Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2011 23:40 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 987 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:    Какво можеше днес да го няма и какво можеше днес да има, ако преди 30години ИНРА отпусна 1000лв. за изработването на два броя системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса , но отказа да отпусни 10000лв. за изработване на директен гравитационен двигател и ако съда, включително и с пет членният на Върховният административен съд не бе подходил чисто формално по отношение на моят иск за откритие и изобретение? Кратък отговор: 1. Можеше днес изобщо да не съществува проблема “АЕЦ”Белене” 2. Можеше България да има ДГЕЦ-ли и Директни гравитационни енергийни магистрали, които да й осигуряват производство многократно повече от колкото ще може да осигури АЕЦ “Белене”, при себестойност многократно по ниска, при това и за хиляди години занапред, без реална опасност от рода на Чернобил и Фукушима. 3. Гравитационен транспорт с мощности и възможности несравнимо по големи от тези, които има днес на базата на автомагистралите, петрола и природния газ.                     



Гласувай:
0



1. анонимен - Следя ти постингите още от първата публикация...
30.05.2011 00:54
Ако наистина се занимаваш с нещата които декларираш, много добре! Но вервай ми тук няма да срещнеш разбиране! Най-много да те обявят за луд! Ако пишеш просто за забавление тези неща то поне го обяви, че точно това правиш, защото иначе вервай ми - ще те обявят за луд! Ако търсиш провокация - хммм тогава СИ луд! Но ако наистина е първото - работа тук немаш! Няма кой да ти обърне внимание, или поне не такова което явно целиш! Има си сайтове за изобретатели, и техничари, където тези неща се обсъждат, и то от хора които са доста навътре в материята! Споменаваш за нещо като патент! Вервай ми в БГ не бива да патентоваш! Равносилно е да си хвърлиш чертежите и идеите на битпазара за без пари! Личен опит! Ще го отнесат като гладна свинка, мазен вестник, в кален двор, без да видиш и стотинка. Че може и да те пооплюят след това. Имам регистрация тук но пиша анонимно поради някои съображения!
цитирай
2. gmihov - анонимен
30.05.2011 06:29
Прав сге.
Вечността е предоставила всичико да го има човечеството, но наред с това му е предоставила и агресивността, алчността и глупостта с които един над друг да застават, да се унишожават и във власт и имане насита да нямат, без конечността и нищожеството си да осъзнават.
цитирай
3. doctora - доктора
30.05.2011 10:06
не пише за забавление учителя и не е луд, но това което ще кажа сериозно, но въпреки това ще прозвучи налудничаво е следното: когато съдбата заповяда нещо да се случи и гъза да си съдереш неможеш да избегнеш от него. съдбата в дадения случай е заповядала това откритие да стане в българия и от тук да тръгне истината. "вечния двигател" е само запалката, но теорията, която ви представя учителя е същински пожар, защото подменя из основи научната парадигма. пожара ще започне с нещо практично и то е когато започнат енергийните мощности на хората да преминават на гравитационен принцип. само си представи как маса от порядъка на панелка се върти по затворен път и от това въртене може да се черпи енергия ..... ако щеш вярвай това е възможно, макар и да звучи свръхневероятно и за гравитационното поле на всеки един макрообект в случая на земята, непредставлява никакъв проблем да "разхвърля" една панелка на където иска..... в "материята" която представя учителя няма хора, които да са навътре и обикновенно физиците и техниците отказват изобщо да я коментират. за това и учителя пише тук и ще продължава да пише тук докато е жив ..... просто така трябва защото съдбата "иска" делото му да не умре и то няма да умре. щом четеш всички постинги на учителя значи сърцето ти е "впримчено" от сила нямаща равна на себе си, сила, която е майка на всички сили, сила която предопределя кой да твори и кой не, кой да живее и кой да умре. тази сила е само и само движението..... толкова е очевадно, че не се вижда. реално материята е толкова материална колкото движението, но това е друг въпрос..... няма значение, че си анонимен. ако някоя "сила" иска да разбере кои сме тази "сила" няма никакъв проблем да ни намери, но в дадения случай силата на силите прави така, че делото на учителя да бъде защитено до тогава докато трябва. най-важното е че четеш блога на учителя, а това не е случайно въпреки че всичко на този бял свят изглежда случайно. няма случайности има предопределеностти, но не от нас. успех в
цитирай
4. doctora - доктора
30.05.2011 10:22
и за разбирането: в моментът учителя никъде не ще срещне разбиране по света. всичко е предопределено разбирането да дойде само и само от българия /тук е истинската обетована земя на евреи и българи, но като минат 100-200 хиляди години всичко се забравя, но това за забравата е друга тема/. това че четеш блога му от началото, а не си единствен, вече значи много. четейки блоговете за енергията "от нулевата точка" виждаш колко шарлатани има в тази "материя" , но и виждаш и тези които са истински какви трудности срещат да натурализират и да им бъдат признати откритията. да вземем само двамата българи създатели на микрогравитационни ускорители /те със сигурност не са знаели че създават микрогравитационни ускорители/ - стефан найденов и илия вълков..... какво се случи с тях..... над тях тегне забрава, която е по-тежка от цензура. един от учените, които се явяват за радетелите на енергията "от нулевата точка" като икона, реално е откраднал в буквалния смисъл на думата идея от учителя за дгд на променливомасови принцип, но не му е било разрешено от висшо място да прокопса и или се е самоубил или са го самоубили. не му споменавам името защото учителя не желае това иначе ще бъде доста поучително за радетелите на "нулевата енергия". за сега вие които четете блога на учителя не си оставайте магарето в калта. дерзайте и се опитвайте със всичките усилия на съзнанията си да разберете новата научна парадигма носена от него..... приемете го на доверие - благодарно е. успехи в разбирането.
цитирай
5. doctora - доктора
30.05.2011 16:41
това за куцото пиле и домата ми хареса много и воистина е така в българия. единственото, което пази идеите на учителя от разграбване е енергийната бариера в съзнанието на хората - много мощна бариера, която пречи за осъзнаване на истините за движението. повечето от нашите "велики" бизнесмени, мънички и големи комунистически отрочета /учителя хич не обича такива квалификации, но са истина и в тях е трагедията на най-великия народ - българите/ са хищници по природа и по изкривено съзнание /не че са най-крадливите на този бял свят/, а на хищника не му е дадено да проникне в света на движението, просто не му е дадено от съдбата. хищника не е любим син божий и не може да счупи печатите на енергийната бариера. за това и откритията на учителя са привидно висящи в пространството и неразбрани. той е най-великия учител на нашето време защото е човекът който учи как всеки да лови риба, но все още е не разбран и не оценен за съжаление. както и да е ..... важното е вие да разберете истините му и така капка по капка общото съзнание ще достигне критичната точка и простолюдието ще наложи приемането на великата истина на великия тризъбец и четиризъбец. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315427
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930