Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2010 00:57 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1297 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:    Какво представлява една изкуствена екосистема, каквато директната гравитационна енергетика със своите неограничени възможности за безопасен добив на енергия ни предлага? Кратък отговор:    Представлява поселище в неблагоприятни за труд , бит и производство райони на земята и в космоса в което по изкуствен път  са създадени всички необходими условия за труд, бит и производство, гарантиращи неограничено във времето пребиваване и развитие на човешко общество.    Такива изкуствени екосистеми с значимо човешко общество, на базата на неограничените възможности на директната гравитационна енергетика, при растящия брой на хората на земята могат да се реализират на полюсите на земята, в пустините с изкуствен принос на значими водни маси от световния океан за водни басейни, производствени, питейни и битови нужди, на повърхността и вътре в водите на световния океан, на луната и пр.    Опитът с оранжерийното производство на земята, корабостроенето , пребиваването на космонавтите за продължително време във космоса, посещението на луната, което бе реализирано могат да бъдат от съществена полза за реализацията на бъдещите за труд, производство и бит изкуствени екосистеми .      


Тагове:   отговор,   въпрос,


Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
17.02.2010 01:22
някога мечтаех за своте звездни кораби и непрекъснато чертаех разни измислеци. сега знам, че имам шанс чрез твоето ПОЗНАНИЕ да ги построя / даже нямам представа как ще стане, но има някаква светлина в тунела как да започна /. е ти знаеш, че винаги има едно голямо но между визия и реализация. но някак си нещата чрез теб започват да се подреждат като сложен пъзел. ще видим бог в конкретната ситуация до къде е решил да стигне. първата стъпка е колко време ще ни разреши да бъдем съдба до съдба защото от това ще зависи предаването на познанието. ще видим. това пък зависи от проекта. ако успея да направя бързо двигателя и бързо да ги убедим, че си заслужава да се развие енергетиката гравитационната това означава че съдбата ще ни приближи на шахматната дъска. защото сега имам само време за работа, работа и грижа за семейството и едвам ще мога да отделя ресурс за двигателя, но не се притеснявай ще отделя достатъчно. това на което ме е яд, е че немога да прекарвам по дълго време при теб. пак казвам всичко зависи от троицата. ако тя каже амин ПРОЕКТЪТ по един или друг начин ще ни събере на едно място / мисля, че твоето родно място е подходящо от всяка една страна погледнато за основните реализации /. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
17.02.2010 01:28
сега се сетих за магарето и слона. много -ха. бях ти писал че при едно примерно пресмятане на една виртуална система за дгд от едната страна се получаваше горе доло слон, а от другата се получаваше не магаре, не вирус, не атом, а няколко десетки отрицателни слона. ХА-ХА-ХА. ти знаеш за какво се смея. със здраве.
цитирай
3. gmihov - доктора
17.02.2010 02:47
Родното ми място беше подходящо място за реализация на част от постигнатото от мен и съэавтори, преди баща ми да бъде лишен от собствеността, която имаше.
Не е подходящо мясно и днес, защото реално аз не съм собственик на това, което възстановиха от неговата собственост и обецевиха .
За сега релното мясно на което може да направим значими достижение е при теб и вярвам, че може да то използуваме.
За слона и магарето написах след срещата си с Научният съвет, при ИФТТ в 1993 г. в отговор на това, че членовете на този съвет, които бахя сериозни учени с опоределени заслуги към науката и с несравнимо по голям обем от канкретни познания от мен, в заблуда гредаха, какво им показвам, слушаха , какво говора, но не чуваха и не виждаха и не видяха нито слона, нито матарето. Чест ти прави, че въпреки, че ни си физик, четейки внимателно това, което съм написали и слушайки това, което съм казал си видял и слона и магарето и с още малко конкретна повмощ от моя страна ще се справим с задачата с която се заехме и се надявам , че преди края на 2010 година това ще стане.
цитирай
4. анонимен - доктора
17.02.2010 07:41
нямах предвид началните стъпки. до двигателя като първоначален вариант и осигуряването на " държавно внимание " стъпките ще са при мен. но след това когато започнат да се изгражда и експериментира с различни системи на дгд нещата ще са близо до теб / ТЕ ще намерят и земята и завода и финансирането и истинската защита, когато разберат за какво става дума /. ние сме привидно мобилни същества, но всеки от нас си има съвсем неметафоричен корен с който е свързан с майката земя. колкото е по-младо човешкото същество толкова му е по лесно да си пренася корена до ново място / говоря неметафорично /. при по-възрастните хора трайното разместване на корена не е желателно. това имам предвид, че основната част ще са при теб нещата - основната нужда и част от координирането на проекта, ти трябва да си близо. ТЕ ще осигурят всичко когато опрат до кокал нещата. е има и бавни варианти: онова парче земя е с размер 30 декара и е на основен път и има високоволтови кабели близо до него / е те са стратегически постройки и по закон не се пипат, но винаги има вратички /. но и бавните варианти минават през държавна, а след това и световна защита изкат или не. да се превърне в системна и звездна една цивилизация е въпрос на енергия / много ми беше смешно изказването на един читател, че майката му е в ограниченията на нуждите /. друг е въпросът, че наистина позицията на воина, че когато хванеш 10 яребици ще изядеш само една, а останалите ще пуснеш е най-силна, но това касае други други аспекти от усъвършенствуването на цивилизацията, а не да си " одушиш " възможностите за развитие като вид. със здраве.
цитирай
5. анонимен - доктора
17.02.2010 08:09
наистина визията за екосистемата е много интересна. представих си и една усъвършенствувана оранжерия. вместо от 100 декара на 10 етажа ще се получат по един декар, а останалите 90 декара ще се освободят за нормална гора и нормална земна екосистема и място за нашите братя животните и растенията. ето това зачи да имаш енергия. успех.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300288
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031