Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2011 00:48 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1037 Коментари: 4 Гласове:
1



Въпрос:    Може ли България, преди японците да реализират своята орбитална електростанция и тя да започне производство на електрическа енергия на базата на директен достъп до енергията на гравитационното поле да произведе първа лектроенеригя на базата на директен достъп до енеригята на гравитационното поле,като естествен и неизчерпаем енергоизточник? Кратък отговор:  Може! Може още таз година да произведе електрическа енергия .  Технически това не  представлява никаква трудност. Трудността е в заблудата, че гравитационното поле е консервативно и както Коперник и Галилей до края на своя живот не са могли да отворят очите и ушите на духовните и политическите лидери да проумеят, че земята се движи в пространството и се върти около оста си, така и аз в продължение на повече от 50 години не мога да отворя очите и да отпуша ушите на учените и управляващите да видят и проумеят, че гравитационното поле не е консервативно.      Ако управляващите осигурят необходимите средства, които в сравнение с хонорара на Ахмед Доган са много , много по малко и без съгласието на учените, мога да поръчам в едно машиностроително предприятие да изработят директен гравитационен двигател, на който да прикачат един генератор на ток, едно динамо и това може да стане за по малко от една година, като преди 30 години поръчах два броя системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и във вода и на суша получих резултатите, които исках да получа, на базата на закона за съхранение на енеригята,  при движение на тези системи по затворен път в гравитационното поле: 1.    Тегла и гравитационни потенциали, при падане по големи от теглата им, при издигане. 2.    Възстановяване на гравитационен  потенциал по голям от изразходвания , при падането им. 3.    Сумарна гравитационно сила, съответно и енеригя по затворен път в гравитационното поле по голяма от нула 4.    Неизчерпаема във времето работна гравитационна сила, необходима за непрекъсната във времето работа на директните гравитационни двигатели. Ако тези  прости, очевидни, но с фундаментално научно и техническо значение резултати се реализират по подходящ начин и се покажат директно, като техника и с научно- популярен филм, България ще направи нещо равно на чудо с което не само първа в снета ще произведе първото количество електрическа енергия на базата на директен достъп до гравитационната енергия, но ще осигури възможности ЕС , докато японците постигнат своите  мощности 1000Гвт. на орбита около земята, на територията на Съюза, на суша и вода, да реализират повече от 10 пъти го голяма производство на енергия с електрически централи на базата на ДГД-ли, ДТЕМ-ли, ДГЕБ-ве.    


Тагове:   енергия,   гравигациЯ,


Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
29.01.2011 11:10
онова на японците за огледалото в орбита е изхвърляне от където и да го погледне човек на този етап от развитието на технологията, макар че изглежда на думи като сериозен проект. от друга страна директната гравитационна енергетика като проект на думи изглежда съвсем несериозно и исмукано от пръсти, но на практика е сериозно и съдбоносно до мозъка на костите..... какъв привиден парадокс учителю. и той ще остане докато не те разберат, а не се знае колко време ще отнеме процеса на разбиране. със здраве.
цитирай
2. gmihov - доктора
29.01.2011 23:07
Това, че не ме разбират може и за добро да е. Не знам какво би ставало , ако в 1960г. бяха ме разбрали.
Остава ми още малко живот. Ако доживея още малко гддина - две ще покажем , работещ директен гравитационен двигател, в един или два варианта. След това истините, които сега нашите опоненти не виждат сами ще си пробият път, включително и в тяхното съзнание и със сигурност сред тях ще има и такива, които ще претендират и за авторство.
цитирай
3. анонимен - доктора
30.01.2011 00:34
да е здраве и живот бавно или не, мъчително или не, ще бъде тази година каквото ще бъде, но започвам все по дълбоко да разбирам предвиждането ти учителю. няма да е лесна работата по защитата, но какво ли лесно има на този бял свят. ще видим. амин.
цитирай
4. gmihov - доктора
30.01.2011 07:49
Не е лесно.
Заблудата и лъжата ефира ги разнася и с него лесно стигат до всеко съзнание.
Истините апостоли ги разнасят, като по трудни пътища крачят сред заблудени, в непогрешимост уверени, че светът е такъв, каккъвто те го виждат.
Само с Христос, без апостолите едва ли днес щяхме да знаем,че се е родил, живял и нещо цеинно на хората дал към добро да се стремят и от злото странят.
И за обективните истини отрозени в ОТБСВ и Директната гравитационна енергетика ще се намерят и появят оше япостоли, като нас и ще дойде ден, когато тези истини ще се разберат и оползотворят в името и за доброто на всичики хора, ако до тогава не настъпят промени в рластящата днес човешка агресивност, опасен връх в която е тероризмът и престъпността с претенции за тотално господство, коеото може да върне човечеството , след масов мор, придиизвикат от агресивността на самия човек , в изходното му начяло да започне отново с оръдие за труд и защита :камък и тояга.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300372
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031