Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2011 09:16 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1071 Коментари: 5 Гласове:
1



Въпрос:   В светлината на ОТБСВ има ли орбитални движения на небесните тела спрямо пространството? Кратък отговор:  За да има орбитално движение спрямо пространството трябва да има затворен път. Има затворени пътища на небесните тела едно спрямо друго, но няма затворени пътища спрямо всеобщото пространство.  Движението на всички структури на материята в макро и микрокосмоса спрямо общото пространство не са затворени пътища, а отворени много синусоидни  / вълнови/.   Въпрос:  Защо в светлината на ОТБСВ във Всемира няма и не може да има чисто инерциално движение и всяко движение е единство на инерциално и не инерциално движение? Кратък отговор:    Защото, при всеобщата проникване  на гравитационните енергийни потоци, формиращи гравитационните полета на телата от които изхождат, във Всемира няма и не може да има  структура на материята в чийто движение да не участвуват безброй гравитационни сили.   Въпрос:  Защо в светлината на ОТБСВ няма и не може да има статично положение на телата/ на структурите на матерята/ спрямо пространството? Кратък отговор:  За да имаме статично положение  трябва да има равенство между действие и противодействие.  В пространството, което е изпълнено с движещи се структури на материята има действия, но няма противодействие от самото пространство, защото то вяма вещева същност, няма инертност, няма структури и няма с какво да противодействува.  Вътре в пространството структурите, на материята които притежават неделимо от своята същност инертност и движение сами, без участието на пространството, си взаимодействуват и при равенство между действието и противодействието между тях е налице съответната относителна, но не и абсолютна статика.



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
31.01.2011 01:10
какво е движението на гравитоните в безкрая? инерциално или смесено като при другите структури на материята и защо учителю. последните изречения са страхотни учителю - прочетох ги поне 10 пъти и пак ми е трудно да ги осъзная. ще те помоля и по тях малко допълнителен коментар, макар че май с думите всичко е казано. и все пак ако може малко от друг ъгъл да обясниш за неравенството между действието и противодействието, за да прибавя още малко разбиране в съзнанието ми. със здраве.
цитирай
2. анонимен - доктора
31.01.2011 22:38
още десетина пъти го прочетох. е просто е велико учителю.....още един довод за това, че те наричам учител с пълно основание, ама с препълнено основание. аз знам ище дойде време в което и други ще узнаят. горе написаното е доказателство за това, че има разлика в мисленето на хората. почти всички мислят двоично, а ти мислиш троично тоест обемно. както очаквах довода за наличие на условия на неравенство между действието и противодействието е съвсем неочакван. и все пак ми се иска малко по-подробно да обясниш. макар и да изглежда, че всичко е казано ще те помоля за обяснение от друг ъгъл. със здраве учителю.
цитирай
3. gmihov - доктора
01.02.2011 00:30
Две реалности изключват чисто инерциално движение:
1. Пресичането на неопределен ,безкраен брой гравитационни потоци във всяка точка на пространството.
2. Еднаквата скорост на излъчените от едно тяло гравитони спрямо него във всички посоки, независимо от това тялото в движение или “покой” е, обосновано от наличието на инертност, при всяка структура на материята, включително и при гравитоните, без каквито няма и не може да има гравитационна импулсна сила, която, като външна сила движи телата в пространството.
3. Има равенство, на базата на закона за съхранение на енергията между отдаденото действие/ движение/ и преодоляната инертност, като равенство между действие и противодействие, но няма действуваща импулсна сила която да не е по голяма и от най голямата инертна сила, пропорционална на масата на телата, която в свободното пространство да не може да придвижи дадено тяло,колкото и голяма да е то.
Ако във всемира срещу всяка сила противостои равна на нея сила , движението и всички сили, като продукт от него щяха да се самоунищожат и щеше да има само пълна смърт, пълен покой и никакъв живот, никакво движение.
Тези реалности са малко по трудни за разбиране и когато се срещнем с помощта на малко чертежи може да разгледаме малко по подробно и по конкретно.



цитирай
4. анонимен - доктора
01.02.2011 21:23
наистина ми е трудно да разбера последното. ей богу много неща разбирам, но тази част от пъзела ми звучи почти на китайски. виж какво ми идва на ум учителю като обяснение: при равенство на действието и противодействието привидно инертността би трябвало да угаси движението, но ако се вземе като фактор пространствотоото на практика и най малкото-движение при условие на пълната неинертност и недействие на пространството би трябва да "помръдва" и най-голямата маса.много странна картина ми се оформя в главата, но наистина трябва да се видим и да го разбера напълно. като се стопли. със здраве.
цитирай
5. анонимен - доктора
01.02.2011 23:22
странното е, че от това което си мисля, че съм разбрал от ОТБСВ излиза, че за да няма енергийна смърт на всичко около нас пречи нещо което не може да попречи на каквото и да било и това е пространството. честно да ти кажа учителю от една страна не ми се вярва, а някак си разбирането и осъзнаването ми на реалността води до този извод. винаги съм "въртял" света пред себе си за да го оглеждам как действува, но преди теб никога не съм стигал до такива дълбочини, а знам че има още и още. дано ни стигне времето за основното учителю. понякога ме е яд на себе си че пиша вместо да действувам, а не действувам достатъчно и понякога си викам че писането е безмислица, а и споделям неща които ги мисля със сърцето, които не би трябвало да споделям пред широката аудитория и все пак..... всеки път се убеждавам, че като чета и чета и чета и пиша започвам да разбирам и осъзнавам все по-дълбоко и все по-дълбоко светая светих, а и виждам че и ти и аз пишем за тях, защото когато четат сега или там в нероденото бъдещете ще имат шанс да разберат или поне част от тях..... трябва да разберат..... ще разберат и още как..... ще видят следния енергиен факт: новата научна парадигма в плът и кръв като пълно или по-точно почти пълно до колкото позволява вечността разбиране от една страна в твое лице учителю от една страна и опитващото се да я разбере съзнание и растящото като осъзнаване и разбиране съзнание от друга страна в лицата на тези от нас които капка по капка прибавят своето разбиране към твоето.....ще видят грешките и заблудите в началото и как тези грешки и заблуди постепенно отпадат и отпадат като воалите на сатаната или люспите на лука..... когато има вяра и воля за разбиране, е и когато има решение на вечността да го наречем условно така основното абстрактно ядро на новите виждащи..... ще разберат. аз вярвам в това. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315491
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930