Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2012 10:24 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 806 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Защо гравитационното излъчване, продукт на движението, което излъчват небесните тела, в това число и земята е по мощно от естествения и изкуствения радиоактивен разпад? Кратък отговор:    - Защото при гравитационното излъчване всичко /гравитоните/ се движи с максимална скорост, равна на скоростта на светлината, спрямо източникът от който изхожда гравитационното излъчване, в условията на вакуум. При естествения и при изкуствения радиоактивен разпад не всичко се движи със скоростта на гравитацията. -Защото гравитацията със своето реактивно силово въздействие, при липса на други гравитационни полета в близост връща всичко обратно в изходното му начало, включително и светлината, при намаление на скоростта й в резултат на срещи с съответни материални среди.   Въпрос:    Кога гравитацията оказва силово въздействие върху фотоните ,носители на светлината и кога не оказва ? Кратък отговор:    Не оказва силово въздействие, когато гравитонът, носителя на гравитационната енергия и фотонът, носителя на светлинната енергия се движат по едно направление с еднаква скорост, т.е. относителната скорост между тях е равна на нула.    Оказва силово въздействие, когато относителната скорост между гпавитона и фотона е по голяма от нула, на базата на което се дължи и предсказаното от Айнщайн отклонение на светлините лъчи от небесните тела, а не от изкривено пространство, какво реално няма и не може да има, защото при пространството няма какво да се изкривява, няма собствена вещева същност, няма собствено движение, няма собствено противодействие, има само измерение и нищо друго.  Ако има изкривяване на пространството, както има отклонение и промяна в посоката на светлината, което може и се наблюдава щяхме на имаме и наблюдение и на изкривено пространство.  Всички, които приемат наличие на изкривено пространство, което базовата същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни /божи/ закони не допущат с в по голяма заблуда от колкото лидерите на църквата от времето на Коперник и Галилей по отношение на движението на земята в пространството.   Въпрос:    Защо има само един Бог и втори такъв няма? Кратък отговор:  Защото има само една всеобща Вечност, едно всеобщо, безначално и безкрайно начало, необяснимо с нищо друго освен със собствената си същност от което и в което произтича всичко, което реално го има във Всемира, като ненарушим и вечен обективен закон и преходна форма и структура на съществуване и сред многобройните заблуди в религиите / формите и организациите на духовна, власт, която при еднаквата природа на всички хора, по същество не се различава от политическата власт с присъщите й борби кой над кого да бъде с човешки закон и право над обществен продукт.        



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.01.2012 23:43
тъй като при сложни конструкции на съзнанието трябват няколко точки на разбиране за да бъде разбрана самата конструкция аз ще ви дам моята гледна точка върху безкрайността и как аз я разбирам и как съм я разбирал като алгоритам, защото приложих усилие за да я разбера...... аз знам че реалното и истинско разбиране и осъзнаване не е лесно колкото и да си мислим че е. и тъй ..... безкрайността означава че това чудо/нещо няма нито начален край нито краен край. ако има втора безкрайност това означава че и двете имат край за да я има другата тоест и двете са крайностти ..... за да е безкрайност тя вечнастта може да е само една. тук нещата опират до чисто разбиране и интуиция ...... затворения ум винаги клони към мултиплициране ..... примерно какво има извън вечността.... какво има преди и какво ще има след вечността и не вижда затворения горкия че самото понятие вечност и безкрайност изключва въпроси от такъв порядък не защото не могат да бъдат задавани, непрекъснато ги задават, а защото от гледна точка на обективната истина тези въпроси са безмислени. безкрайността и вечността като разбиране и осъзнаване са аксиоматични по характер ..... както отговори учителя на един питащ сърфист в абв - то преди и след вечността е пак вечноста, отвъд, под и над вечността е пак вечността, извън и вътре във вечността е пак вечността ..... как да го обяснят думите като не могат да го обяснят ..... осъзнавайте и разбирайте. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
28.01.2012 07:04
Просто и понятно е за проумяване, но трудно, в океана от заблуди в който жиеем за осъзнаване и възприемане.
Няма начало, няма край - съхпанимо е, вечно е.
Има начало и край - не е съхранимо, не е вечно.
Вяма начало и край - Вечност е, Бог е.
Има начало , има край - Не е вечност, не Бог.
Същността от която произитча всичико във Всемира, няма начало, няма край - вечна е, съхранима е , Бог е.
Формите и структурите под каквито съществува Вечността имат начало, имат и край - не са вечни, не са съхраними.
Пространството няма начало и край - вечно е. Има ненарушим закон за съхранение на пространството, като неделима част от съхранението на весобщатна базана същност на Всемира.
Матеирята няма начало и край- вечна е. Има ненарушим закон за съхранение на матеирята, като част от съхранението на всеобщата базова същност на Всемира.
Движението няма начало и край - вечно е. Има закон за съхранение на движението, като част от съхранението на всеобщата базова същност на Всемира.
Материята и движението са неделими. Неделимостта им, като енерегия няма начало и край- вечна е. Има закон за съхранение на енерегията.
В лицето на всеобщата съхпанима базова същност на Вечността, като Бог и природа имаме всеобщото , безначално и безкрайно ,вечно начало от което и в което поризитча всичико, обест за изучаване от науката и за обективно, без заблуди възприемане от вярата, без приомите и методите на религииге, като власт с налагане волята на човек над човек, както това е и в политическата власт и не може да бъде по същество различо, при еднаквото "тесто" от което са замесеви всичики човешки същества.
цитирай
3. doctora - доктора
28.01.2012 15:22
просто е, най-простото нещо на този свят да се разбере вечността и нейните структурни форми като макро разбиране, като макрорамка и едновременно е безкрайно сложно..... безкрайно сложно е заради хищната/е информационни системи/програми които са яхнали човека и то съвсем реално и неметафорично. човек и неговото съзнание са в истинския смисъл на думата ядрата на съставящите го клетки и то генетичната информация пренасяна от макроверигите на днк ..... човек е днк веригите, а половината че и повече от половината при възрастни не са човешки, а са чужди вериги. както и да е при изправено съзнание истините за вечността трябва да са присъщи от самосебе си на човека, но се вижда как не са. безмислен е спора дали има бог или не ..... то просто е очевадно че го има, но безмисленото словоблудство продължава и се поддържа от водещи физици дори ..... каква смехория..... физиката която изучава с химията всеки един аспект на бога и неговия закон и закони се разграничава от него ...... е те това е пръста на хищника ...... зявола съществува и още как, но не е рогатия дявол, а са хищни програми паразитиращи на различни нива в човека и те са тези които обезличават съзнанието на човека, което е самия човек. амин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300328
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031