Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2010 00:59 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 918 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Коя е причината гравитационното ускорение да не зависи от масата на телата, които падат в гравитационното поле? Кратък отговор:    Причината ,в реални условия, телата да падат с различна скорост на земята е наличието на земната атмосфера, което открива Галилей.  Причината гравитационното ускорение да не зависи от масата на телата, при падането им във Вакуум е механизма на гравитационното силово въздействие, което се извършва вътре в телата, на суб атомно ниво, на базата на сблъсък на микроструктури с еднакви маси, където отворено движение преминава в затворено, а затворено в отворено, където гравитон се замества от гравитон, в резултат на което погълнатата от тялото гравитационна материя и излъчената от него материя са равни.   Въпрос:    Какво обуславя независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационните полета? Кратък отговор:    Обуславя небесната механика и хармония в космоса. Ако ускорението зависеше от масата на телата, които падат в гравитационното поле, при наличните решения, орбиталното движение на космическите кораби с космонавти и апаратура в тях с различна маса не биха могли да бъдат реалност.



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
26.02.2010 11:36
най после разбрах и това защо има връзка между сила и ускорение. виж какво съм разбрал: напрактика ако няма атмосфера която да генерира триене и индиректна гравитационна сила телата падат с еднакво ускорение тоест ако падат от еднаква височина и едното е 100 тона, а другото е 1 килограм тези тела ще се блъснат в земната повърхност с еднаква скорост. сега тази обективна истина е свързана с факта, че гравитационната сила е пропорционална на масата на ускоряемото тяло тоест колкото е по-масивно едно тяло толкова по яко го дърпа гравитационното поле, а това е свързано със факта че повече гравитони му отдават енергия/движение и обратно колкото по-малко е тялото по-малко гравитони преминават през него. затова и ускорението независи от масата на ускоряемото, а само от масата на тласкача. е за 4 години все пак не е лошо постижение да разбера тази истина. сега мога спокойно да кажа, че я осъзнавам истински както истината, че време няма, не е имало никога и никога няма да има. няма да престана да ти повтарям, че ти учителю си велик човек и другите немогат да ти стъпят на малкия пръст. пак ще се повторя, че моята позиция е позицията на разбирането, а не позицията на скапания ласкател. моля те и бог моля да си жив и здрав достатъчно дълго време за да стане посоката на съзнанието ми и неговата скорост достатъчно стабилни, че като гледам каква канска работа ми предстои и ми става страшно. знаеш и аз зная, че ние сме преходни структури на материята и неможем да живеем вечно, но колкото по-дълго толкова по-добре за другите. странно е колко трудно осъзнаваме ключовите истини и колко време минава за това, но пак благодаря на бог, че ми позволява да осъзнавам обективната истина, че без него нищо нестава. гледах един спор между креационисти и нетакива / нормалните учени /. първите се опитват да докажат че има идея и интелект в съзиданието и отричат еволюцията, а вторите наопъки казват, че има само еволюция и няма божия промисъл. какво да добавим какво да добавим. как да им обясниш, че
цитирай
2. анонимен - доктора
26.02.2010 11:49
и едните и другите са прави и въпреки това не са прави. истината е в това: тъй като всяка структурна форма на материята е с генетично начало независимо дали става дума за атом, кварк, човек или метавселена същата има геном даден и от триединния и вечен бог и това е истината за това че има божия промисъл. обратно всеки един геном се реализира чрез сблъсък на структурите на материята тоест изгражда се еволюционно, проба/грешка, проба/грешка/поправка. това което неразбират еволюциониститеи креационистите е че има и фактора деволюция, който фактор е не по-малко могъщ от еволюцията има ентропия, но тя върви ръка за ръка с неентропията. а сега учителю иди и им обясни очевадното. при моето " обучение " от съдбата " и времето което ми отнема да осъзная всяка една твоя фундаментална истина направо ми се плаче за тях. е бог чрез теб няма да престана да повтарям им е дал шанс да имат шанс в ВЕЛИКОТО РАЗБИРАНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ и това е следствието/причина на ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС, а именно ВЕЛИКИЯ ДГД. ШЪ ГО ОТКРАДНАТ НА ВЪРБА В ПЕТЪК, КОГА МИ ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ И КОГА РЕКИТЕ ТРЪГНАТ НАГОРЕ / ХА-ХА-ХА-ХА-ХА .... нали знаеш учителю защо се смея /. през твоите очи учителю аз видях как водите тръгват нагоре воистина. ей господи помогни да им " подпалим " чергите и учителя да види ако не целия поне началото на " пожара ", но те моля господи това да е метафорично, а не наистина, че доста поразии могат да се случат кога деца с кибрит си играят. амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
26.02.2010 11:55
Има вечна- божа промисъл и тя е в същността на Вечността и проидтичащите от нея вечни и ненарушими ,обективни/ природни / закони , които никой и по никакъв начин, за разлика от човешките/ преходните/ закони, не може да наруши, съгладно , които и косъм от главата на човек не може да падне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300843
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031