Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2011 23:59 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1456 Коментари: 8 Гласове:
2



Въпрос:    От какво се обуславя законът за безкрайността на енергията във времето, за неизчерпаемостта й във времето, както на всеобщата базова същност на Вечността, така и на всяка частица от нея / Е = безкрайност/ до който стигнах, при създаването на теорията за безкрайност на енергията във времето, преди да стигна до общата теория за енергийните потоци/полета/ и ОТБСВ? Кратък отговор:  Обуславя се от закона за съхранение на енергията, като произведение от материя и движение, обуславя се от реалността, че движението на всяка структура на базовата същност на Вечността, като самостоятелна такава и като част от по сложна е във вечно движение спрямо пространството и с различна по количество енергия и различна по големина импулсна сила спрямо различните отправни системи в пространството.   Въпрос:    С какво коригирах законите за енергията и импулсната сила, включително и гравитационните такива с което тези закони се прелърнаха от частни случай в общи закони, при създаването на моята обща теория за енергийните потоци/ полета/? Кратък отговор:  Коригирах ги на базата на относителността на движението със следния коефициент к = / V1 – V2/ : V1, при гравитацията , светлината и други енерегийни потоци/ полета, при които скоростта е равна на скоростта на светлината коефициента е : к = / с – V2/ : с , при гравитацията Може да се запише и така: к = /с –gt/ : c V1 и “с” са скоростите на съответните енергийни потоци/ полета/ V2 и gt са скоростите, които съответните тела в даден момент са получили от съответните енергийни потоци.  Време е физиците, математиците и инженерите да проверят с конкретни изчисления и конкретни опити тези коефициенти за да може да се види тяхната достоверност и да могат крепостите по пътя на директната гравитационна енергетика да се сринат, заблудата, че гравитационното поле е консервативно да изчезне, както изчезна заблудата, че атома е неделим и директната гравитационна енергетика да стане ежедневие в живота на хората с много по голяма значимост за бъдещето на човечеството от колкото деленето на атома.      



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
28.11.2011 19:01
не е било лесно учителю и никога няма да бъде за старата научна парадигма и нейните привърженици. за старата научна парадигма енергията е състояние на системата и не е векторна величина, тоест съотносителна спрямо другите отправни системи, а още по-малко се разбира че енергията е вектор във всички посоки и е относителна спрямо всяка една отправна система. не е лесно енергийната бариера да се пречупи. успехи на всички вас в разбирането. скоро ще получите изключително могъщ тласък за разбиране. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
28.11.2011 19:18
тези относителни коефициенти са най-гениалното нещо в теоретикопрактическия комплекс и в началото си мислех, че спорещите с учителя се правят че не разбират, а реално разбират, но се оказа точно обратното че спорещите даже повърхностно не схващат за какво иде реч, когато учителя говори за относителни коефициенти. тези коефициенти са крайъгълен камък на теорията, но и на това ще му дойде времето да бъде разбрано. сега дерзайте. в сряда ще отработя още няколко часа сме се разбрали с приятеля - ще залепим вложките на роторните сегменти и ще им подхванем тапите. измислил съм за в бъдеще и как ще изправяме многосегментен ротор - ако горната част на всеки сегмент е изпъкнала, а долната на по-горния е вдлъбната - газов флуид - ползвана индиректна гравитационна сила за изправяне по линия на гравитационното движение/сила. със здраве учителю.
цитирай
3. gmihov - доктора.
28.11.2011 23:36
Очаквам да доживея и 2012г. и тя да бъде последната с затворени врати на пътя на това до което сам и със съавтори, от които и ти си един, достигнах в периода 1960 -2011г. към съзнанието на хората, учени и лаици.
Очаквам и учени и лаици през 2012г. да видат не само като текст и стема, но и като техника освен дгд-л на базата на безконечна лента в изработването на който ти активно се включи, дгд -л на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, по който Б работи, при възможност от моя страна и дгд-л на магнитна асимеметрия при гравитационните сили и друга проста техника за измерване и показване на конкретни резултати във връзка с директният достъп до гравитационната енергия и неогранимените исономически изгодни и безопасни възвожности, които този достъп до който достигнах в1960т предлага.
Надявам се, че същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими обективни закони, без които нищо не може да стане във Всеимра, да ни позволи да направим това, да разрушим в съзнанието на хората крепостта на дзаблудата, че гравитационното поле е консервативно за да могат да нидят, че не е консепрвативно, както днес виждат и знаят, че земята е подвижна, че яатома е делим и пр.
цитирай
4. doctora - ДОКТОРА
29.11.2011 00:58
някак си воистина силата ни води към 2012 година. тази една такава никаква като числа и смисъл година ще решава всичко, защото да е здраве и живот ще построим директния гравитационен двигател на базата на безконечна лента/ленти. има много въпроси за решаване по него, но наистина стигнах до извода, че дори и да изоставим роторния вариант преди това трябва да го направим. имам 5 роторни сегмента, а в неделя купих още един сегмент, че имам и резерв от още два макар че височина от 8 чисто практически няма да можем да достигнем и да обслужваме, 5 и 6 ще можем. ще видим дали ще ни се наложи по-лека лента за да намалим вътрешната инертност, но ...... пак ще се повторя първо да завършим планираните етапи, пък след това ако се наложи ще изоставим ротора ..... ще видим ...... и ще потретя: първо завършвам планираното по статор, ротор, окачване, входящи, изходящи и т.н. устройства и тогава експеримент с лента 6; 6,5; 7 - ще се разберем като се видим защото това ще е ключова стъпка ...... не че нищо не е ключово до сега ...... странна е ситуацията учителю ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ СА НАЙ-ХУБАВИТЕ И НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ ПО СВЕТА ЗАЩОТО ЗАД ПРЕЦИЗНО НАПАСНАТИЯ ЕКШЪН/ДВИЖЕНИЕ СТОИ ОСВЕН ВЕЛИКОЛЕПНО ПОДБРАН АКТЬОРСКИ СЪСТАВ И ПОВТОРЕНИЕ, ПОВТОРЕНИЕ И ПОВТОРЕНИЕ НА СЦЕНИТЕ ДО КАТО СТАНАТ ИДЕАЛНИ, А НАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОВТОРЕНИЕ Е СВЕДЕНА ПОЧТИ ДО НУЛА, НО ТОВА ЩЕ ПОКАЖЕ И ГЪВКАВОСТТА НА ТЕОРИЯТА И НЕЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТТИ ЗА ПЛАНИРАНЕ ЗА ДА НИ СПЕСТИ ИМПЕРИЧНАТА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ В ПОВТОРЕНИЕ И ПОПРАВКА. КОЛКОТО Е ПО-ВЕЛИКОЛЕПЕН И СЪВЪРШЕН ИНСТРУМЕНТА С КОЙТО БОРАВИШ ТОЛКОВА И БРАКА Е СНИЖЕН ДО МИНИМУМ И НУЖДАТА ОТ МНОГО ПОВТОРЕНИЯ ОТПАДА И СЛЕД ВРЕМЕ ИНСТИТУТА НА ДВИЖЕНИЕТО ЩЕ МОЖЕ ПРИМЕРНО ДА УСЪВЪРШЕНСТВУВА ГРОВИЦАПАТА НА РУСНАЦИТЕ, КОЯТО МАЙ Е ЗАЦИКЛИЛА ЩОМ НЕ СЕ ХВАЛЯТ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО И ПРЕДИ ГО КАЗАХ, ЧЕ БЕЗ ТВОЯТА ТЕОРИЯ И НАРИЧАНЕТО НА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА - ЕДНОСТРАННА ЦЕНТРОБЕЖНА СИЛА КАТО ВЪТРЕШНО ПОДЕМНА/ДВИЖЕЩА ЗА СИСТЕМАТА ЕФЕКТИВЕН МАКРОДВИГАТЕЛ БЕЗ РЕАКТИВЕН НЯМА ДА ИМА. ОМ
цитирай
5. doctora - доктора
29.11.2011 01:12
е сега четох за икономиките по смета ...... жестока е ситуацията и въпреки че се усещат че всичко им е в главите сами себе си вкарват в калта и ..... постепенно се самоспират огромни икономики и изпадаме в депресии нямащи равни на себе си преди това ..... какво да говорим като всяка една криза показва нивото на кражбата в света ...... хе хе хе нарича се принадена стойност от братята икономисти. не знам, но май без проекта ЗВЕЗДНА ВРАТА сме всичките в киреча и в близките 20 - 30 години ще сме в лайната ..... българите свикнаха, но като гледам италианци, французи, американци, че и китайците забоксуват как ще свикнат не ми е ясно, а това е игра на живот и смърт. най-сложното движение като избухне стават световни войни, а след третата световна война ще се бием с тояги и лъкове според айнщайн. много пъти съм го плюл този човек, но неговото величие и принос за науката са безпорни ..... от сегашната си позиция виждам каква борба е била за неговия интелект да проникне в святая светих и единственото което го е спряло е твърдата обвързаност на интелекта с буквите, думите, числата, формулите тоест с човешките езици, били буквени или числови. трудно ЕНЕРГИЙНАТА БАРИЕРА се преодолява и трудно се разбира и вижда ОКЕАНА ОТ БЕЗМЪЛВНО ПОЗНАНИЕ дадено ни като термин от карлос кастанеда. ОТВЪД ДУМИТЕ Е ОБЕКТИВНАТА РЕАЛНОСТ, КОЯТО Е ТРУДНО ИЗРАЗИМА И С НАЙ-ТОЧНИТЕ ДУМИ, ЧИСЛА И ФОРМУЛИ ...... СВЯТАЯ СВЕТИХ ОТ МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО, святая светих думка по вратата ни с един обикновен "вечен" двигател, който от позицията ми на познание сега изобщо не може да бъде вечен пък и изобщо не е обикновен ..... това е ЧИСТИ И СВЯТ ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ, КОЙТО ЩЕ ХРАНИ НАС И ВНУЦИТЕ НА НАШИТЕ ПРАВНУЦИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА ДОКЪДЕТО УСПЕЕМ ДА СТИГНЕМ ВЪВ ВЕЧНОСТТА. амин.
цитирай
6. doctora - докотра
29.11.2011 01:21
между другото попитах моя пациент за фондацията и акционерното дружество ...... фондацията не е подходяща като начин за натурализиране на идеята и съответно за набиране на паричен ресурс /макар че и това е спорно, но..../ акционерното дружество е по-подходящо, но се разбрахме с него че основния пункт е да се направи работеща установка и всичко ще си дойде на мястото ..... имало и по-подходящи начини за натурализиране на идеята и по която странични хора решили да влагат парите си да получат отплата, но не го разпитвах нататъка...... още от началото си го знам ..... първо двигател, завършен и работещ "безпир" и тогава тръгва по един или друг начин прогресията ...... със здраве учиелю и само се дръж ...... всичко опира до това - работещ дгд и жив и в относителна форма баща на този дгд, защото бащата най-добре ще защити детето ...... знаеш за какво ти говоря. ЕЙ БОГУ СИТУАЦИЯТА ВЪВ СВЕТА Е ТАКАВА ЧЕ БЕЗ ГИГАНСКИ ПРОЕКТ, КОЙТО ДА ЗААНГАЖИРА УМОВЕТЕ, СЪРЦАТА, РЪЦЕТЕ И КРАКАТА НА ВСИЧКИ ХОРА, ХОРАТА НЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ИЛИ ПО-ТОЧНО ТРУДНО ЩЕ ОЦЕЛЯВАТ ОТ ТУК НАСЕТНЕ. ....... ще видим какво е решира активната страна на вечността. АМИН.
цитирай
7. gmihov - доктора
29.11.2011 07:54
Моите дастиженияу до кито стигнах сам и с моите съавтори,от които ти вече си един, в периода 1960 -2011г. могат да осигурят съществуването за в бъдеще на много по големи популации на човешкшя род. Но! съдбата на човечеството е в ръцете на човешката природа, където доброто и злото са неразделни и да го има не само човека, но и живота изобщо нужно е между тях /доброто и злото/ да има равновесие. За тази цел Вечността е дала разум на човека, но недостатъчно. В резултат на това, на базата на човешката алчност и страсти за богаство и власт човечеството от както съществува, както се казва режи клона на който съществува.
На базата на човешката алчност, агресивност и страсти за богаства и власти при всяка промяна в името на добро връх взема злото.
В името на доброто идва хпистиянството. С инквмизицията връх стига злото.
В името на доброто дойде комунизма. С лишаването на целият нарлод от частна собственост, с контрационите лагери, телените млежи с които огради България, като кошара за овце, тоталният шпшонож на всеки българин, да се ползува, като собственост на Партията, което и през петвековното турско робство не го е имало и пр. връх взема злото. В имито на доброто, да падне злото от комунизма дойде пост комунизма и злото за ограбеният и лишен от частна собственост българин стана още по голямо и разпиля бъргарите по чужбина за чужди страни да ралботят, да оцеляват, а България, каквато и през турското робство не е била стана най - бедната страна в Европа.
Директната гравитационна енерегетика и теориите до които достигнах гарантират на територията на България, при добър жизнен стандар, при пълна трудова заетост да живеят 10,20 и повече милона хора, но посткумунистичаката демокрация, която приветствуваме ни поднася прогноза за не повече от 5 милиона.
Олбективното познание ни подася знания за добро, а собствената ни прирда с алчността, агресивността и страстите ни превръща и доброто в зло с което човечеството да го има ше трябва да се бори и пребори.

цитирай
8. gmihov - продължение
29.11.2011 08:34
За да го има човечеството с настоящата си популация, това се дължи на всеобщият обществен продукт на труда. При наличната природа на зеимята и възможностите на труда са достатъчно големи и за съществуването на двйно и тройно по голяма човешкоа популация.
Злото за човечеството идва не от човешките и природни възможности, а от човешките страсти и заблуди, при използуването на тези възможности и при разпределението на продуктите от труда, при което разпредевение се нарушава, в разрез с това, което природата ин показва, при пчелите, съотношението между работните "пчели" и "търтеите - паразити". При пчелите природата не допуща превес на тъптейте. При човека търтейте - паразитите, като богаташи и като бедняци нарастват повече от колкото това е необходимо и водят да големиет ебди.
Не може да очакваме добра реколта от кошер в който пчелите работнички намаляват, а търтеите се увеличават и все по голяма част от произведения мед да отива за идзхранването на търтеите и други паризити в кошера.
Ако в коритата на големите реки се остави да текат води само от собствените им извори, без водите от притоците им по коритото им няма да може да стигне вода до морето.
При липса на дребни и средни собственици,които посткомунизма окончателно ликвидира и с това обезлюди и богати полски села не може да има пълна трудова заетост и всеобщо благополечие, на базата на непознати допсега собственици на земя в историята на България, по големи и от руските помещчици , преди векове. Не може на базата на свободна трудова заетост да се оситури по добър и смислен живот за хиляди пенсионери, които на остатъчните дни от живота, които им остава да се радват на остатъчен труд и дополнителни блага от него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301182
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031