Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2009 23:12 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 925 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:    Какво ни предлага, на базата на закона за съхранение на енергията , система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която, при движение по затворен път в гравитационното поле има тегло при падане 1000н, а при издигане 100н., на базата на гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем енергоизточник? Кратък отговор:    Предлага ни на кратко следното: 1. С помощта на лост или макари ,в условията на реален опити възстановяване на гравитационен потенциал 9 пъти по голям от изразходвания такъв. 2. Реализация на директни гравитационни верижни двигатели с постоянна работна гравитационна сила и мощност.            F =м //n-2/:2//. /G1 –G2/ ,където:   F.- Постоянна работна сила чиято големина може да има неограничени стойности, от един нютон до мириони. м.- Брой на безконечните вериги n.- Общ брой на системите на безконечните вериги G1.- Тегло на всяка система на веригиге на двигателите, при падане. G2.- Тегло на всяка система на веригите на  двигателите, при издигане.            W = Fv ,където: W.- Мощност на двигателя. F.- Постоянна работна гравитационна сила. v.-   Скорост на веригите на двигателя.                                



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
01.09.2009 00:09
знаеш, че не съм физик и това ще е моето оправдание за може би наивния ми въпрос: коментира ли сме че скоростта на светлината и тази на гравитацията са еднакви вероятно, но има щанс да имат малка разлика в полза на гравитацията. е ли възможно тази ( вероятно )малко по-бърза гравитация да дава ефектите с червеното отместване и съответно да се наложи корекция на космогеничните ни схващания според ОТБСВ ? тази вероятност ще е много интересна. моля те обмисли внимателно въпроса ми и ми отговори. важно е. успех.
цитирай
2. анонимен - доктора
03.09.2009 00:21
ще конкретизирам въпроса: ако скоростта на гравитоните е с един косъм по-голяма от тази на фотоните какво ще се случи чисто хипотетично с електромагнитните вълни идващи от далечните звезди и галактики към нашето слънце? възможно ли е да се разтеглят и да дават червеното отместване? възможен е и друг вариант на хипотетични разсъждения. възможно ли е при еднакви скорости на гравитацията и светлините нещо в качествата на гравитацията при действие на дълги разстояния да променя дължината на вълната на ел. маг. вълни?
цитирай
3. gmihov - доктора
03.09.2009 23:43
Във Всемира се движат само структури, състоящи се от неделимо и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение и нищо друго. Без такава структура няма и не може да има движение, включително и при корпускуларните и вълнови енергийни потоци.
За движението на всички структури, независимо от това макоро или микроструктури са важат едни и същи фундаментални природни закони.
Движението винаги е относително. За да бъде такова, причината е инертността на материята, обуславяща инерцията й.
Инертността е неделимо базово качество на материята.
Инерцията е съхранвено относително движение, което може да бъде нарушено само от външна сила и от нищо друго.
В резултат на инертността всяко корпускуларно излъчване от телата, независимо от подвижно или “неподвижно” тяло е, както и независимо от посоката в която се излъча запазва инерцията в себе си инерцията на самото тяло. В резултат на това всички корпускуларни излъчвания имат еднаква скорост спрямо телата от коитоизхождат, независимо от това подвижни или неподвижни са.
Скоростта на корпускуларните излъчвания между телана, включително светлинното и гравитационното токова зависи от това приближават или се отдалечават телата едно от друго.
Когато телата в енергийните потоци се движат срещу посоката им на движение за един и същи път,измерим, като време се срещат с повече корпускули, носители на енергия, от колкото когато се отдалечават. Въпреки, че цифрата, като количество е нищожно малка, поради огромната скорост на светлината, когато се движим срещу нея поемаме повече светлина за единица време/ за един и същ пън, приет за единица време/ , от колкото, когато се движим в обратна поска, п посока на светлината.
Спектрите на светлината, в това число и червеният, които са израз на сложната корпускуларна същност на светлината, също не правят изключение от това правило, в резултат на

което промените в тях могат и говорят приближат ли се или се отдалечават две тела едно от друго.
Всички енергийни потоци/ полета/, в това число и гравитационното коригират скоростта на телата в тях до собствената си скорост,при което престават да упражняват импулсно силово въздействие върху тях.
Ако гравитацията има по голяма скорост от тая на светлината това ще затруднява и пречи светлината да изхожда от телата. Най вероятно скоростите на гравитацията и светлината са еднакви в резултата на което гравитационното излъчване от слънцето и звездите не пречи да излиза светлинното излъчване от тях.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309760
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930