Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2010 09:27 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГТОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 727 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Може ли малка България без дърва, въглища, петрол, природен газ, атомно гориво енергия и топлина да си осигури и таз възможност на света да подари и кое пречи тава да сане за да може таз възможност реалност да стане? Кратък отговор:  Може на базата на реактивното гравитационно излъчване, което формира гравитационното й поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия от който и сега , чрез ВЕЦ-ли си осигурява част от необходимата й енергия и топлина, ако “непогрешимите” й учени и управляващи отпушат ушите си и отворят очите си  и видят това, което в 1960 година открих, установих и доказах и което в продължение на половин век априорно, без конкретна, обективна и достоверна проверка отричат, не виждат и не искат да видят, проверят, видят и проумеят.   Въпрос:  Какво са “ непогрешимите” религиозни, политически, научни лидери”? Кратък отговор:  Хора, притежаващи духовна, политическа и физическа власт над другите и право по силата на човешките закони над истината, в позиция над самата Вечност – Бог, от която по добре и от нея знаят как за шест дни света е изградила и човека с тяло, ум и чувства е сътворила, без желание и амбиция, това, което Вечността, с реалността е написала да прочетат и разберат и от заблудата си да се освободят, че по високо от вечността не могат да стоят и когато над нея се извисят просто, като хора грешат.   Въпрос:  Какво Вечността- Бог с реалностите на човека показва и дарява? Кратък отговор:  Показва му обективни истини и го дарява с знание, което живота му улеснява, по добре в живота да оцелява, ако разум проявява и над Вечността не се извисява, без нищожеството и глупостта си да осъзнава.    



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
27.11.2010 10:00
без макро формата на директен гравитационен двигател не ще видят новата научна парадигма. така май е писано учителю. търсят единната теория на полето, а тя идва при тях без да я очакват и им говори с думи които не разбират и не са очаквали. не се разбира, че единната теория на полето е пряко свързана и с единната квантова теория и те касаят всеки един клон от човешкото познание - от физиката до археологията, от историята до химиятя, от архитектурата до религията и така всички клонове от човешкото познание разпокъсано от хищника на човека. идва обаче ново време. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
28.11.2010 07:54
При Шекспир , в една от репликите на Хамлет /цитирам по памет/ има следното: “ Това ,което ще стане днес, ще стане. Това, което утре ще стане, ще стане утре”.
Колкото и да си въобразяваме, че нещо зависи от нас, това е само една илюзия. Всичко извън нас и у нас става по силата на всеобщия творец – движението. Без движението нищо не може да стане. Нищо не може да се промени. Нищо не може да проумее човек и със собственият си мозък.
Ако в 2011 година по силата на единствения творец във Всемира ще покажем работещ ДГД-л , ще го покажем.Ако в 2012г. В 2012г. ще го покажем и хората ще го видят и проумеят, както аз го видях и проумях в 1960 и 1984г. Но това го решаваме не аз и ти, а съхранимото, вечното движение, час от което е всяко движение, включително и всяко движение в нашите мозъци, защото движение се получава само от движение и от нищо друго. Мисъл и действие се поражда само от движение и от нищо друго. Чувства също.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314035
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930