Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2011 06:38 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 564 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Какво получаваме като, при някои директни гравитационни хидростатични двигатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса заменим въздуха в с вода? Кратък отговор:  Получаваме ДГД-л за работа на суша, при който се постигат много по големи скорости, съответно и мощности.   Забележка:  Един научно производствен център на територията на България за реализация на директна гравитационна енергетика, какъвто продължавам да предлагам, би се отразил много повече , в положителна насока, на икономиката, жизнения стандарт и престиж на България от колкото атомната енергетика, консумацията на горивата/ въглища, петрол, природен газ/. Но ! Такъв център не може да се реализира, ако политическата и финансова класа не проумее, че с това може да се стабилизира повече и да забогатее повече.



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
27.07.2011 23:58
когато става въпрос за енергийни тоест за обективни истини тяхното осъзнаване и разбиране, дори и казани в лицето и по най-простия начин е най-трудното нещо на този свят. това трудно разбиране с което се сблъсках покрай учителя и неговите идеи ме изправи пред реалността за която бях чел само теоретично в трудовете на великия учител карлос араня кастанеда - великия нагуал /неговите трудове се считат за приказки, ама са приказки от силата за силата, но това е друга тема/ и благодарение на създаденото от трижди великия /това не е величаене, а енергиен факт, но ще го разберете, когато осъзнаете думите и истините му/ учител георги колев михов аз разбрах, че истините на виждащите изписани с букви от карлос араня кастанеда са воистина енергийни истини и разбрах и осъзнах, че въпреки всичко истините на виждащите трябва да се коригират на базата на реалността на тризъбеца защото в противен случай тези истини на нагуала ще си останат не разбрани не само за обикновенните хора, но и за виждащите- учението на учителя, което по същност е новата научна парадигма дава нови думи и за хора и за виждащи и изгражда моста /лелеяния мост между техните два свята разделени/неразделени от пропаст. ще дойде време и виждащите ще разберат, че виждат в диапазон за който се счита че не съществува и това е гравитационния диапазон - студената светлина на безкрая. не забравяте, че няма структурна форма във вечността която да не излъчва гравитация тоест информация за себе си и тази информация взаимодействувя със всичко във всемира. атома фотона познава вселената, а вселената познава фотона и човека познава и опознава всичко което му е по силите, защото има неща които са извън нашите енергийни възможностти за опознаване. идва нов свят, но не света на джорч оруел, а света на тризъбеца и тъй като той носи много повече сила ние можем само със сила да го посрещнем. великите теории на учителя георги колев михов са най-мощното оръжие изковавано от човек за човека. ще видите вие разбиращите. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
28.07.2011 00:07
не се подлъгвайте по правопис, стил и привидно ласкателство, величаене, четкане и т.н. все пак нещата трябва да станат и да се разберат по най-трудния начин отвъд посрещането по дрехите и изпращането по акъла. и винаги ще го повтарям. учителя хич, ама хич не обича моите четки, ама е принуден да ги търпи - той ме помоли да пиша, макар че българския език не ми е най-голямата сила и би трябвало да поработя върху правописа и стила или поне да помоля жена ми да ги направи тези неща, но няма да ви улесня със нищо защото така ви е писано. не обичам хората да опознават моите слабости, но просто така трябва, а и слабия правопис и стил разсейва хищника - ще разберете защо е така след време. тъ учителя ще търпи, а за мен е неизказана радост да го наричам с превъзходни форми на прилагателни защото са светата истина, но и това ще го разберете кой знауе дали ще съм жив тогава. може би да, а може би не . ще видим. успехи в разбирането и четете и четете и повтаряйте защото повторението воистина е майка на знанието, а гласът на хищника ви нашепва че е баща на затъпяването. айде лека нощ и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309434
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930