Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 08:55 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 580 Коментари: 1 Гласове:
1



                       ОТКРИТО П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е   ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКАТА АКАДЕИМЯ НА НАУКИТЕ, СЪЮЗА НА УЧЕНИТЕ В БЪРГАРИЯ И ДО ВСИЧИКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ НА БЪЛГАРИЯ.      На базата на това, което постигнах сам и с моите съавтори, относно бъдещата директна гравитационна енергетика на правителството на България,  БАН, Съюза на учените в България и бъдещите технически специалисти на България/ студенти и ученици/                                   П Р Е Д Л А Г А М:   1.  Да се запознаят обективно и достоверно с моите прости, понятни и достоверни доказателства, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, 2. Да прескочат бариерата на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са опит да се създаде вечен двигател каквито те не са и не могат да бъдат. 3. Да приемат моята идея за изграждане на Научно – производствен център на територията на България за реализация на безопасна директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден  добив на енергия, да съдействат за неговото изграждане и на базата първата техника, която ще демонстрира този център ,като алтернатива на програмата на американския президент  да намали значимо вноса и зависимостта на САЩ от петрола и като алтернатива на  ЕС до 2050 година да очисти Европа от колите с горива, които замърсяват въздуха и запълват до опасни размери пространството в градовете и на аутобаните България да реализира собствена  програма с финансово участие на икономически развитите страни, като ЕС , САЩ, Русия, Китай, Япония, Канада, Индия, Бразилия и др. в рамките и под егидата на ООН  за да няма за в бъдеще проблеми, като: Аварията в Чернобил и Фукушима, петролния разлив в Мексиканския залив, замърсяването на въздуха, водите и почвата и др.   Забележка:  Не е глупост, не е чудо това, което предлагам, но чудо ще бъде и стане, ако сега, тези на които го предлагам разберат, че притежават знания и възможности с моя помощ да го реализират.    Обективната истина, за разлика и от хилядолетните заблуди е непобедимо оръжие с което и сам човек може да застане срещу всички , както Коперник, Галилейй, Р.Майер. и да победи.    Ще победи и обективната истина, че гравитационното поле не е консервативно, както в миналото са победили истините, че земята се движи в пространството, че атома е делим, че има закон за съхранение на енергията и др.  



Гласувай:
1



1. gmihov - Когато
10.04.2011 16:45
Когато хората не знаят какво могат да постигнат на базата на собствените си обективни знания и в заблуда считат, че нещо е невъзможно, може да им предлагаш достъп и до най- значимото природно богаство, като гравитацията без която не само , че човека не може да го има, но и замеята и звездите, те не те разбират и не искат да те разберат и за глупак и луд те обявяват.
Реших проблема, че гравитационното поле не е консервативно, но не ве можах да преодолея заблудата в съзнанието на учените и лаиците, че е консервативоно, убедени в непогрешимост. С това се сбъдна моята прогноза от 1960г., когато обективно и достоверно реших този проблем. Ще се сбъдве и моята втора прогноза , че след мен ще се разбере, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и човечеството , на базата на директна гравитационна енергетика и неогреничени възможности за безопасен добив на енергия ще може да се спаси от проблеми, като "Чернобил" , "Фукушима" , "замърсяването на природната среса" и др. Дано до тогава собствената му глупост над Вечността, над Природните закони да застава и господар на света да става не го доведе до тотална гибел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315832
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930