Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2010 11:15 - Въпроси с кратки отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1297 Коментари: 6 Гласове:
0



Въпрос:  Кои са значимите предимства на бъдещата най – мощна, директна гравитационна енергетика, пред която заблудата , че гравитационното поле е консервативно в продължение на половин век стои, като непреодолима бариера, както заблудата , че земята е неподвижна е стояла пред достиженията на Коперник иГалилей? Кратък отговор: 1. Мощният, безопасен за човека и природата естествен, безплатен енергоизточник – гравитационното поле на земята, достъпен за ползуване във всяка точка на земята. 2. Простите и сигурни технически решение с директните гравитационни двигатели, които гарантират неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия във всяка точка на земята, на суша и вода. 3. Възможността за по етапно само финансиращо се изграждане на неограничени енергийни мощности, което позволява строителството им да започне с незначителни държавни или частни капиталовложения.   Въпрос:    Какво ни предлагат с езика на опита, числата и реални резултати хидростатичните води в язовирите, без загуба на такива с директните гравитационни двигатели? Кротък отговор:    Предлагат ни с по малко капиталовложения от колкото за изграждането на язовирните им стени енергийни мощности десетки и стотици пъти по големи от електроцентралите изградени до язовирните им стени , на базата на изтичащи води.   Въпрос:  Войните създават най – страшните и пагубни кризи в човешкото общество. В условията на втората световна война и непосредствено след нея в условия на глад и разруша САШ и Съветския съюз станаха ядрени сили и положиха фундамента на съвременната ядрена енергетика в не едно направление на човешката дейност.  Може ли малка България в настоящата си тежка икономическа криза, по вина на своите управляващи и престъпници да реализира директна гравитационна енергетика и да положи необходимия за нея фундамент, без която човечеството не ще може да реши своите глобални проблеми, които вече осезаемо го засягат и какво е необходимо това да стане? Кратък отговор:  Може, ако настоящият Премиер на България, прояви здрав и прозорлив разум и прояви смелост, без всякакви скрупули, че ще подкрепи нещо “невъзможно” да вземе следното простото и разумно решение : “ Да се проверят експерименталните резултати на автора, така, както той предлага: конкретно и достоверно”. И за разлика от “непогрешимите “ от близкото ни минало партийни ръководители, учени и консултанти гарантира извършването на тази проверка, преди предложението за нея да отиде в дълбокото блато на архивите, където вероятно все още го има.  


Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



1. анонимен - Големи глупости на квадрат. Първо - ...
12.04.2010 17:56
Големи глупости на квадрат. Първо - "добива" на енергия и ползването на енергия става, когато имаме разлики. Примерно за електричеството, това е потенциала или по-просто казано - напрежението. ползваме масово 220 волта напрежение. Механична енергия - примерно водопада - ползваме силата на стичащата се вода - разликата е в нивата. Атомна енергия - наситения уран се разпада под обстрела с неутрони - развалят се атомни връзки и се отделя лъчение, което загрява вода. Парен двигател - вдига се налягането на парата и се използва през турбини до механичкна енергия на въртене. Е, обясни ми, как да се използва гравитационната енергия, драги ми блогър? как да се създаде разлика, след като не може да се намери гравитационна разлика, която да е значима, за да се извлича енергия?????
Аман от писане на глупости по форумите.......
цитирай
2. gmihov - отговор
12.04.2010 22:49
Групости пишат тези, които не знаят това, за което пишат. Още по големи глупости пишат тези, които дават "непогрешими" мнения и стъновища по неща, които не позноват и си нямат представа за тях.
Вие г-н ановимен си нямате представа какво представлява една система с гравитационна обоснован променлив обем и маса и вероятно такава никога не сте виждали. Още по малко си имате пердстава защо тези системи в зависимост от положението си спрямо напрлавлението на гравитационната сила имат различни обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали. Нямате и никаква представа, как тези ситеми , при дивжение по затворен път в гравитационното поле на земята променят под влияние на гравитациата обемите, масите, теглата и гравитационните си потенциали. От къде и как разбрахте , че тези реалности са глупости. Явно , че не сте учен а оракул, защото само като такъв може да кажете по нещо от които изобща си нявате понятия, че е глупост.
цитирай
3. gmihov - ТРУДНО!!!
12.04.2010 23:12
Трудно на "непогрешими" учени и лаици, които по добре и от самия Бог "знаят", кое е възможно и кое не е , както папи и кардинали от времето на Коперник и Галилей са "знаели" по добре и от собственият си Бог, че земята е сътворил неподвижна, неподвижен цевтър на Всемира.
Много,много още "вода" ще трябва да изтече "непогрешимите", които "знаят" кое е глупост и не станат грешници за да разберат, че както на базата на гарвитацията днес рабонят и произвеждат енергия ВЕЦ-ли, на същата база / главитацията/ утре ше работят и произвеждат енергия , в съответствие с закона за съхранение на енергията и бъдещите ДГЕЦ-ли, на суша и вода с възможни много по големи мощности.
цитирай
4. анонимен - доктора
12.04.2010 23:44
нека пишат учителю. важно е да пишат. ти така ми каза. наистина е важно да пишат. писаното по-горе ми дава възможност да разбера слабите пунктове в техните разсъждения, а това е важно защото ДГД като всяко едно дете ще има нужда от защита. катализаторите са микрогравитационни ускорители, а никой незнае и няма да узнае без да им създадем макротакъв ускорител какъвто реално представлява ДГД. аз ти казах, че основното опира в движението. ти, а покрай теб и аз виждаме ДВИЖЕНИЕТО такова каквото е, а те виждат само потенциални разлики тоест виждат неотделимостта на ДВИЖЕНИЕТО без да го видят като активната страна на вечносттта и само по себе си отделна но неотделима вечност. за теб и мен тези смислови абракадабри имат плът и кръв, а за тях нямат. затова немогат все още да разберат реактивните енергийни потоци. няма нищо аз мисля, че за нашите потомци идват интересни времена. и всички тези времена са започнали преди 51 години, а с божията помощ ще се "родят" на ново тази година. виж дори и божията помощ като понятие освен на теб не съм могъл да я обясня по истинския начин на никой друг, защото никой освен нас двамата не я схващат по начина по който ния я схващаме. имай предвид, че има и резервни варианти и без ПРЕМИЕРА, но мисля че без него няма да мини ВЕЛИКОТО ЗАБАВЛЕНИЕ. само трябва едно да направя ДГД в плът и кръв. смятам, че бог е с нас и тази година КЕ БИДЕ. АМИН.
цитирай
5. анонимен - доктора
12.04.2010 23:54
малко се изхвърлих: виждащите с по висока квалификация много добре виждат истината за божията помощ и за липсата на такава. те директно виждат разпределението на светия дух във вечността. но и те правят една грешка макар че то не е грешка. примерно един от виждащите от най висока проба KARLOS ARANA KASTANEDA е считал погрешно употребата на светия дух като нещо свято, но не е разбрал че по-древните от него виждащи са видели че СВЕТИЯ ДУХ Е СВЕТИ ДУХ НЕ ЗАЩОТО Е СВЯТ А ЗАЩОТО СВЕТЯТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО МАТЕРИАЛНИТЕ СТРУКТУРИ КОИТО ГО НОСЯТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА. ТЕРМИНА СВЕТИ ДУХ Е ДИРЕКТНО ЕНЕРГИЙНО ПОЗНАНИЕ И ОТЧИТА ИСТИНСКАТА ФИЗИЧЕСКА РЕАЛНОСТ НА ВЕЧНО ДВИЖЕЩИТЕ СЕ СТРУКТУРИ НА МАТЕРИЯТА ВЪВ ВЕЧНОСТТА. ДВИЖЕЙКИ СЕ ТЕ СВЕТЯТ СЪС БЕЗКРАЙНАТА СВЕТЛИНА НА БОГ И ТАЗИ СВЕТЛИНА Е САМО И САМО ИСТИНСКИЯ СВЕТИ ДУХ=ДВИЖЕНИЕТО. ДА СЕ СВЕТИ ВО ВЕКИ ИМЕТО МУ. АМИН... НЕКА ГЛУПАЦИТЕ И ТЮФЛЕЦИТЕ ВЪЗПРИЕМАТ МОИТЕ ДУМИ КАТО ПРАЗНО БЪЛНУВАНИ. БОГ ЩЕ ОТСЪДИ.....
цитирай
6. анонимен - ДОКТОРА
13.04.2010 00:04
ВОЙНИТЕ УБИВАТ НАЙ-ЦЕННОТО ДВИЖЕНИЕ В ТОЗИ СВЯТ = ЧОВЕКЪТ. ТОЙ Е КЪС ОТ ПЛЪТТА НА БОГА, ТОЙ ЧОВЕКЪТ Е ЖИВА СВЕТЛИНА И НАЙ СЛОЖНОТО ДВИЖЕНИЕ В ТОЗИ ЗАТВОРЕН И РОДНИНА НА АДЪТ СВЯТ. В ТОЗИ СВЯТ ЧОВЕКЪТ Е ХРАНА НА НЕДОСТОЙНИ БОГОВЕ. ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ ТЕГНЕ ПРОКОБА ВЪРХУ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО. ЩЕ ТЕГНЕ, НО ВРЕМЕТО ЗА НЕЯ СВЪРШВА. ВОЙНИТЕ РАЗКЪСВАТ И ОЩЕ НЕЩО ЦЕННО СЪЗДАДЕНО ОТ ЧОВЕКА И ТОВА СА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА. ТЕ СА ВИСШО ПРОЯВЛЕНИЕ НА ДВИЖЕНИЕТО, НО И ПРОКЛЯТИЕ ЗАЩОТО ПОЗВОЛЯВАТ НА ИЗРОДИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД ВЕДНЪЖ ИЗКАЧИЛИ СЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ ДА ВКАРВАТ СЪБРАТЯТА СИ В АДА ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ И ТЕ. НО НАЛИ ЗНАЕШ УЧИТЕЛЮ НЯМА ВЕЧНА СТРУКТУРНА ФОРМА НА МАТЕРИЯТА ПЪК БИЛА ТЯ И РАЙ ИЛИ АД, НО ИМА ВЕЧНО ДВИЖЕНИЕ ЧИЕТО ИМЕ Е АБСОЛЮТНАТА, ТОТАЛНАТА ИСТИНСКАТА СВОБОДА. АМИН...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300261
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031