Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2011 08:29 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 512 Коментари: 1 Гласове:
2



Въпрос:  Какво би станало, ако движението на системата” земя – луна” и системата “слънце-планети –луни”, при наличната гравитационна силова взаимна обвързаност  беше чисто инерциално, по права линия в светлината на моите резултати, открития, изобретения, теории, които ме доведоха да откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и до директната гравитационна енергетика с нейните неограничени и безопасни възможности за добив на енергия на земята и на други небесни тела в 1960г.? Кратък отговор: 1. Луната и земята ще се сблъскат, при което теоретично има три възможности: - да се отблъснат една от друга задвижат в обратни посоки. - да се слеят в едно тяло и продължат инерциалното си движение по права линия. - да се само разрушат и разпилеят в пространството във всички посоки. 2. Всички луни да се сблъскат със своите планети и заедно със своите планети да се сблъскат със слънцето, при същите три възможности.   Въпрос:  Защо във Всемира няма и не може да има чисто инерциално движение? Кратък отговор: 1.    Защото съхранението на движението, като част от базовата същност на Вечността изключва чисто инерциалнто движение. В резултат на това всяко движение има две неразделни компоненти: инерциална и не инерциална, като променливи величини. 2.    Защото Всемира е изпълнен с енергийни потоци, продукт на движението / гравитационни, светлини и пр./ които осигуряват непрекъснат сблъсък между структурите на базовата същност на Вечността и изключват тяхното чисто инерциално движение.   Въпрос:



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. gmihov - продължение
30.12.2011 23:17
Въпрос:
Защо във Всемира няма и не може да има неподвижна структура на базовата същност на Вечността спрямо пространството, което също е част от същността й ?
Кратък отговор:
Защото съхранението на движението, като част от въкността на Вечността не позволява това.

Въпрос:
Кое обуславя равенството на гравитационните сили с които се привличат две структури на базовата същност на вечността, които отчитаме и възприемаме, като структури на материята и често забравяме че те са не само продукт на движението, но и то е част от тяхната структура и същност, без което не може да ги имаме и какво различието в гравитационните ускорения, при тези равни сили ?
Кратък отговор:
1. Механизмът на гравитационното силовото въздействие обуславя равенството между гравитационните сили с които две тела се привличат.
2. Независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационните полета, обоснована от механизмът на гравитационното силово въздействие, обуславя разликата в гравитационните ускорения.





цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314853
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930