Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2011 01:20 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 738 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Какво е вярата и какво са религиите? Кратък отговор:  Вярата е убеждение, което разделя човешкото общество на две групи: Вярващи в наличие на Бог и вярващи, че няма такъв. Тези две убеждение имат своите лидери и противопоставят двете човешки общности във вечна борба, с много тежки последици и невинни жертви.  Религиите са духовна власт със свои лидери, подобна на светската власт с нейните идеологии лидери и партии, които имат  своите структури, при които човек над човек налага своята воля и изправя религия, срещу религия , секта срещу секта във вечна борба кой власт и сила да притежава и соята воля над другите да налага.  Ако хората от отделните религии проумеят, че има само един Бог, които делят на свой и чужд и се обединят в една единствена религия, това ще спаси човечеството от много лидери, кандидати за заместници на Бога  и от много  безсмислени и жестоки борби кого над кого власт на упражнява .  Око хората проумеят, че това от което произтичат,независимо от това, как го наричат Бог или Природа е една и съща същност, това ще обезсмисли и борбите между вярващи и атеисти и ще спести много безсмислени невинни човешки жертви.  Истината е проста и очевидна във светлината на ОТБСВ . Всичко е от и в Вечността. Но! Срещу възможността да се създаде единно човешко общество с едно убеждение/ една вяра/ една религия стои самата природа, самата същност на човека, като живо същество с неговата агресивност и страст, кой над кого власт на упражнява, като се започне от семейството до държавата.    За изграждането на единно човешко обощество е нужно да се промени самата същност на човека, като живо същество. Това хората сами не могат да направят. Може да го направи само Вечността- Бог, Природа ,като всеобща база и всеобщо творческо начало.



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
30.06.2011 17:02
така е било, така е и така ще бъде вечно ..... хората само си мислят, че решават нещо, но реално решава бог. и все пак ..... някаква свобода да решиш правилно или грешно съществува. неслучайни са думите на виждащите че воините нямат друг път освен пътя на еволюцията ..... какво се крие като същност зад тези думи: когато човек възстанови сетивото си за движение тоест научи се да вижда осъзнато, а не като всички нас неосъзнато то човекът става виждащ и се изправя пред чудна реалност ..... започва да вижда студената светлина на безкрая= започва да вижда в гравитационния диапазон и какво е основното следствие от това виждане ..... ами започва да вижда как истинската светлина = светия дух = вибриращата енергия се натрупва или разрежда във всяка една структура на материята и съответно разбира със цялото си същество че това натрупване и разреждане означава буквално само едно - натрупването - еволюция, а разреждането деволюция и бидейки виждащо същество воина няма избор освен да последва пътя на еволюцията тоест да натрупва движение = свети дух = вибрираща енергия в своето съзнание = геномното яйце или кълбо. в такъв смисъл воинът просто няма избор защото избора на деволюцията е избор на хищника, а не на светещото същество човека. бидейки виждащ човекът вижда кои стъпки му носят вдигане на скоростта на съзнанието тоест натрупване на движение и кои му забавят съзнанието тоест от които губи движение и съответно неговите стъпки стават стъпките на безупречния на натрупващия движение в себе си воин на бога, а не на глупака кръстоносец дето убива за богатство и слава и се чуди защо бог не го обича. бог обича всички нас и неговата любов е изразена чрез гравитацията на земята която е непрекъсната, но бог въздава според делата ни и ще въздава и когато и атом не ще е останал от името човек камо ли спомена за него. аз знам до мозъка на костите какво носи учителя георги колев михов и защо го носи и знам че колкото и да се опитам да "рекламирам" името и труда му вие без ускорителя нищо
цитирай
2. doctora - доктора
30.06.2011 17:19
не ще разберете и дори знам, че и години след виждането на ускорителя и направата на всякакви гравитационни "глезотийки" не ще ги разберете, но така е писано ..... един да разбира, а друг не, но всички ние разбиращи или не сме вида човешки, а вида живее много повече от отделния човек и е по-важен. за това ние с учителя ще направим нещо за вас защото вие сте от нашия вид. но ..... трябва да се отървете от предубежденията си като примерно да гледате дрехите, а не ума - гледам сайтове за свободна енергия където знаещи хора са въвели изискване за правопис и стил - трябва да са грамотни хората, но да гледаш правописа и стила, а да не виждаш бога изписан като думи е не просто тъжно, а е ужасно. друг пример за един велик изобретател - стефан найденов и илия вълков - за първия особенно непрекъснато срещам осъдителни думи защо не е дал откритието си на света безплатно и т.н. а защо ние не му протегнахме ръка да натурализира откритието си още повече че става въпрос за чудовище, което ако не се променим може да ни погълне и не случайно го е наричал зеленото чудовище. защо не се намери държава или институция, която да застане зад него и да сключи честен договор ...... защо а ......той е имал нужда от помощ, от вашата помощ. аз поне сега за разлика от него нямам нужда от вашата помощ защото знам че бог е с мен и той ще ми даде каквото трябва ако щеш и вашата помощ и внимание, но стефан найденов и илия вълков имаха нужда от вас за да ви дадат свободата. след време ще можем да правим много по-големи чудовища от техните включително и такива които да поглъщат звезди и да създават звезди, но наистина ще трябва да се променим за да можем да понесем тази реалност и нейните последици. без да си санираме хромозомите не ще можем да мислим правилно и отговорно и винаги хищника в нас ще заповядва, а той бидейки структура вървяща към ада = деволюцията ще се опитва всячески да ни държи в подчинение ако щеш и да ни убие. стига ви толкова. успехи в разбирането и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314063
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930