Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2009 09:36 - СТРАСТ ЗА ПАРА И ВЛАСТ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 669 Коментари: 2 Гласове:
0



Всяко зло на нея принадлежи. В основата на всяко зло тя лежи, дори и при братя и сестри кой бащино имане да наследи.   В борбата на злото с доброто от памтивека в потеклото на човека и обществото страстите човешки са злото.   В религия и политика всяка власт е плод на необуздана човешка страст човек над човек  да се наложи свои правила в живота да положи.   Всеки на волята му да се подчинява. Всеки с волята му да се съобразява. Който с волята му не се съобразява по негова воля наказание да получава.   Страстта за пара и власт средства не подбира. За всяко свое действие оправдание тя намира Така тя и кървав терор и войни създава, свое господство над другите да установява.   С терор и войни страстта за пара и власт, при човека и обществото е голяма напаст каквато друга ,като нея за хората няма и тегло след хората чудовищно ,голямо има.   Всеки успех в обективното познание на човека идва в името на доброто от памтивека, но страстта за пара и власт превръща го в зло което потопява човека в мъка и тегло.   Проблем е, как при агресивността заложена у човека, човека ще се справи със страстта за пара и власт да не бъде за човешкото общество зла напаст и да няма за човека от века до века тегло, мъка.   С тоз проблем голям да се справи човека, от живот вечен, безконечен нищожна бримка нужно е от Вечността що го създава да се поучи и спаси с истини вечни, които от нея научи.                                                         



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
26.09.2009 13:12
точно сега се зачетох в една дискусия в абв форума която се е състояла 7-8 година между теб и участници. стана ми много интересно защото не съм я преглеждал. мина ми следната мисъл. сега ако разработчиците на термоядрените реактори за студен синтез ти предоставят документацията с последните разработки ти учителю ще можеш да им дадеш акъл как реално да го направят този реактор ( защото на тази земя в момента мисла че ти си човека който най добре разбира същността на движението ) и те ще имат готова установка а няма да се мъчат още десителетия по тези проблеми, но ней си. така е писано. затова въпреки трудностите които имам аз ще направя така че ( разбира се ако съдбата позволи ) докато си жив да се създадат условия умните хора от нашето време поне за малко да поемат от теб съзнание в правилната посока ( не съм объркал словореда, а просто изразявам физически понятия изразяващи същноста на вечността и съзнанието човешко и общо като част от нея ). амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
27.09.2009 06:36
Аз ще стискам зъби и ще поживея още малко. С и без моя помощ ти ще действуваш и това, което искаш ще стане. Аз ще видя това, което още в 1960г. видях; С твоя помощ , кяата реален продукт ще покажем и други да го видят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300688
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031