:  При дгд на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса: 1.    От лостовата система, която действува като двигател, при системи с гравитационна обоснован променлив обем и маса двупосочно вътрешно или външно налягане, при движението им по затворен път в гравитационното поле. 2.    От двупосочното вътрешно или външно налягане следва промени в обемите на системите. 3.    От промените в обемите на системите следва разлика в масите и теглата, като постоянна ратна сила 4.    От разликата в масите и теглата следва разлика в гравитационните потенциали, при падане и издигане. 5.    От разликата в гравитационните потенциали, при падане и издигане се получава: -         Възстановяване на равен или по голям гравитационен потенциал от изразходвания. -         Сумарна гравитационна енергия по затвор път в гравитационното поле по голяма от нула, което показва, че гравитационното поле не е консервативно и работещ дгд-л.   При директен гравитационен двигател на базата на безконечна лента: 1.    От теглото на падащата част от лентата във въздуха следва постоянна работна сила осигуряваща непрекъсната работа на двигателя. 2.    От еднаквостта на лентата по цялото и продължение  следва елиминиране на хидростатичното налягане  като съпротивление на движението та безконечната лента. 3.    От подемната сила във водния басейн следва помощна сила, перпендикулярна на движението на лентата по направлението на дължината й, без участие в мощността на двигателя.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. abstrakttsionist - Re : Gmihov
27.02.2012 09:46
а какъв е този ДГД със безконечните ленти , какво представлява , технически ?
цитирай
2. gmihov - abstrakttsionist
27.02.2012 10:24
През настоящата година ще се опитаме с доктора да го покажем. Тогава ще може да ог видите и да видите неговото просто техническо устройство.
Възможно е, при внимателен повторен задълбочен прочит на този постинг и сам да достигнете до неговото просто техническо устройство и да видите какво представлява.
Ако дгд-ли представляват интерес за Вас съсредоточете за сега вниманието си към системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса. Направете измерванията, които Ви посочмих. Анализираъте получените резултати и ще видите това, което аз видях в 1960г. и в 1984т. и искате да видите.
цитирай
3. abstrakttsionist - Re : Gmihov
27.02.2012 11:30
да , бих изпробвал тази , система със консервенната кутия и металното топче.
но съм сигурен че ще се получи желаният резултат във извличането на енергия от гравитационното поле , но не ми идва на ум как може да го реализирам практически , ако се конструира кобилица , с противотежест която противотежест , да е по малка от тежеста на топчето и консервената кутия , тоест на тежеста с променлив обем и маса , при положението на обема на кутията с топчето , когато неговото тегло е по , голямо когато , обема му е по малък . Тогава този променлив товар ще наклони везната към собственната си тежест , до крайно долно положение и ще извърши механична работа , за сметка на гравитационният си потенциал. Следващият цикъл , е цикълът в който ще се възтанови изразходваният гравитационен потенциал , това ще стане като кутията се , обърне надолу с топчето и вследствие на намаленото си тегло спрямо противотежестта ще се издигне нагоре. така ще се възстанови потенциалът и ще бъде готов за поредният цикъл. Движението което ще е възвратнопостъпателно , като движението на биелата при ДВГ , ще се преобразува във въртеливо с помоща на ексцентриков механизъм , които ще доставя необходимото въртеливо движение на генератор за ел , ток .
цитирай
4. abstrakttsionist - Re : Gmihov
27.02.2012 11:36
За , целта първо трябва да се конструира работещ прототип , на тъкъв двигател , нещо като мини макет , но действащ , да се покаже на практика че е възможно пред общественноста , след което бизнесмени , инвеститори ще се намерят отсамосебе си. Такова съоръжение в голям мащаб ще изисква доста средства.
цитирай
5. doctora - доктора
27.02.2012 13:06
вярно е, изисква доста пари, но без да се направи голям, лъскав и работещ прототип няма да можем да ангажираме капитала ...... между другото приятеля който ми помага доста по двигателя само се пали ..... ей докторе само си представи какво означава да покажеш среден пръст на енергийните монополи ..... моя отговор на неговия полу въпрос полу твърдение е даже не можеш да си представиш какво ще последва когато започне директната гравитационна енергетика ...... ДАЖЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ...... гледам абстракт, че нивото ти на съзнание/образование е много по-голямо от заявяваното, но това няма никакво значение. важно е колкото може повече хора да застанат до нас. промишлениците и инженерите в българия се задъхват и душат ..... те просто когато тръгнат нещата ще се лепнат за учителя като пиявици за крак. първо ще започнат да се реализират машинните варианти за производство на енергия на дгд, след това транспортните, след това химическите, след това транспортните в небето, ядрените варианти за производство на редки метали и невиждани материали ..... изобщо издържи ли икономиката на "ГРАВИТАЦИОННИЯ УДАР" хората ще се изправят пред реалност непозната за тях ...... какво говоря за хората, като САМИТЕ РАДЕТЕЛИ НА СВОБОДНАТА/ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД НЕЩО КОЕТО НЕ СА СЪНУВАЛИ И НЕ СА СИ ПРЕДСТАВЯЛИ И МЕЧТАЛИ, но преди това трябва да разберат учителя ...... гледал съм и съм чел много форуми за енергия от нулевата точка, за свободната енергия и дори в някои от тях се е включвал учителя, но обикновенно или те говорят неща дето не ги разбират или примерно се захващат за правописа и стила на учителя без да видят съдържанието ...... между другото дгд на принципа на безконечни ленти са правени много и са по-нови като варианти в исторически план от променливообемомасовиците, но и там има технически решения които не се виждат изобщо ...... НЕ СЕ ВИЖДАТ ЗАЩОТО БЕЗ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТРОИЦАТА ТРУДНО ЩЕ ВИДЯТ ЦЕЛИЯ МАЩАБ НА ДГД УСТАНОВКАТА, А ЗА ПРОМЯНАТА В СВЕТА ОЩЕ ПО-МАЛКО.
цитирай
6. abstrakttsionist - Re : Doktora
27.02.2012 13:22
Но срува ми се че , достатъчно голяма архимедова сила , за олекотяването на променливообемната тежест ,ще е нужна . А найлонът с топчето едва ли ще осигурят такава. но докато не се пробва не може да се каже нищо , предварително .
ПОЗДРАВИ:)))
цитирай
7. gmihov - abstrakttsionist
27.02.2012 18:26
Добре сте забелязяли, че е нужна голяма архимедова сила. Продължете анализа и сам ще се сетитите как да я получите.
Като всеки човек и аз допущам грешки, но зад много от моите фрази се крие конкретна реалност с фундаментално значение в теоретичен и практичен аспект.
Това обикновенно, поради заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а съм само един любител с ограничен обем от обективни познание не се вижда и приема написаното от мен за тлупост.
Със системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса теоретично може да се постигне безкрайно по голям гравитационен потенциал от израходвания, а практически изпулзваем със съответна ефективност и до сто и повече пъти, но никой не може да разбере това, без да е на ясно по конкретната , проста , но значима реалност, какъмто голям учен да е и какъвто голям обем от обективни познания да има.
цитирай
8. abstrakttsionist - Re: Gmihov
27.02.2012 18:55
проблемът , е в достатъчно голям архимедова сила , но откъде можем да я вземем , ако се използва балон с въздух който се напомпва в крайно долно положение и изпуска в крайно горно положение , ще имаме необходимата подемна архимедова сила , но пък ще трябва допълнителна енергия за помпането на балона . Освен ако се измисли някакъв механизъм свързан с тежеста която извършва работа , така че когато тежестта слезе надолу да вкарва посредством бутало въздух под налягане във балона , . Може и да пиша глупост , но поне е някакво расъждение , може да се експериментира с най различни вариянти , на които може да му дойде на ума на човек. Стига енергията на тежеста която извършва работа , да е по голяма от енергията необходима за нагнетяване на въздуха в подемният балон , и може и да се получи .
цитирай
9. raders - Ама ти докато не го демонстрираш ...
27.02.2012 19:14
Ама ти докато не го демонстрираш това като работещ модел, никой няма да го вземе насериозно, бе човек, каквито и теоретични постановки да представяш. Защото, съгласно класическото мислене, това си е обикновено перпетум мобиле - тоест - нещо като "ала бала"...
цитирай
10. abstrakttsionist - Re: raders
27.02.2012 20:18
Именно това ми е мисълта че трбва да се демонстрира като работещ модел , ако сте чели всичките ми постове ще видите че аз пледирам именно към това . то е ясно че на приказки само , никой няма да бъде убеден , но за да се осъществи нещо на практика се изисква прадварителна теоретична постановка на това което ще става , нали така ? ти като решиш да правиш нещо нали първо планираш теоретичната му част , или не е така а ? И въобще не става дума за перпетуум мобиле , тъкмо обратното , става дума за използването на гравитационият потенциал на една механична система която си го възстановява за сметка на гравитационното взаимодействие , и по точно на импулса които носи гравитационните носители. нещата са сложни и не е за всяка глава . Но аз съм сигурен че това не са ала бала , ала бала е за песимистите и лаици на учените догматици които искат да има енергийна зависимост . А защо е тая зависимост ?, ами за да печелят енергийните магнати
цитирай
11. asthfghl - 2.
27.02.2012 23:00
> Възможно е, при внимателен повторен задълбочен прочит на този постинг и сам да достигнете до неговото просто техническо устройство и да видите какво представлява.

След извършен повторен съществен прочит на гореописаните техническо-действителни характеристики на гореупоменатата система, последва дълбоко осмисляне на същите и впоследствие бе регистрирано просветлително протичане на нервно-импулсни вълни по кортеко-короидната повърхност на главния мозък (и двете полукълба едновременно) на настоящия коментиращ читател, което следователно доведе до калибриране на ларинксно-говорителния апарат на същия, впоследствие произвел трисрично звукосъчетание, а именно "Еврика", което от своя страна следва да се интерпретира като внезапно осъзнаване на действието на гореспоменатата система, както и на нейните технико-физични характеристики, факт, който следва да ни наведе на мисълта, че настоящият коментиращ читател възнамерява да осъществи гореописаната техническа идея на гореподписалия се автор и да я приведе в действие в пространство-времеви отрязък, предшестващ възнамерявания и заявен от автора такъв, което разбира се не е в разрез със законите на настоящата република, в която се развива съответното действие, а като резултат гореподписалият се автор ще бъде изпреварен в реализирането на своя технико-физичен проект, с всичките свързани с това правно-легални последствия за същия, вследствие на факта, че настоящият коментиращ читател същевременно възнамерява да осъществи патентно-техническа регистрация във всички релевантни институции, попадащи под юрисдикцията на съответната държава.

С две думи: минах те!
цитирай
12. gmihov - asthghl
28.02.2012 09:42
Не си ме минал и не можеш да ме минеш. Може, по силата на законите, които власт имащите създават и отворени врати за крадците оставят да открадеш това що съм постигнал. Но крадец ще си останеш.
С нищо друго така масово народите не магат да се ограбят както със законите, създадени от власт имащите.
Ако при идването си на власт комунистните - властници не бяха създали закон за национализация нямаше как цялата частна собственост на нарлода да прехвърлят ,като собстеност на собсвената си партия за "добро" всеки наемник да стане и от партията да зависи и нея да слави.
Ако пост комунистическите ни законозадели не бяха създали закон за рестуцията
днес нямаше да ги има кредитните милионери, много по тлъсти и по многобройни от милионерите, преди ерета на комунизма. Нямаше да ги има новите помещици- реални собственици на земите на десетки и стотици села.
Но! Вечността- Бог така света е създала. Овцата трева да пасе, а вълкът месото и да яде. И тази превилегия на вълка, дадена му от Вечността човек и като законодател не може да промени и все крадци, с и без власт ще има докато свят светува и човекът съществува, докато човекът собствената си природа не осъзнае и бурени сред нивата си , сред жито си не остави и на бунището с корените им не ги изпрати.
цитирай
13. doctora - доктора
28.02.2012 12:30
дейба мамата му дейба учителю какви сме глупаци, че почнахме да ги просвещава ме, как се минахме с тези писания, мамицата му дейба и крадливия свят, мамка му да еба всичко им написахме и те спазиха принципа пораснали пилетата и преебали квачката ...... ха-ха-ха-ха ...... аз не смятам учителю, че ast. го мисли сериозно това дето толкова сложно го е изразил с думи, така че не се ядосвай ..... до вас четящите: дори и да разберете цялата истина пак няма да можете да я откраднете ..... ПРОСТО ВИЕ НЕ СТЕ НЕЙНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ И НЯМА КАК ИСТИНСКИ ДА Я ЗАЩИТИТЕ, А ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТАЗИ ИСТИНА ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ НЕЙНИЯ РОДИТЕЛ ЗА ЗАЩИТА ИНАЧЕ ЩЕ УМРЕ ..... ако щете вярвайте ..... ще умре като есенно цвете под северен вятър ..... освен това ast. как мислеш дали до сега ако това като алгоритам трябваше да стане нямаше да стане ...... принципно всяка уважаваща себе си биг държава има системни търсачки от клас изкуствен интелект, които нюхат ли нюхат ..... защо не са го прибрали учителя още ..... просто защото изкуствения интелект е ограничан в разбиранията си от старата научна парадигма и може да открадне десет степенна скоростна кутия, но дори да дам пълните схеми на дгд - то пак няма да могат да бъдат откраднати, а и винаги има едно НО което ни пази ...... това НО е тези са луди и нищо не разбират ...... може би ..... ха-ха-ха ..... имам един приятел изобретател химик и един по топлотехника и климатизация от пловдивския университет /преди да знам в дълбочина какво е направил учителя си позволих да му дам на втория една от книжките на учителя. сега не бих му я дал защото сега знам какво учителя е вложил в нея, но така е било писано да му я дам. е...... там са пълните принципни схеми, етапи и формули на дгд - то и то и на двата основни варианта и ..... нищо. от време на време се срещаме, втория пътува много из чужбина и все ми казва ..... абе докторе казах на този професор, на онзи и всички ми казват твърде хубаво е за да е вярно, а става въпрос за япония, германия, англия ....../ и двам
цитирай
14. doctora - доктора
28.02.2012 12:51
амата, а те са с по 20-30 години по-възрастни от мене ми казват нещо с което съм закърмен, че ..... трябва да си малко луд за да създадеш нещо ново и значимо ..... нито учителя нито аз сме дори и малко луди, не гледайте че ви говоря за виждащите и техните дела и за това ние знаем че ако вечността каже ами ще ви променим хала искате или не към условно наричаните нива от по-добро. колкото едно ниво на осъзнаване е с повече енергия толкова то е по-добро, а идва скок с който видът се е сблъсквал само при откриването на огъня ..... защо руснаците въпреки, че толкова спокойно си пиша за гравицапата и че учителя и съвсем мъничко аз можем да им я осъвършенствуваме до ниво да почнат истински да мислят за звездите тъ защо не са ни отнесли като куцо пиле домат ...... ами просто е ...... ние сме никои за тях и това е най-голямата защита ..... господ така е решил да бъдат нещата когато нещо трябва да стане по определен начин очите и ушите, които не трябва да видят и чуят не ще видят и чуят ...... защо ast= хваля абстракта въпреки, че виждам че послъгва за интелектуалното си ниво /доста го е занижил/ ...... просто е, защото неговото съзнание е от шестата раса и започва да расте и горе написаното като практически и алгоритмични разсъждения, доказва моята правота ...... учителя на никой не е отговарял толкова подробно за двигателя ..... обикновенно отрязва - патентни права и спира диалога, а виждам колко му показва ...... явно е че и на него му е харесал абстракта ..... имаше няколко човека - бачо ачо, физнюз, анонимен и, еее назад съм ги писал като партизански имена с клас на съзнанието шеста раса където са способни да разберат, а и вероятно ако не са им омръзнали повторенията разбирането им вече е нараснало много. тъ те принадлежат към често четящите ...... който се опита да открадне без да е разбрал цялата истина ще загуби битката и то на нива които не може и да си представи, а който разбере истината до дъното и свода от материя/движение/пространство ще разбере защо нетрябва да
цитирай
15. doctora - докотар
28.02.2012 13:05
краде ...... нито по-рано, нито по-късно. теорията е за мен това което разбират религиозниците под думите божие слово и отвъд него като разбиране. когато то ви "проговори" ще видите всичко което сме писали в съвсем друга светлина. всъщност ако се върнете назад в блога ще видите колко пъти съм ви казал /за 3 та година/ че тази година ще приключим и все съм ви лъгал без да го желая, но сега за първи път го чувствам истински че тази ще е годината. не съм я подбирал нарочно и даже си мислех, че ще съм готов във нея, но така е било писано. когато съм готов и двигателя се върти достатъчно ефективно и оборотно аз ще ви напиша и ще знаете че започва истинската битка за истината обективна и за българия ...... по душа съм националист, но не знаех че основанията ми за това са толкова железни. истината за българия е от много високо ниво за да се опитат силите на хищника да я погребат толкова надълбоко ..... когато човеците като вид разберат и осъзнаят българската история до атлантида тоест до цивилизацията на вавилонската кула те ще разберат и човешката си история като вид ..... правете опитите и разбирайте и осъзнавайте, разбирайте и чувствайте теорията и се гответе ...... независимо дали в сърцата ви е тъмнина или светлина истината за троицата ви касае до смърт и е необходимо да я разберем като индивиди и като вид. когато двигателя се завърти вероятно с учителя ще ви съберем на наша пресконференция и ще ни видите в плът и кръв и ще може пряко да видите разбираме ли нещо или не ...... както правилно сте разбрали това което са разбрали и древните пред фактите и боговете мълчат ...... аз отдавна зная че без двигателя нямате шанс да имате шанс да разберете ...... успехи в разбиране и в "открадването" и се молете за учителя да е жив и здрав и свещичка палете за него защото само с него ще видите чудесата на безкрая сега, защото там във бъдещето неродено нас може и да ни няма когато се видят истините на вечността ..... амин.
цитирай
16. doctora - доктора
28.02.2012 13:23
мислех, че свърших, но ще добавя нещо което съм го казвал и преди ....... дърветата не се хранят само със светлина и денем отделят кислород, а нощем въглероден окис ..... основната им храна е гравитацията ...... КАК АДЖЕ БА ТОВА СТАВА ..... подробностите вие ще ги откривате в бъдещето не родено, но аз ще ви кажа основното КАТАЛИЗАТОРНИТЕ СИСТЕМИ СА ТЕЗИ КОИТО СМУЧАТ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА ЕНЕРГИЯ ОТ ГРАВИТАЦИОННОТО ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ НА ЗЕМЯТА. по принцип и органичните и неорганичните катализатори напомпват гравитация в химическите процеси или изпомпват /изпомпват инхибиторите/ съответно. освен дърветата тази реалност касае и животните и истината от библията агнеца до вълка да застане е истина от миналото, а не от бъдещето не родено и въпреки това тази истина е истината на бъдещето. светлината като енергиен поток не може да захрани тази реалност, но гравитацията е толкова могъща, че може и най-малкото вълка вместо да изяде една овца ще изяде една хилядна от нея ..... а и още нещо за гравитацията,учителя и теорията създадена от него ..... от десетки и стотици хиляди години хората играят една древна игра в която проливат кръвта си и тази игра е НА КОЙ ПИШКАТА МУ Е ПО-ГОЛЯМА ...... /ще ме извиниш за цинизмите учителю, но така ТЕ ще запомнят по-добре/ ЕЕЕЕЕ СЪС ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯТ КОМПЛЕКС НА УЧИТЕЛЯ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ ВИДИ ЧЕ НАШАТА ПИШКА, НА БЪЛГАРИТЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ..... дерзайте и успехи в разбирането.
цитирай
17. asthfghl - 12.
28.02.2012 17:04
> Може, по силата на законите, които власт имащите създават и отворени врати за крадците оставят да открадеш това що съм постигнал. Но крадец ще си останеш.

Настоящият коментиращ читател има основания да счита, че ще преживее този сравнително леко неудобен факт. ;)
цитирай
18. asthfghl - 13.
28.02.2012 17:12
> аз не смятам учителю, че ast. го мисли сериозно това дето толкова сложно го е изразил с думи, така че не се ядосвай

Ето един наистина схватлив човек - такава рядкост по тези честоти! ;)

> освен това ast. как мислеш дали до сега ако това като алгоритам трябваше да стане нямаше да стане

На прав път си, струва ми се!
цитирай
19. doctora - доктора
28.02.2012 22:01
едно от нещата които пречат за разбирането на новата научна парадигма е фактът, че силата ни е надарила с великолепен правопис и стил или тъй наречените пречещи дрехи да ни изпратят по акъла ..... другото нещо е следния факт: тези са в голяма заблуда че си мислят че са открили и създали нещо ново, а всъщност само така си мислят, а по-скоро керванът си върви, а кучетата си лаят ...... третото е че тези много плачат, а реално нищо не правят ...... четвъртия факт е малко особен, доста особен и по-скоро е съвпадение отколкото факт, но ..... една позната физичка съвсем добронамерено се опита да ми осигури контакт с б.г. академиците на върха които отговарят за това подразделение на физиката: първо нищо не стана, но тя преживя изключително тежка катастрофа и имаше и здравни и козметични последици за нея ..... случайност, ..... една позната виждаща от доста голям калибър дойде с мен до учителя /всъщност тя пожела, а аз се съгласих и учителя я познава/ и онемя ..... каза ми докторе дай да действаме аз ще дам 100 000 лева и трябва да стане, аз и отговорих вие сте приятели и трябва да видим как ще се развият нещата ..... тогава бягах по повърхността на теорията, а тя ми беше приятел, иначе ако беше сега щях да приема, но тя си отиде от този свят .... е беше на 82 години ..... случайност, има и още няколко такива случая/при това подчертавам че това са хора които са вярвали или са били най-малкото добронамерени към идеята/ с умерени заболявания и без летален изход, които са като почуквания на съдбата така че предпочитам основния алгоритъм да следвам въпреки случайните или неслучайни случайности ..... щях да забравя .... човекът който ще помогне при направата на лентата си е бизнесмен със завод и той ми разказа как стоят нещата при иновациите ...... ако искаш да получеш държавно финансиране намираш човек със сериозен бизнес който да гарантира за проектът и можеш да получиш сериозна помощ до 500 000 и 1 000 000, но ..... той ми разказа и още нещо, коет се случило на него .....
цитирай
20. doctora - доктора
28.02.2012 22:20
отишъл при него /май ставаше въпрос за човека с нанодиамантите, но ...... надявам се че не си кривя душата като го казвам ...../ човек с проект как да разпрашяват стари гуми до каша/прах готова за нова употреба / само като отклонение този етап е най-скъпия в преработката на втората ръка каучук, така че той определя цената на крайния продукт от рециклирането / тъ човека отива и му казва аз знам как да направя този основен етап чрез взрив и той ще е евтин и себестойноста на рециклирания каучук ще падне на половина или на 30 процента ..... нещо такова беша ..... приятеля е имал някакви съмнения още в началото, но идеята за неговия бизнес била много привлекателна, но при първите 20 - з0 хиледарки нещата почнали да се изясняват и приятеля, който е свестен човек му показал среден пръст ..... от този среден пръст загубил към 7-8 хилки, а държавата 15-20, но в крайна сметка все пак не са загубени 400-500 хилки на фонда ..... освен това приятеля ми разказа, че тези които "държат" иновациите изкали без да са ги изкарали 10-15 % и без да им се полагат. еее .... те били сменени с по-свястни но кой знае ..... и така приятеля ми каза че измамника си бил направил сметката да завлече към 100-150 хилки от измамата, но не му станала работата ..... тези които работят в промишленоста се срещат непрекъснато с такива измамници и такива дето се кълнат че ще спасят българия ..... може и аз да съм един от тях и може дори да не го зная ..... малко усмивки ...... за това четете теорията и когато разберете ще разберете защо не съм като пишурката. и още нещо приятеяля ми каза какви заводи за гума и силикон е виждал в италия, а аз му отговорих че когато това което правим с учителя тръгне ще види такива и в българия и стотици пъти по-големи ..... и още нещо му казах .... аз съм прежалил 10-15 хилки горедолу толкова ще струва двигателя без да качваме прекалено във височина, разбира се без вложения интелект и труд от моя страна, а за интелекта на учителя - там просто нещата са неизмерими и
цитирай
21. doctora - доктора
28.02.2012 22:27
ако загубя ще загубя само аз, а ако спечеля ще спечелите всички дори тези които ще се опитат да откраднат, но дори и кражбата подлежи на заплащане ..... съхранителните закони предопределят това и още нещо предопределят че за всичко има видьов ден. горната максима не е само на наш български възрожденец и боец за свобода, а е принципа на древните виждащи български воини и аз смятам да го спазвам докато съм жив ...... тъ ast. стой и гледай, когато ти/ви кажа че той се върти значи започва ураганът и гледайте да сте в центъра защото само там ще е на завед ...... центъра е в българия ..... ако искате истински да разберете дали сме или не сме измамници с учителя има само един път и той е да разберете единната теория на полето, всъщност тя е съвсем фрагментиран случай на единната теория на енергийния поток, но да не издребняваме ..... дерзайте и успех ...... виждам, че мислите с главите си и знайте, че ние с учителя разчитаме много на ваз ...... тръгне ли алгоритъма, няма да има спиране и две птички не ще са достатъчни за да го контролират ..... дори един народ и една държава и дори и три държави - най-технологичните, но нека да хванем първо рибата и тогава агнето в тавата ..... и пак успехи в разбирането и осъзнаването ..... амин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300924
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031