Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2011 08:03 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 661 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:  Коя е фундаменталната значимост и предимство на ОТБСВ? Кратък отговор:  Изградена на базата на всеобщата базова същност на Вечността от която и в която произтича всичко тя има своите обективни обяснения за произхода, същността, вечността и преходността за всичко, което реално съществува във безначалният и безкраен, не създаем и не унищожаем , съхраним /вечен/ Всемир.    Който не прозре и проумее всеобщата базова същност на Вечността и нейното тройно проявление, като пространство / всеобщо вместилище/, като материя/ всеобщ инертен строителен материал/ и като движение / всеобщ творец и рушител на всичко във Всемира с един единствен механизъм на действие, като сблъсква структурите на материята/ той не може да разбере тази теория и нейното фундаментално значение за развитието на обективното човешко познание и религиите на фона на същността на човека, като продукт на всеобщата базова същност на Вечността. Трудно ще разбере и същността, която обуславя и гарантира бъдещата директна гравитационна енергетика и нейната значимост за човешкия прогрес.



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
30.06.2011 17:50
така е ...... истините за тризъбеца са вечни и ще ни надживеят като цивилизация и не случайно този дивергиращ знак със най дълго и най-често структурирано като стрелка рамо се срещат на всякъде и чакат идването на шестата раса, която ще го разбере ...... тя шестата раса идва и се установява тихомълком и нищо не може да я спре и когато съм "препитвал" мои познати виждащи виждам, че вечността им е затворила очите да не видят и да не попречат на промяната. само усещат и говорят и се страхуват от промяната, но не знаят за какво иде реч, макар и да съм им казвал за какво става дума. истините за тризъбеца са истините на новата научна парадигма. няма хъката мъката. или я разбирата и осъзнавата или не я разбирате и осъзнавате. и да мислите че ние с учителя си фантазираме или се опитваме да се правим на интересни или да ви хвърляме прах в очите това само прече на вас и не променя фактът че идва светът на тризъбеца или по точно той навлиза осъзнато в нашия свят защото с нас или без нас той е и ще бъде вечно. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
01.07.2011 11:01
Няма друг фундамент, освен всеобщата базова същност на Вечността - Бог, Природа с който да може да ес обясни всичико, което реално съществува във Всемира. Когато това се разбере , за което е нужно много повече време от времето нужно да се проумее директната гравитационна енерегетика много неща в човешките взаимоотношения, религиозен,политически ,социален, културен и пр. оспекти ще се провенят съществено.
За да се ускори този продоължителен и труден поцес и това да помогне да има едно по добро и по щастливо чоешко общество на земята и в космоса необходимо е за сега да съсредоточим нашето внимание към същностите и природните закони, които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика, без появата и развитието на която трудно за в бъдеще ще оцелее човечеството.
За тази цел ще ми е необходимо устройство към компютъра ми с помоща на което да мога да публикувам нагледни материали, каот: схеми, чертежи, графики, снимки и пр., което за есга все още не мога да си позволя. При такива публикации вярвам, че ще има и конкретни коментари от техническите специалисти, които със своите познания в тая област, каквита аз нямам съществено ще помогнат да се види истината и да изчезне заблудата, че гравитационното поле е консервативно.
С такова устройство, въпреки, че не съм учител педагог ще мога да публикувам и коткретни уроци по директна гравитационна енергетика, за което вероятно с мнения и коментарии ще мога да полуца ценна помощ от педагозите, които имат нужната подготовка, каквато аз нямам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300476
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031