Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 00:24 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 929 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:    Защо физиката е най фундаменталната обективна наука от всички науки? Кратък отговор:    Защото тя конкретно изучава фундамента на всички фундаменти във Всемира – всеобщата базова същност на вечността в нейното тройно проявление, като пространство, като вместилище с измерение и нищо друго, като материя с инертност съществуваща в безкраен брой преходни форми и структури с пространствени размери между две недостижими величини безкрайността и нулата, като инертен строителен материал за всичко във Всемира и като движение единствен творец във всемира без  който нищо не може да бъде изградено и разрушено, като форма и структура. Без което не може и мисъл да се роди и чувство да се появи и действие и противодействие да се прояви.    Истината с очи се гледа, с уши се чува, с кожа и език усеща, но само с мозък се разбира.  Който не с очите си, не с ушите си, а с мозъка си не вижда всеобщата същност на Вечността, като Бог и като Природа, база и творец на всичко и произтичащите от тази същност вечни и ненарушими природни закони той не може да прозре не само същността на това, което вярващите наричат Бог, а атеистите Природа а и собствената си същност, като продукт и  част от тази същност, като преходна форма на неделимо единство на градеж и разруха, на неделимо единство на живот и смърт. Той не може да разбере и моята ОТБСВ, като всеобщ фундамент на обективното човешко познание във всички негови направления / физика, химия, биология, астрономия, психология, социология и пр./



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
27.10.2011 01:02
всъщност учителю и друг път съм го казвал физикохимията е единствената фундаментална наука ...... знам че може би издребнявам, но не мога да не споменавам това куцо противоречие всеки път. в секциите при научни форуми парадоксално но факт се обединяват физика с математика /абсолютно парадоксално но е факт защото физиката е фундаментът на науките, а математиката е най-добрия, но не фундамент, а език ....... мнооого си падаме по говоренето хората и дори с числата говорим повече от необходимото/ ....... тъ правилното обединение е на първо място на физиката с химията и на второ с техниката, но това е бъдещето недостигнало все още до нас. амин
цитирай
2. doctora - доктора
27.10.2011 01:13
отчайваща е самотата на разбралите фундаментът защото гиганска е енергийната бариера, която се възправя между него и тези които бъкел не разбират. или може би бъкел разбират, но когато бъкела е малък пак нищо не разбират ...... и започва отчайващия опит да просветлиш другите, но това е възможно само ако даденото съзнание е готово за просветление. просветлението е или по-точно аз го употребявам като научна категория, а не като религиозна безмислица ..... ще разберете, ще осъзнаете рано или късно ...... воистина без да разберете фундаментът не ще осъзнаете и разберете истините на трижди великия българин георги колев михов. не ще го разберете ако щете ми вярвайте ...... не се опитвам да ви обидя, а се опитвам да ви помогна да разберете ...... и тогава такива смешни за вас в моментът думи употребявани от мен като трижди велик или просто велик учител ще ви се сторят съвсем мекички като начин на изразяване и ще се опитате да кажете нещо по-точно като израз и не ще можете думи да намерите защото тези думи все още не са се родили като буквени съчетания и като смислови еденици все още в човешкия свят ...... ще разберете че изобщо не се правим на сложни с учителя/великия учител/за мен най-великия учител поне който съм срещал в плът и кръв, а че говорим за очевадни и прости категории и познавателни елементи, които все още са извън пределите на вашето съзнание, но рано или късно ще влезат във вашия предел ...... успехи в разбирането и простете грешките човешки допускани от нас като правопис и стил. амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
27.10.2011 08:54
Няма триж пъти велики хора. Има триж пъти значимш фундаментални обективни истини от чието осъзнаване и оползотворяване зазиси настоящята и бъдещата съдба на човешкия род.
Един незначителен за своите съвременици, смахнат , луд монах на покрива на един манастир на брега на балтийско море, който имах възможността да посетя, достига до фундаменталната обективна истина, че зевята се движи в пространството заедно със слънцето и че не слънцето, а тя обикаля около него. Не монахът, който власт имащите могат безнаказано да изгорят на клада ,засяга честа и авторитета им на "непогрешими", а истината до която той достига и която сринва до бонището на историаята на познанието заблудата им , че зимята е енподвижна, която те са приели, като истина. която истина се опитват без успех да заклушат и унищожат, но обективинте истини са вечни, като самата Вечност -Бог и с тях не могат сили да да мерят хора обявили се за "непогрешими", каквото и власт да имат над остонолите хора и право за ги горят на клади и да ги изпращат на смърт в борби и войни в защита на собствената им власт и амбиции и старсти за надмощия , включитерлно и наз самата Природа, над сомия Бог.
Един неспокоен дух, смахнат и луд за своите съвлеменици ,пуща малки и голими камъни и достига до фунтаменталини обективини истини, които рушат заблудите на власт имащите. Властниците с истините до които той достига не могат да се преборят, но него го изправят пред собстеният си съд за да изпратят на клада. Приемането на унижението в името на иситната го спасява от крарадата, но го постава в домашен затвор.
Един незначителен ,смахнат за "непогрешимите" учени и лаици, обикновен лекар зостшго до фундаменталната истина , че енергията е съхранима. Това обижда "непогрешимите" и те гто отпращат към лудницата.
В 1960г. аз, един незначителен провинциален лекар, в сферата на профилактиката, без авторитет на лечител достигнах до фундаменталната обективна истина, че гравитационното поле не е консервативно и до




цитирай
4. gmihov - доктора
27.10.2011 09:21
Възможнжстите директните гравтационни двигатели да бъдат реализирани осъзнато или не осъзнато засегнаха самочуствието и авторитета на "непогрешимите " учени и лаици, набазата на което на пактика аз съм в изолоция, което е по техниге възвожности. Но истините до които достигнах не са по техните възможности да ги победят и унищожат. След време те ще са победените, защото всеки, които застане на пътя на обективната истина рано или късно е победен. Тази победа ще дойде най вероятно, когато много от тях няма да са между живите, Не изключено и моного по късно, както победата на истината, че земята се движи в пространството, която наследниците на неините врагове неотдавна , по силата на реалностите, при откриването костите на Коперник трябваши да признаят и в името на собственият си Баг да проведат специална служба в чест Коперник.
Днес в разговор с брат ми, без чието участие, намаше да могат да се изработят двете системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с които проведох опитите в ч.море изказа следната мисол, че значимите фундаментални истини трудно се осъзнават и възприемат в заблуда от съвремниците, възприели заблуди за истини. Признанито им изва,кагото те измат от следващите поколения. На тово ни учи и историята на обеективното човешко познание. На този база още в 1960 г. напровх моята прогноза, каято вече в над 99% се изпълни, че докато съм жив моите съвременици , учени, властници и лаици нама да признаят обективните истини до които достигнах.
Прогнозирам и вярвам, че ти и Б. ще доживеете , когато и учени и лаици ще ги признаят и оценят и ще се възмущават от тези, които са биле на пътя им, като "непогрешими" да ги победят и унищожат, както днес поколенията се възмушават от действията на теиз, които в миналото са биле на бариера на пътя на истините до които са достигнали Копернис, Галилей, Ж.Бруно,П.Майер и други ..
цитирай
5. doctora - доктора
28.10.2011 22:03
както няма, никога не е имало и никога няма да има в истинския смисъл на тези думи народни поговорки така и ти не си бил, не си и никога няма да бъдеш случаен човек ...... просто новата научна парадигма ГОВОРИ че случайни неща няма, никога не е имало и никога няма да има и ти смятам че и себе си не можеш да убедиш колкото и да искаш че си случаен и обикновен. колкото до трижди велик, знам че на другите хора може да им изглежда като четкане на личната ти значимост от моя страна /тяхна си работа/, но аз ти гарантирам със ръцете и сърцето си че нямам и никога не съм имал и никога няма да имам такова намерение ....... и още повече, ако ти имаше чувство за лична значимост духът/движението/силата на силите никога нямаше да те допусне до СВЯТАЯ СВЕТИХ. за да затвори очите на екстрасенсите ВЕЧНОСТТА и те /жането беше много мощен виждаш/ да те виждат мъгляво това означава само едно и то е че времето е дошло. виждащите се различават по квалификация и мощ, но всеки един от тях пред прага на смъртта / а вероятно и всеки един от нас/ вижда неописуеми неща. когато жането получи удара и си отиваше от този свят като лист от повея на вятъра ураганен /повей на ураган, как да не се засмееш, но го написах и не ми се трие/, много интензивно си отиваше и тялото и гаснеше и генома се приготвяше за полет /нейния геном беше и е много силен, но и заобикалящите я хищници бяха много силни/ тя ми се обади и ми каза няколко неща които разбрах и няколко /много повече които не разбрах защото говора и вече си отиваше и беше не разбираем/ които изобщо не разбрах. едно съм казвал и преди, ще го кажа и сега: тя каза че светата четворица /а тя никога не е говорила за четворицата. това понятие и беше чуждо, защото когато съм и казвал,че амина е светата смърт и смъртта е край и начало на едно,тя не се е съгласявала, но съгласна или не смъртта е основния механизъм на строеж на вечността./ е дала разрешението това - ВИЗИРАШЕ ТВОЕТО ДЕЛО ДА СТАНЕ. ЧЕТВОРИЦАТА ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО/СМЪРТ РАЗРЕШИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3308945
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930