Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 23:10 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА - ВЪПРОСИ, ОТГОНОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2304 Коментари: 11 Гласове:
1



Въпрос:  В продължение на половин век по какво моите съвременници, “непогрешими” учени, администратори, лаици, с единични изключения, са глухи и слепи? Кратък отговор:  По времето на Коперник неговите “непогрешими” съвременници са глухи и слепи за истината, че земята се движи в пространството.  По времето на Галилей неговите “непогрешими” съвременници са глухи и слепи ,че земята се нърги около оста си, че има условия, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост.  По времето на Р.Майер неговите “непогрешими” съвременници са слепи и глухи , че има закон за съхранение на енергията  Днес моите “непогрешими” съвременници, учени, администратори, съдии, журналисти, лаици ,с единични изключения са глухи и слепи за истините, че има условия, при които гравитационните полета не са консервативни, че директните гравитационни двигатели до които достигнах не са вечен двигател,  че бъдещата директна гравитационна енергетика  с възможности по големи от атомната енергетика е възможна и пр.  За щастие било е и ще бъде. Истините си остават. Те са вечни и идва време глухите да чуят, слепите да видят.    Както в миналото глухите са започвали да чуват,слепите да проглеждат , така след време и по отношение на истините до които достигнах глухите ще започнат да ги чуват, а слепите ще започнат да ги виждат и човечеството ще има това за което от най дълбока древност е мечтало и не малко усилия е полагало да го постигне – директни гравитационни двигатели, каквито учените , в заблуда погрешно са квалифицирали, като вечен и невъзможен двигател.  


Тагове:   отгонори,


Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
23.06.2010 10:55
ЗНАНИЕТО Е СИЛА. разбирането и осъзнаването е всичко. ако нещо не го разбираш и осъзнаваш значи за теб просто това нещо не съществува. подобно е и положението с обективната истина за директните гравитационни двигатели, а за истината за святая светих истинската света троица от материя/движение/пространство да не говорим. в един пристъп на сила дон хуан казва на ученика си карлос кастанеда: СЕГА И ВИНАГИ ОКОЛО ТЕБ Е ВЕЧНОСТТА И ВНИМАТЕЛНО НИ СЛУША. там в книгите на карлос араня кастанеда става въпрос за взаимоотношение между учител от една страна и ученик от друга, а в случая с великия учител георги колев михов става въпрос за взаимоотношение от типа учител от една страна и всички хора от друга. той доктор михов никога не се е старал или мислел да бъде учител и независимо дали го разбирате или не той е велик учител и благодетел на всички хора и скоро всички ще го разберете. е това скоро може да отнеме и 10 и 20 и 50 години, но такъв е животът и сложния тип инертност който обуславя.... СЛОЖНА ИНЕРТНОСТ: дъното на басейна трябваше да е готово за една седмица, но странно защо точно сега предприятието в което го правя е затрупано от поръчки на върха на кризата. странно наистина, макар и неизлизащо извън причината и следствието. вместо една стават вече три седмиците тоест две седмици повече, а може да стат и три и четири. ще видим. тапите трябва да станат тази седмица но бай наим не се обажда. със здраве учителю.
цитирай
2. анонимен - заинтересован!
23.06.2010 16:32
Тъй като материята,за която говорите е нещо абсолютно ново за мен, но силно ме заинтригува, бихте ли ме упътили къде мога да намеря информация.Аз съм строителен инженер на 27 години и вероятно бих могъл да бъда полезен с нещо.Бих желал да се образовам и ще съм благодарен ако ми посочите източници на информация!
цитирай
3. анонимен - доктора
23.06.2010 22:40
това което сте прочели от доктор михов е единствения источник на информация.на тази земя няма със сигурност друг источник на информация по този въпрос.всъщност при коментарите с доктор михов сме стигали до извода че е възможно фрагменти от теориите да са били откривани и преоткривани във времето и на други места и от други хора по земята, но цялостна и завършена теория е създавана само от доктор михов и от никой друг. написаното е на базата на създадените от него три теории и изразява тези теории: 1. теория за безкрайност на енергията във времето и пространството 2. обща теория за енергийните потоци, и това което обединява предходните две теории и ги доразвива е 3. обща теория на базовата същност на вечността. това което е написано някъде над сто страници с по над 10 фрагмента във всяка страница в блога на доктор михов съдържа основните му достижения /всъщност малка част от тях/,но и това написаното е достатъчно да преобърне представите на човек за света в който живеем,ако човекът има ясен ум и ясно сърце.без ясен ум и ясно сърце и без гиганско усилие на съзнанието под формата на четене и опит за разбиране няма да разбере. чети човече и не се притеснявай от правописни и стилистични грешки, не се притеснявай от многото повторения /повторения неповторения всеки път има и по нещо ново като информация/.чети същността а не формата. чети по сто пъти - аз по толкова четях в началото за да разбера. сега чета по 10 пъти.разбира се колкото и да е парадоксално първо повярвах и след това дойде разбирането, но това е странична тема.задавай въпроси на доктор михов и със сигурност ще зарадваш сърцето му.опитвай се не просто да спориш заради спора а да разбираш отговорите.за сега мисля че можеш да помогнеш само като четеш, разбираш и трупаш осъзнаване и разбиране защото това което идва,но не се вижда е гиганска вълна от промяна и тази вълна идва от българия. не е ясно защо е така, но е така.поне ние с доктор михов я виждаме доста ясно. той от повече от пет десителетия, а аз от 4 г.
цитирай
4. анонимен - доктора
23.06.2010 22:57
фрагменти които и сега ги има във физиката, но са нецялостни: 1. закона за съхранение на енергията за затворени системи. доразвитието е че това е всеобщ закон и касае всички системи и вечността като цялостна и безкрайна и отворена система /всъщност при всепроникващата гравитация такова животно като затворена система няма и неможе да има. доразвития закон за съхранение на енергията звучи така - сумата на отдадената и получената енергия между отделните структурни форми на материята е константна величина тоест няма отворена няма затворена система енергията е съхранима при всички възмони условия. тя не се създава и не се унищожава а само се преразпределя във вечността. 2. относителността въведена от галилей мисля, доразвита от нютон и да споменем и айнщайн. реално единственото относително нещо във вечността е една от трите вечни и съхраними нейни страни - движението. относителността е основното качество и проявление на движението и от това и само от това качество и характеристика на движението произлизат теориите на относителността. която теория на относителността не се съобразява с тази обективна истина е нецялостна и незавършена. теориите на относителността на айнщайн са несъобразени с това и за това за тях бие камбаната. напротив другите две характеристики на вечността материята и пространството са абсолютни величини. те също са вечни и съхраними и неможе и никога няма да може да се унищожи или създаде материя и пространство и поради тази причина преминаване на маса в енергия и обратно, пренос на енергия и информация без материален носител са заблуди в човешкото познание. мога още доста да изброявам, но по-добре питайте учителя. успехи в разбирането и осъзнаването. амин.
цитирай
5. gmihov - заитерисован
24.06.2010 05:42
Заинтересован

Пред очите на човека и мозъка му/ без мозък нито може да чува, нито да вижда/ има само една единствена безпогрешно написана “КНИГА”. Това е същността на Всемира, на Вечността- творец и рушител на всичко преходно.
Ако искаме да изучим в дълбочина и да изясним обективната истина по отношение на конкретна реалност това не може да стане, ако не стигнем до тази “КНИГА” и не видим, че всичко във Всемира произтича от и в неговата всеобщата базова същност, състояща се от неделимо и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение, че всичко от кванта до галактиките е част от тази същност и има нейната обща базова характеристика, като:
ПРОСТРАНСТВО – всеобщо вместилище, което побира всичко в себе си и се намира във всичко , измеримо, като обем и нищо друго.
МАТЕРИЯ – всеобщ инертен строителен материал от които всичко във Всемира се изгражда и разгражда, измерима, като инертна маса и нищо друго.
ДВИЖЕНИЕ – всеобщ творец във Всемира, който изгражда и разгражда непрекъснато всяка структура на базовата същност на Всемира, вечна , като същност и преходна ,като форма и структура.
Без да се види всеобщата базова същност на Вечността, на Всемира, като неделимо и съхранимо единство от вечна същност и преходни форми и структури не би могло да се проумеят и разберат както моите теории за :
- Безкрайност на енергията във времето
- Общата теория за енергийните потоци / полета/
- Обща теория за базовата същност на Вечността-Бог, на Всемира, на Космоса и пр.
така Директните гравитационни двигатели, които обуславят е гарантират неограничен икономически изгоден и безопасен добив на енергия във всяка точка на земята, на суша и вода, на неподвижни и подвижни платформи.
Ако искате да вникнете в същността на това, до което сам и със съавтори достигнах , като теория откритие и изобретения трябва първо да се постараете да видите , като реална всеобща база, творец и рушител на всичко преходно неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони и на първо място закона за съхранението на тази вечна същност и произтичащите от него, като частни случаи законите за съхранение на пространството, материята, движението, енергията , импулса.











цитирай
6. анонимен - доктора
24.06.2010 11:13
осъзнаването и разбирането са върхово усилие на съзнанието на човека и на всяко живо същество да се свърже с носещата програма и първоисточник на всичко - истинската света троица от материя/движение /пространство. когато носещата програма вижда усилията на живото същество да разбере, тя вечността по-рано или по-късно му дава шанс да има шанс за радзбиране и осъзнаване. развитието на съзнанието е наистина борба на живот и на смърт. много са силите които пречат на това развитие и има и съвсем интелигентни представители на това и то не само човешки такива. основната пречка за развитие и еволюция на хората са наричаните от виждащите неорганични същества и по-специално един вид от тях, които се хранят директно с това което в тракийските легенди се нарича амброзия /гърците са просто компилатори и крадци на идеи/ или нектара на боговете, а всъщност амброзията е най рафинираното движение, движението на съзнанието човешко. по българските храмове и църкви на тези неорганични същества е придадена хуманоидна форма с рога и опашка, но всъщност те са аморфна чернота лишаваща човека от най-ценното му - обвивката от осъзнаване /това е по карлос кастанеда и е най-доброто описание на процеса/. от моя гледна точка наистина това което казва учителя за материята/пространството и движението и разбирането на същността им е
цитирай
7. анонимен - от заинтересован:до доктора
24.06.2010 13:52
До известна степен разбирам това,за което говорите!Тепърва започвам да се запознавам с творчеството на Карлос Кастанеда и запознавайки се с теорията му откривам много сходни изводи и в други извори на знание, като книгите на Робърт Монро, източните учения, Дънов и много други.Тези познания бяха допълнително подкрепени от личните ми преживявания в продължение последните 2-3 месеца.Опознавайки собственото си обкръжение, открих факти за близките си,които до настоящия момент не съм знаел и забелязвал (или за съжаление съм пренебрегвал).Оказа се че около 70% от обкръжението ми са имали "свръхестествени" преживявания в един или друг момент, от един или друг вид.Единствената причина, поради която не съм бил запознат с тези им преживявания е техният страх да не бъдат помислени за "луди".Факта който ме удиви е, че този тип хора изобщо не са малцинство!Единствената причина поради, която си мислим, че са малко е тяхната ненатрапчивост, нежелание за налагане на собственото мнение на другия и избягване на показност.При по-остойно обследване на заобикалящата ни среда ще открием,че де-факто хора с по-изострени възприятия има навсякъде около нас и единствената причина поради която мислим,че са рядкост е непрестанния опит за налагане на противоположното мнение на противниците на тази теория!Те използвайки средствата за масова информация,буквално крещейки и заливайки ни с факти, ни "насаждат" идеята за отсъствието на една от трите ни неделими съставни части, т.е. "тяло-разум-душа".В следствие на мое собствени проучване открих, че всички велики човешки открития са направени от хора, признаващи и отчитащи съществуването на това триединство и пренебрегващи твърденията на съществуващата към момента на откритието им конвенционална наука!!!
цитирай
8. анонимен - заинтересован
24.06.2010 14:01
Моля, да не приемате написаното по-долу като критика, а като лично мнение!!!Считам, че високият стил на израз, който използвате, за голяма част от читателите Ви би останал неразбираем, т.е. начина по-който материализирате мисълта си е трудно достъпен до по-широка аудитория.Разбирам, че материята, с която работите е доста специфична, но дори за грамотен човек (поне до известна степен) като мен е трудно да систематизирам и осмисля написаното.Считам, че идеите ви биха имали доста по-голямо отражение върху околните, ако бяха написани на по-достъпен език.Благодаря Ви за вниманието!
цитирай
9. анонимен - доктора
24.06.2010 23:24
правилно. не са обаче 70 % хората с особенно възприятие, а са 100 %. едно време когато четях трудовете на кастанеда ми беше доста озадачаващо изказването мисля че в последната книга активната страна на безкрайността /познай от първият път коя е активната страна на безкрайността и защо дори виждащи от изключително висок клас като дънов, кастанеда, хермес, иисус и т.н. винаги са наричали активната страна на безкрайността вибрираща сила, светия дух и т.н., а не с истинското и но забравено от .... незнам колко хилядолетия име ДВИЖЕНИЕТО. тъ в последната си книга кастанеда пише че по принцип когато виждащия започне да вижда установява, че цял живот е виждал енергията директно но не си е спомнял това виждане. от там е и извода че всички хора виждат енергията директно /просто няма как да не я виждат като всичко в природата излъчва гравитация - между другото единствените прави линии във всемира се описват от движещите се гравитони/, но само малцина си спомнят виждането волево. по принцип всяка една дума свързана с обективната истина и особенно с обективната истина касаеща основата носи огромно количество информация и затова не се касае само до ГРАМОТНОСТ КАТО СПОСОБ ЗА РАЗБИРАНЕ, А ПО-СКОРО СЕ КАСАЕ ЗА ЕНЕРГИЙНО НИВО БЪРЗИНА НА СЪЗНАНИЕТО И СВЪРЗАНАТА С ТОВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОСЪЗНАВАНЕ И РАЗБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ МАСИВИ /ОГРОМНИ КАТО ИЗМЕРЕНИЕ/ СТОЯЩИ ЗАД ПРОСТИЧКИТЕ ДУМИ: ВЕЧНОСТ, ИСТИНСКА ТРОИЦА СЪСТОЯЩА СЕ ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО - IYI /ТОЗИ СИМВОЛ=ФОРМУЛА В ДАДЕНИЯ ОТ МЕН ВАРИАНТ Е НЕПЪЛЕН ЗАЩОТО ДРЕВНИТЕ ВИЖДАЩИ БЪЛГАРИ ВИНАГИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ В НОВИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ИГРЕК, А ВСЪЩНОСТ ОБЪРНАТА НАВЪТРЕ СТРЕЛКА И СЪЩНОСТЕН ЗНАК НА ДВИЖЕНИЕТО=СВЕТИЯ ДУХ. ТЪ ТАЗИ СТРЕЛКА Е ВИНАГИ ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА С КОЕТО СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕДИ НАС ДРЕВНИТЕ ВИЖДАЩИ БЪЛГАРИ СЪВСЕМ ЯСНО И ТОЧНО СА ОЗНАЧИЛИ АКТИВНАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА ПРЕДИ ИИСУС И ПРЕДИ КАРЛОС КАСТАНЕДА. ЗАТОВА КАТО СЕ ВЪРНЕШ НАЗАД ПО БЛОГА ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ СПОМЕНАВАМ ФАКТА ЧЕ КОГАТО ХОРАТА НА ТАЗИ ЗЕМЯ РАЗБЕРАТ ИСТ
цитирай
10. анонимен - доктора
24.06.2010 23:43
ОРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ И ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЦИТЕ КАТО ЦЯЛО, НО ТОВА ПРЕДСТОИ СЛЕД ВЪЛНАТА КОЯТО СЛЕДВА ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА. това че ти е трепнало сърцето ЗАИНТЕРИСОВАН ме радва изключително много защото ще зарадва със сигурност и доктор михов, а поради един наш разговор с учителя в който му казах, че поскоро ще коментирам "религиозния" аспект на теориите, а не толкова научния и че тези коментари ще дадат шанс на тъй наречените "духовно" /в кавички е защото термина не изразява напълно същността на хората с по-бързо съзнание, но и това като дума е добре/ ориентирани хора да обърнат внимание на сухо поднесения научен материал. имай предвид отново ще се повторя, че доктор михов не се счита за учител и благодетел на хората нито пък за гений и никога не се е считал за такъв, но аз виждайки какво носи той и съзнавайки тенденциите които следват и то в най-скоро време / в най-скоро време означава вероятностен период от до 50 години/ и в знак на почит и уважение го наричам с тези думи макар че дори те не могат да изразят истинската същност на ЯВЛЕНИЕТО - БЪЛГАРИН с главни букви ГЕОРГИ КОЛЕВ МИХОВ. да обедениш тъй нареченото религиозно с тъй нареченото научно познание не е шега работа. мечтата на хората да се обединят религиозните /всъщност това са истините на виждащите стари и нови или това е МЕЧТАНИЯТ ОТ КАРЛОС АРАНЯ КАСТАНЕДА МОСТ СВЪРЗВАЩ СВЕТА НА ХОРАТА СЪС СВЕТА НА ВИЖДАЩИТЕ/ с научните истини. на практика религията притежава знаци които са равнозначни на формули обозначаващи вечността=природата=бог и т.н. и още нещо притежава религията и това е най-краткото определение на същността на вечността - ВСИЧКО Е ОТ БОГ В БОГА И БОГ Е ВЪВ ВСИЧКО. НЯМА, НЕ Е ИМАЛО И НЕЗНАМ КОГА ЩЕ ИМА ПО ТОЧНА ФОРМУЛА ИЗКАЗАНА С ДУМИ И ОХАРАКТЕРИЗИРАЩА СЪЩНОСТТА И ЗНАЧЕНИЕТО НА БОГ ЗА ВСИЧКО. просто прочети няколко пъти целия блог ЗАИНТЕРЕСОВАН И ПИТАЙ УЧИТЕЛЯ ТОЙ НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗСЪРДИ. по отношение на достъпността на езика. повярвай ми когато навлезеш в дълбочина а аз
цитирай
11. анонимен - доктора
25.06.2010 00:00
виждам, че ако не се откажеш заради мними кусури в написаното от доктор михов или мен ще навлезеш в дълбочина и ще видиш че няма как по-просто и разбираемо да се изразят истините за вечността и нейните три страни материята/движението/пространството. за моя пет десетилетен живот не съм срещал по ясни, по-кратки и по-истински описания на вечността при това исписани с физически формули. и слепец да си ще видиш че се касае за НОВА И ТО КОРЕННО НОВА НАУЧНА ПАРАДИГМА ОСТАВАЩА ОБЕКТИВНИТЕ ИСТИНИ ДО КОИТО Е ДОСТИГНАЛ ЧОВЕК КАТО ФИЗИЧЕСКИ ЗАКОН И ПРЕМАХВАЩА ЗАБЛУДИТЕ ИЗ КОРЕН. разбира се това изкореняване ще отнеме доста време колкото и да ми се иска да бързам. ние сме свързани с инертността на материята и тя е качество на човешкото съзнание като индивидуалност и като нещо общо - съзнанието на хората и съзнанието на де що има живот на този бял свят. да се преодолее инертността на съзнанието на човек като еденица а да не говорим на хората като цяло е изключително трудна задача. КАСАЕ СЕ ЗА ЕВОЛЮЦИЯ И ЗА НИЩО ДРУГО. ТЪ ЗАИНТЕРИСОВАН ЧЕТИ. ДО СЕГА СЪМ ВИЖДАЛ КАК МНОГО ХОРА ПИТАТ, ЗАЯЖДАТ СЕ И СЕ ОТКАЗВАТ ДА ПИТАТ И ЧЕТАТ. НАЙ БЛИЗО ОТ ЧЕТЯЩИТЕ /ПОНЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ОБОЗНАЧИЛИ/ БЕШЕ БА4О А4О, НО СЕ ПРЕПЪНА В ЕДИН КАМЪК - "ИЗТРЕЛИ ВЪВ ВИСОЧИНА" НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗАИНТЕРИСОВАН ДА ПРЕСКОЧИШ КАТО МЕН РУБИКОНА И ЩЕ СИ ЗАГУБИШ СЪНЯ ВОИСТИНА. но пък е благодарно защото ще се присъединиш към желязната гвардия която ще не ще осъзнато неосъзнато носи вълната на промяната. даже не могат да си представят каква гиганска вълна е надвиснала над главите ни. бая дълга се проточи ТЕМАТА. ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА ПИТАШ УЧИТЕЛЯ /няма значение как се обръщаш към него/ по различните въпроси на вечността защото това е неговия блог, амоите коментари ще бъдат по-малко и от време на време. УСПЕХИ ПАК ТИ ПОЖЕЛАВАМ В РАЗБИРАНЕТО. на мен ми трябваха 4 години да навлезна криво ляво в нещата. така че не се отчайвай. идва българския ренесанс за поне 1000 години. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300323
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031