Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2009 08:38 - САМОТНИК
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 892 Коментари: 2 Гласове:
2



САМОТНИК   Изолиран, вглъбен, към мечта устремен, истина да открие, на хората да я разкрие до съзнанието им,  до сърцата им, до душите им тя да стигне, успех да постигне, той е пълен самотник. Истините що разкрива, хората не разбират за луд го обявяват. Това задълбочава самотата му, изолацията му, но нали си е малко луд става той по упорит и истини да открива, пред хората да ги разкрива той смело продължава истина да съобщава с която Вечността, безкрайността неизчерпаемо, незаменимо, богатство голямо е предоставила кога човека е създала и ум иразум му дала, но и от заблуди не го лишила с които живота му усложнила, между истина и заблуда, упорита, дива и луда борба вечна да има, мир вечен да няма. В лоното на таз борба, за по добра съдба, на всички, всички хора, в обятията на простора в плен е нашият самотник, превърнал се в отшелник, упорит лаик – нахалник, жалък нищожен натрапник, който “непогрешими” не признава. В лидери, светци се съмнява, Само във Вечността вярва и с таз вяра истини раздава по добър живот да осигурява за хората на земята, на земята и в небесата по добри те да станат. Без его, омраза и борби, да няма лоши съдби. Всеки блага да твори, без друг да краде, мори. Всички, всички да са щастливи докато са здрави, живи. Това е голямата мечта, в сърцето , в душата на нашия самотник, превърнал се в отшелник                          


Тагове:   самотник,   стихове,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
06.11.2009 11:42
воистина истината е жестока. столетия и хилядолетия вода да газиш жаден да ходиш. каква ирония на съдбата. какъв смях на бога. разбира се това са само метофори зад които стоят заповедите на вечността: каквото посееш това ще пожънеш. вероятно преди милиони години сме посели нещо недобро за нас. за да има остатъци от велики цивилизации преди нас и милиони години между тях и нас на първобитно съществуване явно сериозно сме сгазили лука. обикновенно виждащите говорят с метафори за този мъгляв период: човек е спрял да се движи и бог му е изпратил смъртоносно предизвикателство в лицето на безжалостен хищник ( нашата църква го нарича дявол, великия водач карлос кастанеда го нарича летач изобщо всяко духовно учение си има собствен термин ), който хищник изяжда най-ценното на хората-периферното съзнание. това периферно съзнание ни прави магически същества и хора. то ни позволява да осъзнаваме света в дълбочина и цветност. когато ни лишат от по-голямата му част ние слизаме на нивото на животните и по-зле. затова толкова лесно вярваме на шибани водачи, папи, патриарси и "светци". вместо като иванчо да вярваме на онази си работа вярваме на метафоричния тъпан какво ни казва дали марийка е девствена или не. всички виждад какво огромно количество работа за еденица време осъществява гравитационното поле, за да държи всичко на земята, а всички казват че е най слабата сила. дръшки. какъв енергоисточник трябва да създадем за да задържим само водата върху земята, ами въздуха ами нас самите със всичките ни партакеши. няма друг енергоисточник който във вселената да направи това. ами слънцето което държи земята, ами юпитер който с малък внос на материя може да стане слънце и т.н. и т.н. очевадното невиждаме братя и сестри мои ( надявам се и жени физички да четат редовете на доктор михов ). ще ни избоде очите обективната истина и няма да я видим. всъщност аз знам защо е така. когато сме лишени от най-ценното си-осъзнаването ( или от по-голямата си част от него) ние наистина гледаме а невиждаме, слушаме а нечуваме, възприемаме а неосъзнаваме. и тук обикновенно идва ролята на гения водач: да внесе очевадно старото като ново в човешката цивилизация. идват интересни времена. двигателя ще ви помогне на най-подготвените от вас да обхванете истините на учителя/водач. двигателя като на тома неверни ще ви даде минималния шанс да имате шанс за разбиране на света в нас и извън нас на много по-високо ниво. на по-високо ниво ще разберете поговорките: за лудо работи за лудо нестой, много е лошо прост хитрец да ти е стъпил на главата и да ти казва накъде да вървиш, каквото си посееш това ще пожънеш и така до безкрай. по-важни са трите теории на учителя от двигателя колкото и невероятно да звучи това на фона на установка даряваща ни с безкрайна енергия. стига толкова и успехи в разбирането и амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
07.11.2009 09:09
Директните гравитационни дивгатели с езика на схемите и числата отдавна ги показах. Но! Специалистите, които, на базата на своята квалификация и познания, които имат и на базана на които изготнвянт и разчитат сложи планове, което аз не мога да направя, поради липсата на необлходимата кволификация, те в заблуда не видяха и все още не виждат обективната истина в публикуваните от мен схеми и числа. Това говори за силата на заблудите не само в религията, но и в науката ,защото хората са все от едно и също тесто.
За да разберат и приемат директните гравитационни двигатели без да им покажем поне един от тях в реални условия те няма да прогледнат, видят и разберат, че тези двигатели са възможни, че техните възможностите за добив на енергия от гравитационното поле са неограничени.
Не се сърдя и не се възмущавам от това, защото и самият аз не се задоволих с това, което с словото, числата и схемите получих и видях, и сам отидох на язовир и море за да го видя в реални условия.
Надявам се с твоя помощ да покажем реален, понятен за рачбиране от спеициалист и лаик директен гравитационен двигател, какъвто , ако разполагехме с достатъчно пари можехме да си порйъчем в един завод да ни го изработи.
Необподимо е при реализацията на дивгателя да спазем неговата поетапна реализация, бед да се бърза и без да се анализра всеки предворителен резултат, както сме се уточнили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317462
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930