Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2010 10:47 - ОТ КЪДЕ ПРОИЗТИЧА......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1042 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2010 10:56


ОТ КЪДЕ ПРОИЗТИЧА ФУНДАМЕНТАЛНОТО ТЕОРЕТИЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ И РЕАЛНОСТИТЕ , КОИТО ОБУСЛАВЯТ И ГАРАНТИРАТ ТЯХНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ?.      Фундаменталното теоретично обяснение на директните гравитационни двигатели и реалностите, които обуславят и гарантират тяхната реализация произтичат: 1. От обективната същност на неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение, като всеобщ фундамент, като Бог и природа , от което и в което произтича всичко във Всемира и което се намира във всичко,  в това число и при човека с тяло, ум и чувства. 2. От вечните и ненарушими природни закони и преди всичко от най фундаменталният, законът за съхранение на триединството от : пространство – материя – движение и неговите частни случаи за съхранение на пространството, на материята, на движението.    Тези две реалности обуславят наличието на гравитацията и техническите решения за директен достъп до нея, като естествен и неизчерпаем източник на енергия и неограничените възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия.  Най простата реалност и обективни резултати, които доказват, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели ,със своите възможности за неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия са възможни са: 1.Наличието на измерими различни реални обеми, маси , тегла, гравитационни потенциали , при падане и издигане, при движение на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса по затворен път в гравитационното поле. 2. Сумарна гравитационна енергия,при това затворено движение по голяма от нула. 3. На базата на закона за съхранение на енергията възстановяване , при тези системи на гравитационни потенциали равни и по големи от изразходваните такива . 4. Наличие на неизчерпаем гравитационен потенциал осигуряващ непрекъснато затворено движение в гравитационното поле с непрекъснато черпене на енергия от него.   До какви теории достигнах на базата на тези конкретни реалности? Достигнах до: 1. На базата на съхранението на движението и неговата относителност достигнах до : - Теорията за безкрайност/ неизчерпаемост/ на енергията във времето при всяка структура на материята от кванта до галактиките. - Общата теория за енергийните потоци/ енергийните полета/ 2. На базата на всеобщата базова същност на Вечността, на Всемира, като база, източник, творец и рушител на всичко от себе си и в себе си , в това число и на човека до: общата теория за базовата същност на Вечтостта /ОТБСВ/.

Когато!
Когато престъпността е господар няма честен смел пъдар. Държавата е разграден двор. Всичко се руши на произвол. Наглите, гадните апаши за ден два стават богаташи. Престъпниците , мошеници, рекетьори и нагли крадци имане и авторитет придобиват, дворци обширни си изграждат с бардаци и отбор мадами, което мъжко око мами. А народът ограбен и измамен на произвола на съдбата е оставен в мизерия, нищета да потъва, по света да се разпилява за да може да оцелява. Дерзай народе излъган, измамен в заблуди и лъжи потопен за правда и добро жаден, от зло на колене поставен, без вяра и надежда да се изправиш и хала си сам да оправиш. Ще дойде ден и за теб правда да настане. Но! Какво от теб ще остане, годно с престъпници да се справи държавата ни да се оправи? Народа ни на крак да се изправи, сам със собствени сили да се оправи.      



Гласувай:
2



1. анонимен - доктора
25.02.2010 15:35
за съжаление в такива ситуации важи принципа на барон мюнхаузен: да се измъкнеш сам за косата от блатото барабар с коня иначе си изтрит от историята. смятам, че сред българите има достатъчно здрави сили, които да знаят, че с кражби и убийства на принципа на закона за съхранение на движението се стига до ада / съвсем реалния и двуцветен в червено и черно /, а със съзидание, но много по-трудно пак на базата на съхранение на движението се стига до райските порти. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
25.02.2010 17:09
Обективната истина, която произтича от базовата същност на Вечността - Бог и обоснована от вечните и ненарушими природни закони е по силна от всеки човек и каквито и бариери силните и невежите да поставят но пътя и победата е на нейна страна и идва време,когато тя достига до съзнанието на хората. Ще мине време и истините, до които достигнах и които с теб защитаваме ще победят всяка забледа у учен и лаик и ще стигнат до съзнанието на хората и те ще ги оползотворят за да оцелят на земята и в космоса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300421
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031