Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 00:14 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1350 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:  Защо между директните и индиректните гравитационни двигатели няма принципна разлика, а има само техническа разлика? Кратък отговор:  Защото и при двата вида двигатели, както и да се завърти съответният двигател сумарната гравитационна сила, която действува върху двигателите и осигурява тяхната непрекъсната работа е различна от нула.  Техническата разлика идва от разликата в техниката, която осигурява тази постоянна сумарна работна сила по голяма от нула,от съответното съпротивления, при работа на двигателите.  Например, при единият вид двигател имаме, като техника обикновени чаши, о при другия системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса,които, като техника са различни.    За да докажем непрекъснатата работа на директните и индиректните гравитационни двигатели, преди да ги реализираме ни е достатъчен един силомер и по един брой от обикновена чаша и система с гравитационно обоснован променлив обем и маса и нищо повече, при липса на силомер може за целта да се използува лост или макара.  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
28.01.2010 00:45
въпреки, че го виждат очите ми ще продължа да повтарям, че немога да повярвам на видяното, че ти говориш светата истина / това ми е ясно /, а тези които те слушат са все едно че с бетонени глави - ни приемат ни предават. горе долу за 3 години трябваше да повярвам на очите си, но нейси още немога да се примиря с тази реалност. наистина светата инертност и инерция са велико нещо. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
28.01.2010 08:32
Когато учени и лаици се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както днес са свободни от заблудата, че земата е неподвижна ,много от тях ще видят, че при ДГД-ли , като реалност и природен закон няма нищо, ткоето те да не са знаели. Но! За това ще трябна поне още половин век време да изтече за да се случи,да се намери още един, като теб да разбере. Когато хората са в заблуза тя ги владее, собствените им знания остават закрючени в нея и те просто, докато не се освободат от заблудата не могат да ги ползуват за да видят реалностите такива, канвито те са.
Не случайно се пише,че в налото беше словото, без което човешкото общество не може да го има.
Не е лесно след, като със словото ти забият в съзнанието заблудата, че земята е неподвижна да разбереш,че е подвижна, че гравтационното поле е консервативно,да разбереш, че не е,че има изкривено пространство, за което изобщо си нямаш представа ,да разбереш, че такова чуд няма и пр.
Това, което е в полза на обекстивното познание е, че обективните истини, плод на обективната същност ан Вечностто са вечни ,ненарушими и неотмени, а заблудите са плод на човешкия мозък и са преходни,като самия човек, като форма, появяват се и като им изтече времето си заминават, като остават истините.
С това,което аз постигнах още в 1960година изтича вече времето на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, че директните гравитационин дивгатели са вечен двигател че няма Вечност - Бог и в близкото бъдеще , както ти вече разбра това, ще го разберат и още много други и ще дойде ново време с нови изисквания към човека и неговото общество, което трябва да е за добро, кащото то ще бъде с много по големи възможности не само човечеството да оцелее присложни климатични идр. условия, но и при алчност, кой над кого да бъде, да се самоунищожи.
цитирай
3. gmihov - доктора
28.01.2010 08:43
Ако ,на базана на атомната енергията E = mc^2 е
успех и угроза за оцеляването на човечеството, то на базата на гравитационната енергия още по голям успех и угроза е Е = безкрайност до което стигнах с моите опити от 1960 и 1984г и моята теория за безкрайност на енеригята във вревето.
цитирай
4. анонимен - доктора
28.01.2010 13:27
бях решил да те запитам по тази тема, но ти отвори дума. защо формулата за енергията е Е=М.С^2. защо С-то е на квадрат, а не на куб примерно и защо липсва коефициентът 3,14 / все пак той изразява кривината на нашия свят, нашата вселена, която си е структурна форма във вечността, а квадрата според мен изразява плоскостен израз на енергията, а куба пространствен израз. / знаеш, че съм просто лекар, но някак си се чуда откъде го измислиха на квадра, а не на куб и без п-то. вече за 2-та в знаменателя си ми обяснявал, но за числителя са по-интересни данните. със здраве.
цитирай
5. gmihov - доктора
28.01.2010 23:11
По отношение на въпросите във връзка с формулата
Е =mc^2 ще поговорим, коогато се срещнем и направим един анализ на същата й в съответствие с реалностите, които я обеславят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300102
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031